Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 79
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
V-ashi fute nishte poze da ma abtzin ca n-am decat 150 la descarcare shi blochez lap-ul sa ma fu.t in el de telefon cu retzeaua lui ! .....xtreme bre nu prea sunt io pozist da am facut nishte poze pentru matali ! :D:D:D:D

28-07-2008 02:47:27
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
JEGOASO STAI PITITA NU ZICI NIMIC ?....MA INTORC IO IN TZARA SA VEZI CE=TZI FAC CAND PUN MANA PE TINE SCARBA ORDINARA !
  shtiii cum zambesc io cand am de-a face cu jigodii de-al-de tine !


28-07-2008 02:51:21
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

CIUDATUL SA a scris:

V-ashi fute nishte poze da ma abtzin ca n-am decat 150 la descarcare shi blochez lap-ul sa ma fu.t in el de telefon cu retzeaua lui ! .....xtreme bre nu prea sunt io pozist da am facut nishte poze pentru matali ! :D:D:D:D

Multzam cumetre! Abia astept sa le vaz !!! :)


28-07-2008 02:54:00
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Repostat doar din motivul revenirii necesare ontopic -
fiindc-ar fi interesante ceva comentarii la multiplele teme din articolul asta...


Xtremul a scris:

Miza ocultă a Summitului NATO de la Bucureşti
Capii lumii, protejaţi de triunghiul divin

de Adina Mutar
   
Toţi mai-marii lumii ne arată cu degetul, că nu facem şi nu dregem, dar se Ă®ntâlnesc aici, Ă®n ceea ce este considerat un summit istoric, "piatra de hotar Ă®n evoluţia NATO", după cum s-a exprimat Jaap de Hoop Scheffer, secretar general NATO, la o conferinţă de presă Ă®n Varşovia.

Raportul Departamentului american de Stat face România terci, UE ne ceartă că nu ne ridicăm la standarde. Şi atunci de ce ni se acordă o asemenea Ă®ncredere, Ă®ncât să găzduim un summit atât de important pentru viitorul Europei şi al lumii? Ministrul suedez de externe, Carl Bildt, ne lămureşte oarecum.

La conferinţa de presă organizată de German Marshall Fund, Bildt susţine că la Bruxelles există sentimentul că România şi Bulgaria au fost admise Ă®n UE prea devreme (!!!).

Dar, căci există şi un "dar" valoros, „a existat Ă®n mod clar o motivaţie strategică pentru a ne mişca destul de repede, inclusiv Ă®n privinţa României şi Bulgariei, din motive care sunt mai degrabă familiare dezbaterii NATO decât UE", a subliniat Bildt. Ei, iacă! România era pe lista axei, indiferent dacă unii şi alţii ar fi preferat să nu fie locuită! Sau locuită de alţii.

Din fericire pentru noi, spun ocultiştii, citând profeţii celebre ale lui Nostradamus şi Sundar Singh, există asupra ţării noastre un halou divin şi oricât s-ar grăbi marile puteri să-şi atingă scopurile globale, trebuie să ţină seama de poziţia noastră geografică şi de protecţia din alte sfere decât cele materiale.

Dar nu numai mult contestaţii "profeţi" susţin acest lucru. Şi Papa Ioan Paul al II-lea ne-a arătat dimensiunea protecţiei divine a României, dar n-a existat un interes major Ă®n a-i fi mediatizate spusele. „La confluenţa dintre religia catolică şi religia ortodoxă – Ă®n Transilvania –, catolicii şi ortodocşii sunt chemaţi să-şi unească eforturile, astfel Ă®ncât continentul european să nu Ă®şi uite rădăcinile creştine", a spus Suveranul Pontif Ă®n vizita sa Ă®n România, Ă®n 1999, adăugând că a venit ca să contemple chipul lui Iisus Ă®n Biserica noastră.

Era primul papă care a făcut o vizită unei ţări ortodoxe Ă®n peste 1.000 de ani şi nimeni nu s-a străduit să afle ceea ce a vrut să spună cu adevărat. Mai mult, la sfinţirea locului pentru Catedrala Mântuirii Neamului a spus că România este "Grădina Maicii Domnului", o ţară care ocupă un loc special Ă®n inima sa. Unii pot spune că erau expresii diplomatice, dar specialiştii care studiază de zeci de ani geografia sacră a lumii ştiu că România are un loc aparte pe plan divin. Poate cea mai veche referire este cea din Geneză – Ă®n care Ă®ntâi nişte lingvişti greci, apoi ruşi au identificat Havila ca anagramă a Valahiei.

Conform acestora, nici mitica şi "germanica" Walhala n-ar fi altceva. La aceeaşi concluzie au ajuns şi dr. Ilie Stanciu şi prof. Tudor Diaconu, membri ai Asociaţiei Oamenilor de Ştiinţă din România, care, după ce au descoperit şi studiat "codul getic" - o matrice lingvistică descoperită pe o statuetă de la Adamclisi (astăzi dispărută) -, au ajuns la concluzia că "Limba vorbită de Adam şi Eva" (vol I şi II) s-a vorbit pe aceste meleaguri.

Descoperirea din 1961 a tăbliţelor de la Tărtăria Ă®ntr-un complex arheologic sacru a bulversat Ă®ntreaga lume, pentru că ele demonstrau că civilizaţia nu a apărut Ă®n Sumer, aşa cum se stabilise, cu cel puţin 2.000 de ani mai devreme, pe Mureş (anagramă SUMER) şi Arieş - râu pomenit Ă®n legendele sumeriene despre "timpurile dintâi" că trecea prin E.DIN - muntele unde "Maica oamenilor şi a zeilor" Ă®şi avea casa şi "grădina".

Mulţi istorici au susţinut că tăbliţele de la Tărtăria sunt un "accident", dar nimeni nu vrea să se mediatizeze că pe Ă®ntreg teritoriul ţării noastre există vestigii cu simboluri sumeriene, mai vechi decât civilizaţia sumeriană mesopotamiană, ajunsă acolo după Potop, după cum spun scrierile lor .

România, Ă®ntre „Grădina Maicii Domnului" şi „ograda" spionajului global

Dar unde a fost nucleul civilizaţiei primordiale, dinainte de Potop? Patriarhul Teoctist scria Ă®n prefaţa Bibliei tipărite de BOR că credinţa creştină Ă®ncepe cu "Sfânta Tradiţie, de pe vremea când Dumnezeu vorbea direct oamenilor, cu mult Ă®nainte ca Moise să primească Legile". Nu a specificat niciodată unde se Ă®ntâmplă această minune.

Istoricii spun că nu se cunoaşte originea sumerienilor, fiind consideraţi, "generos", indoeuropeni! Herodot observa Ă®nsă că „cei mai numeroşi după inzi sunt tracii şi, dacă ar fi şi uniţi, ar fi cei mai puternici". Iar dacă ţinem seama şi de cercetările recente ale oceanologului american Rob Ballard, care susţine că Potopul a fost aici, când pragul de la Bosfor s-a rupt şi un lac cu apă dulce foarte primitor a devenit Marea Neagră, istoria civilizaţiilor de dinainte de Potop merge spre Europa.

Poate că a venit vremea ca istoria să intre pe coordonatele ei adevărate şi neamul cel numeros să se Ă®ntregească. "NATO are misiunea să contribuie la unificarea continentului european şi summitul de la Bucureşti se axează pe acest obiectiv central şi pe termen lung al Alianţei", după cum a subliniat Scheffer.

Ocultiştii speră că acasă, Ă®n Grădina Maicii Domnului, liderii "neamului numeros" vor lua decizii corecte. Mai ales că Ă®ntâlnirile vor avea loc Ă®n triunghiul divin care protejează Bucureştiul. ĂŽnainte, era format din Bisericile Radu Vodă, Mihai Vodă şi Patriarhie. Prin strămutarea Bisericii Mihai Vodă, din ordinul lui Ceauşescu, triunghiul divin fusese distrus, dar a fost refăcut prin piatra de temelie a Catedralei Mântuirii Neamului.
European!


Punct de „control al tuturor"

Marile puteri au avut Ă®ntotdeauna strategii pe termen lung de care s-au­ ţinut cu sfinţenie, dacă se poate spune aşa. Ca să rămânem Ă®n sfera "ocultă", dar de altă natură, menţionăm că summitul de anul acesta a fost pregătit de mult timp, după cum aflăm de la un specialist Ă®n "microunde". Dar nu din cele de la cuptoare! "Bucureştiul este o locaţie ideală.

Mă rog, din punctul nostru de vedere. Adică este atât de Ă®mbâcsit de sisteme radioelectronice - emisie, recepţie, stocări, retransmisie - Ă®ncât nivelul de radiaţie este extrem de ridicat, cel mai ridicat din Europa, dar pentru asta nu ne critică UE şi nici Departamentul american de Stat, pentru că aşa era programat. ĂŽn privinţa asta, am fost cuminţi şi am acceptat tot ce ni s-a oferit, fără să ne punem problema protecţiei populaţiei.

Pe «cupola» Bucureştiului sunt, după cum ştiu eu, peste 10.000 de antene din sistemul electronic de configurare. De obicei, de luni până joi se merge pe recepţie, captare. La sfârşit de săptămână se fac «cărţile», traficul informaţiilor este extrem de intens, de aceea e bine să pleci Ă®n weekend Ă®ntr-o casă de vacanţă, Ă®ntr-o excursie! Dacă transmisiile astea ar bâzâi Ă®n spectrul audibil, nu s-ar putea trăi Ă®n Bucureşti!".

Mda! Cică asta ar fi de bine din punct de vedere strategic, pentru că Bucureştiul este Ă®n prezent capăt de axă (Washington – Londra – Bucureşti), dar tinde să devină punct de bifurcaţie. "Globalizarea nu funcţionează pe axe mici", ne spune un fost strateg militar, Ă®ncântat de Summitul NATO de la Bucureşti. "Gândeşte-te ce Ă®nseamnă să trasezi o sferă plecând de la Washington şi terminând la Bucureşti, cu un punct minimal de bifurcaţie la Londra!

Restul lumii rămâne pe dinafară şi există riscul formării altor axe. Dacă acestea nu sunt complementare cu axele principale, e război şi lumea a obosit de atâtea războaie. Cel mai bine este ca, la acest summit, marile puteri să se Ă®nţeleagă şi de la Bucureşti să plece alte coordonate ale axei şi sfera să se contureze mai amplu. De aceea a şi fost ales Bucureştiul ca punct de control al tuturor".

Neptun, „necontrolul nimănui"

Aici se cuvine să vorbim ce Ă®nseamnă un "punct de control al tuturor". E vorba de agenţiile de spionaj. De multă vreme există locaţii de "necontrol al nimănui" sau "control al tuturor", unde au loc Ă®ntâlniri ale agenţilor din ţări duşmane, unde fiecare spion zburdă Ă®n voie cu alţi spioni Ă®n cârca lui, pentru că este interzis a se Ă®ntâmpla ceva rău. Se fac doar schimburi de "impresii".

ĂŽn anii interbelici a fost Geneva, apoi, Ă®n situaţii critice au fost Yalta, Malta şi „alta", dar, cum lucrurile păreau să se aşeze, s-a trecut la perioade mai lungi. ĂŽntre 1973 şi 1993 a fost Casablanca, apoi a urmat Viena, care nu a rezistat prea mult. Se vede treaba că Ă®n "controlul tuturor" s-au­ născut nişte planuri necontrolate şi Ă®n 1999 marile agenţii de spionaj s-au trezit Ă®n căutare de alte "oaze". Yalta, Malta nu mai erau pe lista opţiunilor, deoarece ofereau protecţie radioelectronică şi satelitară de doar 60% şi s-a aflat Ă®ntotdeauna ce-au­­­ vorbit mahării lumii pe acolo, Ă®n mare "taină".

"Bucureştiul a devenit o opţiune firească", ne lămureşte strategul. Şi s-a trecut la implementarea "controlului tuturor". ĂŽn plus, România mai are o locaţie deosebită. „Neptun este o fortăreaţă din punct de vedere radioelectronic. Are o protecţie maximală Ă®n cea mai mare parte a zilei Ă®mpotriva interceptărilor, detecţiei prin satelit şi a altor metode. Această locaţie este pentru Ă®ntrevederi la nivel foarte Ă®nalt, dacă se ţine cont, evident, de programul sateliţilor. Vila prezidenţială de la Neptun a fost construită după ce strategi militari, ingineri şi constructori au făcut toate măsurătorile şi calculele posibile şi imposibile pentru a asigura gradul de protecţie maximă.

Nici tehnologia modernă nu sparge acest zid, deoarece aşa s-a dorit de multă vreme". Acum Ă®nţelegem importanţa covârşitoare a Bucureştiului "controlat de toţi", cu Neptunul aflat sub "necontrolul nimănui" la pachetul de "ofertă", pentru luarea deciziilor NATO! Noi, oamenii de rând, mulţi dar… neştiutori, "bucuroşi le-om duce toate, de e pace ori război". Cel puţin aşa se speră.


„Marele Comunicator" de la Washington

Specialistul britanic Alan Simpson­, preşedinte al Communication Links, părintele WorldNet, responsabil de globalizarea informaţiei, a elaborat un material destul de transparent despre pionieratul "diplomaţiei electronice".

Totul a Ă®nceput când "Marele Comunicator" (Washington) a Ă®nţeles că trebuie să câştige războiul mediatic pentru a-şi implementa strategiile globale pe termen lung. Prin United States Information Agency şi cu control strict militar a Ă®nceput construcţia reţelei de transmisiuni prin satelit, fiind angajaţi cu contract Alan Simpson şi echipa sa, care aveau deja experienţă cu firma "Satelite Communication LTD". Simpson a umblat cu valiza cu un analizator de spectru deghizat Ă®n televizor portabil printr-o grămadă de ţări, multe comuniste şi ostile planului de globalizare a comunicaţiei.

Era să fie prins Ă®n India abia de către un ofiţer de la aeroport care era student la Electronică. Norocul lui Simpson că superiorii ofiţerului nu l-au crezut! Prima "farfurie" din reţeaua WorldNet a fost asamblată pentru scurtă vreme pe acoperişul Ambasadei SUA din Londra, Ă®n aprilie 1985. Specialiştii români Ă®n războiul radioelectronic au semnalat Ă®n timpul evenimentelor din decembrie 1989 că pe acoperişul Ambasadei SUA de la Bucureşti apărea şi dispărea o "farfurie".

De altfel, şi Simpson recunoaşte că "nicăieri nu s-a dovedit mai clar că sistemul de transmisie prin satelit funcţionează ca atunci când el a fost activat la Bucureşti". OK! Pe urmă s-a intrat pe frecvenţe legale, iar acum, că Bucureştiul a devenit punct de "control al tuturor", ce mişună pe sateliţi, Ă®n afară de televiziuni, numai Dumnezeu poate şti!

Potenţialul Mării Negre

Vasile Rudan, specialist Ă®n percepţie extrasenzorială, care a condus experimente Ă®n cadrul unităţii de paranormali ai armatei, cu baza Ă®n Munţii Buzăului, dă o altă "dimensiune" importanţei Mării Negre asupra României zilelor noastre. "Este cunoscut faptul că interesele geopolitice ale marilor puteri militare sunt structurate pe cel puţin două componente constitutive.

O componentă transparentă, inclusă Ă®n tratate şi convenţii internaţionale semnate la vedere şi o componentă subtilă, inaccesibilă controlului public. Cred că interesul NATO pentru statele riverane Mării Negre, printre care şi România, s-ar putea axa şi pe existenţa Ă®n adâncul Mării Negre a unui imens depozit de hidrogen sulfurat. Celebrul explorator american Rob Ballard şi alţi specialişti Ă®n domeniu au declarat recent că Marea Neagră este unicat pe plan mondial.

