Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Bancuri / bancuri cu nebuni!    
Autor
Mesaje Pagini: 1
?? arin
Cont Sters

Inregistat: 01-02-2007
Mesaje: 167
asta nu era in lista

06-02-2007 01:50:29
   
?? arin
Cont Sters

Inregistat: 01-02-2007
Mesaje: 167
Cica la un azil de nebuni .. O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba : Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba : Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p..a sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...

06-02-2007 01:51:01
   
adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
Mesaje: 1698
intr-un spital niste nebuni stateau agatati de tavan pana cand intra un doctor si le zice "a venit toamna" si cad toti in afara de doi "ce faceti ma na-ti auzit k a venit toamna " "pai noi suntem conifere

29-03-2007 18:11:46
   
adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
Mesaje: 1698
Un nebun tragea o ata dupa el . La un moment dat un alt nebun il intreba:
-De ce tragi ata dupa tine?
-Dar ce, vrei sa o imping?


29-03-2007 18:12:18
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Se aude ca undeva in Romania se afla un lac in care daca intra un handicapat, pe partea cealalta iese vindecat.
Apare un orb:
- Unde-i lacul? Unde-i lacul ?
Intra in el… iese pe partea cealalta:
- Dumnezeule, vad !!! Vad !!!
Apare si un surd:
- Unde-i lacul? Unde-i lacul ?
Intra si el… iese pe partea cealalta:
- Dumnezeule aud !!! Aud !!!
Apare si un olog in carucior cu rotile:
- Unde-i lacul ? Unde-i lacul ?
Intra si el…iese pe partea cealalta:
- Dumnezeule… am cauciucuri noi !!! Am cauciucuri noi !!!


11-05-2007 23:59:19
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Un tip facea autostopul pe o strada pustie, intr-o noapte negra si in mijlocul unei furtuni puternice.

Timpul trecea ... nici o masina pe drum si furtuna facea sa nu vada nici la doi pasi in fata lui.
La un moment dat apare o masina si se opreste in dreptul lui.
Fara sa analizeze mult situatia, tipul se urca in masina.
Dupa ce inchide usa, se uita spre cel de la volan...
Nimeni ! Masina porneste usor, iar tipul, deja ingrozit, statea lipit de scaun, fara sa poata scoate vreo vorba.
Apare o curba... tipul incepe sa se roage in gand sa scape cu viata si exact cand intra masina in curba, apare o mana prin geam si roteste volanul.
Tipul deja paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand ajumge la o curba, mana apare prin geam si roteste volanul.
La un moment dat, vazand ca se apropie de oras, isi face curaj si sare din masina.
Intra in primul bar care ii iese in cale si, ud si inspaimantat, cere doua pahare de votca si incepe sa le povesteasca celor din jur experienta groaznica prin care a trecut.
Toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange, cu toate ca nu era beat.
Dupa o jumatate de ora, alti doi tipi intra in bar si unul dintre ei ii zice celuilalt:
-Auzi, uite-l si pe tampitul care s-a urcat la noi in masina in timp ce o impingeam!


29-05-2007 11:03:52
   
?? amza
Cont Sters

Inregistat: 05-12-2006
Mesaje: 413
iNVATATOAREA:Copii cine ii aduce pe copii?
Unul:ii aduce barza.Unul:ii aduce trenul.Bula: ii aduce feribotul.
Invatatoarea:Cum ma Bula?Bula:Da ca aseara l-am auzit pe tata:Muiere  NU FERI BOTUL ca iar facem unul ca Bula....


