Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / BUNKERISTANIA REDIVIVA :-) (sa moara dusmanii ca sobolanii... hihihi)    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 20
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
--------------------------------------------------------ZEI SI INSEMNE  IN ROMANIA...      PARTEA 2


Dacă cercetătorul Rob Ballard şi alţii care caută Edenul ar fi ştiut că Ă®n sudul Dobrogei există „Adamclisi”, „Templul omului”, cu siguranţă l-ar fi studiat Ă®ndeaproape. Pe lista „antichităţilor” noastre Ă®nsă, străvechiul monument este considerat „Tropaeum Traiani”, ridicat de Traian de bucuria că i-a Ă®nvins pe daci. Adamclisi Ă®i ziceau turcii, şi ei „perindători” prin sudul Dobrogei. Mulţi istorici români s-au bucurat că dacilor li se făcuse o asemenea cinste, Ă®ncât Ă®nvingătorul lor Traian, dăduse dispoziţii să se ridice la Roma „Columna lui Traian”, iar Ă®n sudul Dobrogei acel monument numit Tropaeum. Nu-i nici o nenorocire dacă nu este aşa. Dacii merită o consideraţie mult mai mare.

Un adevăr nu prea grăit este faptul că nici Columna de la Roma nu a fost ridicată Ă®n cinstea marilor Ă®nvinşi, columna fiind, Ă®n realitate, un reper topometric, după cum o arată şi inscripţia iniţială: „Pentru a se arăta cât de Ă®nalt era muntele pe locul săpat cu eforturi mari”. După ce Traian s-a Ă®ntors victorios din războiul cu dacii, a dispus să fie sculptată columna cu imagini ale luptelor sale, imagini pe care mulţi istorici români le privesc, cu „prudenţă”. După ce opera sculpturală a fost gata, s-a adăugat inscripţiei iniţiale, deasupra ei, titlurile lui Traian. Per ansamblu, inscripţia rezultată este: „Senatul şi poporul roman / ĂŽmpăratul Caesar, fiul lui Nerva cel trecut Ă®ntre zei / Nerva Traian Augustul / ĂŽnvingătorul germanilor / ĂŽnvingătorul dacilor / Mare Pontif Ă®nvestit pentru a XVII-a oară cu puterea de tribun / Aclamat de VI ori ca imperator / Consul pentru a VI-a oară / Părinte al patriei / Pentru a se arăta cât de Ă®nalt era muntele Ă®n locul săpat cu eforturi mari”. ĂŽnceput dramatic, sfârşit năucitor! Năravul lui Traian de a imortaliza pe diverse ziduri etape ale gloriilor sale i-a atras porecla de „Herba parietaria” –„iarba zidurilor”, poreclă ce i-a dat-o Constantin cel Mare.

Că monumentul de la Adamclisi ar fi fost ridicat de Traian a hotărât mareşalul german von Moltke, care, pe la mijlocul veacului 19, a văzut ruinele străvechi, le-a privit superficial şi i s-a părut că a descoperit „fustele” romanilor şi imagini din bătăliile cu dacii. De aici şi până a se susţine şi astăzi că pe monument sunt imortalizaţi Traian şi Decebal şi dramatica lor Ă®ncleştare e cale lungă. Şi total greşită.  ĂŽn 1980, secretarul ştiinţific al Institutului de Studii Istorice, Ă®l trimite la Adamclisi pe cercetătorul Vasile Rudan pentru a efectua un studiu asupra componentelor originare ale monumentului, Ă®n vederea reconstituirii. Nicolae Ceauşescu taman semnase şi el Ă®n cartea de onoare a muzeului din localitate, „autentificând” Ă®n acest fel originea „romană” a monumentului. Studiul efectuat de Vasile Rudan nu le-a stârnit interesul, deoarece infirma originea romană, din timpul lui Traian.

Iată câteva din concluziile cercetătorului: săbiile luptătorilor de pe metope indică Epoca bronzului; vegetaţia este specifică unei epoci mai vechi cu 7000-8000 ani, epocă Ă®n care se presupune că se obţineau două recolte pe an; monumentul a mai fost restaurat Ă®n vechime, se observă concepţii diferite de sculptură monumentală, şcoli diferite de sculptură; pe metopa 32 nu este Traian, stema de pe lorica personajului nu Ă®nfăţişează nici gorgona specifică loricii lui Traian, nici stema romană din secolul I, vulturul cu aripile desfăcute, aşa cum s-a păstrat Ă®n biserica Santi Apostoli din Roma; pe metopa nr. 4 nu este scena sinuciderii lui Decebal, ci este un luptător care se apără cu scutul de lancea unui cavaler, sica dacică, pumnalul cu lama curbată, pe care unii istorici au crezut că o descoperă Ă®n scena cu pricina, este doar banalul tiv al cămăşii luptătorului; alegoria ţapi-berbeci, de pe una dintre metope, aminteşte de bătălia de la Maraton Ă®ntre greci şi perşi; altă metopă Ă®nfăţişează un luptător part Ă®nzăuat atacând o amazoană, iar la picioarele lui zace un uriaş gol, indicând timpuri mitice; o metopă Ă®nfăţişează patru luptători, din cele patru rase umane. Pe friza inferioară a monumentului se repetă simbolul cap de lup-şarpe, stindardul dacilor, care-şi spuneau „daos”- lupii.

ĂŽn jurul monumentului, la o adâncime de peste 12 metri, sub depuneri aluvionare, există vestigiile unei aşezări umane de tip protourban, cu temple, edificii, locuinţe, canalizări, Ă®ncă neexplorate. Dar metopa cea mai importantă, care Ă®n prezent este dispărută fără urmă, este cea care Ă®nfăţişează un zeu fără chip ce protejează un pui de dac, cu păr cârlionţat, acoperit de celebra căciuliţă dacică. Că zeul fără chip Ă®l desemnează pe Enki o demonstrează casca sa cu coarne, „casca de cosmonaut”, cum i se spune, specifică pentru zeii sumerieni. Friza superioară a acestei metope este ornamentată cu „lotusul”, simbolul sacru al creaţiei. Puiul de dac este Adapa, odrasla luminoasă a lui Enki. Se ştie că dacii erau blonzi, cu păr cârlionţat şi ochi albaştri.

Sensul negativ de „barbari” ce le era atribuit dacilor Ă®nsemna, Ă®n sumeriană, „strălucitor” -  Barbaru . Mitul omului primordial strălucitor Ă®l au şi arienii. Este vorba de luminosul şi frumosul păstor Yima, creat de Ahura Vaejo, prima creaţie a zeului, o ţară bogată Ă®n recolte, o grădină zeiască, unde era şapte luni vară şi cinci iarnă. Ţara mitică a arienilor. Şi care era originea arienilor? Istoricii o socotesc incertă, indo-europeană, adică veşnicul răspuns pentru enigma „originii”. Această ţară urma să fie distrusă de un frig Ă®ngrozitor, aşa că Ahura Mazda Ă®l invită pe Yima la Ă®ntrunirea zeilor cereşti şi-i spune cum să se salveze pe el, pe toţi „minunaţii lui muritori” şi toate făpturile din Airyana Vaejo.

De pe un „ciob” de metopă de la Adamclisi ne priveşte Ninharsag, tovarăşa lui Enki Ă®n „ereziile” sale. Culmea este că are chiar Ă®nfăţişarea de „soră medicală şefă”. Dar nu Ă®nfăţişarea aparentă o indică pe Ninharsag, ci spicul de grâu, planta creată de zeiţa sumeriană a cărui sămânţă era păstrată Ă®n templul lui Anu şi mlădiţele răsucite care-i ornează „boneta”, şi care au devenit motivul ornamental cel mai răspândit, Ă®ncă din neolitic. Şi ca să nu mai existe Ă®ndoieli, platoşa unui personaj căruia i-au dispărut capul, mĂ®inile şi picioarele, Ă®nfăţişează o simbolistică clară pentru cei familiarizaţi cu zeii sumerieni. Sumerienii aveau 12 zei principali, corespunzător celor 12 planete, includeau şi Nibiru, planeta de pe care au venit. Ninurta, moştenitorul legal al lui Enlil pe Pământ, colinda Ă®n lung şi-n lat Ă®n Divina sa Pasăre Neagră, Phoenixul, despre care mai multe date găsim la vechii egipteni şi Ă®n misterele alchimice. Oraşul străvechi egiptean Innu – Oraşul lui Anu – numit de greci Heliopolis, iar Ă®n Biblie On, adăpostea misterioasa Casă a Phoenixului, Ă®n care se ţinea benben-ul, Pasărea Divină Bennu, despre care se spunea că venise din cer, era neagră, avea formă piramidală şi zbura.

Innu era oraşul „unde zeii şi-au Ă®nceput domnia pe pământ”. Cel mai Ă®nalt grad clerical era acela de „preot şem”, iar această desăvârşire se obţinea numai la Innu. Numai odraslele de faraoni aveau acces la ultimul grad al cunoaşterii. Pe platoşa personajului necunoscut de la Adamclisi, Ă®n opoziţie cu Phoenixul, se află o rozetă cu cinci petale, care desemnează planeta Jupiter, simbolul necunoscut al lui Marduk, fiul lui Enki. ĂŽn ritualurile babiloniene de Anul Nou, Jupiter este numită SIB.ZI.AN.NA -„Care oferă cunoştinţe”, căreia i se mai spunea şi „Prinţul pământurilor”, ambele „epitete” fiind atribuite lui Enki şi preluate de Marduk.

ĂŽntre Phoenixul ce-l desemnează pe Ninurta şi rozeta cu cinci petale ce-l desemnează pe Marduk se află globul Ă®naripat, simbol iarăşi indubitabil al lui Anu, zeul suprem, tatăl lui Enki şi Enlil şi bunic al lui Ninurta şi al lui Marduk. Sub aceste simboluri se află un călăreţ. Ninurta este cel care, Ă®n „munţii de la răsărit” a perfectat artele marţiale şi a antrenat „triburile de pe podişuri”, introducând cavaleria pentru a lărgi raza de acţiune războinică. Este creatorul luptătorilor călare, acei cuceritori despre care istoricii spun că erau originari din bazinele Mării Negre şi Mării Caspice. Aceşti oameni „dinspre răsărit” care, după Potop, s-au stabilit Ă®n Sumer şi au creat civilizaţia sumeriană. Alte simboluri de pe „fusta” personajului necunoscut: spicul de grâu, rozeta cu patru petale –simbolul planetei Nibiru, de unde au venit zeii şi lotusul – simbolul creaţiei. Pe lorica aşa-zisului Traian de pe metopa 32 se află emblema lui Ninurta, Divina Pasăre Neagră ieşind din casa Phoenixului.

