Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / BUNKERISTANIA REDIVIVA :-) (sa moara dusmanii ca sobolanii... hihihi)    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 20
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
Off,m-ati zapacit de tot. Sa inteleg ca mult sub pamant exista alta lume? Hai,nu ma certati daca nu am inteles.

24-08-2008 19:22:50
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Trei... repostari (din mai multe), ca sa te conving ca aici se discuta serios, nu ca pe WEBCAM !!! :D:D


Bety cea urata a scris:

Shambala

Despre Shambala s-au scris uimitoare povesti si s-a mentionat in nenumarate rubrici de religie si cultura. Chiar ilustrul scriitor Mircea Eliade pomeneste despre acest taram intr-o nuvela fantastica "Strada Mantuleasa". Scrieri budiste stravechi vorbesc despre acest taram mirific ca fiind atat real cat si mitic adica cuprinzand domeniul ceresc. Fiind descries ca un izvor de intelepciune ancestrala, credinta in el era candva larg raspandita in China sub denumirea de Kun Lun - o vale in care nemuritorii traiesc in perfecta armonie. In traditia Indiana exista un loc denumit Kalapa aflat al nord de Himalaya si in care traiesc oameni desavarsiti. In Rusia se spune ca in drumul spre Mongolia ajungi la Belovodai, loc in care oamenii sfinti traiau separate de lume, "o tara a apelor albe". Muntii Tibetului ascund un taram misterios numit Shangri-La. Acest misterios taram aflat la nordul Tibetului unde muntii inchid in stransoarea lor vai secrete fertile si pline de verdeata, nu este trecut pe vreo harta. Locul exact al lui Shangri-La despre care se spune in Tibet ca ar fi Shambala, se poate afla in regiunea Tibetana din Himalaya, in muntii Cun Lun din China sau poate in Altai din Mongolia. Legendele si textele referitoare la Shangri-La indica totusi o zona la nord de India.

Inainte de invazia chineza, platoul Tibetan era cel mai izolat taram locuit de pe pamant, tocmai aceasta favorizand nasterea unei civilizatii spirituale condusa de Dalai-Lama, direct din templul lui aflat in Lhasa. Calugarii budisti si misticii Tibetului detineau si detin inca puteri iesite din comun. Una din tehnicile cele mai cunoscute este Lung-gom-pa, un exercitiu care le permitea Tibetanilor sa strabata distante foarte intinse intr-un timp foarte scurt. O alta tehnica (prezentata si pe canalul TV Discovery) era cea de Tumo, tehnica prin care tibetanii rezistau la temperaturi foarte joase fara vreun acoperis si cu o imbracaminte extrem de sumara, ei putand sa doarma in zapada la temperaturi de minus 40 de grade la altitudini de 5000 m, aproape goi. Aceasta descriere a Tibetului sacru este foarte aproape de descrierea mirificului taram Shambala.

Calatorul rus Nicolas Roerich, membru al societatii Teofizice, intreband un lama daca Shambala este un loc real, i se raspunse: "Shambala este un maret domeniu ceresc si nu are de a face cu pamantul nostru". Multe texte sacre budiste descriu drumul si harta care duce in Shambala, dar mai degraba obstacolele (munti, rauri, paduri) si drumurile piezise sunt probe si teste spirituale pe care aspirantul parcurgandu-le dobandeste accesul in domeniul Shambalei. Pe langa aceasta traditia budista vorbeste de un paradis subteran denumit Agharta, care este si el legat de existenta Shambalei. Roerich il numea Agharti si auzise de el in timpul unei expeditii prin muntii Altai din Mongolia si Tibet. Un lama i-a spus ca Shambala se afla chiar in inima tarii Agharta si este condusa de un "rege al lumii". Textele sacre vorbesc de orasul Shambala ca fiind perfect rotund, in el se inalta coloane, piramide, si temple colosale, locuitorii sai fiind fiinte desavarsite spiritual traind intr-o perfecta pace si armonie. Rolul acestui centru este acela de a mentine pacea si armonia in lume si de a inspira si ghida spiritual locuitorii planetei.


Ultima modificare facuta de Xtremul (24-08-2008 19:49:29)


24-08-2008 19:39:31
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Xtremul a scris:

Mda, e o zona Xtrem :D de interesanta, la doar 40 km de Rm.Valcea...
Un bunkerash prin zona aia ar fi de luat in calcul, parol!
Io ramin totusi la Muntii Buzaului si Tzara Luanei. ;)
(unde... inca n-am reusit sa ajung din nou).

Hai sa revenim insa la reptilo-bunkerele noastre.
Ce credeti despre teoria "Pamintului gol pe dinlauntru", eii ??? :rolleyes:


Iote, legat de teoria asta (credibila pina la un punct)
o schema a presupusei configuratii "intraterestre"... :rolleyes:


http://xs129.xs.to/xs129/08313/index428.jpg


Ultima modificare facuta de Xtremul (24-08-2008 19:41:07)


24-08-2008 19:40:41
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Xtremul a scris:

Conform lucrării dr. Raymond Bernard, „O lume ascunsă”, teoria Pământului gol şi-a găsit confirmarea atât Ă®n expediţia arctică (1947), cât şi Ă®n cea antarctică (ianuarie 1956), conduse de contra-amiralul Richard Evelyn Byrd, prilej cu care acesta a pătruns Ă®n concavitatea interioară a Terrei pe distanţele de 2700 de km la Polul Nord şi 3700 de km la Polul Sud, unde a survolat un teritoriu lipsit de gheţuri, cu munţi, păduri, vegetaţie, lacuri şi râuri, ne Ă®nregistrat pe nici o hartă.

