Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 79
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Postare mutata ONTOPIC cumva:

Am revenit oricum cu noi energii (oculte... brrrr :D:D) din Tzara Luanei, sa stii c-ai remarcat tu cevashilea, draga Sandie -
- ceva craci prin arborele genealogic al Mamei Omida, eii ??? ;)

P.S. In zona aia muntoasa (Buzau, unde-mi... CHIAR FAC un refugiu, sa fie acolo ca nu strica ;), fiindca abureala de-aici nu rezolva nik concret)
poate-ati citit o stire recenta care spune ca s-a descoperit INCA un cataroi incriptionat cu o limba "primordiala"... multe de spus aici,
desi bolovanu' cu pricina a fost... ingropat :rolleyes: din nou intr-un loc secret, cu scopuri subtile...

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-08-2008 01:40:46)


21-08-2008 01:26:05
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Uite si-un articol "recent dezgropat" :D si el, pe o tema similara:
Interesant e doar c-am ajuns si eu - da-da, nu glumesc - chiar in zona aia, pe unde... chiar cauta cindva Iason Lina de Aur. Punct. ;)


"Război consmic Ă®ntr-o grotă dinaintea epocii fierului?”

Sub titlul „Imagini despre un război cosmic Ă®ntr-o grotă dinaintea epocii fierului?” apărea Ă®n Ă®ntr-o ediţie a ziarului „Flacăra” de la sfârşitul anilor ’70 un articol extrem de interesant pe care l-am salvat, tăindu-l dintr-unul dintre ziarele Ă®ntinse pe jos când am zugrăvit. Ediţia exactă nu o stiu pentru că am tăiat partea de jos unde scria. ĂŽn continuare apare articolul Ă®n Ă®ntregime.

„O expediţie şcolară descoperă o mare aşezare străveche"

Imagini dintr-un război cosmic Ă®ntr-o grotă dinaintea epocii fierului?

Ministerul Apărării Naţionale, Muzeul militar central Către Casa corpului didactic a municipiului Bucureşti, Aducem pe această cale mulţumirile noastre instructorului şi membrilor expediţiei „Burebista – 2050” (expediţie formată din elevii studioului de artă cinematografică al Casei corpului didactic a municipiului Bucureşti), pentru depistarea Ă®n cadrul acţiunii desfăşurate cu ocazia Festivalului Naţional „Cântarea României”, a unor vestigii materiale ale poporului nostru din epoca străveche şi veche a României pe care le-au donat Muzeului militar central. Pe itinerariul expediţiei, membrii au descoperit Ă®n judeţul Buzău o aşezare din epoca străveche şi veche. Pentru precizarea datării şi interpretarea probelor descoperite, Ă®n cursul anilor viitori vor fi efectuate cercetări arheologice amănunţite. Locţiitorul şefului Muzeului militar central, Eugen Crintea

– Sunteţi instructorul expediţiei „Burebista – 2050”, cum vă numiţi?
– Vasile Rudan.
– Tovarăşe Vasile Rudan, cum a ajuns expediţia pe care o conduceţi să descopere o Ă®ntreagă aşezare umană necunoscută până acum, poate cea mai mare din câte cunoaşte istoria noastră? Vă mai menţineţi afirmaţia că este cea mai mare?
– Cred că este cea mai mare aşezare umană descoperită din puct de vedere al continuităţii vieţii omeneşti Ă®n acelaşi perimetru – din epoca pietrei cioplite până Ă®n mileniul 1 e.n.
– Cum se numeşte?
– Nu ştim. Nici un izvor scris n-o aminteşte. Zona Ă®nsăşi este necunoscută. Atât cât cunoaştem noi ea nu este cartografiată. Nu există pe hartă.
– Dar izvoare nescrise există?
– Există o legendă. Din cele câteva variante pe care le-am ascultat, cea mai bogată Ă®n informaţii este cea a lui moş Toader, pe care l-am Ă®ntâlnit Ă®n zona lacului Gateş, păcând vitele. „Demult, tare demult, povestea Dumitru Toader, dincolo de munte era „Tărâmul Luanei” – Luana fiind o fiinţă atotputernică ce păzea cu străşnicie porţile unei cetăţi cu ziduri imense deasupra căreia strălucea atât noaptea, cât şi ziua un soare aidoma astrului zilei. Şi cetatea era locuită de nişte oşteni viteji Ă®ntru dreptate şi netemători de moarte. Oştenii răniţi Ă®n lupte erau conduşi de Luana Ă®n „Valea Izvoarelor”, cele dătătoare de apă vie şi de apă moartă; şi spălându-şi rănile cu acele ape miraculoase, aceştia se vindecau pe loc. Numai Luana cunoştea tainele izvoarelor.


Cei care se Ă®ncumetau să le Ă®ncerce singuri se Ă®mbolnăveau pe loc şi mureau. Şi au trăit cei din cetate ani mulţi sub oblăduirea Luanei până ce au luat seama vrăjmaşi puternici, care mânaţi de pizmă, au venit Ă®nzăuaţi, Ă®n care de foc, şi au doborât soarele cetăţii. Şi când soarele s-a prăbuşit, pământul s-a cutremurat din temelii şi mare prăpăd a fost pe lume… şi de atunci pe locul cetăţii, mulţi ani nici iarba n-a crescut şi nici glas de pasăre nu s-a auzit şi nici picior de fiară n-a mai călcat. Despre toate astea vorbesc semnele tainice din peştera Ă®nţeleptului.” Cum orice legendă are un sâmbure de adevăr, am pornit-o dincolo de munte Ă®n căutarea fostei cetăţi.
– Prin urmare, acesta a fost începutul.
– Nu. Aşa am ajuns la locul cu pricina. ĂŽnceputul, adică ideea expediţei. Datează de mai demult. Cu circa trei ani Ă®n urmă, Ă®n timp ce filmam Ă®n secţia de istorie veche a Muzeului de istorie pentru o emisiune de televiziune, unul dintre elevii colaboratori m-a Ă®ntrebat dacă se inventase până atunci un aparat cu ajutorul căruia să poţi scruta adĂ®ncimile pământului şi să descoperi aşezări omeneşti străvechi. Ideea era intersantă şi a constituit Ă®nceputul unor căutări din care ne-am ales cu satisfacţii dar şi cu destule insatisfacţii. (Apăruseră contestatari care ne acuzau că umblăm după potcoave de cai morţi.)

Ceea ce mai târziu martorii oculari vor afirma „miracol”, „de necrezut” este Ă®n realitate o metodă fotocinematografică proprie de cercetare a terenului elaborată şi experimentată Ă®n laboratorul nostru. Ea constă Ă®n prelucrarea pe cale de laborator a informaţiei de culoare existentă Ă®n vegetaţia solului. ĂŽn locul Ă®n care pământul ascunde zone demult locuite şi arse vegetaţia prezintă diferenţe de culoare, diferenţe ce pot fi observate cu mijloacele laboratorului. Am experimentat această metodă Ă®n mai multe locuri din ţară şi a dat rezultate. După ce-am aflat legenda bătrânului Dumitru Toader am instalat un astfel de laborator Ă®n munţii Buzăului.
– Cum adică?
– Noi, expediţia „Burebista – 2050”.
– Alcătuită din elevi şi pionieri.
– Din elevi şi pionieri membri ai colectivului de cercetare ai Studioului de artă cinematografică şi fotografică de pe lângă Casa corpului didactic al municipiului Bucureşti. Cu ei am Ă®nceput investigarea zonei legendare Luana. Am escaladat munţi şi dealuri, am cercetat depresiuni şi râpe, am coborât Ă®n prăpastii. Uneori, din cauza hăţişului de nepătruns am Ă®naintat prin foc. Am filmat totul şi Ă®ntorşi la Bucureşti am Ă®nceput prelucrarea de laborator a materialelor fotocinematografice şi să căutăm noi formule de tratare chimică a peliculelor color pentru evidenţierea acelor benzi galbene care dau informaţii asupra unor anomalii nenaturale existente Ă®n sol.