Sumerienii spuneau că omenirea are „triplă Ă®nsămânţare”. Este vorba de odraslele zeilor, de ale zeilor cu pământenii şi de ale pământenilor. La Ă®nceput, au domnit zeii, apoi ei şi-au numit viceregi dintre odraslele lor cu pământenii, cărora le-au Ă®mpărtăşit ştiinţa lor şi i-au pus conducători peste pământenii de rând. Adapa, ca „odraslă muritoare a lui Enki”, dacă a trăit pe aceste meleaguri, trebuie să fi avut urmaşi regi. Berossus, un preot astronom babilonian, a făcut o listă cu zece regi care au condus Pământul Ă®nainte de Potop. Dacă numele primilor regi –Alorus, Alaprus, Amillarus, par familiare zonei răsăritene, „Daos, Păstorul” nu mai suscită nici un dubiu. „Daos” Ă®şi spuneau dacii. Regii asirieni susţineau că moşteniseră Ă®nţelepciunea pe care i-o acordase Enki lui Adapa. Sinsharshkun şi Esarhaddon se lăudau că se născuseră „după chipul şi asemănarea Ă®nţeleptului Adapa”, iar Asurbanipal declara că Ă®nvăţase „secretul scrisului tăbliţelor de dinainte de Potop”, aşa cum Ă®l ştiuse Adapa.

Tăbliţele Ă®n stil monede cu un scris catalogat ca „presumerian” sunt tăbliţele de la Tărtăria, aproape de Alba Iulia, pe cursul mijlociu al Mureşului, o micuţă haltă la calea ferată, satul fiind situat la câţiva kilometri. Ele conţin primul mesaj din istoria scrisului, sub formă de animale – ţapi, oameni şi simboluri de alfabet. Ele au rămas nedescifrate, iar datarea cu C 14 le arată ca prima dovadă a scrisului, Ă®naintea alfabetului sumerian. Când se referă la originea populaţiei sumeriene, absolut toţi istoricii se referă la o incertă populaţie indo-europeană, care doar unii cercetători susţin că provenea clar din bazinul Mării Negre, sau/şi Mării Caspice. Iar emblema stindard a dacilor, lupul-şarpe, Ă®i desemnează clar ca paznici ai secretelor străvechi. Paznici ai Ă®nţelepciunii Şarpelui, lui Enki, savantul zeilor, „Cel care descifra taine”, „Cel care oferea cunoştinţe.” Una peste alta, ce s-o fi ales de Adapa/Adam şi nevasta lui, care au „ratat” nemurirea pe care le-o dorise Enki, abia urmaşii dobândind-o?

Un mit folcloric românesc de provenienţă obscură, spune că Adam şi Eva sunt Ă®nmormântaţi alături, Ă®n muntele Alelei. ĂŽn Moldova, lângă PogorĂ®ta, doi munţişori de dolomită cu siluete conice poartă numele Adam şi Eva. Sătenii păstrează obiceiul reunirii la poalele munţilor, unde cântă din tulnice „chemarea munţilor”. Monumentele circulare cu cupolă, apar prima dată Ă®n secolul II Ă®.Hr., ca monumente funerare ale parţilor, de influenţă messagetă. Cine ştie ce rege part o fi Ă®nmormântat la Adamclisi şi a ţinut să lase mărturie de la facerea omului, aşa cum se ştia Ă®n străvechime, până la el, Ă®nfăţişĂ˘nd scenele mitologice.

Probabil că se trăgea din Ninurta, ale cărui popoare călăreţi de pe platourile muntoase năvăleau peste agricultorii din câmpie, protejaţi de Enki şi Marduk. Şi ca să Ă®nchei aceste similitudini, mai amintesc că Enki a fost cel care a dat oamenilor plugul tras de bivoli şi a făcut prima brazdă. Fiul său, Marduk, a făcut acelaşi lucru, după Potop. Folclorul românesc păstrează acest mit prin basmul cu Iovan (Joven – Jupiter), care a tras prima brazdă cu un plug tras de 12 bivoli. Tot atâţia erau şi zeii sumerieni, ale căror Ă®nsemne zeieşti erau coarnele de bivol.


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 07:55:11)


30-07-2008 07:41:04
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266

Xtremul a scris:


SandieShaw a scris:

hai, mai baieti, pentru noi intre 2009 si 2012 lucrurile sint previzibile: traian Basescu reales si inca 10 km de autostrazi dati in exploatare, alegeri locale si judetene cistigate de aia care au pierdut in 2008..........basca progrese timide in reforma................................

:D:D hihihi... stii de ce, chere SS, s-au facut doar amaritii aia de km de autostrada?

Fiindca s-au dus miliardele de euroi pe buncare si tuneluri subterane, asculta la moshu !!! ;)
Tot pentru Base si altii ca el, natural... :x

P.S. Ocservi :D poate, ma chere, c-am scris in postarea precedenta "inecat" cu un singur "n" ??!! :rolleyes: :D Ce nota-mi dai azi, ei ?? ;)


  Buncarul si tunelele sunt facute de impuscatul,eurii care trebuiau sa aduca tara asta la un nivel mai sus un pic,sau dus pe viloaicele politicenilor(c-or avea si buncare nu se stie),sim in conturi personale in tari numai de ei stiute.Parerea mea,s-ar putea sa gresesc,dar nu f mult.


30-07-2008 15:14:27
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Bety cea urata a scris:

KAWA, ia de te racoreste.

http://xs229.xs.to/xs229/08313/fuck-you100947.jpg

Zeii au hotărât să creeze un „muncitor primitiv”, - „lulu amelu” :rolleyes: - atunci când annunakii s-au revoltat că munca Ă®n mine este prea grea. Enki şi Ninharsag au conlucrat la această misiune. Textele sumeriene descriu o serie de eşecuri, de hibrizi nereuşiţi, apoi, purificând „ceva” de la un zeu anume ales, a ieşit un  „lulu amelu” :D potrivit. Un număr de 14 zeiţe de rang inferior au fost Ă®nsămânţate. Şapte au născut băieţi, şapte, fete.

Aceşti primi muncitori erau numiţi „capetele negre” după Ă®nfăţişarea lor şi erau cam prostănaci.
Umblau în pielea goal㠺i mâncau de pe jos, ca animalele.


Iar una dintre fete mai traieste si-n zilele noastre: o cheama... Betty Cea Urita :D:D:D
Care fata periodic diverse progenituri la fel de hidoase :D, cunoscute sub diverse nickuri:
Pall Mall, looolita, dadada, Observator, Will.Tell, aj, Xtremu.ie :D etc.
Si arata cam asa: ;)




Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 18:22:33)

30-07-2008 17:57:39
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
@cumatrul marin67:

Intr-adevar, o gramada de buncare si tunele au fost facute de pe vremea "odiosului" Nea Nicu,
care de altfel aflase de predictzia "2012" inca din anii '80 (Casa Poporului e o consecintza implicita,
fiindca tembelul oltean se credea probabil... aproape nemuritor :x :D:D)

Toate au fost insa "actualizate" si extinse in ultimii 10-15 ani, la o scara incredibil de extinsa !!!

Cit despre... o mica ideee asupra "circuitului deturnarii banilor publici" :x:x -
- la noi dar nu numai - reiau o postare mai veche:
Oricum, s-o creada Mutu ca (un mic exemplu)
cele 700 de milioane de euro manglite de Nicolaiciuc de la CFR
("disparutul" bine-mersi de la Viena)
s-au dus exclusiv pe viloaie, fufe si masini de lux...


Xtremul a scris:

P.S. Un plan (real) al subsolului/tunelelor Casei Poporului (cica :x) ar fi muuuult mai interesant...

Sau al celor 28 square-miles (pe 8 nivele) de sub noul aeroport din Denver/Colorado, plin ochi de simboluri nu doar masonice, ci chiar apocaliptice de-a dreptul... :rolleyes:

Sau al bazelor subterane din alte 1001 de locuri, de la Alice Springs la Dulce/New Mexico ori Novosibirsk... Sau... sau... ;)

P.S. Recent, cineva cu gura mare (mai sint si din astia, pina-i calca tramvaiul ori chiar avionul :)) a ridicat (evident, fara rezultate concrete) in Senatul American problema a... 3 TRILIOANE (mii de miliarde, pentru "umanistii puri" ;)) de dolari "evaporati" fara urma in ultimele decenii din bugetul Pentagonului...in ce directie oare ?? :D:D

Ca la noi cel putin directiille manglelilor sint mai clare (viloaie, Mertzane, fete shoppingarese etc) :x


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 18:18:44)


30-07-2008 18:03:12
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Cit despre situatia economei globale actuale, ce-am scris mai demult p-acilea
e in continuare la fel de... ingrijorator de valabil:


Hai sa n-o mai ardem aiurea offtopic :D, uite cea mai recenta declaratie a lui Benjamin Fulford (baiat informat si bine infipt unde trebuie mai ales in Japonia/Asia, nu doar destept - cine stie, cunoaste... ;)) - asta, apropo de unele chestii deloc alarmante dupa majoritatea "adormitzilor" :x - cum ar fi pretul in urcare libera al benzinei, halelii etc:

We asked Benjamin Fulford for a status report on the current state of affairs regarding whether there had been any change as a direct result of the public stand he took speaking out on behalf of the Asian Secret Society about the world situation. In answer, he wrote the following in an email dated today:

    For the reaction, you will notice that Asian countries have stopped buying US government bonds. The US secret government has retaliated by artificially raising food and oil prices.

    We are in the middle of World War 3. The US and Israel have been taken over by Nazis and the rest of the world is trying to take them down.

    The reason the society has not started assassinations yet is that the Nazis in the Bush/Clinton administration want any excuse to start all out world war. However, if starvation begins in earnest, there will be assassinations.

    Benjamin Fulford


P.S. E cel mai scurt (si cuprinzator, evident ;), desi nebagat in seama de mai nimeni) semnal de alarma din ultimele zile !!! Cauzele apropiatului haos economic nu-s oricum legate doar de renuntarea Iranului, Rusiei ori Venezuelei de-a mai vinde petrol pe dolari, de culturile de plante pentru biocombustibili ori de rapida deshertificare a terenurilor agricole, ci si (mai ales) de 2012... ;)

In fine, o "prezumtie de stire" relativ optimista: cresterea exploziva a preturilor terenurilor/caselor in Romanica (unde - ciudat, nu? :rolleyes: - pina si reptilianul :D Printz Charles ala urecheatu' :D are, dupa unele zvonuri, intentii de retragere... cindva, prin 2011 ;)) denota, dupa unele "scapari" din surse credibile, o ipotetica (si relativa, evident) "crutzare" a Romaniei (atentie! nu si Sudul/Litoralul - doar Transilvania si zona carpatica) in scenariul global viitor...
Na ca mi-a scapat :D si informatia asta, dar nu-i bai, oricum n-o crede nimeni...