Pe de altă parte, bazinul Mării Negre relevă şi o componentă „paranormală", descoperită Ă®n anii ’60 şi confirmată pe cale experimentală relativ recent. Comunicaţiile telepatice Ă®n sistem duplex şi teledetecţiile extrasenzoriale Ă®n zona bazinului Mării Negre se efectuează cu o acurateţe surprinzătoare. De pildă, din locaţii situate pe litoralul românesc se pot monitoriza cu o precizie inexplicabilă – şi Ă®n timp real! – ţinte umane din Orientul Mijlociu şi tehnici militare mobile „inamice", conduse de echipaje umane. La modul declarativ, fenomenul nu are o explicaţie ştiinţifică satisfăcătoare.

Se pare că şi unele particularităţi hidrostatice dintre volumul de apă oceanică, ce s-a deversat Ă®n bazinul fostului lac „Marea Neagră" Ă®n urma ruperii pragului geologic din actuala Strâmtoare Bosfor, şi depozitul de apă saturată cu hidrogen sulfurat ar influenţa pozitiv conductibilitatea atmosferică pentru comunicaţii telepatice. ĂŽntrucât acest aspect al problemei ţine de domeniul câmpului de luptă mental, e puţin probabil ca Ă®n viitorul apropiat să fie declasificat vreun dosar pe această temă, pentru a transpărea Ă®n mass-media detalii suplimentare", spune Rudan.


România, văzută de Sundar Singh

Şi Nostradamus a prevăzut o soartă strălucitoare poporului român, dar după un război devastator, cu arme nucleare şi biologice, care va izbucni Ă®ntre 2008 şi 2012, conform dr. M. Ruthford. Dar Sundar Singh (sfânt indian, convertit la creştinism, 1889-1929) a fost cel care a avut revelaţii ample despre viitorul României.
"Eu ştiu că România are o misiune dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se Ă®nfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat Ă®ntregii umanităţi. Cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste Ă®n ocrotirea României Ă®l ocupă Maica Domnului".

El a prevăzut schimbarea climei, "cutremure care vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime". Uimitor, a prevăzut şi globalizarea! "Treptat, puterile statale vor dispărea, ca Ă®n locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată".

Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, Ă®n cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Nou Canaan», iar Bucureştiul se va transforma Ă®ntr-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape Ă®n Ă®ntregime reconstruită, rămânând Ă®n cele din urmă o aranjare de construcţii, Ă®n formă inelară, având şapte km Ă®n diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "Nou Ierusalim". ĂŽn România se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraş reconstruit al Bucureştiului, permiţând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, să ajungă până Ă®n acest oraş minunat".
Sundar Singh

"Bucureştiul este o locaţie ideală. Mă rog, din punctul nostru de vedere. Adică este atât de Ă®mbâcsit de sisteme radioelectronice – emisie, recepţie, stocări, retransmisie - Ă®ncât nivelul de radiaţie este extrem de ridicat, cel mai ridicat din Europa."
Specialist Ă®n radiocomunicaţii
O fi cumva Ciudy SA ?! :D:D

P.S. Sint citeva trimiteri si la Marea Neagra, vad... :rolleyes:
(din partea celebrului Rudan)
Auzishi, MPFLU (Mare Preoteasa Febletze Litorala Unikaa) ?! ;) :D


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:22:11)


28-07-2008 02:56:29
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
Hai gata va pup pi cururi shi ma bag la pat sa dorm precum boul pe ea nesculata ! hihihi ...ashai bre la batranetze ...NB

28-07-2008 02:58:35
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
Cateva video interesante

ANNUNAKI

LES ANNUNAKIS

Sfarsitul lumii 1

Sfarsitul lumii 2

TOTUL ARE LEGATURA

ANNUNAKI 3

Ultima modificare facuta de stromboli (28-07-2008 10:08:32)


28-07-2008 04:27:52
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

stromboli a scris:

Cateva video interesante

ANNUNAKI

LES ANNUNAKIS

Sfarsitul lumii 1

Sfarsitul lumii 2

TOTUL ARE LEGATURA

ANNUNAKI 3

interesante,merita vazute!


28-07-2008 15:39:01
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
O postare interesanta, de pe un forum oarecare: ;)
(cu pasaje de "abureala" usor prescurtate/eliminate)

COSMOTEISMUL, religie şi ştiinţa

Religia şi ştiinţa a fost intotdeauna Ă®ntr-o relaţie antagonista. Pe atunci când domina religia, ştiinţa era Ă®n embrion. Embrionul a Ă®nceput să se dezvolte, a crescut şi a umplut aproape tot spaţiul disponibil, ca birocraţia, a Ă®ncolţit religia Ă®ntr-un ungher, fără a putea rămâne singur. Astfel şi-a cucerit dreptul de a intra Ă®n defensivă. Religia este acum după Ă®ncă două milenii Ă®n plină expansiune. Fiecare pe rând, când una când cealaltă, au acumulat forte si prozeliti, apoi au intrat Ă®n ofensivă.

Din saraca lor perspectivă, oamenii nu le-au putut cuprinde pe amândouă odată, şi le-au Ă®mbrăţişat pe rând. Deprinşi cu devotamentul binar s-au dedicat definitiv sau alternativ fie ştiinţei fie religiei. Din rapida lor trecere prin viaţă nu puteau avea ochi pentru amândouă. Le-au urât sau le-au iubit, le-au sedus sau le-au abandonat.

La rândul lor, cele două opţiuni ale vieţii au avut fiecare Ă®n parte faţă de oameni atitudini contrare. Când una Ă®l răsfăţa cealaltă Ă®l inchiza. Când inchiziţia şi-a domolit dogmele a Ă®nceput să-i pârjolească ştiinţa. Dispersată pe un orizont panoramic Ă®n trei dimensiuni spaţiale şi una temporală, cunoaşterea nu a permis omului să-şi consolideze un punct de vedere. Detaşarea a Ă®nceput să apară omului abia când a intrat Ă®n alternativă cu renunţarea. Ajuns Ă®n pragul dezastrului, omul va Ă®nţelege deodată, şi ca prin farmec mintea i se va umple de conexiuni.

Căutând Ă®n necunoscutul nepătruns al cosmosului, Ă®ncercând să prindă tic-tacul ce Ă®nvârte axa cerului, omul nu a observat că are toate modelele alături. Presbit pentru a Ă®nţelege cosmosul şi miop pentru a vedea faţa religiei, omul şi-a tot schimbat ochelarii neavând Ă®ncredere Ă®n ochii cu care l-a Ă®nzestrat creatorul. Când aburiţi de fumuri când, inundaţi de lacrimi ochelari l-au Ă®mpiedicat să vadă şi nevăzând a Ă®nceput să Ă®nţeleagă, fiindcă şi vederea se supune sfintei treimi. Al treilea ochi deodată a Ă®nceput să clipească.

Religia şi ştiinţa sunt alternativele pe care ni le punee la dispoziţie viaţa. Pentru noi oamenii ele se vor lăsa Ă®nţelese doar dacă le privim concomitent. Cosmoteismul este numele acestui mod de abordare. Ramură a ştiinţei şi religiei deopotrivă, cosmoteismul adună dovezile acestei Ă®nrudiri atât de tăgăduite, bine mascate Ă®n cea mai sigură ascunzătoare: la vedere şi la Ă®ndemână. Bisericile şi templele sunt de fapt mândria ştiinţei actuale: rachete, vehicule, staţii, module, OZNuri. Iar machetele ştiinţei prezente vor fi peste un timp, pentru alţii, noile temple ale religiei. Cosmoteismul le va aşeza Ă®mpreună şi Ă®n ziua revelaţiei, vor putea fi privite deodată, şi Ă®nţelese.

In cele din urma, zeii ni se vor arata (simultan cu Nibiru - Planeta Zeilor), şi la un semn premianţii Ă®şi vor primi coroniţele, iar restul clasei va lua lecţia de la Ă®nceput. La această scară sunt doar premianţi şi repetenţi. Nu Ă®i putem ispiti, fiindca sunt incoruptibili. Sunt permanent preocupaţi de pasul următor, parte componentă dintr-un mare plan ce nu greşeşte niciodată şi nici nu Ă®ntârzie, fiind pecetluit de catre Dumnezeu. Extra- sau intraterestrii e clar ca sunt posesorii unei civilizatii care ne domina de milenii cu siguranta si indiferenta, dar fara sa caute sa ne infranga cumva.

Tot ce putem face este să-i "descifrăm" cu mijloacele noastre, unindu-ne aptitudinile, şi să ne bucurăm de savoarea aflării. Studiindu-le mijloacele de transport ce le sunt deopotrivă casa şi masa, precum trenul navetiştilor, le vom afla rangurile şi demnităţile fiindcă nici noi nu mergem toţi cu limuzine de aceiaşi cilindree şi confort standard. Studiindu-le parcările, vom Ă®nţelege pe ce continente se cazează fiindcă nici noi nu parcăm prea departe de casă. Studiind gabaritele şi forma navelor vom Ă®nţelege ce transportă sau depozitează, cu ce sunt propulsate, pe ce distanţe zboară, cu ce autonomie, ce viteze ating. Aşteptând atenţi, vom afla ce le trebuie şi ce aruncă la gunoiul... istoriei.

Dacă vom Ă®nţelege toate acestea şi vom avea o imagine globala, ni se va mai deschide un ochi, va clipi de câteva ori şi Ă®i vom putea vedea chiar aici lângă noi, printre noi sau peste noi. Instantaneu vom Ă®nţelege ce nu le place la noi, şi de ce Ă®şi doresc alţii mai buni. Dar va fi prea târziu, anul şcolar tocmai s-a Ă®ncheiat.

Pamantul si-a modificat parametrii magnetici si climatici, societatea si-a accelerat metabolismele, a devenit irascibila si rapace, oscilează intre monoteism si sectarism, intre analfabetism si elitism. Caruselul evenimentelor se va accelera pana la tornada. Nu trebuie sa acceptam deruta, putem intelege si clasifica toate manifestarile fiindcă nimic nu este peste puterile noastre de intelegere. Iar regula de la cauza la efect nu o poate aboli nimeni, insa la intelegere nu se poate ajunge decat prin cunoastere. La randul ei cunoasterea este nelimitată si in permanenta refrisare. Astfel, Apocalipsa care se apropie ne va gasi pregatiti.

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:23:03)


29-07-2008 01:11:55
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Alta: :) - editata pe ici-colea, de dragul formei mereu perfectibile...
(mult mai elocventa oricum decit 1001 filmuletze youtoubiste)

Zei şi Ă®nsemne...in Romania     
PARTEA 1

 
Ţinutul Dobrogei  este unul dintre cele mai bogate din ţara noastră Ă®n materie de cultură antica. Cuprins Ă®ntre Dunăre şi Marea Neagră, el Ă®ntruchipează o impresionantă cetate naturală străjuită de ape. Găsim aici litoralul Mării Negre, cu plajele şi staţiunile maritime, dar şi ţinutul lacustru Ă®n care regele fluviilor din Europa formează una din cele mai pitoreşti delte din lume. Colonizată de corăbieri şi negustorii Eladei cu 750 de ani Ă®.Hr., Ă®ncorporată de romani, la Ă®nceputul primului veac al erei noastre, in provincia Moesia Inferior, Dobrogea poate fi considerată un vast muzeu al antichităţii greco-latine. Stăpânită mai apoi de bizantini, provincia cădea, Ă®n 1418, sub ocupaţia Imperiului Otoman şi revenea Ă®ntre ţinuturile româneşti Ă®n 1878, după Războiul de Independenţă.

Şi chiar dacă mai există locuri Ă®n ţara noastră care să evidenţieze curgerea timpului, Ă®n Dobrogea totul pare să fi rămas pe loc.  Localitatea Adamclisi este renumită pentru cetatea şi monumentul Tropaeum Traiani care a fost ridicat Ă®ntre anii 106 şi 109, de către Apolodor din Damasc, după Ă®ncetarea războaielor dintre daci şi romani?... Monumentul a fost Ă®nchinat lui Marte, zeul armatei romane, şi evocă victoria romanilor Ă®n aceste războaie. Având 40 de metri Ă®nălţime şi o statuie uriaşă Ă®n vârf, acoperişul monumentului a fost construit Ă®n pantă, fiind acoperit cu peste o mie de solzi din piatră, dispuşi Ă®n 20 de rânduri. Cetatea Adamclisi a fost construită pe locul unei aşezări getice şi s-a dezvoltat până la Ă®nceputul secolului 7 dar atacurile repetate ale popoarelor migratoare a Ă®ntrerup dezvoltarea cetăţii care decade.

Dumnezeu este Marele Creator universal şi toţi credem Ă®n el, dar Pământul este doar o părticică infimă din opera creaţiei, despre care omenirea, la Ă®nceputul existenţei ei, a luat cunoştinţă, scriu textele sumeriene, prin intermediul unor „zei” veniţi de pe altă planetă. Şi acei zei s-au amestecat Ă®n soarta Pământului, grăbindu-i evoluţia spre Cunoaştere. Mai există dubii cu privire la situarea Edenului, deşi Biblia Ă®l localiza undeva pe lângă Eufrat? Există, deoarece s-a constatat că Geneza biblică, Facerea lumii, Facerea omului, ca şi Potopul nu sunt altceva decât relatări prescurtate, sintetizate ale miturilor sumeriene, iar civilizaţia sumeriană, singura civilizaţie nesemită din Mesopotamia, este considerată cea mai veche civilizaţie cunoscută, de origine indo-europeană, incertă.

Mai mult, sub presiunea unor descoperiri, cercetătorii au căzut de comun acord să numească civilizaţia sumeriană prima civilizaţie de după Potop, lăsând posibilitatea existenţei unei civilizaţii şi Ă®nainte de Diluviu. Dar unde să se fi dezvoltat o astfel de civilizaţie capabilă nu numai să supravieţuiască Potopului, dar şi să Ă®nsămânţeze germenele civilizator Ă®n Mesopotamia, pe Valea Nilului, pe Valea Indusului şi Ă®n Ă®ndepărtata Americă Centrală, culturi vechi, Ă®nrudite? Miturile sumeriene vorbesc despre timpurile străvechi, când zeii au coborât pe pământ şi au făptuit tot felul de minuni. Ei au făcut omul ca să-i ajute la minerit, iar „forma perfectă” a omului,  Adapa sau Adamul biblic,  a fost pus Ă®n  E.DIN –„Casa celor drepţi”.  Unde era situat oare acest  E.DIN, Edenul biblic ?




Celebrul Glykon, sarpele tomitan... cu cap de oaie ?! :rolleyes: Nuuuuuuuuu... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:23:23)


29-07-2008 01:43:42
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Celebrul oceanograf Rob Ballard, care de peste 40 de ani cercetează mările şi oceanele lumii, a efectuat Ă®n anul 2000 o expediţie ştiinţifică Ă®n Marea Neagră. Studiul a demonstrat că, Ă®n trecutul preistoric, actuala marea era un lac cu apă dulce, iar bazinul mări avea o climă caldă, favorabilă habitatului uman. Nivelul lacului era inferior oceanului planetar cu 90-110 metri. Potrivit studiului condus de Rob Ballard, pragul geologic, care separa apele lacului de apele oceanului planetar, s-a rupt Ă®n dreptul Bosforului, provocând un adevărat potop Ă®n regiune.