Un detaliu mărit pe un diapozitiv şi prelucrat după o nouă formulă prezenta contururi (benzi galbene) ale unor aşezări umane gigant. Am confruntat detaliul de pe diapozitiv cu imaginile de pe pelicula filmată: aşezarea era situată pe un platou imens, mărginit de munţi şi de râpe adânci. A urmat organizarea asaltului propriu-zis: descoperirea pe viu a cetăţii. Echipa a fost Ă®ntărită cu membrii ceva mai rezistenţi.
– Vă propun o paranteză. De ce aţi venit aşa târziu la noi? Am Ă®nţeles că datele pe care voiţi să le furnizaţi sunt inedite. Despre ele ştiu copiii, membrii expediţiei, Muzeul militar central şi cam atât.
– A trebuit să verificăm datele, să obţinem confirmarea unor specialişti, să asigurăm secretul informaţiei dacă ar fi fost necesar.
– Deci, aţi plecat spre Buzău.
– Da. Săpăturile de sondaj au durat peste o lună de zile. Fiecare zi cu rezultate neaşteptate preceda o zi cu rezultate incredibile.
– Concret, ce aţi descoperit?
– O aşezare umană necuoscută din epoca străveche, de proporţii gigant. Şanţul de apărare al cetăţii. Probe care atestă cea mai incredibilă continuitate de viaţă Ă®n unul şi acelaşi perimetru, Ă®ncepând din epoca pietrei cioplite şi continuând, fără Ă®ntrerupere până Ă®n mileniul 1 e.n. Sub stratul corespunzător epocii pitrei cioplite a fost descoperit un număr mare de tuburi dintr-un material asemănător oxizilor metalici, dispuse Ă®n sol sub formă de radiator.
– Vă Ă®ntrerup pentru o precizare. Acest radiator cu tuburi din material asemănător cu oxizii metalici a fost descoperit SUB stratul arheologic corespunzător epocii pietrei cioplite? Sunteţi sigur?
– Absolut. Nu ştim despre ce poate fi vorba. Straturile Ă®nsă au fost corect datate.

– Continuaţi, va rog.
– ĂŽntr-o altă grotă, sub inciziile din epoca fierului a fost descoperită o scenă de luptă din domeniul fantasticului. Dinspre stele, Terra este atacată de o navă spaţială propulsată de un lung jet de flăcări. ĂŽn Ă®ntâmpinarea ei, de la sol, pornesc două rachete de interceptare. ĂŽn faţa navei cosmice (stânga) este un arc Ă®ntins, cu săgeata Ă®ndreptată spre vehicului spaţial. Probele arheologice rezultate din sondajele descoperite (unelte de silex, ceramică, segmente de tuburi etc.) au fost predate Muzeului militar central. Noutăţile arheologice descrise sunt filmate pe peliculă color 16 mm. Pe materialul filmat este redat şi perimetrul aşezării. După dimensiunile suprafeţei, abundenţa materialului arheologic, fantastica continuitate de locuire Ă®n timp şi perfecţiunea sistemului de apărare, aşezarea poate fi inclusă Ă®n mod cert Ă®n categoria davelor.
– Davă?
– Adică cetate, Ă®n limba dacilor. Ca o curiozitate: sondajele atestă că aşezarea a fost distrusă Ă®n mod instantaneu de un foc mistuitor – stratul de arsură (de o frumuseţe arheologică ieşită din comun) se Ă®ntinde pe toată suprafaţa aşezării, prezentând dovezi că zona nu a fost devastată de un incendiu Ă®ntâmplător, ci că aşezarea a fost distrusă şi incendiată cu o furie nemaiĂ®ntâlnită, pământul fiind ars pe o adâncime de circa o jumătate de metru şi Ă®n zona Ă®n care nu au existat construcţii sau arbori; se pare că năvălitorii au intenţionat să ardă până şi pământul pe care a fost aşezarea.


– Vreţi să aungeţi undeva, şi vă temeţi. Spuneţi. Munca dumneavoastră este una de descoperire, nu de cercetare şi interpretare. Vor fi destui, sperăm, cei care vor veni să emită ipoteze, să facă conexiuni, să continue cu mijloacele ştiinţei, ca să spun aşa profesioniste, ceea ce aţi Ă®nceput dumneavoastră. Munca pe care aţi Ă®ncheiat-o vă dă dreptul să vorbiţi şi chiar să greşiţi. Dumneavoastră nu veniţi post-festum. Chiar aţi muncit pentru ca să fiţi acum aici.
– Voiam să vă spun că vehemenţa distrugerii dovedeşte că aşezarea avea şi o funcţie simbolică. Dispunea de o poziţie ideală, beneficia de o apărare naturală formidabilă care o făcea inexpugnabilă, oferea condiţii excelente pentru ca populaţia să se retragă Ă®n munţi Ă®n caz de Ă®nfrângere militară… ar putea fi vorba de una dintre capitalele lui Burebista.

– Tot ce ne-aţi spus până acum constituie Ă®mpreună un obiectiv de cercetare pe care, aşa cum reiese din adresa Muzeului militar central, Ă®l vor lua Ă®n primire Ă®ncă din vara ce vine, specialiştii. Ei pot confirma sau nega unele detalii sau presupuneri. Aşezarea rămâne. Expediţia dumneavoastră va continua?
– Pentru vacanţa de vară din 1980 ne-am propus realizarea următoarelor obiective: Cercetarea platoului superior al aşezării descoperite (aşezarea este situată pe două platouri), Realizarea de sondaje Ă®ntr-o zonă situată la aproximativ 10 km de locul pe care este amplasată cetatea (avem indicii că şi acolo se află ceva). Căutarea „pietrelor lui Solomon” (un calendar dacic asemănător cu cel descoperit la Sarmizegetusa). Vom Ă®ncerca să găsim o modalitate de a escalada „stâlpii tainiţei”, despre care Bazil Iorgulescu scria că sunt „stânci colosale de piatră ce se ridică Ă®n formă de coloană Ă®n mijlocul pădurii, inaccesibilă atât omului, cât şi animalelor, din care cauză neştiind nimeni ce se află Ă®ntre ele, s-au născut o mulţime de legende”. Până acum n-a reuşit nimeni râvnita escaladare.
– Vă urăm succes.


– ĂŽn ţinutul Luanei mai există şi alte grote: grota dacică cu inscripţii din toate epocile; grota Dionisie torcătorul; stânca salamendrelor, Ă®n apropierea izvorului lui Zamolxis, cum e numit acolo, şi a stâncilor Fecioarei; grota Iosif, săpată Ă®ntr-o stâncă de formă piramidală; Agatonul nou şi Agatonul vechi (ruine); scaunul spătarului şi altele. Aceste vestigii au fist cercetate de membrii expediţiei „Burebista – 2050”. Conservarea lor Ă®n timp, cred, se datorează inaccesibilităţii locurilor, distanţele mari ce trebuie străbătute şi Ă®n egală măsură primejdiei animalelor sălbatice, nesiguranţei traseelor, fără poteci şi repere. După unii bătrâni care ştiu şi ei de la alţi bătrâni, Ă®n acest ţinut trebuie să mai existe cel puţin opt-nouă grote cu inscripţii necunoscute.
– Poate că nu vom fi chiar bătrâni când vom ştii adevărul Ă®ntreg despre tot ce ne-aţi povestit azi aici.
– Este cea mai mare dorinţă a noastră.”
NICOLAE CRISTACHE

Ei bine, daca ati auzit de "Gura de Rai" din Bucegi si misterioase disparitii din muntii Buzaului, sigur stiti despre ce vorbesc ei aici...