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 18:21:19)


30-07-2008 18:11:45
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Daca au fost folositi nu numai pt viloaice si mertzanuri,ci si pt marirea km de tuneluri,etc.si vinovatii au disparut in ceata,inseamna ca totul s-a facut cu acordul lor,primind si un mic pesches si un loc in buncar,ca cine stie pe unde i-o prinde 2012,ei si-au rezervat cat mai multe locuri.

30-07-2008 19:03:41
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Si cred ca daca cei de pe Nubirus nu ne-or casapi,sigur o vor face altii tinand cont de tot ce s-a scris pana acum,in special chestia cu Marea Neagra,pe care asa cum am mai spus,am mai auzit,dar niciodata nu am crezut c-ar fi o treaba atat de serioasa. Nu mai zic de alte cele cu Gradina de suflet a Maicii Domnului ,Tropeum Traian,Triunghiul Sfant etc....Cat or fi de adevarate nimeni nu stie dar un graunte de adevar tot trebuie sa existe,cat ar fi el de mic.

30-07-2008 19:14:39
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Prea XC-T-ule , te rog sa repostezi si "Declaratia Universala a Drepturilor Omului bunkerinez" ....ca n-am chef sa mai ajung la Cyudi la corentat...imi strica penaju'...
Avem si dreepturi , ce naiba !
Unde-i olteanca ? Sarabela , vreau sa zic...n-a trecut de strecuratoarea tripla ? Nu m-as mira sa fie asa , la cat sunteti de rai TUSTREI...negri-n ceru' gurii pana-n esofag,...
Am vazut ca pe "meleteanu" l-ai onorat c-o medalie cat am lipsti eu si l-ai si ridicat in grad...de-atata razboiala cata-i pe-aici nu-mi amintesc ce functie i-ai mai dat .
Apai....ii pe merit ?????
Ca dupa ce patrupedeaza toata ziua la ordinele tale prin Bunkar , cand il chem la raportul de seara nu mai functioneaza la parametrii optimi...ce fac cu el ???


30-07-2008 21:23:59
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
:D:D Las' ca pe Niladam il reincarca ;) Ciudy la 380 V si-apoi vezi tu batzaiala...
de-ti face varza (din nou ;)) canapeaua !!!

Cit despre Sarabeleaua :D nu mai stiu nimic, presupun c-au rapit-o insa reptilienii
ca sa-i mai transplanteze citiva neuroni !!! :D:D


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 22:21:17)


30-07-2008 21:52:40
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Si cred ca daca cei de pe Nubirus nu ne-or casapi,sigur o vor face altii tinand cont de tot ce s-a scris pana acum,in special chestia cu Marea Neagra,pe care asa cum am mai spus,am mai auzit,dar niciodata nu am crezut c-ar fi o treaba atat de serioasa. Nu mai zic de alte cele cu Gradina de suflet a Maicii Domnului ,Tropeum Traian,Triunghiul Sfant etc....Cat or fi de adevarate nimeni nu stie dar un graunte de adevar tot trebuie sa existe,cat ar fi el de mic.

Batrine, Terra a trecut de mult deja (de prin 1980) de capacitatea ei maxima de "gazduire" a atitor oameni...
care macar dac-ar fi destul de intelepti ca sa traiasca in armonie cu natura,
si nu doar cu instinctele lor egoist-destructive !!! :x:x

Asa ca, oricit de cinice ne par noua planurile "transpirate" pe ici-colea de decimare a omuletzilor,
si implicit oricit de injuste ar fi, principial, orice criterii de "selectie" a alora utili din masa ... inutililor,
se pare ca actiunea asta a devenit, de-o vreme, inevitabila... :(


Fara sa facem apologia rasismului, am fi totusi ipocriti
sa nu recunoastem diferentele dintre oameni (fiecare cu rolul lui stabilit de Al de Sus, evident :)) -
- dar unii parca traitori doar ca sa ne enerveze prin prostie :D:D, se pare !!!
Ai fost oricum din cite-nteleg si prin Africa, asa ca nu mai lungim discutia... ;)


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 22:27:58)


30-07-2008 22:18:24
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510

titmouse a scris:

Apai....ii pe merit ?????


Absolut pe merit Doamna Magistra... Pe cand altzii se bucura shi distreaza in concedii (aprobate de cine ??? ;) , ca n-am vazut nimic "sigilat" in sensu' asta ), vajnicu'  ex-"meletzean" a capatat o stea (Nibiru :D ), pentru meritoasele servicii aduse bunkerului (e adeavarat ca furishandu-se subtil ... da atzi vazut bine subtil nu ... subtit ... prin liniile anunnakieno-reptilieno-trohaniene).
Merita shi cate-o tzuica pe zi (dupa Doomsday ... ziua tzine cam o ora raportat la inca-evolutzia actuala a timpului)... Aci' ...bat shi io' shaua ... sa priceapa shefa Tasha - Saru'mana sefa ...ma tzinetzi minte - ca de-aia imi pierd capacitazile sus-amintite, din lipsa de "combustibil" ...

Ultima modificare facuta de niladam (31-07-2008 10:27:59)


30-07-2008 23:09:44
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Ce???... Cum???... Cit???...Unde ??... :D:D
C-acuma-s io mai in ceatza decit ultimul meletzean... :rolleyes:

Pe merit adicatelea sa-ti strice din nou Hipercop Hop-Tzop Niladam canapeaua din biroul de procuroare-sefuleasa ;),
ori ca de ce l-am avansat si-n fonctia de sef al BSS (Bunkeristaneishan Sicrit Sarvis) :D:D  ???


Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 23:15:26)


30-07-2008 23:14:32
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

Xtremul a scris:

Ce???... Cum???... Cit???...Unde ??... :D:D
C-acuma-s io mai in ceatza decit ultimul meletzean... :rolleyes:

Pe merit adicatelea sa-ti strice din nou Hipercop Hop-Tzop Niladam canapeaua din biroul de procuroare-sefuleasa ;),
ori ca de ce l-am avansat si-n fonctia de sef al BSS (Bunkeristaneishan Sicrit Sarvis) :D:D  ???


Waw , l-ai facut sef la Sicrit Sarvis ? Da' sa fie clar ca ramane si subalternu' meu ...sa am si eu un subaltern...singurul din toata viata mea...
Nu mai bloca site-ul , meletene , ca te iau la flotari... !!
ps.canapeaua din biroul meu e "orange" cu dungulite..


30-07-2008 23:21:32
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

niladam a scris:


titmouse a scris:

Apai....ii pe merit ?????


Absolut pe merit Doamna Magistra... Pe cand altzii se bucura shi distreaza in concedii (aprobate de cine ??? ;) , ca n-am vazut nimic "sigilat" in sensu' asta ), vajnicu'  ex-"meletzean" a capatat o stea (Nubiru :D ), pentru meritoasele servicii aduse bunkerului (e adeavarat ca furishandu-se subtil ... da atzi vazut bine subtil nu ... subtit ... prin liniile anunnakieno-reptilieno-trohaniene).
Merita shi cate-o tzuica pe zi (dupa Doomsday ... ziua tzine cam o ora raportat la inca-evolutzia actuala a timpului)... Aci' ...bat shi io' shaua ... sa priceapa shefa Tasha - Saru'mana sefa ...ma tzinetzi minte - ca de-aia imi pierd capacitazile sus-amintite, din lipsa de "combustibil" ...


Nu mai spune...ai capatat o STEA pentru merituoase servicii...nu se pune  ca-i retrograda , in conjunctie cu marele malefic si cu luna in exil , in opozitie la grad perfect cu marte si saturn la randul lor in conjunctie ne-fe-ri-ci-ta in casa a VIII_a in Berbec...de unde face 4 randuri de quadraturi cu Soarele in casa a X-a in Gemeni , periculos de aproape de Mercur , ultimele doua in conjunctie nefericita ( Mercur "parlit" de Soare diminueaza inteligenta).
     PRICEPUT-A-I ??
No , alea-s merite deosebite sa primesti tu stele logostele cand esti "subtit" , nu "subtil" .
    PRICEPUT-A-I ?
Nu te baza pe Tasha . Tasha ma sustine , nu esti bazat !
Hipercoop , hai ..hai hai...la raportul de seara!

Ultima modificare facuta de titmouse (30-07-2008 23:35:08)


30-07-2008 23:34:15
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
IA ziarul, ia ziarul...!!!! Ia ziarul BUNKEristul, ziar de bunker, scos zilnic la lumina artificiala.



Operatiune dde compromitere a lui Jorjel extremul a fost pusa la cale se pare sub directa indrumare a Presedintelui Galactic.
Prezentam in continuare materialele puse la dispozitie de EVENIMENTUL DE BUNKER, ZIUA   BUNKERISTULUI, LUPTA BUNKERISTA.




Ultima modificare facuta de Bety cea urata (30-07-2008 23:55:21)


30-07-2008 23:45:41
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510
Deci ...fara tzuica (asta priceput-am) ! Multe "stele"-n multe case / Imi iau chielea de pe oase.../ Doar o stea am capatat / Sa m-apuc de...raportat ? :x
Avetzi dreptate ...a fost ...nemeritat ! Returnez steaua (oricum io' mi-s caine roshu')...shi-mi vad de treaba ... Raman subtil...

Ultima modificare facuta de niladam (31-07-2008 01:48:08)


30-07-2008 23:50:25
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

titmouse a scris:

..


Off topic, recunosc: Hei, Titmouse, cu poza asta noua, zau ca mi-a trecut supararea pe tine - supararea din cauza pisicii aleia uitate in frigider! :p Eu vorbind aici despre atentie, bineinteles, invatarea de minte executandu-se lacunar. Si exemplar. :)

In cu totul alta ordine de idei, dar tot off topic: PPan, sunt relativ putini cei care cunosc Cheile Cheii din muntii Capatanii. Apropo, ce coincidenta, am fost in numitele Chei in urma cu numai doua saptamani, dupa ce nu mai trecusem pe-acolo de peste 10 ani. Drumul forestier pana acolo s-a paradit de tot, dar peisajul a ramas acelasi, adica mirific. Cand am iesit din tunel spre Chei, am simtit ca mi se taie respiratia - atat din cauza peretelui spectaculos de stanca ce se ridica in stanga, cat si datorita amintirilor care m-au napadit. ...Ai vizitat pesterile? Noi le vizitam noaptea, deoarece ziua baietii din grup faceau alpinism (in Cheile Cheii sunt cele mai tari trasee de alpinism din Ro, pana la gradul 6b de dificultate).