Dar exista oare o civilizaţie Ă®n bazinul Mării Negre? Cercetările efectuate de membrii expediţiei condusă de Rob Ballard confirmă ipoteza mai veche a unor cercetători ruşi care, Ă®n 1993, au efectuat foraje pe platforma Mării Negre. A existat aici o civilizaţie antediluviană. Ba, mai mult, cercetările lor studiază Edenul biblic Ă®n această regiune. Rob Ballard consideră că o astfel de civilizaţie trebuie să-şi fi lăsat amprenta pe zonă, pe o arie Ă®nconjurătoare, sub formă de mituri, Ă®n special dat fiindcă potopul a distrus vestigiile acestei civilizaţii străvechi.

Geologii şi biologii români atrăseseră atenţia, Ă®ncă de acum peste 30 de ani asupra unei ciudăţenii a Mării Negre. Ea nu avea crustă continentală, ci direct crustă oceanică, fiind un „rest” al fostei Mări Thetis. Aici se conservase un sistem oceanic, pragul ridicat de la Bosfor determinând condiţii speciale de sedimentare. Pe fundul mării iau naştere sedimente cu multă substanţă organică neoxidată, ceea ce determină un proces de bitumizare, care duce la formarea petrolului.

Este singura mare care prezintă şi astăzi condiţii de formare a petrolului. De ce este atât de important petrolul şi derivaţiile sale? Pentru că nu ne-am putea Ă®nchipui o civilizaţie evoluată, fără petrol. Nici zeii sumerieni care au coborât pe pământ nu-şi Ă®nchipuiau. De aceea, au căutat un loc unde să existe şi condiţii de habitat şi „combustibil” pentru „păsările lor divine” şi pentru numeroasele lor experienţe.

Mitologia sumeriană dă răspuns la mai toate enigmele lumii, printr-un limbaj extrem de simplu, adesea Ă®n necunoştinţă de termeni potriviţi. Azi, interpretările textelor sumeriene Ă®nfierbântă spiritele cercetătorilor, ale savanţilor. Legenda spune că, atunci, când pe Pământ domneau doar zeii, Anu, conducătorul planetei Nibiru, şi-a trimis un fiu, pe Enki, pe planeta Pământ, pe care ei o considerau a şaptea planetă din drumul lor, dinspre Pluto, pentru a o coloniza Ă®n vederea extragerii şi prelucrării aurului Ă®n special, de care era mare nevoie pe planeta lor. Enki, Ninharsag - Zeiţa Mamă şi sora medicală şefă, sora pe jumătate a lui Enki, Ă®mpreună cu alţi 50 de „annunaki”, zei mai mici Ă®n grad care executau poruncile lui Enki, unii dintre ei lucrând Ă®n laboratoarele lui Ninharsag, au pus bazele unei colonii deosebit de eficiente.

Textele sumeriene spun că, iniţial, zeii au coborât Ă®n Mesopotamia, locul unde bitumul, smoala şi asfaltul ies singure la suprafaţă, loc prielnic pentru un Ă®nceput de colonizare. Limba sumeriană avea nouă cuvinte pentru a desemna produsele petroliere, spre comparaţie, egipteana veche avea doar două cuvinte, iar sanscrita, trei, ceea ce demonstrează interesul net pentru aceste produse. Dar, spun textele sumeriene, Ă®n acele vremuri de demult, solul Mesopotamiei era moale, mlăştinos, plin de bălţi şi smârcuri, iar clima neprietenoasă, aşa că zeii au creat aici un avanpost, apoi s-au dus „mult Ă®n interior”, Ă®ntr-un loc ideal, unde Eniki, a Ă®nceput extragerea minereurilor Ă®ntĂ®i din ape, apoi prin foraje din pământ. Deosebit de activ, Eniki intreprinde o serie de expediţii Ă®n care constată că planeta Pământ poate fi exploatată mult mai bine decât s-a crezut iniţial şi-l Ă®nştiinţează pe tatăl lui, Anu, de acest lucru, cerând mai mulţi colonişti.

Această cerere avea să stabilească soarta războinică a omenirii, deoarece Anu vine el Ă®nsuşi pe Pământ, Ă®nsoţit de fiul şi moştenitorul lui, Enlil, pe care voia să-l numească „şeful Pământului”, supraveghetorul misiunii de colonizare şi exploatare. Prin această decizie, Anu aducea pe Pământ o vrajbă care Ă®ncepuse pe planeta Nibiru Ă®ntre Enki şi Enlil. Succesiunea pe Nibiru era asigurată de primul născut, dar dacă un alt fiu se năştea dintr-o soţie pe jumătate soră, acesta devenea moştenitorul legal, ceea ce s-a transmis şi primelor dinastii ale pământenilor.

Enki era primul născut al lui Anu cu Id, una dintre cele şase concubine ale sale, dar apoi Antum, soţia pe jumătate soră a lui Anu l-a născut pe Enlil, care a devenit astfel moştenitor. Enki a crezut că a scăpat de rivalitate, venind pe Pământ, unde putea să-şi desfăşoare activităţile sale multilaterale de mare savant. Iată Ă®nsă că Anu voia să pună şef peste munca lui pe Enlil. Aşa a Ă®nceput vâlva războinică pe Pământ, Ă®n ciuda tuturor legilor stricte cărora trebuia să se supună coloniştii, Ă®n frunte cu şefii lor. Imediat ce s-a instalat Enlil, ca zeu suprem pe Pământ, Enki a tăbărât pe sora lui pe jumătate, Ninharsag, pentru a obţine de la ea un fiu, care să devină moştenitorul său legal pe Pământ. Ninharsag a născut o fată.

Mai norocos, Enlil a reuşit să aibă un fiu de la ea, pe Ninurta. ĂŽn toată această „afacere”, Ninharsag a avut o atitudine permanent tolerantă, Ă®npăciuitoare, jucând un rol pacifist Ă®n toate războaiele generate de rivalitatea dintre Eniki şi Enlil, dintre principalii fii ai acestora, Marduk şi Ninurta, şi, după crearea oamenilor, dintre oamenii care venerau nepoţi şi nepoate ale lui Enki şi Enli. Enki şi Ninharsag, au creat „Adapa-Adamul”, „forma perfectă de om”, din chiar sângele lui Enki. Sarcina a fost purtată chiar de soţia zeului, Ninki, de aceea, acest Adapa, numit de Anu „odrasla muritoare a lui Enki”, le-a fost foarte dragă. Atât de dragă, Ă®ncât Enki şi Ninharsag au Ă®ncălcat o lege a zeilor dăruindu-i soţiei lui Adapa posibilitatea reproducerii. Apoi, când potopul avea să distrugă toată omenirea din hotărârea adunării zeilor, Enki a fost cel care l-a salvat pe urmaşul lui Adapa, Ziusudra/Noe, singurul pământean care a obţinut nemurirea, deşi mulţi s-au străduit in van s-o dobândească.

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:24:08)


29-07-2008 01:47:34
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Iata si mitul lui Adapa - cu un pic de LILITH ;) pe ici-colea...
Zeii au hotărât să creeze un „muncitor primitiv”, - „lulu amelu” :rolleyes: - atunci când annunakii s-au revoltat că munca Ă®n mine este prea grea. Enki şi Ninharsag au conlucrat la această misiune. Textele sumeriene descriu o serie de eşecuri, de hibrizi nereuşiţi, apoi, purificând „ceva” de la un zeu anume ales, a ieşit un  „lulu amelu” :D potrivit. Un număr de 14 zeiţe de rang inferior au fost Ă®nsămânţate. Şapte au născut băieţi, şapte, fete. Aceşti primi muncitori erau numiţi „capetele negre” după Ă®nfăţişarea lor şi erau cam prostănaci. Umblau Ă®n pielea goală şi mâncau de pe jos, ca animalele.

Fiinţele hibride n-aveau capacitatea de a se reproduce, aşa că zeiţele născătoare s-au pus pe produs forţă de muncă Ă®n serie. Decizia zeilor era ca aceste fiinţe să rămână exact aşa, nişte „capete negre” Ă®n slujba lor. Numai că Enki şi Ninharsag, cu nasul mereu Ă®ntre eprubete şi dornici de a obţine o fiinţă cât mai aproape de perfecţiune, nu s-au lăsat până nu l-au creat pe  Adapa - fiinţă luminoasă, perfectă, pe care Enki l-a Ă®ngrijit cu dragoste şi mândrie, Ă®nvăţându-l tot ce ştia, despre tainele Cerului şi Pământului, despre agricultură şi creşterea animalelor, ambele domenii fiind rezultatul cercetărilor şi Ă®ncrucişărilor experimentale ale lui Enki şi Ninharsag Ă®n E.SI.IM.T. - „Casa Ă®n care răsuflarea vieţii este suflată”. SI.IM.TI -  tradus silabă cu silabă, Ă®nsemnind „răsuflare-vânt-viaţă” - era vorba despre „grădina zeiască”, laboratorul de creaţie al celor doi.

„Pomul nemuririi” nu se afla Ă®nsă aici. El era Ă®n „lăcaşul lui Anu”, unde Enki l-a trimis pe Adapa pentru a da faţă cu stăpânul cel mare. „Adapa, vei merge Ă®n faţa lui Anu, drumul Cerului Ă®l vei lua şi când te vei apropia de poarta lui Anu Ă®l vei vedea pe „Păstrătorii adevărului, care la poartă stau”, biblicii copaci, al nemuririi şi al cunoaşterii. De ce Enki, unui om nevrednic i-a arătat Calea dintre Cer şi Pământ, făcându-l diferit de ceilalţi, dându-i un  „şem” ? Şemul era un „obiect” zburător, pilotat, asadar Adapa a trebuit să-i spună pilotului că este trimis de Enki pentru a fi primit "la bord”.

Conform Bibliei, lui Adam i s-a creat o femeie, Eva, „Doamna vieţii”, chiar din coasta lui. Ceea ce dezvăluie tradiţiile talmudice, nu şi Biblia canonică, este faptul că Adam a avut o altă soţie,
Lilith ;), care s-a dovedit a fi o mutantă, devenită ulterior demon feminin, care „ameninţă viaţa pruncilor”, printre alte rele pe care le făcea.  Lilith a fost Ă®nlocuită de Eva.  Dacă traducem Ă®n sumeriană „Doamna vieţii” obţinem NIN.TI, un alt nume ce o desemnează pe Ninharsag. "Ti" are dublul Ă®nţeles de „coastă” şi „viaţă”, putându-se traduce şi „Doamna coastei”, porecla lui Ninharsag, cu care s-a ales după ce i-a vindecat o coastă lui Enki, probabil ruptă. Adesea, cei doi erau luaţi Ă®n râs, dat fiind legătura dintre ei datorată muncii care-i acaparase cu totul, făcându-i să-şi uite rangul de mari zei.

Cert este că, indiferent cum se numea nevasta lui Adapa, ea era tot o „formă perfectă” şi asupra ei s-a acţionat mai Ă®ntĂ®i pentru a o face reproductivă. Biblia spune că şarpele a Ă®ndemnat-o pe Eva să mănânce din „fructul cunoaşterii”, după care ea a devenit conştientă de organul ei sexual, pe care şi l-a acoperit, apoi l-a Ă®ndemnat şi pe Adam să Ă®ncalce porunca lui Dumnezeu. Drept pedeapsă au fost izgoniţi din Rai. Eva a fost blestemată să se Ă®nmulţească şi să nască Ă®n chinuri, Adam să muncească, iar şarpele să se târască. Geneza biblică s-a străduit să-i elimine pe ceilalţi zei din vastele mituri sumeriene. Totuşi s-au streczuat şi „scăpări”. De exemplu, Dumnezeu Unicul, după ce află ce-au făcut protejaţii săi, zice: „Acum or să vrea să guste şi din Pomul vieţii, să fie ca Noi.” Care „noi” este explicat şi pe multe tăbliţe de lut de mitul sumerian. Şarpele este emblema lui Enki, unul sau doi Ă®nlănţuiţi pe un toiag. Nahaş, termenul biblic pentru şarpe, Ă®nseamnă şi „Cel ce dezleagă secrete”, cum i se spunea lui Enki. El şi Ninharsang au fost chemaţi Ă®n faţa judecăţii zeilor, condusă de Enlil, pentru că Ă®ncălcaseră porunca de a nu acţiona asupra „muncitorilor primitivi” Ă®n nici un fel.

De altfel, nici nu se acţionase Ă®ncă asupra lor, ci doar asupra „formelor perfecte”, dându-li-se „darul Ă®nmulţirii”. Adapa Ă®l irita de mult pe Enlil, care-l şi pârâse pe Enki lui Anu că face experienţe interzise. Pentru a se decide soarta omenirii, a fost chemat pe Pământ chiar Anu. Şi totuşi, nu zeii cei mari au fost cei care au zis „da” Ă®nmulţirii umane, ci zeiţele născătoare care, Ă®ntrezărind posibilitatea să scape de chinul de a sta numai cu burta la gură, au intervenit vehement pentru Ă®nmulţirea naturală a muncitorilor primitivi. Ceea ce s-a acceptat, „invenţia” lui Enki şi Ninharsag dovedindu-se utilă. Totuşi, pentru că Ă®ncălcaseră o poruncă, ei au fost exilaţi o vreme. Enlil Ă®nsă nu a acceptat cu sufletul curat triumful lui Enki.

Mai târziu, pe motiv că sexualitatea luase dimensiuni nebănuite, oamenii făcând adevărate ORGII, la care se alăturau veseli şi ZEII ;), Enlil (Dumnezeul "biblic") a hotărât ştergerea omenirii de pe suprafaţa pământului, prin Potop. ĂŽn mod special, zeii l-au pus pe Enki să jure că nu-i va avertiza. Acesta a jurat, apoi s-a dus repede la Ziusudra, „Noe din Biblie” un urmaş al lui Adapa, a aşezat Ă®ntre ei un scut de trestie, căruia i s-a adresat: „Scut de trestie, bagă de seamă că totul va fi măturat de o mare furtună; sămânţa omului atunci va dispărea, aceasta-i ultima lege, cuvânt rostit de Anu, Enlil şi Ninharsag. Tu lasă-ţi casa şi averea şi Ă®ngrijeşte-te de viaţa ta. Fă o corabie cum Ă®ţi voi spune eu şi strânge Ă®n ea sămânţa a toate câte pe pământ vieţuiesc”.

Zeii s-au suit Ă®n şem-urile lor şi s-au ridicat la cer, de unde au privit dezastrul plângând şi căindu-se amarnic. După ce apele au Ă®nceput să se retragă, ei au aterizat pe „Muntele salvării”, unde l-au găsit pe Ziusudra cu familia, cu prietenii şi cei ce-l ajutaseră la construcţia „bărcii” şi toată „sămânţa” salvată. Enlil iar l-a boscorodit pe Enki şi l-a acuzat că şi-a Ă®ncălcat jurământul, dar până la urmă s-a Ă®nduplecat şi i-a luat pe Ziusudra şi soţia lui Ă®n E.DIN-ul din cer, dăruindu-le nemurirea. Pe Pământ, zeii şi supravieţuitorii s-au apucat iar de treabă, Ă®n Mesopotamia la Ă®nceput, astfel izvorând după Potop civilizaţia sumeriană.


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:25:25)

29-07-2008 01:52:36
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Partea a II-a - doar daca o sa fiti cumintzi !! :D:D



Acelasi Glykon, sarpele tomitan... cu cap de oaie ?! :rolleyes:
Nuuuuuuuu...;) nici vorba, oaie-i doar Will.Tell !!!
:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:26:19)


29-07-2008 02:35:45
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075

NJD a scris:


titmouse a scris:

heeeei , dracie , cine mi-a luat poza de la profil ? heiiiii  !!!


Eu
Iti spun; poza aia nu te reprezenta in cea mai buna lumina.
Esti matinala astazi
Daca ajungi pe munte, noaptea, intoarce un binoclu spre stele si luna plina de pe cer, Spune-mi ce-ai vazut dupa aceea
Vacanta placuta


Bine te-ai intors. Ai facut asta?
(de sus)


29-07-2008 10:37:37
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Bre cumetre NJD, uite de ce merge de-a-mpulea :D forumul asta - ca toate chestiile din Romanica, de fapt !!!