Ete una din putinele poze facute din satelit (data: 1968) EXACT deasupra Polului Nord !!

http://xs229.xs.to/xs229/08314/hollowearth1817.jpg

      Adevărata semnificaţie a marilor descoperiri ale amiralului Byrd a fost trecută sub tăcere şi nu i s-a dat atenţie până când Giannini şi Palmer nu au făcut publică problema.

      Iată câteva din declaraţiile făcute de contra-amiralul Richard E. Byrd: "Mi-ar plăcea să văd acel ţinut de dincolo de Polu1 Nord. Acea zonă de dincolo de Po1 este centrul Marelui Necunoscut! ..." (februarie 1947); "

      Pe 13 ianuarie, membrii expediţiei Statelor Unite au pătruns 2300 de mile Ă®ntr-un ţinut de dincolo de Polul Sud. Zborul a fost executat de contra-amiralul George Dufek, din Unitatea de Aviaţie a Marinei SUA, ce a decolat de la baza McMurdo Sound, aflată Ia 400 mile vest de pol." ( 13 ianuarie 1956);

      "Prezenta expediţie a inaugurat o nouă ,si vastă Ă®ntindere de pământ." (13 martie 1956); "Acel continent Ă®ncântător din cer, Ţinutul Misterului Veşnic!" (1957)

      Referindu-se la menţinerea unei discreţii absolute Ă®n legătură cu misiunile exploratorii ale expediţiilor Ă®ntreprinse de marina americană sub comanda contra-amiralului Byrd, Raymond Bernard arăta că: "Descoperirea amiralului Byrd constituie astăzi un secret internaţional de prim rang.

      După ce Byrd a anunţat prin radio, de la bordul avionului, descoperirea făcută ,şi după o scurtă notiţă apărută Ă®n presă, toate .ştirile ulterioare Ă®n legătură cu subiectul respectiv au fost Ă®ndepărtate cu grijă de către agenţiile guvernamentale.

      Prima carte dedicată acestui subiect, -„Lumi dincolo de Poli”, a fost scrisă de F. Amadeo Giannini, abia Ă®n anul 1959, dar, din motive necunoscute, lucrarea nu s-a bucurat de publicitate:

      "Extremităţile de nord şi de sud ale Pământului nu au o limită fizică: Pe Pământ nu se poate naviga de jur-Ă®mprejur pe la Nord şi pe la Sud. Totuşi unele zboruri "Ă®n jurul lumii " au contribuit la populara concepţie greşită cum că Pământul ar fi fost Ă®nconjurat pe la nord şi pe la sud.

      ĂŽncepând cu 12 decembrie 1929, expediţiile polare ale Marinei SUA au stabilit existenţa unei Ă®ntinderi de pământ ne determinabile, dincolo de presupusul Pol Sud al Pământului.

      Acest zbor a avut loc peste pământ, ape şi gheţuri. Din motive foarte serioase, memorabilul zbor n-a fost aproape deloc menţionat Ă®n presă. Statele Unite şi alte peste 30 de naţiuni au pregătit expediţii polare fără precedent, Ă®n 1957-1958, pentru a pătrunde Ă®n ţinuturile de acum dovedite, existente dincolo de ambii poli."

      ĂŽn acelaşi an, Ray Palmer, redactorul-şef al revistei Flying Saucers, a făcut conexiunea cu o posibilă origine a OZN-urilor şi a dat detalii Ă®n revista sa de mare tiraj, dar câteva evenimente ciudate au marcat prezenţa unor forţe ce Ă®ncercau să controleze informaţiile date publicităţii.

      Astfel, toate exemplarele numărului din decembrie 1959 au fost distruse, inclusiv şpalturile după care fuseseră realizate; revistele au fost trimise cu Ă®ntârziere abonaţilor, după ce au fost retipărite, Ă®nsă nu există certitudinea că informaţiile nu au fost cenzurate.


24-08-2008 19:43:14
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046
Stii ce ma supara pe mine la topicurile astea bunkeristaneze, sa le zicem? Bey, prea le amestecati - ozeneuri, mituri, paleoastronautica si parapsihologie la un loc, mi se pare prea de tot ca sa mai iau ceva in serios! ...Nu va doare mintea? :D

Toate astea au de fapt un numitor comun, iar acesta este precis lipsa de intelegere. Desi e clar: n-are rost sa ne contrazicem, ca pana in 2013 n-o sa ajungem oricum la nici o concluzie.