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-08-2008 01:58:06)


21-08-2008 01:37:07
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
comuniune. blogspot .com/2008_08_10_archive.html

NICOLAE CRISTACHE


Acum ca avem link , putem citi si comenta fiecare de unde doreste.

Ultima modificare facuta de Bety cea urata (21-08-2008 01:52:33)


21-08-2008 01:50:46
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
A vrea nu-i deloc egal si cu A FI CAPABIL, draga, scumpa si inegalabila Bety ! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-08-2008 05:20:32)


21-08-2008 05:20:16
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:

A vrea nu-i deloc egal si cu A FI CAPABIL, draga, scumpa si inegalabila Bety ! :D:D

waw!!!ce bine va intelegeti de o vreme incoace...ma bucur sincer ca ai spus "daga,scumpa si inegalabila..."


21-08-2008 08:52:46
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Asa-s io excesiv de dragutz, ma chere, cind cineva ma calca pe coada... rrrrau ! :D:D

Cu aceleasi cuvinte suave m-am despartit de fapt de toate "fostele"... ;)

Sa mai ziceti voi ca nu iegzista barbatul perfect !!! :D:D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-08-2008 16:51:27)


21-08-2008 16:41:13
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:

Asa-s io excesiv de dragutz, ma chere, cind cineva ma calca pe coada... rrrrau ! :D:D

Cu aceleasi cuvinte suave m-am despartit de fapt de toate "fostele"... ;)

Sa mai ziceti voi ca nu iegzista barbatul perfect !!! :D:D hihihi

Ehe,tot ai invatat ceva...din fiecare experienta a ta...poate putina rabdare si afectivitate...
Nu degeaba se si spune ca pentru satisfacerea unui barbat este nevoie de o femeie,dar pentru satisfacerea unei FEMEI este nevoie de RABDARE si SUSTINERE AFECTIVA.
Stiu cat de greu poate fi sa i se ceara ingaduinta,rabdare partenerului...dar ce mult conteaza...crede-ma..

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (21-08-2008 20:14:34)


21-08-2008 20:13:24
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Pai  d-aia sunt femeile pe lume Tashica,sa fie iubite si ocrotite de barbati,ca sunt si situatii cand nu se intampla sa fie asa,asta e,traim intr-o lume care nu-i deloc perfecta.
   Asta ca sa mai intretinem discutia off-topic pana intra X-tremul cu noutatile on-topice,ce zice ca le are si le asteptam.


21-08-2008 23:32:08
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Uite un eseu interesant  al lui D. Waniek despre actuala HIDRA MONDIALA, pina la noi stiri despre 2012... ;)

„Iubesc acest popor bun, blând, omenos, pe spatele căruia diplomaţii croiesc charte şi resbele, zugrăvesc Ă®mpărăţii despre cari lui nici prin gând nu-i trece...”
(Eminescu, ms 2257 fila 37)

De câteva sute bune de ani, noi românii am izbutit să supravieţuim Ă®ntre cele trei imperii ale vremilor care nu erau la rându-le, mai niciodată, sub cârma noastră.

Mereu veneau şi plecau prin "principate" ba turcul, ba rusul, ba austriacul, de făceau "legile" lor "noi", chipurile... nouă, dar Ă®mpotriva celor pământeşti.

Aveam astfel printre noi puhoaie pestriţe, revărsate peste cei dintre noi "cu nas subţire" - aveam ba mehterbaşale cu ceaprazuri, ba moscali scapeţi biciuind la regulamentele lor "organice", ba valsuri fleandură din chezaro-crăime, să ne tot "alegem" Ă®ntre băşcălie, huzur sau GemĂĽtlichkeituieli.

Nu erau nici ele, tutelele streine, ceva nou sub soare. De mult Ă®nainte Valahia gemea turcită, Moldova "se scăpa de mult bine" iar Ardealul... ardea. Noi mergeam fiecare cum puteam. Mergeam cu Dumnezeu Ă®nainte !

Inima Ă®n Dumnezeu, iar gândul la ţară... Zece mii de ani de istorie, cu arcul carpatic Ă®n suflete ca o coardă oţelită, şi cu vitejie cât cuprinde ! Astfel veneau toate puhoaiele, luau ce puteau, apoi fiind val, ca valul treceau. Scara timpului nostru neavând comună măsură cu acelea ale migratorilor, Domnul dădea să ne păstrăm locul.

Azi Ă®nsă sunt alte imperii, din care văd mai limpede două :

Unul e cel dinlăuntru. Acesta a fost vârât cu sila, cu viclenie, prin televizoare, prin tăvălugul dolarilor, prin licori ademenitoare. Ca un cancer, acest imperiu dinăuntru ne sufocă ţesăturile fireşti ale trupului neamului, ne fură sufletele, ne scade fertilitatea. Cu acesta e greu de luptat, dar nu imposibil, deoarece fiecare suntem şi altceva decât trup.

Cellalt este cel "lumesc" - imperiul mondial. Ca o menghină ce se strânge dinafară, el striveşte trupul neamurilor, le fură pământul, cu tot ce se află Ă®n măruntaiele lui. Ciudat, chiar atât de ascuns cum se dă, mare sau rotund, acesta din urmă ia forme geografice foarte limpezi, chiar de sunt Ă®ncă peticite...

Acest imperiu mondial a ajuns acum, tot din trei părţi, să ne ceară pământ şi apă. Dinspre turcime se aude cântul mierlei, Ă®n câmpia Ă®nsângerată Ă®n care a fost oprită semiluna de către armata mică dar Ă®ntreagă a ortodoxiei. Dinspre stepe se aude cum vine vuiet de vânt de dincolo de Nistru. Iar de la apus, unde nu mai sunt austrieci, ci ungurime, se vântură armele sunătoare ale băneturilor, cu care se cumpără Ardealul.

Cum trupul sfârtecat al Serbiei a ajuns abcesul de fixaţie al scursurilor purulente din lumea celor laşi de pretutindeni, tot astfel carnea vecină se poate un timp păstra neinfectată.

"Conducerea" noului "stat" de pe Câmpia Mierlei, care e, chipurile, "independent", e la fel de ilegală ca secesiunea. Nu e nici un drept Ă®ntre neamuri care s-o accepte. Este o mafie ca toate celelalte, acum implantată Ă®n Metohia, unde erau odinioară mănăstiri ortodoxe. Nu e nici măcar o burghezie compreadoră, la fel de vândută ca tot ceea ce vinde.

E mafie. Thaci este cumnatul celui mai renumit traficant de carne vie pentru Occident, prin filierele helvete. Statul naţional mafiot este astfel ultima făcătură a "statului" zis "modern" rebranded ca "liber" sau "independent", doar ca să vândă tot ce se mai poate (minereuri, patrimoniu, terenuri, droguri, carne vie) fără stinghereli din partea popoarelor locului. Irak, Afganistan sau "Kosova" sunt doar primele exemple ale "noii ordini" a imperiului mondial.

Victimele uneltelilor sunt la fel de pierdute - de exemplu, acum, albanezii suferă la fel ca sârbii. Dar tehnica aceasta de supravieţuire este o medicină slabă. Doar uneltitorii se risipesc prin iluzia "echilibrului" bazat pe Realpolitik.

Românii au trăit Ă®ntotdeauna printre catastrofe, iar nu prin catastrofe. Un neam generos ? Poate ! Poate mai degrab' pentru că pe vremuri românii trăgeau rădăcini direct din cer, iar strămoşii făceau un fel de gură de rai din locul lor terestru. Dar din dar...

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 01:13:03)


22-08-2008 00:16:16
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
"In a recent highly significant post to the Eagles Disobey Forum by "Rob", the following disclosure was made regarding what Gary McKinnon actually found.

"[Gary McKinnon]...who claims he saw evidence
that the United States Government and Orions are in a joint orbital fleet,
awaiting a possible worldwide catastrophe."