In fine, off topic 3: Xtremule, ce sexy esti! :D Intre noi fie vorba, chilotii aia cu manecuta sunt cu adevarat masculini - iti trebuie curaj, nu gluma, sa porti peste partile cele mai delicate ceva ce, apretat, poate fi creat ca o arma redutabila de orice tanti Lenuta adusa in criza de nervi. :D


Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (31-07-2008 00:36:33)


31-07-2008 00:24:31
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Cheile Cheii :)



Pe vremuri, cautam dinozauri p-acolo... ;)
Se mai gasesc insa, serios, trilobitzi si alte chestii fosile.

Interesant e ca rezervatia Boila-Vanturaritza din zona
e administrata (iimpreuna cu Romsilva)
de o fundatie numita Kogaion...

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 02:22:13)


31-07-2008 00:41:48
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

spuneti-mi Aly a scris:


titmouse a scris:

..


Off topic, recunosc:
In fine, off topic 3: Xtremule, ce sexy esti! :D Intre noi fie vorba, chilotii aia cu manecuta sunt cu adevarat masculini - iti trebuie curaj, nu gluma, sa porti peste partile cele mai delicate ceva ce, apretat, poate fi creat ca o arma redutabila de orice tanti Lenuta adusa in criza de nervi. :D


Tot offtopic, desigur :D:
Dupa mine (dar nu numai), nu-i deloc Funny ;) (care... ESTE, totusi, paradoxal :D)
"umorul" diverselor clone impuiate ca ciupercile otravite prin zona asta.

Desi, recunosc, un pic parca-si aduce George Costanza cu mine (nu eu cu el :D insa)

Diferentza dintre noi e una... mica, dar esentiala:
Io nu-s atit de JIDAN :D ca el, ca sa iau cite-un milion de $$$
pe-un amarit de episod de serial... reusit, ce-i drept (Seinfeld)

Profit de ocazie ca sa inlocuiesc totusi poza... asta: :D

url=http://xs.to][/url]

cu... asta ;), mai apropiata de adevarata Betty-cea-Nashparlie: :D



Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 01:02:12)


31-07-2008 00:51:21
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359

spuneti-mi Aly a scris:


titmouse a scris:

..


PPan, sunt relativ putini cei care cunosc Cheile Cheii din muntii Capatanii.

Pai ia zi-mi, recunosti peisajul ?




:D

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (31-07-2008 00:59:10)


31-07-2008 00:55:47
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359


Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (31-07-2008 01:02:07)


31-07-2008 00:59:52
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
La ce spusa Extremul, as adauga ca-i zona unde inca mai afli sihastrii...

31-07-2008 01:04:10
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Mda, e o zona Xtrem :D de interesanta, la doar 40 km de Rm.Valcea...
Un bunkerash prin zona aia ar fi de luat in calcul, parol!
Io ramin totusi la Muntii Buzaului si Tzara Luanei. ;)
(unde... inca n-am reusit sa ajung din nou).

Hai sa revenim insa la reptilo-bunkerele noastre.
Ce credeti despre teoria "Pamintului gol pe dinlauntru", eii ??? :rolleyes:


Iote, legat de teoria asta (credibila pina la un punct)
o schema a presupusei configuratii "intraterestre"... :rolleyes:




Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 02:33:49)


31-07-2008 01:15:44
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Ce este Shambala ?

Shambala, acest tărâm minunat, această lume de vis, este o zonă nelocuită de oameni, Ă®n adevăratul Ă®nţeles al cuvântului "om". Este un ţinut energetic, vibratoriu, pur, părând ireal pentru muritorii de rând. Este o lume deosebită de cea pământeană. Noi, cei din Shambala, avem nevoie doar de un spaţiu unde să ne mişcăm, şi atât. Suntem nişte luminiţe dotate cu inteligenţă maximă, aflate pururea Ă®n mişcare, neobosite etern, minunate focare energetice care supraveghează şi conduc universul.

Dar mai ales noi supraveghem Pământul, această planetă secătuită de bunurile sale fireşti, pângărită peste poate de tot felul de entităţi rele Ă®ntrupate Ă®n oameni. Noi, cei din Shambala, controlăm fiece firicel de materie pământeană, fiece fiinţă locuitoare a acestei minunate planete. Dar tot noi ne simţim datori faţă de Bunul Dumnezeu să protejăm Pământul, să-l Ă®nconjurăm cu aura divină atât de necesară lui.

Cu toate acestea, primejdiile ce-l pândesc sunt nenumărate. Răutatea şi lăcomia oamenilor a ajuns fără precedent; perversitatea, ura, minciuna fac victime Ă®n fiecare clipă. Noi ne străduim să purificăm zone Ă®ntinse ale Pământului, dar nu peste tot Cuvântul Domnului are chemare Ă®n inimile oamenilor. Mulţi pământeni vor să stăpânească lumea de-a pururi, dar nimic nu este veşnic Ă®n univers Ă®n afară de Voinţa Domnului Dumnezeu, Atotputernicul nostru Stăpân. Din cauza aceasta strădania noastră pare zadarnică...

Totuşi, noi, Ă®nţelepţii Shambalei, dăm de veste oamenilor adeseori că ora Judecăţii se apropie. Atunci fiecare suflet de pe planeta noastră va raporta Domnului Dumnezeu ce a făcut cu credinţa sa curată : dacă o mai are, cât este ea de puternică ; dacă nu o mai are, de ce a pierdut-o. Astfel, cei răi vor dispărea Ă®n urma propriei lor neputinţe de a se Ă®ndrepta spre Calea cea sfântă şi mare, Calea ce duce spre Domnul Dumnezeu, Atotputernicul. Cei buni, cei dotaţi cu credinţa neabătută Ă®n Voinţa Divină vor fi salvaţi de la distrugere.

Toţi vorbim despre Apocalipsă, sau "sfârşitul lumii", dar câţi cunosc adevăratele cauze ale acestei tragedii terestre ?

Cauzele stau Ă®n necredinţa oamenilor, Ă®n dorinţa lor de a stăpâni universul, Ă®n micimea sufletelor care adeseori se cred mari.



Kawa, treci la tabla !!!



Ultima modificare facuta de Bety cea urata (31-07-2008 01:22:56)


31-07-2008 01:22:07
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Exact asa cum ma asteptam: delir mistic pe fundal de hamburgheri !!! :D:D

P.S. Love that chick ;) (aia din visele tale, cam kitchoase totusi... :D)


Sau chickoase, in fine... egal :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 02:29:29)


31-07-2008 02:25:46
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Magazinul din imagine este o poarta de intrare in lumea Shamballa.De aceea agenti secreti pazesc cu strasnicie intrarea la   hole chick' s


Fata cu cizmulite rosii  trimitea la tabla unde conform indiciilor rezulta implicarea extraterestilor si subpamintenilor in treburile noastre pamintenilor.

Iata dovada existentei portilor inter-lumi :







Pentru ca gindesc in rate si detest virgulele va rog nu respirati in ritmul vorbelor mele. Riscati un stop cardiac.

Ultima modificare facuta de Bety cea urata (31-07-2008 03:47:38)


31-07-2008 03:45:49
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Shambala

Despre Shambala s-au scris uimitoare povesti si s-a mentionat in nenumarate rubrici de religie si cultura. Chiar ilustrul scriitor Mircea Eliade pomeneste despre acest taram intr-o nuvela fantastica "Strada Mantuleasa". Scrieri budiste stravechi vorbesc despre acest taram mirific ca fiind atat real cat si mitic adica cuprinzand domeniul ceresc. Fiind descries ca un izvor de intelepciune ancestrala, credinta in el era candva larg raspandita in China sub denumirea de Kun Lun - o vale in care nemuritorii traiesc in perfecta armonie. In traditia Indiana exista un loc denumit Kalapa aflat al nord de Himalaya si in care traiesc oameni desavarsiti. In Rusia se spune ca in drumul spre Mongolia ajungi la Belovodai, loc in care oamenii sfinti traiau separate de lume, "o tara a apelor albe". Muntii Tibetului ascund un taram misterios numit Shangri-La. Acest misterios taram aflat la nordul Tibetului unde muntii inchid in stransoarea lor vai secrete fertile si pline de verdeata, nu este trecut pe vreo harta. Locul exact al lui Shangri-La despre care se spune in Tibet ca ar fi Shambala, se poate afla in regiunea Tibetana din Himalaya, in muntii Cun Lun din China sau poate in Altai din Mongolia. Legendele si textele referitoare la Shangri-La indica totusi o zona la nord de India.

Inainte de invazia chineza, platoul Tibetan era cel mai izolat taram locuit de pe pamant, tocmai aceasta favorizand nasterea unei civilizatii spirituale condusa de Dalai-Lama, direct din templul lui aflat in Lhasa. Calugarii budisti si misticii Tibetului detineau si detin inca puteri iesite din comun. Una din tehnicile cele mai cunoscute este Lung-gom-pa, un exercitiu care le permitea Tibetanilor sa strabata distante foarte intinse intr-un timp foarte scurt. O alta tehnica (prezentata si pe canalul TV Discovery) era cea de Tumo, tehnica prin care tibetanii rezistau la temperaturi foarte joase fara vreun acoperis si cu o imbracaminte extrem de sumara, ei putand sa doarma in zapada la temperaturi de minus 40 de grade la altitudini de 5000 m, aproape goi. Aceasta descriere a Tibetului sacru este foarte aproape de descrierea mirificului taram Shambala.

Calatorul rus Nicolas Roerich, membru al societatii Teofizice, intreband un lama daca Shambala este un loc real, i se raspunse: "Shambala este un maret domeniu ceresc si nu are de a face cu pamantul nostru". Multe texte sacre budiste descriu drumul si harta care duce in Shambala, dar mai degraba obstacolele (munti, rauri, paduri) si drumurile piezise sunt probe si teste spirituale pe care aspirantul parcurgandu-le dobandeste accesul in domeniul Shambalei. Pe langa aceasta traditia budista vorbeste de un paradis subteran denumit Agharta, care este si el legat de existenta Shambalei. Roerich il numea Agharti si auzise de el in timpul unei expeditii prin muntii Altai din Mongolia si Tibet. Un lama i-a spus ca Shambala se afla chiar in inima tarii Agharta si este condusa de un "rege al lumii". Textele sacre vorbesc de orasul Shambala ca fiind perfect rotund, in el se inalta coloane, piramide, si temple colosale, locuitorii sai fiind fiinte desavarsite spiritual traind intr-o perfecta pace si armonie. Rolul acestui centru este acela de a mentine pacea si armonia in lume si de a inspira si ghida spiritual locuitorii planetei.