Fiindca puteai f. bine sa faci ca mine ;) si s-o intrebi pe Titmouse chestiile astea de "small-talk" pe messenger ori pe chatul cu mesaje personale de-aici !!!

Asa se duce dreaku' orice idee de topic, orice continuitate a discutiei (oricum practic inexistenta daca nu-i vorba de mishtocareala :() si, daca privim mai atent, nu doar "topic destroyers" ca Betty Cea Urita sint de vina... ;)

Concluzie: n-ati fost cuminti, nu va dau partea a II-a a poveshtii !! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (29-07-2008 13:09:29)


29-07-2008 13:07:00
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Am postat de putine ori prin comparatie, pe acest topic, sa-l sustin sau sa-l apar precum la fel pe toate topicurile. Dar tu insuti, care nu demult ai postat asta:


Xtremul a scris:


CIUDATUL SA a scris:

V-ashi fute nishte poze da ma abtzin ca n-am decat 150 la descarcare shi blochez lap-ul sa ma fu.t in el de telefon cu retzeaua lui ! .....xtreme bre nu prea sunt io pozist da am facut nishte poze pentru matali ! :D:D:D:D

Multzam cumetre! Abia astept sa le vaz !!! :)


29-07-2008 16:10:16
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
si asta


Xtremul a scris:


CIUDATUL SA a scris:

Hihihi, buna seara :D:D:D ......CE FACE DOAMNA SHI BAGABONTU" ?......vad ca va convorbitzi aprig ! hihihi

SEARA BUNA !!! - zise Domnul (:D:D:D hihihi)

Mai socializam :D:D si noi, cumetre SA...
Profitind de-o scurta pauza a "degraba varsatorilor de venin". ;)

Si de neplecarea :D mea deocamdata-n proiectatul scurt/mediu/lung concediu :(
(tot din weekend tre'sa-l incep si io, asta e).


29-07-2008 16:12:12
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Si multe multe altele, nu am sa ti le insir aci pe toate, ca sa nu Creada Paul Observaturu ca esti Hipocrit, iar tu

29-07-2008 16:21:21
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
scrii asta.

Xtremul a scris:

Bre cumetre NJD, uite de ce merge de-a-mpulea :D forumul asta - ca toate chestiile din Romanica, de fapt !!!

Fiindca puteai f. bine sa faci ca mine ;) si s-o intrebi pe Titmouse chestiile astea de "small-talk" pe messenger ori pe chatul cu mesaje personale de-aici !!!

Asa se duce dreaku' orice idee de topic, orice continuitate a discutiei (oricum practic inexistenta daca nu-i vorba de mishtocareala :() si, daca privim mai atent, nu doar "topic destroyers" ca Betty Cea Urita sint de vina... ;)

Concluzie: n-ati fost cuminti, nu va dau partea a II-a a poveshtii !! :D:D


Puteai sa-ti urmezi povatza. Nu vreau sa dau si un alt inteles al postarii tale mai mult decat am zis mai sus.

Un simplu Partz :)


29-07-2008 16:25:44
   
?? Observator
Cont Sters

Inregistat: 28-07-2008
Mesaje: 26
Pana la urma trebuie sa recunoasteti ca ati fost invinsi de niste biete telenoveliste. ma bucur mult de acest lucru

29-07-2008 16:28:31
   
?? Observator
Cont Sters

Inregistat: 28-07-2008
Mesaje: 26
Este si ipocrit si misogin !
NJD a scris:

Si multe multe altele, nu am sa ti le insir aci pe toate, ca sa nu Creada Paul Observaturu ca esti Hipocrit, iar tu


29-07-2008 16:45:22
   
?? Observator
Cont Sters

Inregistat: 28-07-2008
Mesaje: 26
njd nu te crede atat de destept ca nu esti

29-07-2008 16:58:01
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

NJD a scris:


NJD a scris:


titmouse a scris:

heeeei , dracie , cine mi-a luat poza de la profil ? heiiiii  !!!


Eu
Iti spun; poza aia nu te reprezenta in cea mai buna lumina.
Esti matinala astazi
Daca ajungi pe munte, noaptea, intoarce un binoclu spre stele si luna plina de pe cer, Spune-mi ce-ai vazut dupa aceea
Vacanta placuta


Bine te-ai intors. Ai facut asta?
(de sus)

Bine te-am gasit NJD..multumesc...esti dragut...ei , da , ma uit spre cer in noptile senine cu luna plina , si altele care nu pot fi scrise pe forum...


29-07-2008 18:09:26
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Bine v-am regasit , bunkerinezi !Dupa o superficiala lectura a tuturor certurilor de conturi si nick-uri de pe-aici , eu una AM EXTRAS ESENTIALUL , CE MAI INCOLO SI-NCOACE ,

CYUDATUL ARE CU CE !!!!!???? 
Acumaaaa...sigur , nu stiu care dintre ei , ca-s mai multi de CYUDATUL pe-aici , nu-i bai , ca si eu am " personalitate multipla" , adicatelea EU-ul meu e un manunchi de mai multe EU-uri - precum borcanul de castraveti - EU-urile mele se cunosc intre ele si de obicei sunt in conflict...rareori cad toate de acord...asa ca pana una alta , muncesc sa-mi afduc unul din EU-uri in situatia de "coordonator sef" asupra tuturor celorlalte E-uri ...dup-aia urmeaza sa devin "ARMONIOASA" . Asa mi-a zis medicul la ultima vizita....eu merg des la vizite , imi cere natura serviciului , tara nu poate fi condusa din umbra decat de oameni la zi cu expertizele medicale....


29-07-2008 18:20:17
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
MESAJ CATRE CEL CARE MI-A STERS POZA DE LA PROFIL :
    Vreau sa-ti spun ca nu-i frumos din partea ta c-ai facut asta . Este chiar urat . NU SUNT A TA . Te rog sa-mi pui poza la loc , oricine-ai fi


29-07-2008 18:23:54
   
?? Observator
Cont Sters

Inregistat: 28-07-2008
Mesaje: 26
Tu fato ce mai cauti pe aici ? Nu vezi ca esti proasta ? Lui ciudy si lui kawa le-am sters conturile lucru care am sa-l fac si la tine daca te mai bagi in seama pe aici .

29-07-2008 18:57:59
   
?? aj
Cont Sters

Inregistat: 29-07-2008
Mesaje: 15
Matrimoniale3x

29-07-2008 19:32:46
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Ce mai e si cu noul tsunami asta de emoticoane, stimati administratori ??? :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (29-07-2008 20:08:50)


29-07-2008 19:47:21
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000

Observator a scris:

Tu fato ce mai cauti pe aici ? Nu vezi ca esti proasta ? Lui ciudy si lui kawa le-am sters conturile lucru care am sa-l fac si la tine daca te mai bagi in seama pe aici .


Vai, ce onoare pe forumisti, domnule Tariceanu! Ce mai faceti, ce succese ati mai repurtat in guvernarea tarisoarei? Vi s-a mai asezat vreo scama pe costumul englezesc? Vad ca progresati in urma meditatiilor intensive la limba romana, totusi mi-as pemite sa va atrag respectuos atentia ca inca ar mai fi unele neajunsuri, mici, mici, la pronumele relativ "care"... :D:D

Ultima modificare facuta de SandieShaw (29-07-2008 19:49:55)


29-07-2008 19:48:44
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000

Xtremul a scris:

[color=red]Ce mai e si cu noul tsunami asta de emoticoane, stimati administratori ???[/color\ :rolleyes:


Uimirile tale pertinente si inocente, draga kama-deva, isi vor primi elucidatiunile cuvenite cind vei ajunge la 4000 si automat vei intra in establishmentul site-ului... asta daca bineinteles, nu vei intra mai curind in coliziune cu stergatorul de ...parbrize de pe aici... :D:D

PS. Am vazut ca ati atins oarece grad de intimitate, ca-ti rosteste numele kama-deva... credeam ca numai eu am privilegiul asta, ca fondatoare...


29-07-2008 19:58:05
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Testing: :rolleyes:

DATAREA CU IZOTOPUL C14 - UN MARE FALS STIINTIFIC
Arheologia si paleontologia sunt bazate pe lucrarea unui singur om, publicata in 1949. Conceptiile oamenilor despre Univers, istoria geologica a Pamintului, teoria conform careia ne tragem din animale sunt bazate EXCLUSIV pe lucrarea acestui "savant", publicata sub forma de IPOTEZA.

Lucrarea lui Willard Libby se poate reduce la o singura propozitie: "DACA NIVELUL IZOTOPULUI CARBON 14 A RAMAS CONSTANT DE MILIOANE/MILIARDE DE ANI, ATUNCI ACESTA POATE FI FOLOSIT PENTRU DATAREA MATERIALELOR PALEONTOLOGICE SI ARHEOLOGICE." In mod incredibil, fara ca aceasta ipoteza sa fi fost VERIFICATA SAU CERCETATA vreodata, lui W. Libby i s-a acordat premiul Nobel in 1960.

A incercat macar vreodata W. Libby sa verifice datele ipotezei prezentate de el? NU.

Si totusi, in toate universitatile, la emisiuni despre vechimea Pamintului, se face aluzie la lucrarea acestui chimist. In urma celor patru ciocniri majore cu meteoriti/asteroizi din ultimii 5,800 de ani, nivelul de CARBON14 a avut variatii enorme (ca de altfel si celelalte elemente folosite pentru datare, ARGON, POTASIU/IRIDIU) deci in nici un caz nu se poate folosi pentru nici un fel de datare cu exceptia timpului parcurs de la ultima ciocnire (687 i.e.n). DE ACEEA FOSILELE DE DINOZAURI CARE NU SUNT MAI VECHI DE APROXIMATIV 5,500 DE ANI, SUNT DATATE CA FIIND VECHI DE 65, 120, SAU 240 DE MILIOANE DE ANI.

Inainte de 3,800 i.e.n. nu existau nici un fel de dinozauri. Acestia au aparut in urma experimentelor genetice facute pe animale; aceste experimente s-au extins si la oameni, ASTFEL APARIND GIGANTII din Geneza 6. http/ww .carm.org/ evo_questions/ carbondating. htm
http/ww. no no no/mi/dinosaurs/carbondating. html


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 00:20:04)


30-07-2008 01:12:54
   
?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
Mesaje: 490
O sa-mi permit aici sa spun ca din coi te tragi nu din penis hihihi
HIC!


30-07-2008 02:10:32
   
?? CIUDATUL_CO
Cont Sters

Inregistat: 29-07-2008
Mesaje: 42
Al dracu di drac repidi observashi tu ! hihihi
Mda ....cam ai driptate la chistiunea asta ! :D:D:D


30-07-2008 02:18:40
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

moebius a scris:

Pai, nu prea am inclinatii din astea de killer, ... da' daca se pune problema apararii bunkerului stramosesc , dupa ce aruncam in ei toate conservele, ... odata-mi rup camasa si ies cu pieptu-n fatza strigand anunnakilor : " No, trageti ma ... !!! " ...
Aoleu, ...stati un pic ... ca am incurcat scenariile ... :(:rolleyes::rolleyes: ... asta era din alt film ... :rolleyes::D
Am lasat geamul deschis si vantu' ( S.O.V., < ... deja incep sa tzes intriga :rolleyes::D > ) a intrat si mi-a amestecat scenariile ... Revin dupa ce le pun in ordine (... browniana  ;):D ) ...


30-07-2008 03:16:22
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Continui totusi cu "rezumativul" topic "bis". ;)
Cel putin pina se mai linistesc apele p-acilea... :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 03:41:44)


30-07-2008 03:40:43
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Hic :D
Daca mai tre'sa refac 2-3 topice ca azi-noapte, sigur dobor orice record, draga SS !! ;)

Cit despre intimitatile :D exprimarii lui Obsy, de unde nu stii ca-i de fapt la fel de "fondatoare" ;) ca tine ??? :rolleyes:
Io asa cred, in orice caz...

SandieShaw a scris:


Xtremul a scris:

Ce mai e si cu noul tsunami asta de emoticoane, stimati administratori ??? :rolleyes:


Uimirile tale pertinente si inocente, draga kama-deva, isi vor primi elucidatiunile cuvenite cind vei ajunge la 4000 si automat vei intra in establishmentul site-ului... asta daca bineinteles, nu vei intra mai curind in coliziune cu stergatorul de ...parbrize de pe aici... :D:D

PS. Am vazut ca ati atins oarece grad de intimitate, ca-ti rosteste numele kama-deva... credeam ca numai eu am privilegiul asta, ca fondatoare...


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 14:51:07)


30-07-2008 06:52:23
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Iata un bunker aproape parasit.Il vreau eu.

31-07-2008 10:57:07
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Bety cea urata a scris:

Iata un bunker aproape parasit.Il vreau eu.

Ca si Moldova, nici Bunkerul nu este al nostru, nici al vostru, ci al urmasilor urmasilor nostri ! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 14:25:45)


31-07-2008 14:24:39
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Observator a scris:

Pana la urma trebuie sa recunoasteti ca ati fost invinsi de niste biete telenoveliste. ma bucur mult de acest lucru

Iar "iluzia victoriei" e chiar... iluzorie :D:D
De ce? :rolleyes: Simplu: fiindca din adincurile Canalului cu Televovele :D:D
nu se poate sustine un topic - cu monosilabice remarci banale, truisme fade si romantiozitate calpa... ;)
AMBELE topicuri vor supravietui asadar, dar nicidecum datorita obstructiilor voastre fara sens. :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 14:32:38)


31-07-2008 14:30:40
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Xtremul a scris:

Neatza lume si eroici fosti viitori perpetuatori ai omenirii post-bunkeroase !! :D:D

Serios vorbind acuma, in caz de... necaz planetar, doar asocierile dintre indivizi EGALI si nu de tip actual (sefi/subalterni) se pare ca vor avea sanse de supravietuire...

De dragul povestii ;) merg insa, normal, toate relatiile tip sefa/secretar (sau invers? :rolleyes:), preoteasa/enoriashi (ori pe dos ?! :rolleyes: :D:D) etc etc

Cred totusi ca locul discutiilor astora e-n Doomsday-2012, nu aici, la "hello"uri...


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 14:43:51)


31-07-2008 14:43:23
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Acu' la modul serios: sint multe opinii avizate (fara sa fie neaparat ale unor obsedati "cataclismici" :D) care sustin ca sansele de supravietzuire in cazul unor catastrofe d-astea naturale nu le au nici aglomerarile mari de oameni, dar nici "lupii singuratici".

Comunitatile de ordinul zecilor, maxim sutelor de indivizi (care sa cuprinda insa oameni calificati ori priceputi in diverse domenii... dar nu tocmai abstracte ;)) par sa fie solutia "continuarii umanitatzii", chiar daca de la un nivel tehnologic al secolului XIX...

Lasind deci gluma un pic la o parte, pescarii - vinatorii - fermierii - electricienii - instalatorii - mecanicii - constructorii - moashele :D etc (sau cei experti in domeniile astea ca "hobby") vor fi favorizati in noua eventuala "cursa pentru supravietuire", dar numai conlucrind cumva in niste comunitati unite.

Dar cu "conlucrarea" stim noi prea bine cum sta egocentrista societate actuala - si nu doar la noi. :(


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 15:25:36)


31-07-2008 15:25:16
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
O postare interesanta de pe un forum oarecare: ;)

Omenirea are nevoie de EI
eseu
Paranoia conspiraţiei


de Alexandru Ciobanu [Alexandru Nifilimu]

2006-10-26 | |

Privită de la distanţa celor două milenii ce au trecut de la redactarea ei, o carte ca Biblia capătă valoare de arhetip. Ansamblul vieţii sociale a oamenilor nu s-a schimbat deloc, doar că timpul a adus un surplus de varietate, progresul a permis creşterea cantitativă, iar sporul de calitate pare atribuit unei diferenţieri evolutive. Realitatea este că ciclăm şi Ă®n plan social după curbe spirale asemănătoare cu deplasarea astrelor.