Although this is not what Gary claims in so many words.
But if you read between the lines, this is a disclosure of what Gary actually stumbled upon.
Gary stated in our interview that he found evidence of "non terrestrial officers, and off-world fleet to fleet transfers."

What is being said in this Eagles Disobey post actually gives MORE information.
This is a stunning disclosure and could be seen as a signal to the PTB of the real meaning behind what Gary saw.
This is something that they, Dan Burisch and Marci McDowell are prepared to testify to...
It's throwing down the gauntlet and seeing if the PTB, who are attempting to extradite Gary and bring him to trial,
really have the balls to raise this issue and all it portends..."


Hai sa va "traduc" ;) pe scurt (nu literal) semnificatia stirii de mai sus. (in care PTB = "The Powers That Be")
P.S. Totusi, cumetrilor marin67 si carol38, nu cred ca o sa va puteti angaja prea curind pe NAVE din constelatia ORION... :rolleyes:
desi cred ca platesc bine ET aia !!! :D:D hihihi


Garry McKinnon e un tinerel britanic  cu talente IT (nu insa un hacker "profesionist") care, in 2001, din pura plictiseala se pare :D
a intrat "adinc" ;) in retzeaua de computere a US Navy - poate cea mai puternica diviziune a armatei americane.
Care e autonoma in multe domenii fata de USAF (Air Force) si trupele tereste (Army) - pina si sistemele proprii de arme si le dezvolta in secret, separat.

Faptul ca a apucat sa "scormoneasca" acolo si sa afle chestii... abracadabrante :D (subliniate cu rosu) e confirmat de insistentele cereri de extradare
ale guvernului SUA, inca neacceptate insa de britanici, clar nu doar din motivul ca pe Mc.Kinnon l-ar astepta in SUA o pedeapsa de 70 de ani dupa gratii
pentru penetrarea sistemelor de computere "above top secret"...

Procesul lui, desi face unele valuri in Marea Britanie, nu e fireste deloc mediatizat de canalele "oficiale" ce ne prostesc cu alte circareli. :x
Tipul a gasit insa fara dubii nu doar imagini/filme/harti/rute ale "cargourilor" ET stationate permanent pe orbita ;)
si care fac transporturi regulate in sistemul solar dar si in alte galaxii, avind echipaje mixte formate din ofiteri ET/umani
,
ci si liste complete cu numele, functia si alte detalii ale ofiterilor EXTRATERESTRI :rolleyes: oficial "inrolati" in US Navy !!!

Clar e si ca ce a apucat sa downloadeze pina a fost "capacit" de informaticienii US Navy intereseaza al naibii de tare si pe englezi... ;)
Problematica-i nu doar stufoasa, ci chiar TERIFIANTA de-a dreptul, fiindca o cooperare la scara asta :rolleyes: cu ET nu era imaginabila,
dar oricum ecoul "afacerii McKinnon" au  grija "baietii cu prosteala" ;) sa fie limitat la maximum.

Cine are rabdarea sa "sape" pe net poate gasi mai multe date - nu doar despre cazul asta Xtrem de interesant
(in care ipoteza unui "2012 cataclismic" cunoscuta perfect de ET si Guvernul Mondial apare printre rinduri),
ci si despre "sectiunea" legata de US Navy a actualei conspiratii a tacerii; :x sistemul global de transport hiperrapid subteran
administrat de US Navy ("The Tubes" ;)) cu ramificatii sub-oceanice (care-i posibil sa ajunga si pina la noi)
si prin care se poate ajunge oriunde pe Terra in doar O ORA fiind numai unul din adevarurile care ies, treptat, la suprafata...

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 01:42:55)


22-08-2008 00:23:37
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
A, sa nu uit: luna viitoare dispar umpick din zona forumului (adica... CHIAR imi iau primul concediu in ultimii 5 ani ;)).

Uite si-o poza cu Gary McKinnon (are CHIAR EL de fapt fatza de extraterestru, nu ?! :D:D)




Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 01:52:28)


22-08-2008 01:46:19
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
P.S. Iar din luna octombrie e posibil sa dispar de tot... :D:D hihihi

Nu ma evapor chiar definitiv insa - ma gasiti ori pe Luna, ori pe Marte... deocamdata. ;) :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 01:51:32)


22-08-2008 01:49:21
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Pai nu e de mirare chiar si din conducatorii lumii sa fie ET,putin machiati ca si cel din imagine.
Sa fii si tu dintre ei X-tremule?

Ultima modificare facuta de marin67 (22-08-2008 01:54:00)


22-08-2008 01:52:40
   
mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
Mesaje: 197

Xtremul a scris:

P.S. Iar din luna octombrie e posibil sa dispar de tot... :D:D hihihi

Nu ma evapor chiar definitiv insa - ma gasiti ori pe Luna, ori pe Marte... deocamdata. ;) :D:D


Sau  pe vesnicele plaiuri ale vanatorii?!!:D :D


22-08-2008 01:54:56
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Hai sa mai pun de-o postare... ;) de fapt astept comentarii. :rolleyes:


Xtremul a scris:

"In a recent highly significant post to the Eagles Disobey Forum by "Rob", the following disclosure was made regarding what Gary McKinnon actually found.

"[Gary McKinnon]...who claims he saw evidence
that the United States Government and Orions are in a joint orbital fleet,
awaiting a possible worldwide catastrophe."


Although this is not what Gary claims in so many words.
But if you read between the lines, this is a disclosure of what Gary actually stumbled upon.
Gary stated in our interview that he found evidence of "non terrestrial officers, and off-world fleet to fleet transfers."

What is being said in this Eagles Disobey post actually gives MORE information.
This is a stunning disclosure and could be seen as a signal to the PTB of the real meaning behind what Gary saw.
This is something that they, Dan Burisch and Marci McDowell are prepared to testify to...
It's throwing down the gauntlet and seeing if the PTB, who are attempting to extradite Gary and bring him to trial,
really have the balls to raise this issue and all it portends..."


Hai sa va "traduc" ;) pe scurt (nu literal) semnificatia stirii de mai sus. (in care PTB = "The Powers That Be")
P.S. Totusi, cumetrilor marin67 si carol38, nu cred ca o sa va puteti angaja prea curind pe NAVE din constelatia ORION... :rolleyes:
desi cred ca platesc bine ET aia !!! :D:D hihihi


Garry McKinnon e un tinerel britanic  cu talente IT (nu insa un hacker "profesionist") care, in 2001, din pura plictiseala se pare :D
a intrat "adinc" ;) in retzeaua de computere a US Navy - poate cea mai puternica diviziune a armatei americane.
Care e autonoma in multe domenii fata de USAF (Air Force) si trupele tereste (Army) - pina si sistemele proprii de arme si le dezvolta in secret, separat.

Faptul ca a apucat sa "scormoneasca" acolo si sa afle chestii... abracadabrante :D (subliniate cu rosu) e confirmat de insistentele cereri de extradare
ale guvernului SUA, inca neacceptate insa de britanici, clar nu doar din motivul ca pe Mc.Kinnon l-ar astepta in SUA o pedeapsa de 70 de ani dupa gratii
pentru penetrarea sistemelor de computere "above top secret"...

Procesul lui, desi face unele valuri in Marea Britanie, nu e fireste deloc mediatizat de canalele "oficiale" ce ne prostesc cu alte circareli. :x
Tipul a gasit insa fara dubii nu doar imagini/filme/harti/rute ale "cargourilor" ET stationate permanent pe orbita ;)
si care fac transporturi regulate in sistemul solar dar si in alte galaxii, avind echipaje mixte formate din ofiteri ET/umani
,
ci si liste complete cu numele, functia si alte detalii ale ofiterilor EXTRATERESTRI :rolleyes: oficial "inrolati" in US Navy !!!