31-07-2008 10:27:56
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Agartha

La 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare catre centrul Terrei * Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui o civilizatie umana mult mai evoluata * Cei care populau Pamantul s-au mutat in subteran acum 100.000 de ani * Un razboi care a avut loc atunci a distrus suprafata Terrei si a creat deserturile * Secretul orasului subteran Agartha * Virgil Armstrong, fost agent CIA, descrie fascinantul univers de sub noi: oameni nemuritori, atmosfera controlata, deplasari cu viteze de 3000 de mile/ora, atlanti si lemurieni, farfurii zburatoare pentru survolarea pamantenilor
O fotografie recenta a Polului Nord, aflata in custodia NASA, si transmisa de unul dintre numerosii sateliti circumterestri, a resuscitat interesul geofizicienilor. Si nu numai. In aceasta imagine se poate observa lesne, in zona Polului Nord magnetic, o suprafata care nu este acoperita de gheata calotei glaciare, cum ar fi fost normal (vezi foto). Pe o raza de aproximativ 300 de km (deci, pe o arie cam de marimea Romaniei) se intrezareste pamant - si inca destul de fertil. Poza, daca nu e vorba de o "fata morgana" cosmica, ar fi suficienta pentru a innebuni un savant. Si asta, pentru ca si un elev din ciclul elementar stie ca sub calota glaciara de la Polul Nord nu se afla nimic altceva decat apa, fapt confirmat si de traseele submarinelor, care trec frecvent prin acea zona.
Si atunci, ce ar putea fi pata aceea de "pamant" din inima gheturilor arctice?, s-au intrebat cei de la NASA. Pentru a elucida misterul, acestia au comandat satelitului o noua fotografie, facuta de data asta dupa inca o rotatie circumterestra si dintr-un alt unghi. Inca o data, pata s-a incapatanat sa apara in dreptul Polului Nord magnetic. Primul gand a fost ca e vorba de un fenomen de natura magnetica, ca ar putea exista o perturbare atmosferica datorata acestui camp. Numai ca ipoteza a fost spulberata de cercetatorii NASA din domeniul campurilor electromagnetice: "Cel mai cunoscut efect, cel al aurorei boreale, se manifesta in cu totul alt mod si jocul luminilor celeste apare in alt fel pe o fotografie din satelit. In mod cert, pata aceea se afla la sol si nu in aer", a spus Robert Fishermann, sef al Laboratorului de Studiu a Campului Magnetic Terestru.
Ipoteza "Halley"
Cum era de asteptat, fotografia a scos de la naftalina o serie intreaga de teorii, care mai de care mai nastrusnice. Cea care a razbatut prima a fost "Ipoteza Halley", cea a descoperitorului cometei cu acelasi nume. Conform ei, in zonele Polului Nord si Polului Sud exista deschideri uriase care conduc catre interiorul Terrei. Mai mult, ca Pamantul ar fi gol pe dinauntru si ca ar fi posibil ca aici sa se dezvolte o alta civilizatie umana, poate superioara celei de la suprafata.
Varianta Byrd
Geofizicenii, insa, au parut a fi mult mai interesati de o alta varianta, ale carei radacini se afla pe undeva prin anul 1926. Mai precis, in luna mai a acelui an, amiralul Richard E. Byrd a devenit primul om care a zburat pe deasupra Polului Nord. Intr-un interviu pe care l-a acordat in 1947, Byrd declara ca la 2300 de mile dincolo de Polul Nord a intalnit o zona cu clima foarte calda, cu vegetatie, cu munti, lacuri si rauri. Byrd, un explorator celebru, mai presus de orice banuiala, si-a notat foarte precis in jurnal despre ceea ce a intalnit in aceasta zona. "Oamenii care locuiesc aici comunica prin telepatie. De fapt, ei nu traiesc la suprafata. Sub pamant, la cateva mile adancime exista un oras foarte mare, cu milioane de locuitori, care oras se numeste Agartha. Exista sub pamant mai multe orase, in mai multe parti ale globului, dar Agartha este cel mai important dintre ele.", scria Byrd in jurnalul sau secret.
Un fost agent CIA confirma
Aceste file din jurnalul exploratorului au fost date publicitatii de Virgil Armstrong, fost agent CIA. Armstrong sustine ca Byrd a locuit in Agartha vreme de aproape o luna si ca descrie civilizatia subterana ca "fiindu-ne net superioara noua". Fostul agent CIA a adaugat ca imediat dupa descoperirea jurnalului lui Byrd, filele referitoare la Agartha au fost declarate secret de serviciu si s-a dispus ca in zona intrarii in orasul subteran sa fie amplasate baze militare americane care sa nu lase sub nici o forma intrusii sa patrunda. Tot Armstrong a mai dezvaluit ca Guvernul SUA a stabilit relatii cu Marele Consiliu al Agarthei. Mai mult ca farfuriile zburatoare care apar pe cerul planetei sunt mijloace de transport ale locuitorilor lumii subterane, iar o parte din tehnologia de fabricare a lor a fost dezvaluita Pentagonului, "avionul invizibil fiind o urmare a acestor cunostinte avansate".
Byrd a primit recunostinta Guvernului SUA
Amiralul Richard E. Byrd s-a nascut la 25 octombrie 1888 la Winchester, in Virginia. A invatat sa piloteze avioane intre 1916-1917, la Pensacola. In mai 1926 devine primul om care a zburat deasupra Polului Nord, iar in noiembrie 1929, primul om care a zburat deasupra Polului Sud. Intre 1928-1955 a facut 11 expeditii geografice la poli. Pe data de 19 februarie 1947 a plecat spre Polul Nord pentru a fotografia aurora boreala. Vazand ca nu se intoarce, cei din baza l-au dat disparut. Byrd a revenit la 11 martie 1947 si a descris "Pamantul de dincolo de Pol-Agartha". Ca o coincidenta, amiralul Richard E. Byrd avea sa moara exact dupa 10 ani, la 11 martie 1957. A fost ridicat la rangul de amiral in 1950, iar in 1952 a primit Medalia de Onoare din partea Guvernului SUA. De asemenea, unul dintre crucisatoarele Flotei SUA a fost botezat cu numele lui. Asadar, e exclus ca Byrd sa fi fost doar un nebun care sa fi avut halucinatii la Polul Nord.
Secretul nemuririi
Revenind la agentul Armstrong, acesta a mai dezvaluit cateva elemente ale jurnalului lui Byrd: "Amiralul descrie pe larg ca in orasele subterane locuiesc oameni cu trasaturi delicate, care au mii de ani de viata, dar care varsta nu le marcheaza trasaturile. Cei din Agartha cunosc secretul nemuririi trupului. Dupa ce considera ca au trait destul, ei sunt cei care-si aleg momentul cand sa se retraga din viata. Femeile lor nasc doar o data, sau de doua ori indelungul vietii, iar gestatia dureaza doar trei luni. Ele nasc in temple, in bazine speciale cu apa. Nasterea are loc fara dureri."
Razboiul atlanto-lemurian
Jurnalul lui Byrd despre Agartha nu este singura lucrare care pomeneste despre orasele subterane. De-a lungul timpului au existat foarte multe marturii despre viata de sub scoarta terestra. Exista si alte documente, gravuri, ba chiar sculpturi foarte vechi care descriu Agartha.
Astfel, se spune ca, sub pamant, pe intreg globul exista cam 100 de orase, dintre care cel mai mare este Agartha. Lumea subterana este cunoscuta ca Shamballa. Locuitorii acestei lumi, spun documentele, au parasit lumea de la suprafata acum 100.000 de ani, in urma catastrofalului razboi dintre atlanti si lemurieni, cele doua mari civilizatii care stapaneau Pamantul. Razboiul ar fi descris in cele doua lucrari Ramayana si Mahabharata. In urma acestui razboi, datorita armelor foarte puternice folosite, ar fi rezultat zone desertice ca Sahara, Gobi, pustietatile din Australia si SUA, locuri unde ar fi fost aglomerarile urbane ale atlantilor si lemurienilor. Atmosfera la suprafata era de nerespirat, asa ca supravietuitorii conflictului s-au retras sub pamant. Conform acestor teorii, oamenii de la suprafata ar fi urmasii celor care au refuzat sa se retraga in orasele subterane si care, intre timp, s-au salbaticit.
Orasele subterane
Dar iata care ar fi, conform documentelor secrete, cele mai puternice orase subterane: POSID - primul refugiu al atlantilor, cu intrare in zona Matto-Grosso, cu populatie de 1,3 milioane de locuitori; SHONSHE - refugiul uigurilor, o ramura a lemurienilor, intrare in Himalaya, 3,5 milioane locuitori; RAMA - langa Jaipur, in India, 1 milion de locuitori; SHINGWA - la granita dintre China si Mongolia, cu 1,5 milioane de locuitori; TELOS - langa Mount Lassen, California, cu 1,5 milioane locuitori. Orasele se afla la adancimi variind intre 1,5 si 2 mile sub scoarta terestra.
Ce mai spune Armstrong: "Atlantii se inteleg prin telepatie, iar lemurienii vorbesc o limba - maru - care e radacina comuna a sanscritei si ebraicii. Acum, cele doua civilizatii traiesc in pace si armonie. Ele sunt conduse de un Consiliu Suprem, format din 12 persoane, 6 barbati si 6 femei. Orasele sunt luminate artificial si au o atmosfera controlata, mult mai pura decat cea la suprafata. Aglomerarile urbane sunt structurate pe mai multe niveluri. Locuitorii din subteran se deplaseaza intre orase cu ajutorul unor vehicule de mare viteza (aproximativ 3000 de mile pe ora), care plutesc."
Ramane de vazut ce-i adevarat din toate acestea, oamenii de stiinta considerand ca fotografia luata din satelit ar fi un prim pas pentru aflarea adevarului.


31-07-2008 10:33:24
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Asa mai vii de-acasa cu date interesante, mai draga Betty ! ;)
Despre Agartha/Shamballah s-au scris intr-adevar jdemii de chestii,
dar cel mai important pare, intr-adevar, Jurnalul SECRET al Amiralului Byrd !!!