24-08-2008 22:36:56
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Orice eveniment/evolutie/fenomen sau cum vrei sa-i zici e facut/a doar din detalii, ma chere... (pina si insignifiantele noastre vieti). :D

Cum ti-ai putea asadar imagina ca o... CHESTIE :D aaatiiiit de complex-apocaliptica :D precum ipoteticul "Doomsday-2012"
ar putea sa fie explicata in doi timpi si trei miscari, pornind de la cauze (fiindca ceva ii mina-n lupta pe toti "conspiratorii" si-n cazul asta :D),
trecind prin succesivele invelisuri de dezinformare :rolleyes: crasa la care sintem supusi nu de ieri-de azi, ci de milenii
si sfirsind cu "asamblarea" tuturor ipotezelor intr-un scenariu... cit de cit CREDIBIL ??? ;)

Fiindca ce fac io aici (zic "io" cu maxima umilintza, ;) dar tre'sa facem totusi o demarcatie intre chibitzii :D:D si analistii fenomenului)
nu-i in definitiv decit o reflexie a pacatoasei naturi CURIOASE a omului (in fine, doar a unora dintre omuletzi de fapt ;))
fara de care si-acum am fi comunicat probabil tot cu ciomege si cataroaie-n freza :D:D in loc de dragutzul si nu intotdeauna superficialul Internet.


Ultima modificare facuta de Xtremul (25-08-2008 01:33:12)


25-08-2008 01:09:05
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
P.S. IMPORTANT - vizavi de Internet si ultimele posibile evolutii "sifonate" de la nivel f. inalt: :(

"The Internet is going to be restructured, and the format and infrastructure is already in place,
with the monitoring systems in place as well. Any dissident activities will be corrupted, and eliminated.

All I will say about the "seeming" hierarchy changes is that such changes are to expedite
(not necessarily change or reverse) the numerous transitions into a more controlled state.

There is only one controlling team, and we are not on the team.

THE AGENDA schedule is as planned on target, and all events are transpiring as planned.
There are no mistakes or accidents, or miscalculations.
Hard to believe, but you must understand the network involved that knows not only what the right and left hands are doing,
but in fact instructs them to perform in their functions... all performed to "persuade and manage" the majority
into believing that what is happening is right and the best for all involved.
Watch... you will see more each day, in some cases, changes by the hour prevail as October approaches.


The October event(s) will be the coup d’état of human life as we have known it in this century."


Ultima modificare facuta de Xtremul (25-08-2008 01:27:12)

25-08-2008 01:19:49
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
Eu sunt in afara oricarui pericol cumetre X-trem,bantui pe net dar la cat de rapid e aici nici nu se pune ca nu intotdeauna ajung unde vreau pe el,iar acasanu am nici timp si nici nu-s atat de abill sa-mi fierb mintea ca hackarii.Nu integ cine o sa ne premieze in octombrie?

25-08-2008 02:24:40
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

marin67 a scris:

Eu sunt in afara oricarui pericol cumetre X-trem,bantui pe net dar la cat de rapid e aici nici nu se pune ca nu intotdeauna ajung unde vreau pe el,iar acasanu am nici timp si nici nu-s atat de abill sa-mi fierb mintea ca hackarii.Nu integ cine o sa ne premieze in octombrie?

Eu nici atit nu intzeleg ce-o sa se intimple in octombrie, cumetre. :D:D

Am glumit - serios acum, n-am de gind sa lansez zvonuri panicarde pe net, d-aia si tac apropo de tema de mai sus - care-i doar o ipoteza pina la urma. :)
Desi vine de la aceeasi sursa care, acum aproape un an, a "prezis" pina si momentul precis al invaziei Georgiei... ;) :rolleyes: ;)
Si pe care am mai citat-o de exact doua ori aici - adica dincolo de fapt, pe topicul paralel. 
Si cu care se poate face legatura la postarea de mai sus (cuvint-cheie: articolele lui Wallenberg ;)).
In fine, greu de gasit acum in atitea postari...

Da-i mai bine asa oricum - stii reclama aia: "Dormiti linistiti, ca FNI are grija de banii vostri"... :D:D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (26-08-2008 04:11:46)


25-08-2008 02:30:30
   
?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Mesaje: 266
S-a trecut de miezul noptii cu juma.de ora aici,si maine o noua zi de munca.Noapte buna X-tremule,si toti ce mai sunteti treji la ora asta.

25-08-2008 02:45:20
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Noapte buna, cumetre marin67, aici e trei fara un sfert dimineatza deja... ;)

25-08-2008 03:02:40
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

Xtremul a scris:

Orice eveniment/evolutie/fenomen sau cum vrei sa-i zici e facut/a doar din detalii, ma chere... (pina si insignifiantele noastre vieti). :D

Cum ti-ai putea asadar imagina ca o... CHESTIE :D aaatiiiit de complex-apocaliptica :D precum ipoteticul "Doomsday-2012"
ar putea sa fie explicata in doi timpi si trei miscari, pornind de la cauze (fiindca ceva ii mina-n lupta pe toti "conspiratorii" si-n cazul asta :D),
trecind prin succesivele invelisuri de dezinformare :rolleyes: crasa la care sintem supusi nu de ieri-de azi, ci de milenii
si sfirsind cu "asamblarea" tuturor ipotezelor intr-un scenariu... cit de cit CREDIBIL ??? ;)

Fiindca ce fac io aici (zic "io" cu maxima umilintza, ;) dar tre'sa facem totusi o demarcatie intre chibitzii :D:D si analistii fenomenului)
nu-i in definitiv decit o reflexie a pacatoasei naturi CURIOASE a omului (in fine, doar a unora dintre omuletzi de fapt ;))
fara de care si-acum am fi comunicat probabil tot cu ciomege si cataroaie-n freza :D:D in loc de dragutzul si nu intotdeauna superficialul Internet.