Pilda talanţilor a pus bazele capitalului Ă®ntreprinzător, cine nu se dezvoltă Ă®n curând este Ă®nghiţit de concurenţă, de valuri sau de vegetaţie. Regulile străvechi de creditare şi percepere a dobânzilor şi datoriilor sunt aplicate şi astăzi cu corecţii mici de procedură şi mari privind procentele. Cine stă locului cuminte, se Ă®ngroapă Ă®n sedentarism şi este aluvionat de popoarele migratoare sau de investitorii străini. Cine nu se pune Ă®n mişcare prinde rădăcini şi devine dependent de limbă, istorie, geografie, religie. ĂŽn plus Ă®şi consumă propriile resurse ceea ce mai târziu Ă®l face să graviteze şi să saliveze ca fluturele la felinarele altora.

Lecţia a fost predată de Ă®nsăşi zeii creatori pe care obişnuim să-i diferenţiem şi astăzi după locurile lor de origine sau campare Ă®n extra sau intratereştrii, zei creatori deţinători de capitaluri uriaşe de potenţial biologic.

Mai Ă®ntâi trebuia inventată moneda de schimb, banii. Apoi trebuia răspândită şi creată determinarea şi dependenţa de bani. Ceea ce s-a obţinut prin sechestrarea resurselor vitale. Ce nu e al tău trebuie cucerit, capturat, prădat, eventual cumpărat şi apoi, lucru extrem de neplăcut - plătit. Trebuia Ă®nvăţat meşteşugul obţinerii profitului, la şcoala fără de sfârşit a vieţii şi nevoii.

Lupta pe teritorii, cetăţi, turme, avuţii, recolte, păduri, prizonieri a fost predată oamenilor de profesorii preaĂ®nalţi veniţi de pe alte planete, ei Ă®nşişi Ă®ncercaţi de sărăcie şi războaie. Paradoxal dar zeii ajunşi pe pământ au probleme de deficit bugetar mai mari decât pământenii, după cum Franţa şi Germania, motoarele Uniunii Europene, au deficite mai mari decât recentele ţări membre. Primii ajunşi pe meleaguri terestre au Ă®nfipt fanioanele, dar după un timp le-au găsit smulse cu semnătura intrusului atât de sâcâitor chiar şi Ă®n zilele noastre. Varietatea genetică extraterestră a cerului Ă®şi făcea efectele şi pe pământ. Au Ă®nceput să lucreze imediat convenţiile. Până aici e al meu, dincolo e al tău.


Aşa au apărut castele, rasele, apoi popoarele, invidia, ranchiuna, conflictele. Segregarea părea a fi soluţia perfectă, unde nu erau obstacole naturale s-au inventat graniţele, taxele vamale, vameşii, au Ă®nceput războaiele de jaf şi cotropire, au apărut imperiile, regii şi Ă®mpăraţii. Neamurile se diferenţiau şi ar fi trebuit să rămână nemiscibile. Pedepse grele se abăteau asupra celor ce păcătuiau Ă®n afara neamului lor. Stirpea trebuia păstrată neamestecată Ă®n deplină compatibilitate cu părintele ei genetic. Pe atunci naţionalismul era obiectiv genetic. Extirparea popoarelor prin holocaust condus de zei, era practicată din timpul lui Moise (Numeri 31) şi se derulează până Ă®n zilele noastre.

Cineva a schimbat macazul ceresc şi a ordonat marea corcire. Pravila Ă®zbăvitoare a fost Ă®ntâmpinată cu entuziasm, unde nu e lege, nu e nici Ă®ncălcare de lege (Romani 7), Ă®ntotdeauna femeile altora au fost mai atrăgătoare, iar bărbaţii străini mai tumultoşi. Indiferent că judecăm la nivel de naţie, clan, vecini, prieteni, sexul s-a dovedit atractor universal. Mentalitatea naţionalistă a devenit o frână, dar ce nu reuşesc alianţele şi legile, face genetica. Marea amestecare genetică a corcit rasele şi graniţele genetice, ceea ce trebuia să artragă după sine şi dizolvarea frontierelor teritoriale. Genomul fiinţei om se hipertrofiază ca un registru cu evidenţa Ă®ncrucişărilor. ĂŽn compensaţie se unifică moneda, limbile, istoriile, geografiile, tradiţiile, culturile. ĂŽntr-un cuvânt diversitate genetică Ă®n unitate administrativă. Parcursul milenar pare de largă anvergură dar uimeşte prin monotonia arhetipală a intervenţiilor şi amendamentelor:

Cu milenii Ă®n urmă trimişii Domnului răpeau şi fertilizau femeile neglijate de bărbaţi sub privirile neĂ®ncrezătoare ale soţilor (328). Tot aşa astăzi oamenii moderni nu cred nici o iotă din poveştile cu răpiri de persoane, implanturi embrionare, clonări de animale sau de semeni.
Ipocrizia face incredibilă şi Ă®mprobabilă orice ripostă iar generalizarea ei Ă®i conferă credibilitate deplină. Copiii sunt deprinşi de mici cu tertipurile părinţilor, apoi când le vine vremea, cad la testul aruncătorului cu piatra:


(Ioan 8,1) "Isus S-a dus la muntele Măslinilor. Dar disdedimi-neaţă, a venit din nou Ă®n Templu; şi tot norodul a venit la El. El a şezut jos, şi-i Ă®nvăţa. Atunci cărturarii şi Fariseii I-au adus o femeie prinsă Ă®n preacurvie. Au pus-o Ă®n mijlocul norodului, şi au zis lui Isus: ĂŽnvătătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârşea preacurvia. Moise, Ă®n Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici? Spuneau lucrul acesta ca să-L ispitească şi să-L poată Ă®nvinui. Dar Isus S-a plecat Ă®n jos, şi scria cu degetul pe pământ.

Fiindcă ei nu Ă®ncetau să-L Ă®ntrebe, El S-a ridicat Ă®n sus, şi le-a zis: Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra Ă®n ea. Apoi S-a plecat iarăşi, şi scria cu degetul pe pământ. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simţit mustraţi de cugetul lor, şi au ieşit afară, unul câte unul, Ă®ncepând de la cei mai bătrâni, până la cei din urmă. Şi Isus a rămas singur cu femeia, care stătea Ă®n mijloc. Atunci S-a ridicat Ă®n sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit? Nimeni, Doamne, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti."

ĂŽncântătoare pildă. Pus Ă®n situaţia dificilă de a deveni tranşant Isus ne Ă®nvaţă binefacerile compromisului. Doar cel fără de păcat să cuteze la atitudine. Dar nici ipocrizia păcătoşilor ajunşi lupi moralişti sau neprihăniţi nu ar fi fost mai mică. Ştiindu-se maculaţi oamenii au plecat stânjeniţi pe la treburile lor. Curtezana a fost mustrată cu discreţie, iar Isus a evitat conflictul cu duşmanii. ĂŽntr-un cuvânt, doar compromisul are viitorul larg deschis. Prostituţia, ca să rămânem Ă®n perimetrul pildei, a fost ridicată apoi la rang de profesie onorabilă, aducătoare de satisfacţii sociale şi de venituri la buget, dar Ă®n compensaţie, pe alocuri, şi adulterul poate fi judecat şi condamnat cu aceeaşi consecinţă benefică!


De atunci abolirea atitudinii a devenit literă biblică, orice obstacol Ă®n calea ipocriziei a fost dizlocat. Nimeni nu mai aruncă cu pietre, nimeni nu mai poate deschide gura. Decât dacă e sfânt. Dar sfinţii nu sunt nici ei miscibili cu noi rândaşii, oamenii de rând. Aşa se Ă®ntâmplă că nimeni nu mai poate lua atitudine, că imediat altcineva cu pilda biblică proaspăt citită, sare şi anihilează prin comentariu:
Liniştea se aşterne apoi corozivă, drumul ipocriziei este pavat cu bune intenţii şi conduce inevitabil spre iad.


Şi Ă®n prezent oamenii primesc cu aceeaşi uimire antică distribuţia strategică şi economică a ciumelor pe pământ. Prorocii şi analiştii anunţă direcţiile de Ă®naintare a pandemiilor, zonele bântuite, numărul prezumat al victimelor. Vracii şi medicii stârpesc ciumele eradicate şi le Ă®nlocuiesc cu altele moderne. Vaccinează populaţiile pentru variolă ca să ajute la propagarea SIDA. Dacă nu reuşesc singuri cheamă Ă®n sprijin armata. Scenariul e diabolic, cine se opune vaccinarii devine un pericol social, Ă®i poate contamina pe cei vaccinaţi. Cine protestează suferă de paranoia conspiraţiei şi trebuie pedepsit exemplar pentru nesupunere.

Marii conducători pământeni a căror sorginte divină s-a subţiat până la iluzoriu, au renunţat la cititorii Ă®n stele şi s-au Ă®nconjurat de statisticieni, analişti politici şi paranormali, pentru a ţine sub control Ă®ntr-o singură mână trecutul, prezentul şi viitorul.
Preoţimea a pierdut harul mântuirii dar şi-a sporit rândurile şi cifra de afaceri. Bun platnici, credincioşii s-au Ă®mpăcat şi cu statutul de contribuabil şi cu tarifele pentru serviciile ecleziastice.
Tehnologiile sunt promovate sau disimulate astfel Ă®ncât progresul civilizaţiei omeneşti să pară evident, Ă®n realitate fiind exact invers. Viaţa s-a degradat la toţi indicii de moralitate, sănătate fizică şi psihică, bunăstare, cultură.


Similitudinea procedurală ne sugerează că avem de-a face cu aceleaşi personaje, metode, arhetipuri. Zeii au fost printre noi din cele mai vechi timpuri şi sunt şi astăzi indiferent că Ă®i numim zei, dumnezei, intra sau extratereştrii, Ă®ngeri sau diavoli. Noi oamenii am devenit tot mai instruiţi şi mai receptivi, ei zeii au devenit tot mai circumspecţi: Viclenia şi diversiunea lor e cu un pas Ă®naintea perspicacităţii omeneşti. Sau cu mai mulţi. Nici nu s-ar putea altfel.

Una din marile diversiuni la care ne-au supus a fost că ne-au deprins cu ipocrizia. Mincina a devenit nu numai derutantă ci chiar ne-a schimbat modul de viaţă. Minţind Ă®n orice Ă®mprejurare, am devenit neĂ®ncrezători. Cui Ă®i place să fie minţit! Nu mai avem Ă®ncredere Ă®n nimeni şi Ă®n nimic. Numai că fiecare Ă®n parte nu putem asimila şi filtra toată cunoaşterea lumii, vremea marilor enciclopezi a trecut. Aşa Ă®ncât acum trebuie să reĂ®nvăţăm să folosim cu Ă®ncredere şi informaţiile deţinute de semenii noştri mincinoşi, nu numai cele din propria minte. Plus că legăturile de comunicare dintre noi sunt permanent secţionate, atrofiate şi menţinute sub minimumul necesar. Conform algoritmului divide et impera.

Zeii nu se arată niciodată, evită contactele inutile, ne conduc din umbră, cu discreţie şi hotărâre pentru că singuri nu avem nici libertatea nici discernământul necesar. Au uzat Ă®ntotdeauna de aceleaşi metode şi mijloace adaptate la nivelul nostru de evoluţie. Se Ă®ntâlnesc numai cu cine trebuie şi Ă®n deplină taină. Au dirijat societatea omenească folosindu-se de prepuşi selectaţi dintre pământeni aşa cum şi imperialii deschid şcoli şi oferă burse, cresc specialişti, delegă competenţe şi Ă®mpart dregătorii. 

Suntem o specie Ă®n slujba zeilor, iar zeii generoşi ne-au lăsat să ne Ă®nţelegem vocaţia lăsându-ne Ă®n subordine celelalte specii:
(Geneza 1,28) "Dumnezeu i-a binecuvântat, şi Dumnezeu le-a zis: Creşteţi, Ă®nmulţiţi-vă, umpleţi pământul, şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ."

La această cunoaştere nu se ajunge decât descifrând cărţile sfinte, care numai cărţi religioase nu sunt. Nu s-a schimbat nimic şi nici o schimbare nu ar modifica ceva. Ca Ă®n politică. Oricine ar fi deasupra, la putere, locul nostru tot dedesubt rămâne. Biblia, Coranul, Talmudul, Bhagavad-gita şi alte cărţi sacre au reuşit să Ă®nsumeze elementele cele mai reprezentative ale simbiozei oameni - zei. Peste timp la noi a ajuns atâta informaţie cât să rămână uşor incredibilă.


ĂŽmbogăţite până la exces scrierile noastre actuale debordând de cuceriri ştiinţifice, modernitate şi tehnicitate Ă®ncorporează invariabil aceeaşi doză de necunoscut, neverosimil, inadmisibil să poată fi Ă®n orice moment restructurate, reconvertite, trimise la Ă®ntors. Secretele sunt la fel de bine păstrate iar ceea ce se descoperă devine repede Ă®ndoielnic sau aberant. Teoria conspiraţiei cumulează tot ce este subversiv, ce nu poate fi admis, dar nici respins, nu poate fi comentat dar nici uitat, ca şi Ă®n cărţile sacre. Cu alte cuvinte şi astăzi navigăm Ă®n ape la fel de nesigure, nu am progresat de fel. Cum prinde cineva un fir şi Ă®ncepe să-l deşire, imediat sar confraţii să-l anihileze, strigând tare: paranoia conspiraţiei!

Desigur, rolul generic al conspiraţiei ca teorie paranoică este util, important, binefăcător, protector, dar marii interpreţi nu sunt decât nişte bieţi ţuţeri ce se maimuţăresc din auzite. Conspiraţia ca noţiune generică a Ă®ntors pe dos sensul iniţial, abuzivă şi subversivă a devenit Ă®nsăşi aflarea şi propagarea adevărului. Ieşirea din beznă, ca tendinţă firească, a devenit ridicolă şi ridiculizată, condamnabilă şi condamnată. Admiterea Ă®n conspiraţie se face prin Ă®ncurajarea necunoaşterii şi ridicarea ei la nivel de dogmă. Testarea puterii de dezinformare, a fanteziei Ă®n mistificare, iar servilismul dogmatic asigură evoluţia şi promovarea. Răsplata e Ă®n aceeaşi măsură perversă şi crudă. Capii sunt decapitaţi, securiştii sunt demascaţi, comuniştii sunt capitalizaţi. ĂŽn sfârşit conspiratorii se lasă deconspiraţi.

Pentru că Omenirea are nevoie de EI, şi are, cu dependenţa câinelui de stăpânul său, embargoul s-a ridicat. Ofensiva a Ă®nceput. Cu tact şi precauţie pentru a nu se crea panică şi anarhie, fiindcă impozitele trebuie plătite până la cea din urmă respiraţie.