Care sa nu uitam ca a condus o adevarata expeditie a armatei americane :rolleyes: la POLUL SUD dupa WW II,
aparent nejustificata ca proportii de scopurile ei... (nave, avioane, portavion, 4.700 de militari etc) !!!

Expeditie finalizata cu o aparenta retragere din fata unui "inamic" net superior -
reprezentat, se pare, de nazistii retrasi acolo, in statii subterane ascunse, in asa-zisa "NEUSCHWABENLAND".

O tema care merita poate reluata cindva...


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 16:11:06)


31-07-2008 14:48:38
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Conform lucrării dr. Raymond Bernard, „O lume ascunsă”, teoria Pământului gol şi-a găsit confirmarea atât Ă®n expediţia arctică (1947), cât şi Ă®n cea antarctică (ianuarie 1956), conduse de contra-amiralul Richard Evelyn Byrd, prilej cu care acesta a pătruns Ă®n concavitatea interioară a Terrei pe distanţele de 2700 de km la Polul Nord şi 3700 de km la Polul Sud, unde a survolat un teritoriu lipsit de gheţuri, cu munţi, păduri, vegetaţie, lacuri şi râuri, ne Ă®nregistrat pe nici o hartă.

Ete una din putinele poze facute din satelit (data: 1968) EXACT deasupra Polului Nord !!



      Adevărata semnificaţie a marilor descoperiri ale amiralului Byrd a fost trecută sub tăcere şi nu i s-a dat atenţie până când Giannini şi Palmer nu au făcut publică problema.

      Iată câteva din declaraţiile făcute de contra-amiralul Richard E. Byrd: "Mi-ar plăcea să văd acel ţinut de dincolo de Polu1 Nord. Acea zonă de dincolo de Po1 este centrul Marelui Necunoscut! ..." (februarie 1947); "

      Pe 13 ianuarie, membrii expediţiei Statelor Unite au pătruns 2300 de mile Ă®ntr-un ţinut de dincolo de Polul Sud. Zborul a fost executat de contra-amiralul George Dufek, din Unitatea de Aviaţie a Marinei SUA, ce a decolat de la baza McMurdo Sound, aflată Ia 400 mile vest de pol." ( 13 ianuarie 1956);

      "Prezenta expediţie a inaugurat o nouă ,si vastă Ă®ntindere de pământ." (13 martie 1956); "Acel continent Ă®ncântător din cer, Ţinutul Misterului Veşnic!" (1957)

      Referindu-se la menţinerea unei discreţii absolute Ă®n legătură cu misiunile exploratorii ale expediţiilor Ă®ntreprinse de marina americană sub comanda contra-amiralului Byrd, Raymond Bernard arăta că: "Descoperirea amiralului Byrd constituie astăzi un secret internaţional de prim rang.

      După ce Byrd a anunţat prin radio, de la bordul avionului, descoperirea făcută ,şi după o scurtă notiţă apărută Ă®n presă, toate .ştirile ulterioare Ă®n legătură cu subiectul respectiv au fost Ă®ndepărtate cu grijă de către agenţiile guvernamentale.

      Prima carte dedicată acestui subiect, -„Lumi dincolo de Poli”, a fost scrisă de F. Amadeo Giannini, abia Ă®n anul 1959, dar, din motive necunoscute, lucrarea nu s-a bucurat de publicitate:

      "Extremităţile de nord şi de sud ale Pământului nu au o limită fizică: Pe Pământ nu se poate naviga de jur-Ă®mprejur pe la Nord şi pe la Sud. Totuşi unele zboruri "Ă®n jurul lumii " au contribuit la populara concepţie greşită cum că Pământul ar fi fost Ă®nconjurat pe la nord şi pe la sud.

      ĂŽncepând cu 12 decembrie 1929, expediţiile polare ale Marinei SUA au stabilit existenţa unei Ă®ntinderi de pământ ne determinabile, dincolo de presupusul Pol Sud al Pământului.

      Acest zbor a avut loc peste pământ, ape şi gheţuri. Din motive foarte serioase, memorabilul zbor n-a fost aproape deloc menţionat Ă®n presă. Statele Unite şi alte peste 30 de naţiuni au pregătit expediţii polare fără precedent, Ă®n 1957-1958, pentru a pătrunde Ă®n ţinuturile de acum dovedite, existente dincolo de ambii poli."

      ĂŽn acelaşi an, Ray Palmer, redactorul-şef al revistei Flying Saucers, a făcut conexiunea cu o posibilă origine a OZN-urilor şi a dat detalii Ă®n revista sa de mare tiraj, dar câteva evenimente ciudate au marcat prezenţa unor forţe ce Ă®ncercau să controleze informaţiile date publicităţii.

      Astfel, toate exemplarele numărului din decembrie 1959 au fost distruse, inclusiv şpalturile după care fuseseră realizate; revistele au fost trimise cu Ă®ntârziere abonaţilor, după ce au fost retipărite, Ă®nsă nu există certitudinea că informaţiile nu au fost cenzurate.


Ultima modificare facuta de Xtremul (31-07-2008 15:19:39)


31-07-2008 14:57:33
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

Xtremul a scris:

Cheile Cheii :)

http://xs229.xs.to/xs229/08313/mc_cdambov1788.jpg

Pe vremuri, cautam dinozauri p-acolo... ;)
Se mai gasesc insa, serios, trilobitzi si alte chestii fosile.

Interesant e ca rezervatia Boila-Vanturaritza din zona
e administrata (iimpreuna cu Romsilva)
de o fundatie numita Kogaion...


Nu Boila-Vanturarita, ci BUila-Vanturarita. Cu trilobitii asa e – am auzit si eu, desi n-am vazut. Cat despre fundatia aia numita Kogaion, si mie imi placea sa-mi zic Winnetou pe la 10 ani. :D

Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (31-07-2008 23:28:41)


31-07-2008 23:27:54
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

PeterPan 63 a scris:


spuneti-mi Aly a scris:


titmouse a scris:

..


PPan, sunt relativ putini cei care cunosc Cheile Cheii din muntii Capatanii.

Pai ia zi-mi, recunosti peisajul ?


http://xs.to/xs.php?h=xs329&d=08313 ... eii843.jpg

:D


He, he, recunosc si peisajul, si personajul! ...Ne-om fi mai intersectat noi drumurile prin multe locuri, PPan? :)


31-07-2008 23:30:25
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Probabil ca nu indeajuns ?... :D

31-07-2008 23:32:50
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

PeterPan 63 a scris:

Probabil ca nu indeajuns ?... :D


Niciodata nu-i indeajuns pentru cunoastere, nu? Sau asa ar fi preferabil, cel putin.


31-07-2008 23:38:04
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359

Xtremul a scris:


     

      Pe 13 ianuarie, membrii expediţiei Statelor Unite au pătruns 2300 de mile Ă®ntr-un ţinut de dincolo de Polul Sud. Zborul a fost executat de contra-amiralul George Dufek, din Unitatea de Aviaţie a Marinei SUA, ce a decolat de la baza McMurdo Sound, aflată Ia 400 mile vest de pol." ( 13 ianuarie 1956);

Extremule, fa experienta asta :
- ia un glob pamantesc , pune-ti degetul oriunde pe suprafata lui si incearca sa-i exprimi pozitia in functie de unul dintre poli.
Mie nu-mi iese decat nord sau sud, nicidecum est sau vest...

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (31-07-2008 23:41:32)


31-07-2008 23:39:41
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Asta-i riscul copy/pastuirilor :D:D, compadre...
pe care, CULMEAAAAA, tembelul de JE de obicei le mai si corecteaza/editeaza (sau chiar coloreaza :D),
dar nu chiar tot timpu'... fiindca uneori n-am nici io "tot timpul din lume"... :(

Stii de ex. cit timp mi-a luat "concentrarea" a 163 de pagini de "Doomsday-2012" in numai 8 (opt) paginutze ?!
Aproape o noapte-ntreaga... in care, evident, am si recitit cam toate postarile (vreo 3.200 de bucatzi).

Timp in care-mi puteam lua lejer 40-50 de euroi dintr-o traducere - ca-i criza mare in domeniul asta.
(cam asta-i tariful traducerilor din germana - minimum 5 euro/pagina "standard", daca tot am atins si capitolul asta)

Si uite ca nici nu-mi mai pun fireasca-ntrebare-ntrebatoare :D:D: CUI PRODEST ?! :rolleyes:
Mie, in niciun caz... as fi tentat sa zic - iar altii, mai mult ca sigur chiar ar zice-o.

Dar nu-i chiar asa - paradoxal, imi folosesc SI MIE (nu strict material, fireste)
"aiurelile" astea de-o aparent absoluta gratuitate inutila. :rolleyes: ;)


P.S. Tot e bine ca (macar tu ;) si alti citiva) cititzi atent ce se posteaza...

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-08-2008 01:18:25)


01-08-2008 00:28:59
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

spuneti-mi Aly a scris:


Xtremul a scris:

Cheile Cheii :)

http://xs229.xs.to/xs229/08313/mc_cdambov1788.jpg
Pe vremuri, cautam dinozauri p-acolo... ;)
Se mai gasesc insa, serios, trilobitzi si alte chestii fosile.
Interesant e ca rezervatia Boila-Vanturaritza din zona
e administrata (iimpreuna cu Romsilva)
de o fundatie numita Kogaion...


Nu Boila-Vanturarita, ci BUila-Vanturarita. Cu trilobitii asa e – am auzit si eu, desi n-am vazut.
Cat despre fundatia aia numita Kogaion, si mie imi placea sa-mi zic Winnetou pe la 10 ani. :D

Valabil cumva replyul de mai sus !!!

Sau, usor poetizat: "TU TE-MPIEDICI DE-UN MOSNEAG, ma chere ???" :D:D hihihi
:D:D

Nu de alta, dar cred (serios acum, strict statistic vorbind) ca rata mea de erori e cam de O (una) litera la 100.000... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-08-2008 01:23:42)


01-08-2008 00:36:04
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266

Xtremul a scris:


marin67 a scris:

Si cred ca daca cei de pe Nubirus nu ne-or casapi,sigur o vor face altii tinand cont de tot ce s-a scris pana acum,in special chestia cu Marea Neagra,pe care asa cum am mai spus,am mai auzit,dar niciodata nu am crezut c-ar fi o treaba atat de serioasa. Nu mai zic de alte cele cu Gradina de suflet a Maicii Domnului ,Tropeum Traian,Triunghiul Sfant etc....Cat or fi de adevarate nimeni nu stie dar un graunte de adevar tot trebuie sa existe,cat ar fi el de mic.