Well, mai inteleg si eu cate putin din ce spui -- fara mentionata curiozitate umana, fitzuicile nenumaratilor clarvazatori si parapsihologi ar ramane nevandute, de exemplu, nu-i asa, ceea ce in realitate mi se pare ca nici nu s-a pomenit vreodata. :D

In ce-i priveste pe "analisti", hmm, nu-sh ce sa zic - sunt o persoana civilizata pana in maduva oaselor, probabil, cel putin dintr-un anumit punct de vedere: dupa ce am tatonat prin cateva domenii mai spectaculoase suficient de mult incat (..tine-te bine, ca nu fabulez!) sa ating experienta irationalului si s-o depasesc, am invatat ca rationalitatea ne conditioneaza umanitatea (!) intr-o masura mult mai mare decat si-ar putea imagina un.. neinitiat :), sa-i zicem, ceea ce m-a umplut de respect pentru cumintenia abordarii unei teme, oricare ar fi aceasta. Una peste alta, ce-i drept, avem libertatea sa vorbim cu sens sau sa deliram, dupa preferinta. Dupa ce ai avut insa ocazia sa observi delirul in cea mai mare splendoare a lui -- anume intr-o dezvoltare halucinant-intensiva --, delirul modest, labartat pe orizontala nu te prea mai poate misca, trebuie sa recunosti.

Unei "chestii" apocaliptice, oricat de complexa ar fi aceasta, ii voi face fata sau nu cand si daca va fi cazul. Ce pot sa stiu cu siguranta la ora asta despre mine si ea, in eventualitatea vreunei presupuse simultaneitati, este ca vom fi amandoua surprinzatoare, la momentul respectiv. Desigur, mi-as putea aduce aminte intr-o asemenea eventualitate de Bety si de lectiile ei de supravietuire, dar cu siguranta pana atunci voi fi uitat cam tot ce voi fi cititi pastuit pe-aici de ea. Mai probabil ar fi totusi ca intr-o asemenea eventualitate sa ma gandesc cu parere de rau ca mai bine as fi trait clipele de normalitate cu inca si mai multa dedicatie, decat incercand steril sa-mi imaginez inimaginabilul.

Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (25-08-2008 22:38:20)


25-08-2008 22:03:06
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
E 4 dimi, ma chere, da' nu poci pentru ca sa pot lasa o asa dragutza postare ca a ta fara raspuns.

Pozitia "rationala" apropo de predictii e clar cea mai... rationala pina la urma, rational :D vorbind !!! :D
Delirul de pe topicul asta e cam labartzat ;) pe orizontala, ce-i drept (din motive obiective),
desi anumite conexiuni mai profunde (si partial irationale) parc-ar trezi si ceva vertijuri... pe verticala ?! :rolleyes:
Unor mintzi nu doar atente, ci si o tzira macar imaginative, chiar fara sa fie "initziate" in toate cele - ori cu ceva ierburi la bord. :D

In definitiv, ce ni-i scris in frunte ni-i pus si clar ca putem patzi ca Bill Gates (are si el bunkere jdemii, evident ;))
pe care era gata sa-l omoare un neon cazut din tavanul unei sali acum citiva ani, la o conferintza c-un mic cutremur paralel. :D

P.S. Mishto paralela finala ("vom fi amindoua surprinzatoare" :rolleyes:) - mai stii ca nu esti si tu, draga Aly, o "chestie" nitzelush apocaliptica ?! :D:D
Hmmmm... trebuie neaparat analizata problema !!! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (26-08-2008 04:54:26)


26-08-2008 04:13:35
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046
Ok, hai sa-ti explic un pic mai bine cum e cu delirul, ca sa nu ramanem tu cu un dubiu si eu neinteleasa, ok? :)

Delirul, draga amice Xtrem, se dezvolta oriunde logica discursului e inlocuita cu repetitia, indiferent daca aceasta substitutie se realizeaza asumat sau nu (adica daca autorul stie sau nu despre ce vorbeste, sa zicem :p). In situatia in care discursul pare constient, aceasta inlocuire se poate petrece intrucatva natural, fiind posibila datorita:

1. vulnerabilitatii vigilentei umane fata de repetitie (vezi soferii care adorm pe drumuri monotone, strajuite de stapli sau copaci situati la distante egale unii de altii, bebelusii care sunt adormiti prin leganare sau puterea descantecelor, incantatiilor si lozincilor asupra indivizilor si respectiv maselor) si

2. unitatii structurale a reprezentarilor noastre despre lume, ceea ce lasa cu atat mai mult loc perceperii unor presupuse coincidente cu cat stim mai putin in privinta obiectelor pe care le observam.