Aşadar Omenirea are nevoie de Ei, un slogan pe tipicul cunoscut al publicităţii agresive ce ni se urcă pe pereţi şi ne umple toate panourile, tot de ei inventate. La locuri vizibile, cu toate autorizaţiile achitate, ni se sugerează subtil raportul dintre omenire şi extratereştrii. Omenirea a avut Ă®ntotdeauna nevoie de cei care vin cu greu de departe, Ă®nfruntând primejdiile, taxele, obstacolele, legislaţiile neadecvate, numai şi numai din dorinţa nemăsurată de a ne ajuta. Dacă au luat hotărârea să iasă din umbră, să ne abordeze frontal, trebuie că sunt Ă®n primejdie. ĂŽntr-o primejdie apocaliptică. Să-i primim cu ospitalitate, aşa cum am făcut-o de milenii cu toţi musafirii. Să-i primim cu pâine şi sare, sau dacă cer pământ şi apa să le dăm cu drag, că oricum nu dăm de la noi. Nu ne cuceresc nici cu cizma, nici cu seducţia ambalajului gol pe dinăuntru, ne cuceresc pur şi simplu!

Pentru conformitate, astfel de panouri au apărut la Piaţa Operei, pe malul stâng al Damboviţei cu vedere dinspre Biserica Sf. Elefterie; pe Calea Plevnei colţ cu str. Virgiliu; Ă®n staţia de metrou Eroilor pe direcţia de Ă®mbarcare spre Cartierul militari. Desigur şi Ă®n multe alte locuri ale Bucureştiului.

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 23:19:24)


31-07-2008 18:21:12
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Alta: ;)

Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului

de Mihaela Gheorghiu

ĂŽn ultimele zile Bucureştiului a fost invadat de o mulţime de afişe publicitare, Ă®n care apar doi monştri hidoşi, Ă®mbrăcaţi Ă®ntr-un fel de costume de astronaut. Aceştia sunt fotografiaţi Ă®n faţa clădirii Ateneului şi ţin o pancartă pe care scrie:”Vrem. Ajutăm. Aici să ascultăm problemele tale”. Afişele respective se găsesc, deloc Ă®ntâmplător, Ă®n toate zonele frecventate de un mare număr de oameni: Ă®n staţiile de autobuz şi de metrou, Ă®n vecinătatea universităţilor, Ă®n pieţele şi pe bulevardele din centrul Bucureştiului. Trecătorii se opresc şi citesc nedumeriţi sloganul ţipător de pe afiş: „Omenirea are nevoie de EI”. Apoi pleacă mai departe fără să Ă®nţeleagă nimic. O bătrână Ă®şi face cruce speriindu-se de hidoşenii. Un grup gălăgios de tineri vociferează: „Cool! E cu extratereştri!”. Oare câţi din cei care Ă®l văd Ă®i Ă®nţeleg semnficaţia?

Omenirea NU are nevoie de “EI”!

ĂŽn colţul de jos al afişului citim: “Dovezi că au mai ajutat Pământul ai zilnic pe Discovery Channel. Urmăreşte emisiunile care le sunt dedicate”. Să fie vorba despre o reclamă la o serie de emisiuni având ca subiect extratereştrii? Sau e de fapt o reclamă chiar pentru extratereştrii „reptilieni”? Cineva se străduieşte foarte mult să Ă®i convingă pe oameni că extratereştrii de tipul celor din afiş ajută omenirea să evolueze. Spre ce? Se vede peste tot Ă®n jur. Din cauza “ajutorului” lor, ceea ce este bun, frumos, armonios, spiritual pe această planetă este permanent ameninţat de războaie, violenţe, crime, droguri, teroare, manipulare şi minciună. Din cauza lor, fiinţele umane, care prin natura lor aspiră să evolueze spiritual, sunt continuu deturnate şi Ă®mpiedicate prin toate ororile posibile să avanseze pe acest drum. ĂŽn schimb, li se oferă tot felul de tentaţii şi capcane karmice, alături de “proteze” tehnologice care ameninţă acum chiar echilibrul Terrei.
ĂŽn spatele acestei campanii desfăşurate sub masca unui nevinovat joc televizat se ascunde un program de sensibilizare a oamenilor pentru a accepta mai uşor ideea că REPTILIENII sunt nişte extratereştrii buni şi extrem de utili. Campania nu se desfăşoară doar Ă®n România ci şi Ă®n Anglia, Franţa, Germania, Italia, Spania, Rusia, Danemarca, Norvegia, Suedia şi Polonia.

“Omenirea are nevoie de ajutor” este pretextul sub care, susţin realizatorii programului, se vizează Ă®nregistrarea unei melodii cântată de patru “staruri extraterestre”. Publicul este invitat - nici mai mult nici mai puţin - să Ă®şi transforme prietenii Ă®n extratereştri, pe motiv că toţi oamenii ar fi extratereştri. Numele şi Ă®nfăţişarea lor spun totul: Clive Salamandră şi Pyrhus Inimă de broască (foto) nu sunt altceva decât REPTILIENI. Cercetătorii domeniului ştiu că aceştia, alături de Micii Cenuşii, sunt una dintre cele mai malefice rase de extratereştri, care de-a lungul mileniilor s-au străduit să controleze omenirea şi să Ă®i Ă®mpiedice evoluţia spirituală.

Convingerea lor principală, că oamenii le sunt inferiori, se regăseşte Ă®n inima acestei campanii. Observaţi spre exemplu Ă®n poza alăturată Ă®n ce postură este reprezentat omul faţă de extraterestru. El apare Ă®n mod intenţionat ca o fiinţă pasivă, perplexă, prostuţă faţă de reptilianul aşezat Ă®n prim plan care poartă la gât pe post de bijuterie un glob pământesc. Mai mult, pe siteul asociat acestei campanii vizitatorii sunt instigaţi nici mai mult nici mai puţin decât să Ă®şi transforme prietenii Ă®n extratereştrii!

ĂŽn superioritatea lor trufaşă REPTILIENII nu pun nici un moment problema crizei spirituale Ă®n care se află omenirea şi asta pentru că această criză spirituală este chiar opera lor: “Evoluţia biologică şi progresul tehnic al omenirii ameninţă să stagneze.[…] Cea mai recentă Ă®ncercare de a ajuta rasa umană a reunit superstarurile pop ale Galaxiei, care au Ă®nregistrat un single şi un clip video, subliniind situaţia tehnologică dificilă Ă®n care se află rasa umană. Stelele pop ale galaxiei s-au reunit pentru un concert pentru a atrage atenţia publicului asupra stării precare a Pământului şi pentru a ne ajuta să revenim pe drumul spre excelenţă tehnologică.”

“EI” sunt cei mari duşmani ai omenirii
ĂŽn ultimii ani numărul de cărţi, studii, filme documentare şi mărturii ale unor persoane care s-au Ă®ntâlnit cu reptilieni a crescut foarte mult. Este vorba despre mii de astfel de cazuri, izbitor de asemănătoare deşi provin din diferite colţuri ale lumii. Până acum reptilienii au acţionat din umbră. Acum tot mai mulţi oameni s-au convins de existenţa lor şi le cunosc faptele şi metodele. ĂŽn România chiar s-a constituit Ă®n luna iunie 2006 un Front Naţional Anti-reptilian. Pentru a se apăra Ă®n faţa acestor tot mai numeroase dezvăluiri, reptilienii apelează acum la alte metode de manipulare. Se străduiesc să mascheze adevărul sufocându-l Ă®ntr-o mare de minciuni menite să le creeze o imagine favorabilă.

ĂŽn imaginea alăturată vedeţi o reclamă făcută unor jocuri pe computer Ă®n Japonia, reclamă Ă®n care fiecare om duce Ă®n spate o reptilă. Imaginea nu este departe de visele cele mai ascunse ale reptilienilor. Cei care Ă®n vechime erau consideraţi demoni devoratori de copii, astăzi au devenit personaje de desene animate „îndrăgite” de copii. Această diferenţă de percepţie ar trebui să ne pună pe gânduri. Reptilienii nu au stat degeaba şi au muncit mult pentru a-i convinge pe oameni că „EI” le sunt de ajutor şi au intenţii benefice.

Numeroşi clarvăzători sunt capabili să perceapă adevărata Ă®nfăţişare a acestor reptilieni şi explică cum este posibil ca aceştia să Ă®şi creeze o aparenţă umană atunci când se află printre noi. Acesta este şi motivul pentru care reptilienii fac tot posibilul ca oamenii să nu Ă®şi dezvolte capacităţile spirituale Ă®nnăscute, de exemplu clarviziunea. Imaginaţi-vă cum ar fi dacă toţi oamenii, Ă®ncă din copilărie, ar fi capabili să perceapă hidoasa formă subtilă pe care o au reptilienii. Acestora le-ar fi imposibil să se mai ascundă şi nimeni nu ar mai cădea Ă®n capcana lor.

Tot mai mulţi martori relatează cum sub ochii lor, fiinţe pe care le credeau oameni au căpătat Ă®nfăţişarea unei reptile Ă®n momente de furie. David Icke relatează de exemplu despre un caz petrecut Ă®n SUA: ”Pe 20 iulie 1988 mai mulţi oameni din Bishopville, Carolina de sud au fost terorizaţi de un om şopârlă fără păr, sprâncene şi buze. El avea câte trei degete la fiecare mână, ochii mari ieşiţi din orbite şi roşii. S-au scris cinci articole despre omul şopârlă care au apărut Ă®n Los Angeles Times şi Herald Examiner”. Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care Ă®n timpul unui interviu luat unui important om politic i-au văzut amândoi faţa transformându-se Ă®n cea a unei reptile şi apoi revenind la forma ei umană. Şi mai există multe alte mărturii de acest gen.

Dacă adăugăm la toate acestea paginile din istoria Terrei Ă®n care se vorbeşte despre zmei, balauri, dragoni, şerpi, monştri care Ă®i terorizau pe pământeni şi le cereau sacrificii umane Ă®nţelegem că existenţa reptilienilor este o problemă foarte veche. Străvechile scrieri şi inscripţii sumeriene, egiptene, indiene, mayaşe povestesc sau chiar redau Ă®n imagini astfel de fiinţe malefice. Ele seamănă izbitor cu ceea ce descriu martorii de astăzi. ĂŽntr-un fragment din manuscrisele de la Marea Moartă se vorbeşte despre „Belial, prinţul Ă®ntunericului sau regele răului care are o Ă®nfăţişare terifiantă ca un şarpe cu faţă de viperă”.

Cercetători ai fenomenului precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul american David Icke, Credo Mutwa vorbesc la unison despre fiinţe cu piele de reptilă şi sânge rece, cu ochi mari ieşiţi din orbite având de multe ori pupilă verticală, cu nas turtit şi gură fără buze, mâini cu patru sau şase degete acoperite de solzi şi o coadă aşa cum Ă®ntâlnim Ă®n descrierea populară a demonilor. Reptilienii sunt descrişi ca fiind foarte avansaţi din punct de vedere tehnologic şi având o minte ascuţită, Ă®nsă sunt foarte cruzi şi violenţi, lipsiţi de compasiune şi de iubire. Se hrănesc cu energii joase şi le place foarte mult sângele uman, Ă®n special cel Ă®ncărcat de hormonii descărcaţi Ă®n timpul unor stări de teroare, frică, durere, suferinţă. Obiceiuri umane cum ar fi vănătoarea sau hrănirea cu carnea unor animale crescute pentru a fi mâncate sunt preluate de la aceşti reptilieni. Ei i-au Ă®nvăţat pe oameni să trateze animalele aşa cum ei Ă®nşişi tratează oamenii. Pentru ei fiinţele umane sunt ceva inferior menit să le servească drept hrană, să le satisfacă poftele inferioare şi să Ă®i slujească.

De aceea a spune că omenirea are nevoie de ei este sinonim cu a spune că un trup sănătos are nevoie de celule canceroase. Reptilenii sunt Ă®n realitate nişte fiinţe parazite, care luptă prin toate mijloacele să Ă®şi menţină „gazdele” Ă®ntr-o stare de pasivitate şi ignoranţă. De aceea ei caută să Ă®ntreţină stările inferioare precum frica, furia, ura, invidia, Ă®nvinovăţirea, ignoranţa, plăcerile şi ataşamentele inferioare. Cu cât oamenii vor căuta să intre Ă®n rezonanţă cu stări armonioase, benefice, elevate, să manifeste iubire, compasiune, fericire, astfel de entităţi joase nu Ă®şi vor mai găsi focare de rezonanţă pe Pământ şi astfel odată cu ele vor dispărea toate nenorocirile şi suferinţele pe care le aduc.


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 18:31:31)


31-07-2008 18:30:25
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510
PreaLuminate ... nu mai posta astfel de scrieri ...ca ma ia cu fiori, auzi - shi doar mi-s ditamai meletzeanu (nu mi-e frica decat lege ...ca n-o cunosc shi nu shtiu s-o aplic ...). Asha sa-ntzeleg ca musai' duc in carca un reptilian d-asta !!! Nu shtiam io' de ce sunt cocoshat ! Sa fiu albastru ( nu la sange :D ), de-oi prinde vreunu' ... il mananc cu fulgi cu tot (chiar daca nu l-am crescut io', asha cum vaz ca ne dreseaza "bajetzii" sa facem cu saracele gaini,gashte,ratze shi alte "pasarele" :D ). Acu' pricepui io' motivu' pentru care totzi aristocratzii are..."sange albastru" ( pana sa ma luminez credeam ca de la limpezimea ochilor li se trage - io' avandu-i mereu tulburi de lilicorile tari cu care-mi mentzin ...putirintza ).
Gata ... propun egalitate ...fara shefi, shefe shi mai ales ...subalterni ( eee poate un pic suntitratzi sau subpatrafirizatzi mai treaca - mearga :D:D:D ) ... da' asha nu se mai poate ! NU mai ascult de nimenea', shi-asha nu va intzeleg pe niciunu(a)' ...!

Ultima modificare facuta de niladam (31-07-2008 22:39:50)


31-07-2008 22:37:53
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

niladam a scris:

PreaLuminate ... nu mai posta astfel de scrieri ...ca ma ia cu fiori, auzi - shi doar mi-s ditamai meletzeanu (nu mi-e frica decat lege ...ca n-o cunosc shi nu shtiu s-o aplic ...). Asha sa-ntzeleg ca musai' duc in carca un reptilian d-asta !!! Nu shtiam io' de ce sunt cocoshat ! Sa fiu albastru ( nu la sange :D ), de-oi prinde vreunu' ... il mananc cu fulgi cu tot (chiar daca nu l-am crescut io', asha cum vaz ca ne dreseaza "bajetzii" sa facem cu saracele gaini,gashte,ratze shi alte "pasarele" :D ). Acu' pricepui io' motivu' pentru care totzi aristocratzii are..."sange albastru" ( pana sa ma luminez credeam ca de la limpezimea ochilor li se trage - io' avandu-i mereu tulburi de lilicorile tari cu care-mi mentzin ...putirintza ).
Gata ... propun egalitate ...fara shefi, shefe shi mai ales ...subalterni ( eee poate un pic suntitratzi sau subpatrafirizatzi mai treaca - mearga :D:D:D ) ... da' asha nu se mai poate ! NU mai ascult de nimenea', shi-asha nu va intzeleg pe niciunu(a)' ...!