Batrine, Terra a trecut de mult deja (de prin 1980) de capacitatea ei maxima de "gazduire" a atitor oameni...
care macar dac-ar fi destul de intelepti ca sa traiasca in armonie cu natura,
si nu doar cu instinctele lor egoist-destructive !!! :x:x

Asa ca, oricit de cinice ne par noua planurile "transpirate" pe ici-colea de decimare a omuletzilor,
si implicit oricit de injuste ar fi, principial, orice criterii de "selectie" a alora utili din masa ... inutililor,
se pare ca actiunea asta a devenit, de-o vreme, inevitabila... :(


Fara sa facem apologia rasismului, am fi totusi ipocriti
sa nu recunoastem diferentele dintre oameni (fiecare cu rolul lui stabilit de Al de Sus, evident :)) -
- dar unii parca traitori doar ca sa ne enerveze prin prostie :D:D, se pare !!!
Ai fost oricum din cite-nteleg si prin Africa, asa ca nu mai lungim discutia... ;)

    Acum cu gandirea,fiecare cat poate,ce ar fi fost daca toti am fi fost superdotati intelectual,am fi trait pe Nibiru cred sau poate in interiorul pamantului.Chestia rea e ca dupa ce ca nu-i duce memeaca sunt si puturosi de put si mai mult si rai.Intrebare,daca tot ce se scrie e adevarat,vin zeii carre ne-au creat si trebuie sa dam socoteala pt cele facute,pe cine o sa ia pe aia destepti,care cei mai multi sunt
necredinciosi,sau pe prosti care cred in D-zeu si sunt in stare sa-si dea viata pt El.Daca o sa-i ia pe credinciosi am scapat de ciori,si ma bucur ca nu merg in rai,prefer sa ard in cazanul cu smoala dar sa nu mai vad,ccel putin pe lumea cealalta ciori.


01-08-2008 00:58:47
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
:D:D hehehe :D:D, interesanta pozitie, cumetre marin 67, ce sa zic... :rolleyes:

Ma abtin insa de la un verdict transhant oricum (n-au reusit generatii de filosofi-ginditori sa lamureasca chestiile astea),
dupa "dogma oficiala" insa, aia "luati unde-i verdeatza vesnica ;) etc" ar fi doar "drept-credinciosii".
Indiferent de numarul neuronilor din dotare !!!!!

Sa nu asimilam insa aici babetele alea de tocesc pragul bisericii si pe urma pacatuiesc (cu vorba sau fapta) cit cuprinde... ;)


P.S. Ca i-or lua nibirezii :D "pe sus" in 2012 sau or fi "recoltatzi" dupa ce dau coltzu',
asta-i un alt mister (inca) nedezlegat noua, muritorilor "incuiatzi" deocamdata...

P.S. Observi poate ca m-am exclus din start din rindurile "aleshilor"... :D:D
- chiar daca as avea poate sanse de 0,001 % sa ma pocaiesc :D... undeva, cindva :rolleyes:


Ultima modificare facuta de Xtremul (01-08-2008 01:26:32)


01-08-2008 01:02:57
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
De vazut mai intai dupa ce criterii vor alege ;)

01-08-2008 07:23:33
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

Bety cea urata a scris:

Ce este Shambala ?

Shambala, acest tărâm minunat, această lume de vis, este o zonă nelocuită de oameni, Ă®n adevăratul Ă®nţeles al cuvântului "om". Este un ţinut energetic, vibratoriu, pur, părând ireal pentru muritorii de rând. Este o lume deosebită de cea pământeană. Noi, cei din Shambala, avem nevoie doar de un spaţiu unde să ne mişcăm, şi atât. Suntem nişte luminiţe dotate cu inteligenţă maximă, aflate pururea Ă®n mişcare, neobosite etern, minunate focare energetice care supraveghează şi conduc universul.

Dar mai ales noi supraveghem Pământul, această planetă secătuită de bunurile sale fireşti, pângărită peste poate de tot felul de entităţi rele Ă®ntrupate Ă®n oameni. Noi, cei din Shambala, controlăm fiece firicel de materie pământeană, fiece fiinţă locuitoare a acestei minunate planete. Dar tot noi ne simţim datori faţă de Bunul Dumnezeu să protejăm Pământul, să-l Ă®nconjurăm cu aura divină atât de necesară lui.

Cu toate acestea, primejdiile ce-l pândesc sunt nenumărate. Răutatea şi lăcomia oamenilor a ajuns fără precedent; perversitatea, ura, minciuna fac victime Ă®n fiecare clipă. Noi ne străduim să purificăm zone Ă®ntinse ale Pământului, dar nu peste tot Cuvântul Domnului are chemare Ă®n inimile oamenilor. Mulţi pământeni vor să stăpânească lumea de-a pururi, dar nimic nu este veşnic Ă®n univers Ă®n afară de Voinţa Domnului Dumnezeu, Atotputernicul nostru Stăpân. Din cauza aceasta strădania noastră pare zadarnică...

Totuşi, noi, Ă®nţelepţii Shambalei, dăm de veste oamenilor adeseori că ora Judecăţii se apropie. Atunci fiecare suflet de pe planeta noastră va raporta Domnului Dumnezeu ce a făcut cu credinţa sa curată : dacă o mai are, cât este ea de puternică ; dacă nu o mai are, de ce a pierdut-o. Astfel, cei răi vor dispărea Ă®n urma propriei lor neputinţe de a se Ă®ndrepta spre Calea cea sfântă şi mare, Calea ce duce spre Domnul Dumnezeu, Atotputernicul. Cei buni, cei dotaţi cu credinţa neabătută Ă®n Voinţa Divină vor fi salvaţi de la distrugere.

Toţi vorbim despre Apocalipsă, sau "sfârşitul lumii", dar câţi cunosc adevăratele cauze ale acestei tragedii terestre ?

Cauzele stau Ă®n necredinţa oamenilor, Ă®n dorinţa lor de a stăpâni universul, Ă®n micimea sufletelor care adeseori se cred mari.



Kawa, treci la tabla !!!

[/url



Apocalypsa ,parca insemna REVELATIE si nu sfarsitul lumii

Eu sper s-o ia in freza tocmai nemernicii ce se cred mari(cei mai tari,buricu pamantului), cand sunt de fapt un fel de handicapati ai umanitatii :D


01-08-2008 07:31:08
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:


titmouse a scris:

M-a traznit o revelatie ca pe Budha sub copac .
O piesa de teatru  ,cu cateva personaje (alese de Extremu' de pe Forum) , a carei subiect sa fie supravietuirea lor dupa Dumzdei 2012 , intr-un buncar .
Cateva personaje le aleg eu ... de-aia , ca mie mi-a venit ideea .

1.personaju' Extremu' - sa fie seful cel mare , Capitan Piccard .
2. Sandie Show - sa fie partenera lui , ca se potrivesc de minune .
3. Ally  - sa fie consiliera , ca-i desteapta si ordonata in gandire si limpede la cap .
4. Ciudatu' tre' sa fie oricum bagat(introdus) in piesa si la buncar , ca el oricum si dac-ajunge in Lumea celor de Dincolo , il trimite Al de Sus inapoi ( - "Asta nu-i creatia mea !" - si , husti , cu el inapoi ).Il si vad in fund de buncar , trimitand gratios pasaricile la culcare . Si Hi ! Hi ! Hi ! . ma rog , el fiind sarea si piperul aici pe forum , e clar ca personajul lui in piesa ar fi cel mai simpatizat de public .
5. kalinka - de-aia , c-asa vreau eu , ca-mi place mie ca nu-i seaca si nu mi se strepezesc dintii cand o citesc .
6. p.Pan , ca trebuie si niste conflicte , sa n-adoarma oamenii-n sala .
7. Moebius , ah Moebius , ah Moebius , acest "Data" de pe forum Enterprise , care ne despica si explica de toate si are toate informatiile  si alea alea si alea alea .
8. Onyoko , ca-i o pata de culoare , divertisment , si pentru diversitate . Si "tu-le pe acolo si pe dincolo pe alea maritate de miros a rantas si nu capata un smoc de floare. T-ale dracului! Na ! .Si ca sa aive barbatii de la buncar mintea limpede , sa nu fie tensionati si sa obtina wa-ul .
 
No , acu , Extremule , ne trebuie dramaturgu' , ca subiectul si personajele sunt conturate .
   Baga-i pe toti intr-un buncar , asa cum ii cunosti si scrie o piesa de teatru .
   daca n-ai timp atunci sa vina toti cu idei (decoruri , scenariu etc,etc,etc) si pareri si iei de la fiecare cate ceva . Toti sunt foarte inteligenti.

No , Adunarea  si la buncar !         
PS. ce titlu sa aive piesa ?

HM,CREDEAM CA E ADEVARAT CE-AI SPUS PE PROFILUL MEU CA MA IUBESTI....=(acuma vad ca m-ai uitat....:rolleyes:


01-08-2008 17:02:02
   
?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
Mesaje: 536
EU SINT ALFA SI OMEGA-asa spune DUMNEZEU.
Totul porneste de la mine si se sfirseste la mine.
DUMNEZEU va lovi pamintul cum nu a mai facut-o pina acum. E timpul cel din urma cind i-a ingaduit lui Lucifer sa ne guverneze planetar datorita necredintei noastre si a departarii in timp de DUMNEZEU.
Multe natii vor disparea  distruse de foc din cer (Nibiru), dar si cei ce vor ramine  nu vor fi victoriosi ci vor fi invidiosi pe cei ce au murit pentru ca vor fi multe chinuri. Oamenii cu adevarat sfinti stiu foarte multe taine a acestui pamint , caci DUMNEZEU le-a inlesnit aceste descoperii dar nu le este ingaduit sa le divulge, fiecare din noi prin dreapta credinta putem sa le descoperim.
In rest totul e venit de la lucifer (sarpele) pentru ca el ne guverneaza datorita necredintei noastre. Ne-a subjugat cu stiinta in domeniul confortului, a aspectului trupului , valorii efemere ne inchinam zilnic.
Cam asta e parerea mea in mare despre  ce va sa vie , nu ca ar interesa pe cineva  dar e prea monoton aici sa se confrunte numai mintii luminate :D


01-08-2008 18:08:48
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

hara_cata a scris:

EU SINT ALFA SI OMEGA-asa spune DUMNEZEU.
Totul porneste de la mine si se sfirseste la mine.
DUMNEZEU va lovi pamintul cum nu a mai facut-o pina acum. E timpul cel din urma cind i-a ingaduit lui Lucifer sa ne guverneze planetar datorita necredintei noastre si a departarii in timp de DUMNEZEU.
Multe natii vor disparea  distruse de foc din cer (Nibiru), dar si cei ce vor ramine  nu vor fi victoriosi ci vor fi invidiosi pe cei ce au murit pentru ca vor fi multe chinuri. Oamenii cu adevarat sfinti stiu foarte multe taine a acestui pamint , caci DUMNEZEU le-a inlesnit aceste descoperii dar nu le este ingaduit sa le divulge, fiecare din noi prin dreapta credinta putem sa le descoperim.
In rest totul e venit de la lucifer (sarpele) pentru ca el ne guverneaza datorita necredintei noastre. Ne-a subjugat cu stiinta in domeniul confortului, a aspectului trupului , valorii efemere ne inchinam zilnic.
Cam asta e parerea mea in mare despre  ce va sa vie , nu ca ar interesa pe cineva  dar e prea monoton aici sa se confrunte numai mintii luminate :D

Ne intereseaza,cum sa nu...ba chiar te mai asteptam cu noi postari pe forum...=)


01-08-2008 18:12:49
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
A boy and his dog.