Sa ne intelegem, insa: delirul devine vertical, intensiv, abia atunci cand alege sa se concentreze asupra unei multimi limitate de presupuse coincidente, ceea ce presupune deja o anumita selectie si deci anumite pretentii. In lipsa pretentiilor, delirul nu poate fi altfel decat orizontal, nereusind sa produca nimic transcendent multimii nesfarsite de coincidente imaginabile. :D

In fine, ti-as mai atrage atentia ca pana acum, in reclamatia :) mea, nu am trimis nici un moment catre seninele plaiuri ale logicii. Am vorbit exclusiv despre intelegere si preferinta. Preferinta innobileaza de fapt observatia, conducand catre un plus de intelegere si presupunand astfel o oarecare eficienta a observatiei, depunand marturie pentru o sensibilitate compatibila cu preocuparea si justificand efortul. ...Ilogicul nu e neaparat lipsit de sens. Nici macar aflarea in treaba nu-i lipsita de sens, ceea ce nu o face insa atractiva pentru toata lumea.

Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (26-08-2008 22:47:29)


26-08-2008 22:28:22
   
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Mesaje: 752
Ati dat-o in filozofeli marxist-leniniste...

28-08-2008 19:09:08
   
mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
Mesaje: 197

onoyoko a scris:

Ati dat-o in filozofeli marxist-leniniste...

sapa tunele (-uri)...doar s_o vedea licaritura! :D

Ultima modificare facuta de mihaela_f (28-08-2008 19:28:55)


28-08-2008 19:26:15
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

mihaela_f a scris:


onoyoko a scris:

Ati dat-o in filozofeli marxist-leniniste...

sapa tunele (-uri)...doar s_o vedea licaritura! :D

Stai blinda, draga cumatra miha_f, ca pe Aly o pot vedea (desi n-o cheama Luminitza :D) si fara sa sap prea mult... ;)
Prin tuneluri sau nu, treaba noastra - ce, cu tine nu m-am intersectat in cripta la Sapintza ?! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (28-08-2008 20:58:26)


28-08-2008 20:30:44
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

onoyoko a scris:

Ati dat-o in filozofeli marxist-leniniste...

Cumva bine zis, Ono darling (pina la un punct al intelegerii.... sau mai degraba al NEintzelegerii :D:D).

@draga de Aly, acum:
1. Repetitia de tipul mentionat de tine poate provoca si delir (crize comitziale :D), nu doar plictis "orizontal", sa stii !!!

2. Imposibil sa fac aici o "concentrare transcedental-verticala" (:D:D hihihi, iar vorbim limbi straine, da' n-are a face, acum vorbesc cu tine doar ;)) -
- ce, crezi c-as putea s-o dau pe bune si sa spun aici pe forum tot ce mi-a povestit/prezis de ex. terifianta Lilith ?! :rolleyes: ;)
(in unele pauze :D - ca ma mai lasa totusi cind si cind din gheare, nimfomana... :D:D)

3. Total de acord, in fine, cu ilogica (aparent) "lege a preferintzelor", fara de care interesul scade spre zero (sau sub zero grade :D).
Serios acum, JE de exemplu cred ca-s un tip total neinteresant pentru majoritatea lumii asteia, sincer. :)
D-aia si am succes (relativ si ala) doar la tipele cu minimum 40 de grade la bord, :rolleyes: ca sa compenseze inghetzul interesului... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (28-08-2008 21:03:24)


28-08-2008 20:32:51
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

Xtremul a scris:

1. Repetitia de tipul mentionat de tine poate provoca si delir (crize comitziale :D), nu doar plictis "orizontal", sa stii !!!

2. Imposibil sa fac aici o "concentrare transcedental-verticala" (:D:D hihihi, iar vorbim limbi straine, da' n-are a face, acum vorbesc cu tine doar ;)) -
- ce, crezi c-as putea s-o dau pe bune si sa spun aici pe forum tot ce mi-a povestit/prezis de ex. terifianta Lilith ?! :rolleyes: ;)
(in unele pauze :D - ca ma mai lasa totusi cind si cind din gheare, nimfomana... :D:D)

3. Total de acord, in fine, cu ilogica (aparent) "lege a preferintzelor", fara de care interesul scade spre zero (sau sub zero grade :D).
Serios acum, JE de exemplu cred ca-s un tip total neinteresant pentru majoritatea lumii asteia, sincer. :)
D-aia si am succes (relativ si ala) doar la tipele cu minimum 40 de grade la bord, :rolleyes: ca sa compenseze inghetzul interesului... :D:D


1. Nu am zis si nici nu as fi putut spune altfel.

2. Oho, cu o asemenea imposibilitate sunt intru totul de acord. :D ..Sper ca ai putea in schimb sa aa.. mai cureti din cand in cand razoarele de balarii. Apropo, uita-te la mine ce romaneste ma exprim! :p