Egalitate - sa fie, da' nu si pentru catzei, :D zicea o vorba
(inventata cred de subalternu'tau patrupedant Sile Bleaga, care-i ditamai DULAUL :D:D)

Nashparlie mi se pare doar ideea (serios acum) ca egalitatea asta atit de mult
trimbitzata de toti (de la comunisti incoace - despre "democrati" :x nu mai vorbim)
pare sa fie doar o iluzie pina si pe Lumea Ailalta :( (cu shefutzi cam reptiloizi),
unde chiar te maninca sfintii pina la Dreptatea Aluia de Mai Sus... :D:D

Asa ca: important pare ca-i doar cu ce raminem din trecerea asta prin viatza:

supraTITrarea ori subPATrafirizarea din plin,
pina cind nu ne-o trece vremea bunkerului (ra)sculat... ;) :D:D:D hihihi


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 23:06:08)


31-07-2008 22:51:30
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

Xtremul a scris:

O postare interesanta de pe un forum oarecare: ;)

Omenirea are nevoie de EI
eseu
Paranoia conspiraţiei[/b

[b]Cu milenii Ă®n urmă trimişii Domnului răpeau şi fertilizau femeile neglijate de bărbaţi sub privirile neĂ®ncrezătoare ale soţilor (328). Tot aşa astăzi oamenii moderni nu cred nici o iotă din poveştile cu răpiri de persoane, implanturi embrionare, clonări de animale sau de semeni.
Ipocrizia face incredibilă şi Ă®mprobabilă orice ripostă iar generalizarea ei Ă®i conferă credibilitate deplină. Copiii sunt deprinşi de mici cu tertipurile părinţilor, apoi când le vine vremea, cad la testul aruncătorului cu piatra:


(Ioan 8,1) "Isus S-a dus la muntele Măslinilor. Dar disdedimi-neaţă, a venit din nou Ă®n Templu; şi tot norodul a venit la El. El a şezut jos, şi-i Ă®nvăţa. Atunci cărturarii şi Fariseii I-au adus o femeie prinsă Ă®n preacurvie. Au pus-o Ă®n mijlocul norodului, şi au zis lui Isus: ĂŽnvătătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârşea preacurvia. Moise, Ă®n Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici? Spuneau lucrul acesta ca să-L ispitească şi să-L poată Ă®nvinui. Dar Isus S-a plecat Ă®n jos, şi scria cu degetul pe pământ.

Fiindcă ei nu Ă®ncetau să-L Ă®ntrebe, El S-a ridicat Ă®n sus, şi le-a zis: Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra Ă®n ea. Apoi S-a plecat iarăşi, şi scria cu degetul pe pământ. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simţit mustraţi de cugetul lor, şi au ieşit afară, unul câte unul, Ă®ncepând de la cei mai bătrâni, până la cei din urmă. Şi Isus a rămas singur cu femeia, care stătea Ă®n mijloc. Atunci S-a ridicat Ă®n sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit? Nimeni, Doamne, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti."

ĂŽncântătoare pildă. Pus Ă®n situaţia dificilă de a deveni tranşant Isus ne Ă®nvaţă binefacerile compromisului. Doar cel fără de păcat să cuteze la atitudine. Dar nici ipocrizia păcătoşilor ajunşi lupi moralişti sau neprihăniţi nu ar fi fost mai mică. Ştiindu-se maculaţi oamenii au plecat stânjeniţi pe la treburile lor. Curtezana a fost mustrată cu discreţie, iar Isus a evitat conflictul cu duşmanii. ĂŽntr-un cuvânt, doar compromisul are viitorul larg deschis. Prostituţia, ca să rămânem Ă®n perimetrul pildei, a fost ridicată apoi la rang de profesie onorabilă, aducătoare de satisfacţii sociale şi de venituri la buget, dar Ă®n compensaţie, pe alocuri, şi adulterul poate fi judecat şi condamnat cu aceeaşi consecinţă benefică!


De atunci abolirea atitudinii a devenit literă biblică, orice obstacol Ă®n calea ipocriziei a fost dizlocat. Nimeni nu mai aruncă cu pietre, nimeni nu mai poate deschide gura. Decât dacă e sfânt. Dar sfinţii nu sunt nici ei miscibili cu noi rândaşii, oamenii de rând. Aşa se Ă®ntâmplă că nimeni nu mai poate lua atitudine, că imediat altcineva cu pilda biblică proaspăt citită, sare şi anihilează prin comentariu:
Liniştea se aşterne apoi corozivă, drumul ipocriziei este pavat cu bune intenţii şi conduce inevitabil spre iad.


[/color]


XC-T-ule , ce-ia asta "testul aruncatorului cu piatra" ? chiar nu-mi place autorul comentariului asta....pare sectant...iti raspund maine de ce...mor de somn...
Prea Lumiate , da te rog imnu' pentru mine...si va doresc "SA DORMITI BINE !"

Ultima modificare facuta de titmouse (31-07-2008 23:35:08)


31-07-2008 23:32:24
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Eram la gradinita cand urmaream,,Pierduti in Spatiu,,apoi mai mare un altul la cinematograf,nu-i mai retin numele,imediat a aparut,,Razboiul Stelelor,,.Dupa 90 am citit o carte a lui Gorut numita Intraterestri...,dupa aceea o carte a unui autor american ceva despre,,Societati Secrete si Cei care Conduc Lumea,,nu mi-au placut nici filmele SF si nici cartile de acest gen ,acum parca nu pot dormi daca nu citesc ceva pe forum si culmea e ca toate astea pot sa fi adevarate,prea sunt multe coincidente in tot cce se soune si tot ce am vazut si trait pana acum.Mai ramane sa vad unul din mai marii nostrii,cum se transforma intr-o soparla beligoasa in urma unui acces de furie si innebunesc cu totul.Ma rog ca toate astea sa fie doar fabulatii,motive de a ne distrage atentia de la lucruri care se intampla cu adevarat in jurul nostru si nu trebuie sa le bagam de seama chiar acum.De fapt asta se intampla dintotdeauna,acum ce sa mai spun,raman cat pot de mult in viata poate ,poate oi vedea un soparloi,si voi fi pe deplin convins ca intradevar,,incalcite sunt caile Domnului,,.

01-08-2008 00:42:14
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

titmouse a scris:


Xtremul a scris:

O postare interesanta de pe un forum oarecare: ;)

Omenirea are nevoie de EI
eseu
Paranoia conspiraţiei

Cu milenii Ă®n urmă, trimişii Domnului răpeau şi fertilizau femeile neglijate de bărbaţi sub privirile neĂ®ncrezătoare ale soţilor (328). Tot aşa astăzi oamenii moderni nu cred nici o iotă din poveştile cu răpiri de persoane, implanturi embrionare, clonări de animale sau de semeni.
Ipocrizia face incredibilă şi Ă®mprobabilă orice ripostă iar generalizarea ei Ă®i conferă credibilitate deplină. Copiii sunt deprinşi de mici cu tertipurile părinţilor, apoi când le vine vremea, cad la testul aruncătorului cu piatra:


(Ioan 8,1) "Isus S-a dus la muntele Măslinilor. Dar dis-de-dimineaţă, a venit din nou Ă®n Templu; şi tot norodul a venit la El. El a şezut jos, şi-i Ă®nvăţa. Atunci cărturarii şi Fariseii I-au adus o femeie prinsă Ă®n preacurvie. Au pus-o Ă®n mijlocul norodului, şi au zis lui Isus: ĂŽnvătătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârşea preacurvia. Moise, Ă®n Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici? Spuneau lucrul acesta ca să-L ispitească şi să-L poată Ă®nvinui. Dar Isus S-a plecat Ă®n jos, şi scria cu degetul pe pământ.

Fiindcă ei nu Ă®ncetau să-L Ă®ntrebe, El S-a ridicat Ă®n sus, şi le-a zis: Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra Ă®n ea. Apoi S-a plecat iarăşi, şi scria cu degetul pe pământ. Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simţit mustraţi de cugetul lor, şi au ieşit afară, unul câte unul, Ă®ncepând de la cei mai bătrâni, până la cei din urmă. Şi Isus a rămas singur cu femeia, care stătea Ă®n mijloc. Atunci S-a ridicat Ă®n sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit? Nimeni, Doamne, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti."

ĂŽncântătoare pildă. Pus Ă®n situaţia dificilă de a deveni tranşant, Isus ne Ă®nvaţă binefacerile compromisului. Doar cel fără de păcat să cuteze la atitudine. Dar nici ipocrizia păcătoşilor ajunşi lupi moralişti sau neprihăniţi nu ar fi fost mai mică. Ştiindu-se maculaţi, oamenii au plecat stânjeniţi pe la treburile lor. Curtezana a fost mustrată cu discreţie, iar Isus a evitat conflictul cu duşmanii. ĂŽntr-un cuvânt, doar compromisul are viitorul larg deschis. Prostituţia, ca să rămânem Ă®n perimetrul pildei, a fost ridicată apoi la rang de profesie onorabilă, aducătoare de satisfacţii sociale şi de venituri la buget, dar Ă®n compensaţie, pe alocuri, şi adulterul poate fi judecat şi condamnat cu aceeaşi consecinţă benefică!


De atunci abolirea atitudinii a devenit literă biblică, orice obstacol Ă®n calea ipocriziei a fost dizlocat. Nimeni nu mai aruncă cu pietre, nimeni nu mai poate deschide gura. Decât dacă e sfânt. Dar sfinţii nu sunt nici ei miscibili cu noi rândaşii, oamenii de rând. Aşa se Ă®ntâmplă că nimeni nu mai poate lua atitudine, că imediat altcineva cu pilda biblică proaspăt citită, sare şi anihilează prin comentariu:
Liniştea se aşterne apoi corozivă, drumul ipocriziei este pavat cu bune intenţii şi conduce inevitabil spre iad.


XC-T-ule , ce-ia asta "testul aruncatorului cu piatra" ? chiar nu-mi place autorul comentariului asta....pare sectant...iti raspund maine de ce...mor de somn...
Prea Lumiate , da te rog imnu' pentru mine...si va doresc "SA DORMITI BINE !"

Imnul, draga TIT, se mai da :D doar in ocazii speciale (preferabil REALE ;)),
ca altfel iar devine greu, daca nu imposibil de "navigat" printre atitea postaluiri de-a-n pixu'... :D:D


Iar tipul/autorul (opinie proprie, evident) nu mi se pare deloc sectant,
ci chiar destul de destupat la minte... cel putin la nivel pur speculativ.
Acu' depinde de ce-ntzelege fiecare din termenul "sectant"... :rolleyes:


Uite-un exemplu simplu - primul care-mi vine-n minte la ora asta ...cam matinala deja
(fiindca io chiar n-am somn pina nu raspund fiecarei-oricarei postari):

Sa presupunem ca io am fost in prima-mi tineretze un maaaare curvar preacurvitor :D:D
(hihihi :D, zic evident "in prima tineretze" fiind acum pe la a treishpea).

Sa MAI presupuneam (iarasi ipotetic... ;)) ca m-am pocait SINCER si nu mai pacatuiesc ca nesimtzitu'
de multa vreme (vise, taica... :D in fine, de dragul rationamentului spun si io asa ;)).


Vin acum si zic: adica ce, n-am voie s-o cataloghez pe o oarecare - cu argumente solide, evident - drept coooorva,
doar din cauza trecutului meu... de fost, dar acum definitiv indreptat pacatos ?! :rolleyes:
Aici intervin, fireste, multe nuantze - fiindca una-i sa ai oarece opinii,
(pe care din start "lumea" ti le INTERZICE ca fiind "judecatzi" :rolleyes: - asta-i si ideea eseului de fapt)
si alta-i sa lapidezi efectiv pe cineva, ca-n cazul Xtrem :D citat din Biblie...


Ultima modificare facuta de Xtremul (02-08-2008 04:20:37)


01-08-2008 02:21:56
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
DESPRE MIMETISMUL COLECTIV  "TOTI-CONTRA-UNUL"
                     ( sau ambalarea mimetica asupra unei victime-unice )

          REZUMAT
          Apollonius din Tyonn a fost un guru celebru din sec.al II-lea dupa Ch. . In unele cercuri miracolele sale erau considerate cu mult superioare celor ale lui Isus Christos ; cel mai spectaculos este vindecarea de catre el a unei epidemii de ciuma in orasul Efes .Efesienii i-au cerut ajutorul lui Apollonius . Odata ajuns in Efes , acesta vazu un cersetor care clipea din ochi ca un orb , imbracat in zdrente , mizerabil si respingator . Punandu-i pe efesieni sa faca roata in jurul lui , Apollonius le spuse :"Adunati cat de multe pietre puteti si aruncati-le asupra acestui dusman al zeilor" ; efesienii se intrebau ce urmarea . Erau scandalizati la gandul de a ucide un necunoscut mizerabil care se ruga de ei sa aiba mila de el . De indata ce unii dintre ei ii urmara sfatul si se apucara sa azvarle cu pietre in el , cersetorul , care parea orb , le arunca deodata o privire sfedelitoare , dand la iveala niste ochi plini de flacari . Efesienii au priceput atunci ca aveau de-a face cu un demon si l-au lapidat cu mare tragere de inima  . Dupa cateva clipe , Apollonius le zise sa indeparteze pietrele si sa identifice animalul salbatic pe care-l omorasera . Au dezvelit creatura de sub pietre si au constatat ca nu era cersetorul . In locul lui se afla o jivina mare si oribila .
        Orobil miracol !
        Miracolul consta in declansarea unei contagiuni mimetice atat de puternice incat ea polarizeaza pana la urma toata populatia impotriva nefericitului cersetor .
        Refuzul initial al efesienilor este singura raza de lumina in aceasta poveste sumbra dar Apollonius face tot ce-i sta in putinta pentru a o stinge , si reuseste . Efesienii lapideaza victima cu asemenea furie incat sfarsesc prin a vedea ceea ce Apollonius le cere sa vada , pe autorul tuturor relelor , pe demonul ciumei .
      Pentru a descrie comportamentul efesienilor o data inceputa lapidarea , putem recurge la o expresie ( urata dar exacta ) si anume aceea de "defulare". Cu cat mai mult efesienii dau ascultare mentorului lor ( sau Legilor care vegheaza asupra gloatei ?????) cu atat mai mult se transforma intr-o multime isterica si cu atat mai mult reusesc sa se defuleze pe seama nefericitului cersetor. La fel de exacta poate fi si metafora "abcesului de fixare" . Apollonius satisface o pofta de violenta ce cu greu se desteapta si nu se desteapta decat sa se domoleasca lovind cu pietre victima desemnata de guru . O data ce s-au defulat ca lumea , odata ce "abcesul de fixare" si-a jucat rolul , efesienii se descopera vindecati de molima .
   MOTORUL VIOLENTELOR COLECTIVE IL CONSTITUIE ( in sau inafara Legilor comunitatii) RIVALITATILE MIMETICE .
   Sigur , ciuma din Efes nu trebuie sa fi fost neaparat una bacteriana . E vorba de o epidemie de rivalitati mimetice , o impletitura de scandaluri ( vezi situatia de pe forum din ultima luna ) , o lupta a "tuturor-impotriva-tuturor" , care datorita victimei selectionate de Apollonius cu inteligenta diabolica , se transforma in chip miraculos intr-un  "toti-contra-unul"  reconciliator . Urmeaza acalmia . Si istoria se repeta mereu de la inceputurile lumii .
    In privinta lapidarilor , Isus Christos se afla la antipodul lui Apollonius , in loc sa le suscite el face tot ce-i sta in puteri pentru a le impiedica ( aici i-a suparat mai intai pe ZEI , apoi pe autorul  eseului "teoria conspiratiei" ).
    Spre deosebire de efesieni , care la inceput sunt intr-o dispozitie pasnica , defavorabila uciderii cu pietre , multimea care vine cu femeia adultera la Isus Christos e intr-o dispozitie agresiva . In ambele povestiri actiunea se invarte in jurul unei probleme pe care fraza UNICA a lui Isus Christos o exprima explicit : PROBLEMA PRIMEI PIETRE . In miracolul lui Apollonius "prima piatra" este in mod evident principala grija a lui guru , pentru ca nici un efesian nu se poate decide s-o arunce . Pana la urma Apollonius rezolva dificultatea in sensul pe care-l doreste .Isus Christos invinge si el greutatile cu care se confrunta , dar , spre deosebire de guru , isi foloseste influenta IMPOTRIVA VIOLENTEI MIMETICE . Poveste femeii adultere salvate de lapidare , adica textul  "cel care este fara de pacat sa arunce asupra ei prima piatra"  este cel care a facut proverbiala , in toata lumea , "prima piatra" . Cand Apollonius le cere sa adune pietre sa arunce , efesienii refuza pentru ca nu se pot hotari sa masacreze cu sange rece un seaman de-al lor , oricat de mizerabil ar fi . Argumentele care justifica acest refuz isi afla contrapartea in fraza lui Isus . Ele sunt echivalentul nu al ultimelor cuvinte din fraza lui ("...sa arunce primul cu piatra") ci al celor dintai ("Cel fara de pacat....") . Efesienii nu-si recunosc dreptul de a asasina cu sange rece o fiinta umana careia , personal , fiecare dintre ei , n-are ce sa-i reproseze ; pentru a-si atinge scopul , Apollonius distrage atentia acestora de la actul fizic pe care urmeaza sa-l comita , denuntand pe cersetor ca "dusman al zeilor" . SPRE A FACE POSIBILA VIOLENTA MIMETICA A GLOATEI , CEL DIN CARE SE DORESTE SA SE FACA O VICTIMA TREBUIE ACUZAT , DEMONIZAT .
    Pana la urma guru obtine ceea ce dorea : PRIMA PIATRA . Aruncata probabil de stramosul frustrat sexual al lui Alexandru Ciobanu .