Clar e si ca ce a apucat sa downloadeze pina a fost "capacit" de informaticienii US Navy intereseaza al naibii de tare si pe englezi... ;)
Problematica-i nu doar stufoasa, ci chiar TERIFIANTA de-a dreptul, fiindca o cooperare la scara asta :rolleyes: cu ET nu era imaginabila,
dar oricum ecoul "afacerii McKinnon" au  grija "baietii cu prosteala" ;) sa fie limitat la maximum.

Cine are rabdarea sa "sape" pe net poate gasi mai multe date - nu doar despre cazul asta Xtrem de interesant
(in care ipoteza unui "2012 cataclismic" cunoscuta perfect de ET si Guvernul Mondial apare printre rinduri),
ci si despre "sectiunea" legata de US Navy a actualei conspiratii a tacerii; :x sistemul global de transport hiperrapid subteran
administrat de US Navy ("The Tubes" ;)) cu ramificatii sub-oceanice (care-i posibil sa ajunga si pina la noi)
si prin care se poate ajunge oriunde pe Terra in doar O ORA fiind numai unul din adevarurile care ies, treptat, la suprafata...


22-08-2008 01:56:56
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

mihaela_f a scris:


Xtremul a scris:

P.S. Iar din luna octombrie e posibil sa dispar de tot... :D:D hihihi

Nu ma evapor chiar definitiv insa - ma gasiti ori pe Luna, ori pe Marte... deocamdata. ;) :D:D

Sau  pe vesnicele plaiuri ale vanatorii?!!:D :D


As vrea io sa se miluiasca Al de Sus asa repede de mine si sa ma ia odata, draga miha_f... ;)
Dar mai am destule de tras in existentza asta, mi-a ciripit mie o pasarica (in timp ce-o penetram... adinc, evident. :D:D)
Fiindca altfel nu voia in ruptu' capului sa vorbeasca...:D:D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:01:21)


22-08-2008 01:58:36
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Pai e simplu X-tremule,toti isi vor lua talpasita,cu ajutorul extraterestrilor cand vine Nubiru cu anunikaii.Asta inseamna ca cei ce ii ,,ajuta,, acum pe pamanteni nu sunt tocmai prieteni cu anunikaii.Vreau sa spun toti aflati la putere in SUA nu toti adica noi muritorii.

Ultima modificare facuta de marin67 (22-08-2008 02:04:12)


22-08-2008 02:03:04
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Pai nu e de mirare chiar si din conducatorii lumii sa fie ET,putin machiati ca si cel din imagine.
Sa fii si tu dintre ei X-tremule?

Doamne fereste, cumetre !!! :D Ptiu, nu cobi, inseamna ca maica-mea s-o fi ars-o cu ET ?! :D:D
Io n-am oricum mecla englezului aluia, da' am capu' cam mare... mai stii ca n-oi fii si io vreun ET ?! :rolleyes: :D
Dar nu-s clar ET, ca altfel nu stateam cu voi acu' la vrajeala, ci puneam lumea la cale pe la Geneva sau Monte Carlo... ;)

P.S. Nu-i ma-sa, e o americanca de ia interviuri tuturor "informantilor" notorii in probleme de conspiratie globala.

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:26:17)


22-08-2008 02:04:59
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Pai fatuca de langa cel din imagine are habar ca al de langa ea e ET,sau o fi chiar mama-sa?
Si apropo de anunikai,scenariiul ce l-am postat pe-o pagina in urma s-ar putea sa fie pe aproape.Si asta ca mai inainte cineva a spus,ca si ei au plecat ca altii le-au luat locul,aici pe pamant,altii mai evoluati mai puternic inarmati,sau puternic economic,dar pana la urma tot pumnul are ultimul cuvant.

Ultima modificare facuta de marin67 (22-08-2008 02:15:32)


22-08-2008 02:07:23
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Pai e simplu X-tremule,toti isi vor lua talpasita,cu ajutorul extraterestrilor cand vine Nubiru cu anunikaii.Asta inseamna ca cei ce ii ,,ajuta,, acum pe pamanteni nu sunt tocmai prieteni cu anunikaii.Vreau sa spun toti aflati la putere in SUA nu toti adica noi muritorii.

Ai prins, in mare, ideea. ;)
Armaghedonul (lupta "finala" din Biblie dintre Bine si Rau) o sa fie de fapt un razboi interstelar !!!
Unul in plus dupa numeroasele care-au mai avut loc pe Terra (postarea aia cu articolul din Flacara anilor '70 n-a fost degeaba pusa AICI :))
Fiindca (si) in muntii Buzaului CHIAR SINT urme ale unei cafteli :D de genul asta - devastatoare de-a dreptul.
Nu mai vorbim de Atlantida, Lemuria, piramidele submarine si alte chestii de care stia DE FAPT nea' Cousteau batrinul... ;)

P.S. Chiar crezi ca doar asa, de florile marului, zic unii (si nu doar iranienii) ca SUA-s conduse direct de Satana-Lucifer ?! :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:57:23)


22-08-2008 02:11:50
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Adica cum Romanica noastra,a fost tot timpul campul de lupta al altor imperii,asa o sa fie si Pamantul intreg,intre puterile intergalactice.Care se bat pt ce,pt suprematia pe Tera,oare,sau pt suprematia in spatiu,ce naiba nu le ajunge?
De cati ani de cercetari ar fi fost nevoie oare,sa ajunga americanii si intreaga omenire,la dezvoltarea tehnica la care s-a ajuns daca nu ar fi fost ajutati de ET?
Si din cate ne aburesc ei,se zice ca cele mai multe descoperiri au fost facute din greseli.

Ultima modificare facuta de marin67 (22-08-2008 02:24:57)


22-08-2008 02:19:40
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Reciteste mai atent (desi-i cam greu, recunosc ;)) toate postarile (inclusiv pe topicul Lilith), cumetre,
si-o sa afli adevarul (sau macar o bucatzica din el :rolleyes:):

LUPTA SE DA PENTRU... SUFLETE, TAICA !!! :D

Dar asta putini o intzeleg - poate doar conu' Evil s-o stie mai bine... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:41:58)


22-08-2008 02:21:39
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Adica urechiatii aia se hranesc cu sufletele noastre?Inseamna ca intradevar sunt diavoli,si eu care am crezut si inca mai cred,ca intre un caine si un om,nu-i nici o diferenta,dupa ce moare la fel putrezeste.De suflet,am mai spus nu a venit nimeni sa ne spuna unde merg.Am citit tot din aste doua topicuri,dar nu cred si basta chestia asta cu sufletele.

Ultima modificare facuta de marin67 (22-08-2008 02:30:11)


22-08-2008 02:26:15
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Adica urechiatii aia se hranesc cu sufletele noastre?


Cumva pe-aproape... ;)
Desi e o tzira mai complicata problema, in esentza cam asa sta insa situatia.
E o chestie legata de evolutia fiecaruia totusi, si nu-i neaparat nashparlie. :D

Cind o sa vedem un "urecheat" :D din ala asteptindu-ne "la capatul tunelului de Lumina" atunci cind dam coltzu',
totu-i sa fim doar impacati cu noi insine apropo de "testul" pe care l-am trait in existentza asta fizica destul de frustranta.

Important e pina la urma doar cui iti dai sufletul, frati si surori bunkeristanezi... ;)
Sa traiesti frumos/altruist cere clar eforturi mai mari decit sa fii o hahalera ingrata :D, dar merita chinul, fiti siguri de asta !!!
Indiferent cind vine Sfirsitul (relativ oricum) - in 2012, mai devreme sau mai tirziu. :rolleyes:

Hai noapte buna acum, si maine e o zi !!! :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (23-08-2008 19:01:13)


22-08-2008 02:29:17
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Da acum vad de ce suntem oile domnului.Noapte buna,sa speram ca va fi o zi buna maine.