3. Poate unde asta este exact legea pe care se sprijina si teoria seductiei? :)

3 virgula 5. Tu, prietene Xtrem, ai probabil o preferinta prea accentuata pentru alta lume, daca ti-ai pastrat pentru lumea asta, adica pentru pauzele mai sus mentionate, doar aspecte neinteresante, asa-i? ...Vezi si punctul "3". :)

Ultima modificare facuta de spuneti-mi Aly (29-08-2008 00:05:23)


29-08-2008 00:04:06
   
mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
Mesaje: 197

Xtremul a scris:


mihaela_f a scris:


onoyoko a scris:

Ati dat-o in filozofeli marxist-leniniste...

sapa tunele (-uri)...doar s_o vedea licaritura! :D

Stai blinda, draga cumatra miha_f, ca pe Aly o pot vedea (desi n-o cheama Luminitza :D) si fara sa sap prea mult... ;)
Prin tuneluri sau nu, treaba noastra - ce, cu tine nu m-am intersectat in cripta la Sapintza ?! :D:D

Sa_ncerc o traducere?! ...sufixul cuvantului codas ti_a excitat neuronul exibitionist  :rolleyes: Dand p'alaturi cu toporul.. X doar pajistea inteapa..parc'ar ilustra proverbul "unde dai si..."
PS  si nu mai zbiera la mine;)


29-08-2008 02:14:21
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
"Sa_ncerc o traducere?! ...sufixul cuvantului codas ti_a excitat neuronul exibitionist   Dand p'alaturi cu toporul.. X doar pajistea inteapa..parc'ar ilustra proverbul "unde dai si..."
PS  si nu mai zbiera la mine;)
" (quote mihaela_f)


Doar scrisul cu MAJUSCULE inseamna (simbolic) zbierete :D, draga miha_f !!! Nu si bolduirea.
In rest, ai fost atit de criptica incit am adormit instantaneu, zau !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (29-08-2008 05:14:18)


29-08-2008 05:10:44
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954

mihaela_f a scris:


Ham...
.....

.......................
Si acum iata-l fara voie
Ca un Robinson Crusoe...

Oac

Zvon de ploaie se aude
si de frica sa nu-l ude
X intr-o secunda scapa
Scufundindu-se in apa....


29-08-2008 09:24:50
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510

Xtremul a scris:

"Sa_ncerc o traducere?! ...sufixul cuvantului codas ti_a excitat neuronul exibitionist   Dand p'alaturi cu toporul.. X doar pajistea inteapa..parc'ar ilustra proverbul "unde dai si..."
PS  si nu mai zbiera la mine;)
" (quote mihaela_f)


Doar scrisul cu MAJUSCULE inseamna (simbolic) zbierete :D, draga miha_f !!! Nu si bolduirea.
In rest, ai fost atit de criptica incit am adormit instantaneu, zau !!! :D:D


Trezirea cumetre ! Criptice sau nu, ultimele ziceri care s-aud pe la coltzurile rotunjite (shi nebolduite :D ) ale lumii inca prezent-existente anuntza ca se-apropie schimbarea...! Trebuie deci o reorganizare, redistribuirea atributziunilor bunkerishtilor (non-prezentzi din pacate...) sau chemarea lor la ordine (aci' ai putea totushi sa-mi lashi shi mie "necazul" de a strange unele bunkeriste - nu cu usha... nu nu ... care sa-mi urmeze ordinele fara carctire ). Oricum ar fi ... trebuie ceva schimbari (ori schimburi...) ca vremurile  se-anuntza tulburi, iar viitoru' aidoma !


30-08-2008 09:49:14
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355
Lipsesc multi la apel...Titmouse,PPan,Ciudatul,Sandie....cam de multisor nu si-au aratat fatza...mi s-a facut dor de ei!
Ai dreptate Niladam...vremuri grele...=(
Ceva vreme voi lipsi si eu...dar voi reveni cu forte noi...ca de obicei!=)


30-08-2008 12:19:49
   
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046

niladam a scris:

Trezirea cumetre ! Criptice sau nu, ultimele ziceri care s-aud pe la coltzurile rotunjite (shi nebolduite :D ) ale lumii inca prezent-existente anuntza ca se-apropie schimbarea...! Trebuie deci o reorganizare, redistribuirea atributziunilor bunkerishtilor (non-prezentzi din pacate...) sau chemarea lor la ordine (aci' ai putea totushi sa-mi lashi shi mie "necazul" de a strange unele bunkeriste - nu cu usha... nu nu ... care sa-mi urmeze ordinele fara carctire ). Oricum ar fi ... trebuie ceva schimbari (ori schimburi...) ca vremurile  se-anuntza tulburi, iar viitoru' aidoma !


Al naibii, rau e sa raspunzi de invatarea de minte! Cand nu zici nimic, ti se reproseaza ca taci, cand zici intristezi lumea. Apropo, invatare de minte: lumea o fi masochista? :D


30-08-2008 19:46:23
   
?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Mesaje: 1510
Apai' cumatra Aly ... ce treaba am io' ... cu lumea ? Ea cu ale ei , eu cu ...mine (era sa zic "cu ale mele" da' s-au dus de mult ). Shi ... ce insemneaza masochista ? Adica se auto-distruge,mutileaza,sinucide singura ? Habar n-am , ca nu i-am luat urma. Cat despre invatzare, potzi incerca sa ma invetzi cate ceva, da' tzin sa specific de la inceput (sa n-avem vorbe) ... minte n-am !