     ODATA CE EA ESTE ARUNCATA , VIOLENTA SI MINCIUNA AU CASTIGAT PARTIDA !

     De ce este atat de greu de aruncat  "prima piatra" , indiferent in cine ?
     Ezitarea depinde de context ,  de vinovatia sau nevinovatia victimei , de argumente si situatie ?
   
     NU , OAMENI BUNI ,
     PRIMA PIATRA ESTE SINGURA CARE NU ARE MODEL !!!!!
     
     Cand Isus Christos isi rosteste fraza , "prima piatra"  este ultimul obstacol         si singurul care se mai opune lapidarii femeii . Atragand atentia asupra ei , el face tot ce poate pentru a intari acest obstacol  . Are oare nevoie gloata de un model mimetic pentru o actiune atat de simpla ca "aruncatul pietrelor" , indiferent in cine ? Da . Se pare ca da . De indata ce prima piatra a fost aruncata , cea de-a doua urmeaza destul de repede , a treia inca vine si mai repede caci are doua modele in loc de unul , samd . Cu cat se inmultesc modelele , cu atat se intensifica ritmul asasinarii in colectiv .
         Salvarea de lapidare a femeii adultere , asa cum o face Isus , impiedicarea unei ambalari mimetice in sensul violentei ( atitudine ?? ) inseamna declansarea unei alteia , in sens invers ( c-asa-i gloata !!) , o ambalare non-violenta ( tot atitudine se cheama , da ?) . De indata ce primul maimutoi biped renunta la lapidarea femeii , el ii atrage dupa sine pe un al doilea , un al treilea , samd . In cele din urma tot grupul , calauzit de Isus Christos , isi abandoneaza planul de lapidare .
       Cele doua exemple ( ale lui Isus si Apollonius) desi sunt cat se poate de opuse , se aseamana in mod straniu .

     ELE NE EXPLICA DINAMISMUL  MULTIMILOR  CARE NU TREBUIE DEFINIT PRIN VIOLENTA ( ATITUDINE ??)   SAU NON-VIOLENTA (COMPROMIS ?? ) , CI PRIN  IMITATIE , PRIN  MIMETISM .
     
     Chiar daca gestul fizic al lapidariii nu mai exista definitia mimetica a comportamentelor colective ramane valabila , ca acum doua mii de ani .
    Isus sugereaza rolul imens pe care-l joaca mimetismul in cultura umana , fara sa foloseasca termeni abstracti : imitatie , mimetism , etc . Lui ii este suficienta "prima piatra" . Aceasta expresie unica indica adevaratul principiu nu doar al lapidarilor antice , ci AL TUTUROR  FENOMENELOR  DE  MULTIME  ANTICE  SI MODERNE . Apollonius nu atrage atentia asupra "primei pietre" , dimpotriva , se fereste sa faca referire la ea . Da dovada de duplicitate . El pastreaza tacerea din motive simetrice si inverse celor care-l determina pe Isus Christos sa mentioneze , in chip explicit , "prima piatra" .
     Pentru a favoriza violenta colectiva , trebuie intarita inconstienta ei si asta face Apollonius . PENTRU  A DESCURAJA  ACEASTA VIOLENTA  MIMETICA , TREBUIE DIMPOTRIVA ,  SA  SE  FACA  LUMINA  ASUPRA  EI , SA SE EXPUNA  TOT ADEVARUL  DESPRE  EA .  ESTE CEEA  CE  FACE  ISUS  CHRISTOS .
    Lapidarea femeii adultere , legala , oricat ar fi de arhaica , nu seamana deloc cu asasinatul arbitrar al cersetorului din Efes . Legea prevedea omorarea cu pietre pentru delicte bine determinate , dar , ca masura impotriva denunturilor false , Legea obliga delatorii , care trebuiau sa fie cel putin doi , sa arunce ei insisi primele doua pietre . Isus Christos transcede Legea ( dar tocmai in sensul Legii) , bazandu-se pe ceea ce dispozitia legala are MAI UMAN  SI  MAI  STRAIN  MIMETISMULUI  VIOLENTEI , si anume obligatia impusa primilor doi acuzatori de a arunca primele 2 pietre . Legea ii priveaza pe acesti delatori de modelele mimetice .
     Pentru a mentine ordinea in societatile arhaice uneori nu exista alt mijloc decat MIMETISMUL  VIOLENT , UNANIMITATEA MIMETICA .
     Daca multimea nu s-ar fi lasat convinsa de Isus , daca lapidarea femeii adultere ar fi avut loc , Isus ar fi riscat sa fie si el lapidat . A da gres in salvarea unei victime amenintate de gloata , a te pomeni singur alaturi de ea , inseamna a te expune riscului de a avea aceeasi soarta ca si ea . Acest principiu se regaseste in toate societatile arhaice . In perioada dinaintea crucificarii , Isus ( ne spun Evangheliile)  scapa mai multor tentative de lapidare . Dar nu va scapa mereu si va sfarsi el insusi prin a juca rolul "cersetorului din Efes"  , supus supliciului rezervat ultimilor dintre nemernici .
    Intre EL si cersetor exista o asemanare in moarte ; lapidarea cersetorului , ne place sau nu , ne duce cu gandul la Rastignire .
    ISUS  ESTE  IN  CELE  DIN  URMA  BIRUIT  DE  UN  EFECT  MIMETIC  ASEMANATOR  LAPIDARII  CERSETORULUI .  Efectul pe care reuseste sa-l inverseze in cazul femeii adultere , in cazul lui personal nu poate sa-l evite ( eu stiu de ce ...poate...binenteles ca POATE...dar n-are voie s-o faca si el stie asta) . Este exact  ccea ce intelege multimea adunata in fata crucii : batjocoreste neputinta lui Isus de a face pentru EL insusi ce a facut pentru altii .
    Crucea este echivalentul lapidarii din Efes . A spune ca Isus se identifica cu toate victimele inseamna a spune ca EL se identificsa nu doar cu femeia adultera sau cu Slujitorul cunoscator al suferintei , ci si cu cersetorul din Efes .
    Isus ESTE  acel  nefericit  cersetor .

     " RAUL"  EXISTA IN  PRIMUL  RAND  CA SUBIECT  AL STRUCTURILOR  VIOLENTEI  MIMETICE  .  DATE  FIIND  PROPRIETATILE  MIMETISMULUI , SECRETUL "RAULUI" AR TREBUI SA FIE LA ADAPOST DE  ORICE  DEZVALUIRE .
     A  FOST " PACALIT"  O SINGURA DATA . DE CRUCE .

   
   Se dedica lui Alexandru Ciobanu - Maimuta Mimetica


                                                   
                                                                 Rene Girard - "Prabusirea Satanei"

Ultima modificare facuta de titmouse (01-08-2008 22:48:54)


01-08-2008 21:27:57
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
1. Atentiune, chiar daca-i lung, nu-i COPY-PASTE !! :D:D

Uite ca nu mai scriu cu alb, ca sa nu mai iasa "nexam" la eventuala citare. :)

Raul cu R mare nu-i deloc DOAR consecinta mimetismului, draga TIT: din pacate, tema-i totusi prea vasta ca s-o atacam aici... macar partial. Inteleg oricum ca "ceva" nu-ti place la eseul ipochimenului A.C., doar ca nu prea definesti tu prea concret "ceva"-ul ala (si implicit nici nu-l poti combate eficient ;)), fiind un pic pe alaturi de tema cu copy/paste-ul asta doar un pic personalizat... :D
Mai inteleg si ca speculatiile (chiar si alea cu logica impecabila... sau mai ales alea de fapt :D) sint in general considerate cam... DIAVOLESTI :rolleyes: (de acord, coane
D-evil??? ;)), dar cred ca ar fi meritat comentata mai ales natura mecanismului de multe ori ipocrit de "blocare a luarii de atitudine", cu explicarea caruia nu pot sa nu fiu de acord.

Pe de alta parte, repet, excesele  ("datul cu piatra" la propriu :() se exclud peremptoriu, si n-are rost sa zic acu' truisme de genul "interzis a lua viatza cuiva, ca nu noi i-am dat-o"... OK, se pot si distruge vieti chiar prin simple (gresite si/sau excesive) judecati de valoare, fara sa fie "luat gitul" cuiva, iar tentatia judecarii excesiv de exigente a altora (si evident cu indulgentza a propriilor pacatoase persoane :D) e Xtrem de mare... si clar gresita.
Ma gindesc, ca pilda simplista, la un caz de pedofil (fara dubii, pacatos d-ala mare :() omorit in puscarie dupa nenumarate torturi si violuri de catre... criminali feroce inchisi si ei pentru sadicele lor acte, care clar ca in forul lor propriu se considerau insa indreptatititi cu siguranta sa ia gitu'aluia, pe motiv ca ei nu-s... mai deloc pacatosi comparativ cu nefericitul alalalt. :x

Temele "eseului" tipului astuia (cam rebel, ce-i drept) sint oricum mult mai complexe si interesante macar ca reluare a discutiei unor idei deja postate (v. "Programul Terra") - in care punctul critic e de fapt motivatia "schimbarii macazului" de catre zei acum 2.000 de ani, odata cu "noua lege a miscibilitatii neamurilor" (si implicit a GENOMURILOR diverse - nu doar fizice, ci si sufletesti, dupa unii). Chestie pe care incep sa cred ca nimeni nu VREA :rolleyes: (ori... chiar NU POATE ?? :rolleyes:) s-o inteleaga de fapt...

Stiu, stiu, gindirea "prea libera" seamana al D-evilului :D de tare cu notiunea de blasfemie :rolleyes:, dar nu prea vad, sincer, alta cale de eliberare din multiple cercuri vicioase :( ale unor intrebari existentiale altfel decit prin CUNOASTERE si epuizarea tuturor cailor logice legate de actul asta esential.
Cu riscul asumat ca oricine apuca o cale ca asta sa fie automat catalogat drept "satanist". :D:D


P.S. 1 Se poate deduce acum de ce ma cam abtin in ultima vreme sa mai produc "eseuri" ;) in definitiv inutile p-acilea...
(asta d-acu' fiind printre ultimele, daca nu chiar ultimul)

Insa nicidecum fiindca reactiile la topicul ala cu "Bogatia excesiva", sau "Credintza-popi-religie" etc ar fi fost cumva contrare convingerilor mele -
- normal pina la urma sa fie in diverse directii, dar - in opinia mea, fireste - multe directii sint ILOGICE din simplu motiv al lipsei de argumente.
Ca sa nu mai vorbim despre neintelegerea deseori chiar a temei puse-n discutie...

OK, in definitiv cea mai comoda cale e pina la urma s-o dam inainte cu
"Crede si nu cerceta... fraiere" :D,
sau "Neintzelese de voi, pacatosi incapabili, sint caile Cerului"... :rolleyes:
si jap-jap, una dupa ceafa cu cadelnitza :D:D 
plus alte pancarte de genul asta, si uite-asa o sa dormim cu totii linistiti. :)

Dar cu sigurantza nu si Somnul De Veci...
(eu, cel putzin, sigur o sa postez "blasfemiator" :rolleyes: si din CAZANUL CU SMOALA... ;) :D)

Fiindca "FNI-ul" :D e de proportii cosmice de asta data, frati si surori bunkeristanoizi !!!


P.S. 2 Uite inc-o intrebare ENERVANT DE BLASFEMIATOARE :D:D (hihihi) pe care absolut niciun popa
(din nenumaratii cu care-am discutat extensiv-intensiv, inclusiv rabini, imami etc)
n-a reusit sa mi-o lamureasca pe-ntzelesul mintii mele cam reduse, se pare ;):
De ce sintem considerati inca de la nastere "pacatosi" ?? :rolleyes:

Buddha ar trebui oare si el "catalogat" la fel ? ;)
Sau si Mahomed ?! Dar Sf. Petru ?? :rolleyes:
Fiindca profeti-guru-sfinti or fi fost ei, dar s-au nascut totusi "oameni", nu ? :rolleyes:
De Isus nu mai zic nimic, ca-mi iau sigur citeva poshetutze Vuittoneze-n freza !!! :D:D
(pline cu caramizi, se-ntzelege)...:D:D


Ultima modificare facuta de Xtremul (02-08-2008 15:45:04)


02-08-2008 03:22:04
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Prea Lumiate , cand vorbesc despre violenta mimetica a gloatei TOCMAI LA ATITUDINE MA REFER !!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
Unde vede Alexandru Ciobanu lipsa de atitudine ? Eu vad ATITUDINE PESTE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????

Il consider un om prost , nicidecum un "spirit prea liber" ; faptul ca crede in existenta unor forte de tip extraterestru care ne conduc si ne manipuleaza il transforma in mod automat intr-un "spirit prea liber" ???????? Sunt destui prosti pe lume care cred in teoria conspiratiei de tip extraterestru . Si eu , de asemenea cred , ceea ce face deosebirea intre noi doi este ca nu-s proasta ca el . TOCMAI EL , MAIMUTOIUL MIMETIC , ESTE CEL CARE LE FACE JOCUL CONSPIRATORILOR DE NATURA EXTRATERESTRA !!

 
Am facut un rezumat din capitolul cartii lui Rene Girard pentru ca am vrut sa scurtez postarea si n-am vrut sa aive , cum ziceti voi , prea mult balast .

Eu una te rog sa postezi cate comentarii doresti despre Isus Christos indiferent ce _ai avea de spus...ti-e clar ca nu ma supar , da ? Caramizile din posetuta sunt doar pentru situatiile in care lui Cyudatul ii mai da prin cap sa-mi trimita vreo tornada . Eseul lui A.C. mi-ar fi facut aceeasi greata si daca era vorba de Ghita Muresan , nu neaparat de Isus Christos in ceea ce priveste "atitudinea" , indiferent de situatie , nu strict la cazul din pilda , care se refera la pedepsirea unui membru al comunitatii pentru acuzatia de adulter .

DA , CONSIDER MIMETISMUL COLECTIV sursa tuturor relelor de pe acest pamant . Raul nu poate actiona decat sub aceasta forma .

Te rog , Prea Lumiate , sa nu luam in discutie , dintr-un elementar bun simt , cazurile pedofililor sau a criminalilor psihopati...

Se poate totusi sa schimbi culoarea aia deschisa din comentartiul tau , pentru ca nicidecum n-am reusit sa-l citesc , nici macar cu ochelari , si nu stiu ce-ai scris...

Ultima modificare facuta de titmouse (02-08-2008 09:29:44)


02-08-2008 09:12:00
   
Pagini: 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 79    
Mergeti la