22-08-2008 02:33:09
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Da acum vad de ce suntem oile domnului.Noapte buna,sa speram ca va fi o zi buna maine.


Somn usor, cart linistit, cumetre, deja am "sifonat" cam multe noaptea asta. ;) (inclusiv un "rezumat" al Adevaratei Credintze... in opinia mea, evident :))
Si inca circula niste Volgi negre prin zona... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:48:25)


22-08-2008 02:34:36
   
mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
Mesaje: 197

Xtremul a scris:


marin67 a scris:

Da acum vad de ce suntem oile domnului.Noapte buna,sa speram ca va fi o zi buna maine.


Somn usor, cart linistit, cumetre, deja am sifonat cam multe noaptea asta. ;) (inclusiv un "rezumat" al adevaratei credinte... in opinia mea, evident :))
Si inca circula niste Volgi negre prin zona... :D:D

Noapte calma!
PS: si nu mai chinui pasarelele!!:D ...(fireste, off topic)


22-08-2008 02:41:23
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Las' ca le place si lor, pasaricilor, desi nu prea o recunosc, ma chere... ;)
Somn usor (dar fara sapte purici pe-un picior :D) !!

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 02:43:57)


22-08-2008 02:43:20
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:


mihaela_f a scris:


Xtremul a scris:

P.S. Iar din luna octombrie e posibil sa dispar de tot... :D:D hihihi

Nu ma evapor chiar definitiv insa - ma gasiti ori pe Luna, ori pe Marte... deocamdata. ;) :D:D

Sau  pe vesnicele plaiuri ale vanatorii?!!:D :D


As vrea io sa se miluiasca Al de Sus asa repede de mine si sa ma ia odata, draga miha_f... ;)
Dar mai am destule de tras in existentza asta, mi-a ciripit mie o pasarica (in timp ce-o penetram... adinc, evident. :D:D)
Fiindca altfel nu voia in ruptu' capului sa vorbeasca...:D:D hihihi

Ce figura esti tu Xtremule,imi place cum iei viata asa in deradere,n-am reusit sa te cunosc in realitate(si asta din cauza ta ca n-ai raspuns telefoanelor noastre la intalnirile cu forumistii)sper insa sa fii asa si in realitate cum te percepem pe forum...este o atitudine demna de urmat de multi dintre noi...


22-08-2008 09:55:51
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:

P.S. Iar din luna octombrie e posibil sa dispar de tot... :D:D hihihi

Nu ma evapor chiar definitiv insa - ma gasiti ori pe Luna, ori pe Marte... deocamdata. ;) :D:D

Concediu placut!
Si nu uita ca te asteptam cu povesti de pe Marte...;)


22-08-2008 09:57:56
   
?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
Mesaje: 627
Xtremule ,pot urma calea ta si eu....numai aia cu penetrarea adinca a pasaricilor,hai da-mi si mie adresa lor..poate, poate.....

22-08-2008 10:56:45
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

tasha 1951 a scris:


Xtremul a scris:


mihaela_f a scris:


Sau  pe vesnicele plaiuri ale vanatorii?!!:D :D


As vrea io sa se miluiasca Al de Sus asa repede de mine si sa ma ia odata, draga miha_f... ;)
Dar mai am destule de tras in existentza asta, mi-a ciripit mie o pasarica (in timp ce-o penetram... adinc, evident. :D:D)
Fiindca altfel nu voia in ruptu' capului sa vorbeasca...:D:D hihihi

Ce figura esti tu Xtremule,imi place cum iei viata asa in deradere,n-am reusit sa te cunosc in realitate(si asta din cauza ta ca n-ai raspuns telefoanelor noastre la intalnirile cu forumistii)sper insa sa fii asa si in realitate cum te percepem pe forum...este o atitudine demna de urmat de multi dintre noi...


Pasaricile nu le iau niciodata-n deridere, ma chere !!! ;)
Si sa nu uit: pe "vesnicele plaiuri ale vinatorii" :D mentionate de miha-f ma aflu de fapt tot timpul...
DOAR SI AICI pe site VINAM... PASARICI, nu ??? :D:D hiihhi

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-08-2008 18:02:34)


22-08-2008 17:56:34
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Carol38 a scris:

Xtremule ,pot urma calea ta si eu....numai aia cu penetrarea adinca a pasaricilor,hai da-mi si mie adresa lor..poate, poate.....


Vezi topicul paralel cumetre carol38, acolo ai detalii despre mai toate pasaricile ET :D:D
(date tehnico-tactice... aproape complete ;))

Hai sa le postez si aici totusi, pentru cei interesati:

Xtremul a scris:

Arata bine, va zic io :D (desi doar pe Lilith o cunosc mai in detaliu ;), dar mi-a povestit ea despre toate).
Pe scurt: sint mici, dracoase si... tare futacioase !!! :D:D hihihi

In plus, deloc materialiste ;) - ba chiar dimpotriva, platesc ele daca-s complet satiscafute
(in lingouri de Wolfram, Iridiu si Kurvidiu afrodiziac :D:D).

Veganele reptiloide aurii is cam solzoase :D, dar fac un oral de nota 11 cu ventuzele lor sexoase :D,
in schimb alea cu blana verzulie :D din Sirius au pixde inegalabile, cu cili vibratili !!! :D:D hihihi - senzatii taica, nu gluma... ;)


Atentie insa la hermafroditele gri-bleu din Alfa Centauri (cu mataringa culisabila :D) - sint buuune rau ;),
da' te poti trezi ca-n timp ce le "lucrezi" ti-o vira si ele !!! :D:D (mai ceva ca Onoyoko ;))

P.S. Clar, tre'sa scriu (din nou) un roman SF pe temele astea, la cit de dement sint... :D:D hihihi


Ultima modificare facuta de Xtremul (23-08-2008 01:46:28)


22-08-2008 17:58:52
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:


tasha 1951 a scris:


Xtremul a scris:



As vrea io sa se miluiasca Al de Sus asa repede de mine si sa ma ia odata, draga miha_f... ;)
Dar mai am destule de tras in existentza asta, mi-a ciripit mie o pasarica (in timp ce-o penetram... adinc, evident. :D:D)
Fiindca altfel nu voia in ruptu' capului sa vorbeasca...:D:D hihihi

Ce figura esti tu Xtremule,imi place cum iei viata asa in deradere,n-am reusit sa te cunosc in realitate(si asta din cauza ta ca n-ai raspuns telefoanelor noastre la intalnirile cu forumistii)sper insa sa fii asa si in realitate cum te percepem pe forum...este o atitudine demna de urmat de multi dintre noi...


Pasaricile nu le iau niciodata-n deridere, ma chere !!! ;)
Si sa nu uit: pe "vesnicele plaiuri ale vinatorii" :D mentionate de miha-f ma aflu de fapt tot timpul...
DOAR SI AICI pe site VINAM... PASARICI, nu ??? :D:D hiihhi

Sa nu ti se aplece de atatea pasarici...ai grija...nu de alta dar mai avem nevoie de tine pe forum...;)
=D=D


22-08-2008 22:56:18
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Daca intrerupi vinatoarea, ;) ma chere, e de rau - indiferent de virsta. Si uite de ce:

1. Ti se inmoaie ARCUL :D prin nefolosire si nici mushte nu mai prinzi pe urma, daramite pasarici...
2. Sageata :D iti devine boanta si nu doar ca nu mai penetreaza ;) saraca nik-nik, da' se si slobozeste :D (din arc, normal) PREMATUR.
3. Iti pierzi acuitatea simturilor (tactil mai ales) dar nici nu mai vezi neam si-ajungi sa confunzi pepenii cu niste dosuri apetisante. Sau invers. :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (23-08-2008 01:44:34)


22-08-2008 23:11:34
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Pai stai sa-ti spun eu cum vad lucrurile,dupa cat mi-am rumegat gandurile de aseara si pana acum,cumetre X-tremule.
  Nu suntem altruisti deloc,ca nu noi ne dam sufletele,ei vin si ne casapesc,deci n-i le iau.Din cate am inteles,noi suntem cam cum ar fi pestii din apele lumii,AM AJU8NS LA UN NR INDESTULATOR si vin sa stranga recolta,dar vin si cei care ne-au creat,tot pt asta se pare,si se vor ciondani un pic intre ei.Pt noi e tot una cine castiga ca tot o mierlim,acum cine ne ia sufletul mai putin conteaza.Eu nu cred in nemurirea sufletului,asa ca de o fi sa ma astepte vreun urecheat sau vreo soparla pe undeva il musc de urechi sau coada,si dau tare cu fuga.Sa-i ia gaia ca am ametit de tot.