30-08-2008 20:02:16
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

niladam a scris:


Xtremul a scris:

"Sa_ncerc o traducere?! ...sufixul cuvantului codas ti_a excitat neuronul exibitionist   Dand p'alaturi cu toporul.. X doar pajistea inteapa..parc'ar ilustra proverbul "unde dai si..."
PS  si nu mai zbiera la mine;)
" (quote mihaela_f)


Doar scrisul cu MAJUSCULE inseamna (simbolic) zbierete :D, draga miha_f !!! Nu si bolduirea.
In rest, ai fost atit de criptica incit am adormit instantaneu, zau !!! :D:D


Trezirea cumetre ! Criptice sau nu, ultimele ziceri care s-aud pe la coltzurile rotunjite (shi nebolduite :D ) ale lumii inca prezent-existente anuntza ca se-apropie schimbarea...! Trebuie deci o reorganizare, redistribuirea atributziunilor bunkerishtilor (non-prezentzi din pacate...) sau chemarea lor la ordine (aci' ai putea totushi sa-mi lashi shi mie "necazul" de a strange unele bunkeriste - nu cu usha... nu nu ... care sa-mi urmeze ordinele fara carctire ). Oricum ar fi ... trebuie ceva schimbari (ori schimburi...) ca vremurile  se-anuntza tulburi, iar viitoru' aidoma !

Io m-am trezit de mult, megaserife, da' mi-am zis ca-i mai bine sa fiu treaz in cruda realitate :D decit aiurea-n tramvai pe forum !!!

Sa traiesc deci (vb. lui Aly) deliruri ceva mai... verticale !!! :D:D

O sa revin totusi cu o necesara noua orgasmigrama !! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (31-08-2008 00:04:00)


30-08-2008 22:57:42
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

spuneti-mi Aly a scris:


Xtremul a scris:

1. Repetitia de tipul mentionat de tine poate provoca si delir (crize comitziale :D), nu doar plictis "orizontal", sa stii !!!

2. Imposibil sa fac aici o "concentrare transcedental-verticala" (:D:D hihihi, iar vorbim limbi straine, da' n-are a face, acum vorbesc cu tine doar ;)) -
- ce, crezi c-as putea s-o dau pe bune si sa spun aici pe forum tot ce mi-a povestit/prezis de ex. terifianta Lilith ?! :rolleyes: ;)
(in unele pauze :D - ca ma mai lasa totusi cind si cind din gheare, nimfomana... :D:D)

3. Total de acord, in fine, cu ilogica (aparent) "lege a preferintzelor", fara de care interesul scade spre zero (sau sub zero grade :D).
Serios acum, JE de exemplu cred ca-s un tip total neinteresant pentru majoritatea lumii asteia, sincer. :)
D-aia si am succes (relativ si ala) doar la tipele cu minimum 40 de grade la bord, :rolleyes: ca sa compenseze inghetzul interesului... :D:D


1. Nu am zis si nici nu as fi putut spune altfel.

2. Oho, cu o asemenea imposibilitate sunt intru totul de acord. :D ..Sper ca ai putea in schimb sa aa.. mai cureti din cand in cand razoarele de balarii. Apropo, uita-te la mine ce romaneste ma exprim! :p

3. Poate unde asta este exact legea pe care se sprijina si teoria seductiei? :)

3 virgula 5. Tu, prietene Xtrem, ai probabil o preferinta prea accentuata pentru alta lume, daca ti-ai pastrat pentru lumea asta, adica pentru pauzele mai sus mentionate, doar aspecte neinteresante, asa-i? ...Vezi si punctul "3". :)

Hai sa ma-nscriu si io in trendul raspunsurilor "subtziri" :D la citari masive :D (chestie partial scuzabila in momentul asta, fiindca-s tare fugarit de multe chestii):

Am inceput (subconstient cumva :rolleyes:) o actiune de concentrare - care inseamna evident opusul diluarii ;)
pe diverse directii ale... peisajului real al lumii asteia :D - reducind simultan, inevitabil, la un minimum virtualul "diluant" de la un punct incolo.