Xtremul a scris:

Din pacate nu l-am vazut, compadre... Un rezumat, ceva?! :rolleyes:

Intre timp am facut rost de el. Gandeste-te la o modalitate si zi-mi cum  facem ca sa intri in posesia lui.
Aici sau in privat.

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (01-08-2008 22:06:58)


01-08-2008 22:06:24
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

PeterPan 63 a scris:

A boy and his dog.

Xtremul a scris:

Din pacate nu l-am vazut, compadre... Un rezumat, ceva?! :rolleyes:

Intre timp am facut rost de el. Gandeste-te la o modalitate si zi-mi cum  facem ca sa intri in posesia lui.
Aici sau in privat.

Multzam, compadre, mi l-a facut insa rost (de pe-atunci...) fericitu' de frate-miu
ala mai pescar ca mine si cu mai mult timp de cautat filme... :)

Ocazie cu care mi l-am si reamintit - k lumea film SF "de idei", parol !! ;)
Chiar daca fara efectele incotzopenitoare ale "megaproductiilor" actuale...

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-08-2008 22:35:08)


01-08-2008 22:24:00
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

Xtremul a scris:


spuneti-mi Aly a scris:


Xtremul a scris:

Cheile Cheii :)

http://xs229.xs.to/xs229/08313/mc_cdambov1788.jpg
Pe vremuri, cautam dinozauri p-acolo... ;)
Se mai gasesc insa, serios, trilobitzi si alte chestii fosile.
Interesant e ca rezervatia Boila-Vanturaritza din zona
e administrata (iimpreuna cu Romsilva)
de o fundatie numita Kogaion...


Nu Boila-Vanturarita, ci BUila-Vanturarita. Cu trilobitii asa e – am auzit si eu, desi n-am vazut.
Cat despre fundatia aia numita Kogaion, si mie imi placea sa-mi zic Winnetou pe la 10 ani. :D

Valabil cumva replyul de mai sus !!!

Sau, usor poetizat: "TU TE-MPIEDICI DE-UN MOSNEAG, ma chere ???" :D:D hihihi :D:D

Nu de alta, dar cred (serios acum, strict statistic vorbind) ca rata mea de erori e cam de O (una) litera la 100.000... ;)


Nu. Cand am citit numele acela, am avut impresia ca il mai vazusem scris asa si pe alt topic, fara sa mai retin cine il scrisese acolo asa. Mdeh, dezavantajele auto-copy-pastuirilor tale, monser!

Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (02-08-2008 20:59:55)


02-08-2008 20:58:39
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Postare Xtrem :D de importanta !!!
Nu doar fiindca stirea-i... mai mult decit "proaspata"... ;)
In fine, unul din cei mai vechi specialisti de la NASA :x (Kennedy Space Center)
"sifoneaza" ;) (partial deocamdata), confirmand declaratiile-shoc ale lui Edgar Mitchell,
ADEVARUL despre ET si vechile lor relatii cu "noi" (noi=AIA ;), stiti voi care..., nu NOI FRAIERII, evident :D:D)

Clar, vin VREMURI INTERESANTE... ;) Ei, care mai ziceti ca-s dus cu pluta ?! :rolleyes:


A past Space Shuttle ScO, admits ET's are Real. And this ScO has seen them, himself with another witness!
29 July 2008
(The 39th. Anniversary of Apollo 11 landing on the MOON, 20 July, 1969)

Updated: 3 August, 2008
(Image and description added)

Clark C. McClelland, former ScO, Space Shuttle Fleet, Kennedy Space Center, Florida, 1958 to 1992.

In SUPPORT of MY FRIEND, Courageous, US NASA ASTRONAUT, Edgar Mitchell, Apollo 14!

I, Clark C. McClelland, former ScO, Space Shuttle Fleet, personally observed an 8 to 9 foot tall ET on my 27 inch video monitors while on duty in the Kennedy Space Center, Launch Control Center (LCC). The ET was standing upright in the Space Shuttle Payload Bay having a discussion with TWO tethered US NASA Astronauts. I also observed on my monitors, the spacecraft of the ET as it was in a stabilized, safe orbit to the rear of the Space Shuttle main engine pods. I observed this incident for about one minute and seven seconds. Plenty of time to memorize all that I was observing. IT WAS AN ET and Alien Star Ship!

To all who have faith in ME, I present you with this artists concept of what I saw many years ago at KSC. It was a tall creature, about 8 to 9 feet tall. It had a humanoid body shape with two arms, two hands, two legs, two feet, a slim torso and a normal size head for its size. The color of its skin I could not determine. It appeared to have two what appeared to be eyes, but it was not detailed enough for any other comments.

How did it communicate? I have no idea. It did move its arms a lot. Almost like giving instructions! I heard no voice communications. The helmet was not as large as our two NASA Astronauts, and had a viewport to look forward. It had a small, perhaps a communication device, attached only to the right side of the helmet!

I saw no oxygen tank(s). It had a wide belt like wrapping around it.. It did not appear to be tethered as the two Astronauts were to the sides of the shuttle structure. I observed nothing that appeared to be a weapon. The time of this amazing scene was one minute and seven seconds, I timed it on my Astronaut chronograph watch.

A friend of mine later contacted me and said that this person had also observed an 8 to 9 foot tall ET INSIDE the SPACE SHUTTLE CREW COMPARTMENT! Yes, inside OUR Shuttle! BOTH missions were DoD (Pentagon) TOP SECRET (TS) encounters!

With my verifiable background, there is no Federal Government Agency that can say I am crazy!

I am a SPACE PROGRAM PIONEER. I assisted in launching the Mercury, Gemini, Apollo, Apollo-Soyuz, Skylab, Space Shuttle, Deep Space Missions, and the International Space Station.

I have received character substantiation from: Walter Cronkite, Major Donald Keyhoe, NICAP Director, Richard Hall, Assistant Director of NICAP, Astronomer, Dr. J. Allen Hynek, etc. I served as the Assistant State of Florida and KSC Director of MUFON, the Director of the NICAP (National Investigations Committee on Aerial Phenomena) at Cape Canaveral and KSC! I have received honored mentions from US Senators, Congressman, Military Officers and Scientists. (See my website site below for more exciting disclosures)

In fact, this absolutely verifies what my friend, Astronaut Edgar Mitchell, of Apollo 14, has recently and courageously released!

I have launched or witnessed 650 missions, so far in my life!

I am an expert in visually recognizing any crafts created and flown by the human race, whether secret or otherwise!I know an ET and Alien craft when I see them!

I was the Director of the NICAP Unit-3 actual X-Files at Cape Canaveral and the Kennedy Space Center, 1958 to 1992! YES, the ACTUAL X-FILES!! Aliens ARE HERE!! They walk among US! They may be implanted into OUR various earth governments!!


What I know, they would NOT allow me to publish! I have written at least three books to release the TRUTH to all of the HUMAN RACE! I was on the leading edge of this subject, and I have met with many NASA and other astronauts throughout the years I have been involved in the Military, NASA Space Programs, 1958 to 1992! I have heard many experiences of ETs having been seen on the Moon, etc., by NASA Astronauts and I relate these and more in my books.

NASA is not a CIVILIAN SPACE AGENCY! The Pentagon owns NASA! Some of the DoD (Department of Defense) missions I participated in were TOP SECRET! Those missions carried TS Satellites and other space mission hardware into orbit where several crews met with ETs! I am ready to tell my story, but, for compensation,

Clark C. McClelland,
former ScO, Space Shuttle Fleet


Ultima modificare facuta de Xtremul (04-08-2008 03:37:18)

04-08-2008 02:40:07
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510
PreaLuminate ...io'itzi spui una' shi buna ! Am mai vazut p-acilea postari in engleza, franceza, germana... da' sincer sa fiu nu cunosc astfel de...limbi ! E adevarat ca am scris  acolo ,la profil  "engleza - cat de cat" ..., da' am scris-o pentru ca altfel admin-ul nu ma lasa sa intru aci' shi nu se facea ca taman' io' ...sa raman fara colegiu' (ierea' musai sa stiu o limba straina - romana vaz' ca nu le place auzi' :D . Asha ca , drept sa spui', io' am citit toate acele postari ...litera cu litera ... da' de priceput ceva ...ioc ! Nu putetzi face ceva dvs, sa vorbitzi cu cineva sa ne traduca shi noua (sau sa fiu chiar singuru' care nu o rupe cu limbile astea :D ) - poate un membru(a) de guvern, procuroare sau secretar(a) sa aiba' mila shi de noi mine(noi) ! Banuiesc ca nu ie' greu de tradus ...shi-apoi io', cel putzin, sunt foarte ushor... de tradus :D ! Daca nu, nu ... io' tot citesc ... iar de intzeles ...las pe altzii ...!

Ultima modificare facuta de niladam (04-08-2008 10:15:41)


04-08-2008 10:14:39
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Luminosule BunkeroSheriff (doar o sa ai lanterna in dotare, nu? :D),
important e sa citesti... ca restul se rezolva prin telepatie ! ;)

In plus, asculta la moshu ca stiu ce spun:
cu cit stii MAI PUTZINE in Romanica, cu atit ai bani mai cacalau si esti mai sef -  verificat !!! :D


Ultima modificare facuta de Xtremul (04-08-2008 16:28:36)


04-08-2008 11:05:11
   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 20    
Mergeti la