23-08-2008 02:10:07
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

marin67 a scris:

Pai stai sa-ti spun eu cum vad lucrurile,dupa cat mi-am rumegat gandurile de aseara si pana acum,cumetre X-tremule.
  Nu suntem altruisti deloc,ca nu noi ne dam sufletele,ei vin si ne casapesc,deci n-i le iau.Din cate am inteles,noi suntem cam cum ar fi pestii din apele lumii,AM AJU8NS LA UN NR INDESTULATOR si vin sa stranga recolta,dar vin si cei care ne-au creat,tot pt asta se pare,si se vor ciondani un pic intre ei.Pt noi e tot una cine castiga ca tot o mierlim,acum cine ne ia sufletul mai putin conteaza.Eu nu cred in nemurirea sufletului,asa ca de o fi sa ma astepte vreun urecheat sau vreo soparla pe undeva il musc de urechi sau coada,si dau tare cu fuga.Sa-i ia gaia ca am ametit de tot.


Citind eu randuri ca toate cele de mai sus :), ma trezesc gandindu-ma ca suma lor ar putea da de inteles unui neavizat ca voi ati terminat de fapt tot ce exista de vanat, de ati trecut pe terenul imaginatiei in asa hal. :D ...Imi aduc aminte ca omul superior (!) a fost dotat dintotdeauna cu o facultate speciala, anume aceea a abstractiunii si, pentru prima data, ma gandesc ca e inductia-i intr-un fel ofensiva. :)


23-08-2008 15:52:15
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

spuneti-mi Aly a scris:


marin67 a scris:

  Nu suntem altruisti deloc,ca nu noi ne dam sufletele,ei vin si ne casapesc,deci n-i le iau.Din cate am inteles,noi suntem cam cum ar fi pestii din apele lumii,AM AJU8NS LA UN NR INDESTULATOR si vin sa stranga recolta,dar vin si cei care ne-au creat,tot pt asta se pare,si se vor ciondani un pic intre ei.Pt noi e tot una cine castiga ca tot o mierlim,acum cine ne ia sufletul mai putin conteaza.Eu nu cred in nemurirea sufletului,asa ca de o fi sa ma astepte vreun urecheat sau vreo soparla pe undeva il musc de urechi sau coada,si dau tare cu fuga.Sa-i ia gaia ca am ametit de tot.


Citind eu randuri ca toate cele de mai sus :), ma trezesc gandindu-ma ca suma lor ar putea da de inteles unui neavizat ca voi ati terminat de fapt tot ce exista de vanat, de ati trecut pe terenul imaginatiei in asa hal. :D ...Imi aduc aminte ca omul superior (!) a fost dotat dintotdeauna cu o facultate speciala, anume aceea a abstractiunii si, pentru prima data, ma gandesc ca e inductia-i intr-un fel ofensiva. :)


Xtremul a scris:


marin67 a scris:

Adica urechiatii aia se hranesc cu sufletele noastre?

Cumva pe-aproape... ;)
Desi e o tzira mai complicata problema, in esentza cam asa sta insa situatia.
E o chestie legata de evolutia fiecaruia totusi, si nu-i neaparat nashparlie. :D

Cind o sa vedem un "urecheat" :D din ala asteptindu-ne "la capatul tunelului de Lumina" atunci cind dam coltzu',
totu-i sa fim doar impacati cu noi insine apropo de "testul" pe care l-am trait in existentza asta fizica destul de frustranta.

Important e pina la urma doar cui iti dai sufletul, frati si surori bunkeristanezi... ;)
Sa traiesti frumos/altruist cere clar eforturi mai mari decit sa fii o hahalera ingrata :D, dar merita chinul, fiti siguri de asta !!!
Indiferent cind vine Sfirsitul (relativ oricum) - in 2012, mai devreme sau mai tirziu. :rolleyes:

Nu doar "vinatoarea de pasarici" :D (includ aici si cocosheii, evident :D:D), ci si EVOLUTIA noastra nu se termina niciodata, draga Aly !!
Iar cei care refuza sa fie "ofensivi" o existentza-doua-trei tot sint adusi, odata si-odata, in situatii critice care-i scot din pasivitate. ;)
Motiv pentru care, de fapt, ar trebui sa ne iubim si dusmanii :rolleyes: (habar n-au ei cit de mult ne ajuta... :D) sau, mai ales, sa nu ne vaicarim de necazuri.

Ne cam lipseste, ce-i drept, rabdarea de multe ori, asteptam "schimbarea" sa pice ca ipoteticul cistig la Loto (eventual si fara sa fi jucat vreodata :D)
ori (la fel de antiproductiv) fortzam schimbarea in momente prematur alese, nepregatiti de consecintze.:rolleyes:
Intre astea doua extreme ale necesitatii continue de alegeri/decizii e un cimp infinit de nuantze care ne definesc traiectoria vietii in final. :)

Viatza a carei "ratare" sau "succes" :rolleyes: sint, pe de alta parte, la fel de relative ca unghiul din care sint privite de fiecare omuletz in parte.
Eu, de pilda, la ora asta ma consider un "ratat". :D Din anumite puncte de vedere - adica neimpliniri definite asa doar de mine, evident.

P.S. (pentru Bety mai ales :D, dar nu exclusiv...) Chiar daca-i filosofeala plicticoasa poate, macar nu-i copy/paste.

Ultima modificare facuta de Xtremul (23-08-2008 19:01:45)


23-08-2008 18:12:39
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
Vad ca ati luat-o pe aratura,nu mai sunteti on topic. Ce stiti de uriasii din biblie? Au existat ei cu adevarat?

23-08-2008 21:15:43
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
Orice ati zice voi,eu tot cred ca exista fiinte ciudate intre noi,pe pamant,am vazut mai multe prin peregrinarile mele prin Elvetia,Iar de curand,m-am intersectat cu cineva care nu avea nimic pe chip chiar aici,in romania, poate credeti ca spun baliverne,dar am vazut oameni care au ceva straniu,iar in elvetia sunt multi,in partea germana. M-am uitat in ochii lor,a unora dintre ei,si am vazut ceva straniu,care nu poate fii descris,pur si simplu nu vedeai nimic in ochii lor. Iar zambetul,, nu au asa ceva cei pe care ii banuiesc ca nu ar fii tocmai specie umana,cred ca nu au fost invatati sa zambeasca. Uitati-va direct in ochii oamenilor de cate ori aveti ocazia,si sigur veti da si voi peste aceste specimene,nu stiu ce naiba au,dar sunt ciudati.

Ultima modificare facuta de onoyoko (23-08-2008 21:29:21)


23-08-2008 21:24:43
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

onoyoko a scris:

Vad ca ati luat-o pe aratura,nu mai sunteti on topic. Ce stiti de uriasii din biblie? Au existat ei cu adevarat?