15-06-2007 23:37:33
   
?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Mesaje: 1080
Daca treburile nu merg asa de bine, iata reteta sa va descarcati nervii: Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut... Eram asezat la birou cand mi-am amintit ca uitasem sa raspund cuiva care-mi telefonase. Am gasit nr. respectiv si am sunat. Un barbat raspunde: - Alo? Zic politicos: Pot sa vorbesc cu d-na Popescu, va rog ? Tipul imi inchide telefonul in nas injurand. Nu puteam sa cred ca cineva putea fi atat de nesimtit. Verfic numarul. Inversasem ultimele doua cifre... Dupa ce am vorbit cu dna Popescu, decid sa mai fac un apel spre numarul gresit. Cand tipul raspunde, ii urlu: - Esti doar un gaozar idiot! si inchid. Am notat numarul cu mentiunea "gaozar" si l-am lasat aproape de telefonul de pe birou. Pe urma, la fiecare doua-trei saptamani, cand aveam intr-adevar cate o zi infernala, il sunam pe tip si-i urlam: Nu esti decat un gaozar prost de mana a doua! Asta ma facea sa ma simt mai bine. Cand a aparut posibilitatea de a afisa numerele care te apeleaza, m-am gandit ca s-ar putea sa fie sfarsitul apelurilor terapeutice catre gaozar. Asa ca am sunat si: - Buna ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Va sun pentru a va intreba daca cunoasteti noul nostru serviciu de afisaj? Tipul a urlat : Nu! Si a inchis telefonul injurand. L-am sunat din nou, rapid, sa-i spun: - Asta din cauza ca nu esti decat un gaozar prost!
Cateva saptamani mai tarziu, ma duc la cumparaturi. Dupa mai multe minute de cautare gasesc in sfarsit un loc de parcare liber. Cum ma pregatesc sa parchez acolo, un tip, intr-un BMW negru, imi taie calea si-mi ia locul. Il claxonez si-i spun ca am asteptat destul ca sa prind locul respectiv. Imi raspunde printr-un deget; si se indreapta spre magazine. Eram furios si ma pregateam sa caut un alt loc de parcare cand am remarcat anuntul "De vanzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numarul... Cateva zile mai tarziu, imediat dupa ce am sunat la primul gaozar (i-am pus numarul pe speed-dial si formez tot timpul inainte *67, pentru ca numarul meu sa nu se afiseze), m-am gandit ca ar fi o idee sa sun si la gaozarul posesor de BMW. Am format numarul si cineva a raspuns: Alo? Zic: Sunteti domnul care are un BMW negru de vanzare ? - Exact! Atunci intreb: - Puteti sa-mi dati adresa unde as putea sa vad masina? - Da. Stau pe Stefan cel mare 180, o casa de caramida rosie. Masina este tot timpul parcata in fata. Indraznesc: - Numele d-voastra? - Numele meu este Marcel Pavelescu. Si urmez: - Cand este cel mai indicat sa va caut, dle Pavelescu? - Sunt acasa in fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17. Adaug: - Asculta Marcel, pot sa-ti zic ceva? - Da.
Lovitura de gratie: - Nu esti decat un gaozar idiot! Inchid telefonul si il bag si p-asta pe speed-dial. De acum, cand am cate o zi mizerabila, am doi gaozari de sunat. Dar dupa ce i-am sunat cu randul timp de cateva luni, nu ma mai simteam asa de usurat ca la inceput. La sfarsitul unei zile cu adevarat nimicitoare, mi-a venit o idee... Tocmai trecuse de ora 17 si-l sun pe gaozar no 1. - Alo? Nu esti decat o gaura de cur! Dar de data asta nu inchid. - Esti inca acolo? ma intreaba. - Da! Atunci imi striga: - Nu mai suna, ca altfel... I-o tai repede: - Ba p-a ma-tii, gaozar imputit! Urla: - Cine esti? Raspund: Ce, vrei sa ne masuram? Esti tare-n barba? Numele meu este Marcel Pavelescu. - Zau? Si unde stai? Bravez: - Draga gaozar, stau pe Stefan cel Mare 180. Am o casa superba de caramida rosie si un BMW care te-ar face sa crapi de invidie. - Vin imediat, Marcele , si-ai sa vezi cum am sa te fac sa-ti inghiti dintii. Surad: - Nu mi-e frica de tine, gaozar idiot, vino! Imediat am sunat la gaozar no 2: - Alo? Salut, gaozare! si astept. Tipul incepe sa urle: - Daca pun vreodata mana pe tine... - Ce-o sa-mi faci? - Iti sparg botu'! - Da? Bine. E ziua ta norocoasa, gaozare! Vin! Am inchis si am sunat imediat la politie spunand ca locuiesc la nr. 180 pe Stefan cel Mare si ca nu mai pot rezista, il voi omori pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la PROTV informandu-i ca o bataie intre sefii bandelor de motociclisti se va derula pe Stefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sarit in masina si m-am infiintat prin apropierea locului respectiv. Si am vazut doi imbecili batandu-se pe viata si pe moarte, in fata a sase masini de patrula si al unui elicopter de Politie, precum si sub nasul echipei de la Stirile de seara ale ProTV. ACUM ma simt mult mai bine.......:D :D :D


30-06-2007 18:10:49
   
fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
Mesaje: 5132
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?


06-09-2007 02:56:12
   
?? Emil trenta
Cont Sters

Inregistat: 04-10-2007
Mesaje: 4
la un spital de nebuni vine o inspectie:toti nebunii:brrrrrr,wraw,tii-tiii-tii,numai unul intr-un colt linistit!unul din doctori din inspectie il intreaba:nu-i asa ca tu te-ai facut bine?nu,eu sunt cu tirul si astept sa se elibereze intersectia!

11-10-2007 02:21:41
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Un pitic intra intr-un bar si striga :- Vreau si eu un suc !!! Nimic . Sare el ce sare, dar tot nu vedea dupa tejghea si tot striga : - Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc !!! Nimic . Se enerveaza piticul si se duce dupa tejghea.Acolo vede alt pitic sarind si intreband incontinuu : -Cola sau fanta???? Cola sau fanta????

16-02-2008 00:40:29
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355
In acelasi timp dinspre Washington spre Moscova porneste o bomba atomica iar

dinspre Moscova spre Washington o boba atomica !! Se intalnesc bombele pe langa

Oceanul Atlantic:

- Salut bomba ruseasca !!

- Salut bomba americana !!!

- Haidem sa bem ceva !!

Bea bomba ruseaca votca, bea bomba americana whisky. Bomba ruseasca se imbata.

Cea americana ii spune celei rusesti:

- Hai bomba sa te duc acasa !!!


26-07-2008 19:57:42
   
Pagini: 1    
Mergeti la