Daca intri doar la mishto p-acilea si nu citesti de fapt mai nimic, draga Ono... ;)
Normal c-au existat, pina si la noi s-au descoperit schelete gigantice (in muntii Buzaului, si nu de ieri-de azi).:rolleyes:
Am postat pe tema asta a NEPHILIMILOR de cel putin COINSHPE ORI !!! :D
P.S. Aveau si powli gigantice, :D:D:D, sa stii... d-aia ii preferau buzoiencele antice. ;)


Ultima modificare facuta de Xtremul (24-08-2008 04:04:58)


23-08-2008 22:43:46
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Sfarsitul civilizatiei umane e subiectul cel mai bine vandut de mass-media in ultimii ani,dar nu da populatiei posibilitatea sa-si spuna parerea,Eu aici pe forum,nu de f mult timp ,am incercat sa mi-o spun asa cum m-am priceput.Aici unde lucrez,distractie inseamna calarit maimute(cand e timp si bani)citit daca mai ai ce,urmarit tv,sau baut pana cazi sub masa.Aly draga,nu uita ca nu toti suntem matematicieni,fizicieni,ingineri,scriitori mai suntem si muncitori,de fapt pt munca in mine am fost creati.Atat.

24-08-2008 01:48:04
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752

Xtremul a scris:


onoyoko a scris:

Vad ca ati luat-o pe aratura,nu mai sunteti on topic. Ce stiti de uriasii din biblie? Au existat ei cu adevarat?

Daca intri doar la mishto p-acilea si nu citesti de fapt mai nimic, draga Ono... ;)
Normal c-au existat, pina si la noi s-au descoperit schelete gigantice (in muntii Buzaului, si nu de ieri-de azi).:rolleyes:
Am postat pe tema asta a NEPHILIMILOR de cel putin COINSHPE ORI !!! :D
P.S. Aveau si powli gigantice, :D:D:D, sa stii... d-aia ii preferau buzoiencele antice. ;)
Nu ma mai certa,vrei sa ma balbai?

24-08-2008 19:18:52
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

onoyoko a scris:

Vad ca ati luat-o pe aratura,nu mai sunteti on topic. Ce stiti de uriasii din biblie? Au existat ei cu adevarat?




Pentru video apasati pe poze





Ultimele stiri :

Norvegia pregateste bunkere pentru o parte (privilegiata) a populatiei,de vreo 5 ani,in asteptarea  2012

Guvernul japonez ,sa reunit pentru a dezbate ce strategie sa adopte in eventualitatea venirii anunakilor

Norvegia, in fiecare noapte trec ufo timp de cateva secunde, circula asa rapid incat e dificil pentru fotografi,Franta si Italia au trimis specialisti pentru a studia fenomenul

Ultima modificare facuta de stromboli (25-08-2008 10:26:10)


25-08-2008 10:10:38
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
In tarile asa zis "civilizate" incurajarea realizarii proviziillor de alimente, medicament, poate devenii o politica in vinzari.Se stiu ca stocurile trebuiesc improspatete din cind in cind si pot lasa noi ramuri ale economiei.
De asemenea afacerile imobiliare si cele ale firmelor de constructii pot lua un nou avint.


" Vind vila cu 2 etaje spatiu 400 metrii patrati, dotari de lux +buncar in subsol cu toate dotarile peste standard."

:D Incredibil dar o sa fie adevarat.

De unde aceasta idee :

"intrebati unde se vor refugia in caz de pericol majoritatea celor intervievati au zis:

1.in pivnita
2.la munte sau la cabana personala
3.nu stiu


25-08-2008 13:57:54
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
Foarte interesant,am vazut si acele documentare video,dar as vrea sa vad asa ceva si tradus in romaneste,stiti voi unde pot gasi?

25-08-2008 20:00:25
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Xtremul a scris:

                         Cind Marduk va sa vie cu negre stihii
                         Pregatitzi or sa fie bunkerezii dilii
                         Doar prin geniul pustiu, luminos si Xtrem
                         Care ii va conduce la sapa de lemn !
                         
                Doar am sigilii o mie si-o mie de chei,
                Tzin secrete o mie, port o mie de piei,
                O bascula de arcuri, paduri de sageti,
                Miriade de sabii si-o mie de vieti...

        Bunkeristanul meu scump, tarim de cosmar
        In primejdii de fiv-ai, sa n-ai nici habar
        C-avem Preoteasa cu sex-patrafir
        Si multi alti ministri maestri-n sictir

Iar Ciudy, Marele Tartor cu Heblu
O sa va cinte PARTZUL funebru,
Mestecind cutii de fasole o mie
De gazati o sa fiti, E.T., pe vecie !



Ultima modificare facuta de Xtremul (26-08-2008 04:41:43)


26-08-2008 04:40:08
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752

Bety cea urata a scris:

In tarile asa zis "civilizate" incurajarea realizarii proviziillor de alimente, medicament, poate devenii o politica in vinzari.Se stiu ca stocurile trebuiesc improspatete din cind in cind si pot lasa noi ramuri ale economiei.
De asemenea afacerile imobiliare si cele ale firmelor de constructii pot lua un nou avint.


" Vind vila cu 2 etaje spatiu 400 metrii patrati, dotari de lux +buncar in subsol cu toate dotarile peste standard."

:D Incredibil dar o sa fie adevarat.

De unde aceasta idee :

"intrebati unde se vor refugia in caz de pericol majoritatea celor intervievati au zis:

1.in pivnita
2.la munte sau la cabana personala
3.nu stiu
In Elvetia toate blocurile au prevazute buncare la subsol.

28-08-2008 18:57:16
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
De unde apare sufletul, cind se naste un copil?
Ce il diferentiaza de o bucatica de carne crescuta in trupul mamei?
De ce uneori acele celule se dezvolta devenind un om si alteori nu?
Ce apare in plus?
Si cind apare sufletul? In ce stadiu al evolutiei embrionului? De unde apare? Cum se formeaza? Poti crea un embrion il laborator dar il poti face a evolueze si sa devina persoana - sau pentru asta mai trebuie ceva?

Unde e sufletul? In inima, in creier?
Cineva care nu are activitate cerebrala poate sa sufere?
De unde stim ca da sau nu din moment ce s-au rupt puntile de legatura si nu se pasteaza "inregistrari" in memorie, pentru ca memoria nu functioneaza?

De ce visam - de ce sufletul "functioneaza" cind dormim si restul este in stand by? Daca ar fi vorba de preluarea si prelucrarea unor informatii ca atare, n-am putea sa avem cosmaruri cind nu ni se intimpla de fapt nimic. E o prelucrare retroactiva? Atunci de ce n-ar fi si dupa ce trupul moare? Din moment ce ceea ce simtim nu depinde de ceea ce percepem fizic?


31-08-2008 14:36:13
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Mutat unde i-e locul postarii asteia. :)
Adevarul despre ipotezele astea il vom afla (poate doar unii dintre noi ;)) foarte curind, draga Ono...

Cit despre f. interesantele intrebari puse de tine mai sus, necesita un raspuns kilometric,
de care n-am din pacate timp acuma... :D dar poate ca au alti forumisti pina revin io.


onoyoko a scris:

Azi dimineata pe la 3 jumate m-am trezit si am deschis televizorul sa vad ce mai e pe acolo...si ce credeti ca era pe National Geografic.....? Ei bine,,,se vorbea despre anunaki si tot ceea ce ati scris voi pe aici. La un moment dat spuneau ca dumnezeu interzicea imperecherea celor din alte galaxii cu pamantencele,si se punea intrebarea : dar cand a fost inseminata Maria cu Isus,nu a fost tot o imperechere intre o pamanteanca si un ,,,nu stiu ce ,,,din alt spatiu? Ce parere aveti de asta? Extremule ,vad ca imi raspunzi cu rabdare la toate intrebarile,multumesc.


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-08-2008 15:29:41)


31-08-2008 15:26:26
   
Pagini: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 79    
Mergeti la