Nu neaparat ca sa devin mai enteresant insa... :D:D
Dar nici ca sa cad total in Xtrema :D smereniei ascetice. ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-08-2008 23:16:31)


30-08-2008 23:05:30
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Postare mutata aici, unde-i e locul:

Se aproba, draga TIT: mihaela_f, prin decret sigilat/imbulinat :D, e numita de azi incolo: MINISTRA POSHTEI  !!! ;

...Si telecomunicatiilor, evident. Din Bunkeristania, clar. Cred ca ar coafa-o. :rolleyes:
Fiindca poshta (pe stil vechi, cu postalioane/cai -curieri etc) o sa fie din nou necesara, Internetul fiind varza dupa 2012. :)

Hai sa-i dam si lui Bety o fonctie insa ;) - hmmm...
ca tot e pasionata de survival/situatii de urgentza, io zic s-o facem Ministra Urgentzelor Urgente. :D (M.U.U. :D:D)


Ultima modificare facuta de Xtremul (12-09-2008 16:46:43)


12-09-2008 15:48:07
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355
Imi cer scuze,draga Xtremule,de fiecare data imi propuneam s-o fac....dar uitam  acuma insa nu-mi scapa...;_)
Felicitari pentru statutul de moderator!!!!
Sa ne moderezi mult si bine!!!=)


12-09-2008 19:34:06
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Ar fi chiar culmea, ma chere, sa ma iau atit de in... serios cu statutul asta iluzoriu de "modelator". :D
Fiindca stim f. bine ca-i doar o notificare formala la profil si-atit. :)
Thanks anyway ! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-09-2008 00:56:15)


13-09-2008 00:55:53
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:

Ar fi chiar culmea, ma chere, sa ma iau atit de in... serios cu statutul asta iluzoriu de "modelator". :D
Fiindca stim f. bine ca-i doar o notificare formala la profil si-atit. :)
Thanks anyway ! ;)
Stiu...eu stiu asta foarte bine...dar macar pentru noii veniti inseamna ceva...mai poti printr-o replica sa-i pui la punct pe cei mai naravasi...cam atat!

13-09-2008 09:01:20
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Se apropie rapid vremea cind n-o sa putem minca BANI. :)
Asa ca-i timpul sa va bagati (aia care-i aveti, evident - io nu intru in categoria asta :D) banii in ceva tangibil.
Preferabil in ceva... comestibil de fapt. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (28-09-2008 01:46:24)


28-09-2008 00:04:42
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

Xtremul a scris:

Se apropie rapid vremea cind n-o sa putem minca BANI. :)
Asa ca-i timpul sa va bagati (aia care-i aveti, evident - io nu intru in categoria asta :D) banii in ceva tangibil.
Preferabil in ceva... comestibil de fapt. :)

Comestibil?uff...numai la mancare iti sta capu'?;)


28-09-2008 08:38:04
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359

Xtremul a scris:

Se apropie rapid vremea cind n-o sa putem minca BANI. :)
Asa ca-i timpul sa va bagati (aia care-i aveti, evident - io nu intru in categoria asta :D) banii in ceva tangibil.
Preferabil in ceva... comestibil de fapt. :)

... si de s-o adeveri venirea sfarsitului lumii, voi muriti si io ma mut la tara sau la marmacie...


28-09-2008 09:15:54
   
?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
da tu nu intri cu noi in gaura neagra ?..iaca acus pe 21 oct....


PeterPan 63 a scris:


Xtremul a scris:

Se apropie rapid vremea cind n-o sa putem minca BANI. :)
Asa ca-i timpul sa va bagati (aia care-i aveti, evident - io nu intru in categoria asta :D) banii in ceva tangibil.
Preferabil in ceva... comestibil de fapt. :)

... si de s-o adeveri venirea sfarsitului lumii, voi muriti si io ma mut la tara sau la marmacie...


28-09-2008 12:12:04
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Atentiune natiune !!! Postare importanta !!! (pentru 2-3 forumisti macar :D:D).

Experimentul CERN de pe 21 oct. s-a contramandat.
Cam la fel cum s-a intrerupt misiunea Apollo-13, de fapt. ;)
Tradus: la fel cum atunci nu ni s-a mai permis sa facem TIMPENII pe Luna, la fel acum nu ni se mai permit pe Pamint. ;)


Uite insa o predictie interesanta pina prin 2010-11 facuta RECENT (30 septembrie) nu de Mama Omida :D, ci de "Half Past Human"
- o agentie specializata pe predictii globale, dupa analizarea complexa a limbajului pe Internet -
- nu-i locul aici pt. prezentarea algoritmelor complexe utilizate de ei, insa...
...culmea-i ca tipii au nimerit LA FIX mai toate chestiile importante intimplate din 2001 incoace (inclusiv 9 septembrie 2001).
N-o sa postez decit CITEVA chestii :) - fiindca sint mult prea multe si din diverse surse credibile.
Mai plauzibile oricum decit imbecilele stiri din ziare ori de la TV, "filtrate" atent de cine (nu) trebuie... :x


K:  So what you are seeing in the future, at least in the next 5 months, linked to the October 7 - 2008 economic situation, is that it’s dire now but it’s gonna be something…

C:  Brutally true. OK. This weekend we’re putting up a new report that continues to refine that, because we’re getting in new data. In the market descriptors, the market section there, we’re gonna be describing it as brutally transformative.

K:  Brutally transformative. In your lexicon, what would that mean?

C:  Well, that’s the return of the… over time, not instantly, but the return of the equitable balance of population-to-resources. Here we currently have a situation where 6 percent of the population on the planet is using 28 percent of the biota. That six percent had better get down to 6 percent, because that’s what’s gonna happen. And any of the ramifications from that is all speculation.

Will we have food shortages? Sure. Will we have rationing on everything? Sure. Exactly where and when? That’s speculation at this point. But it’s actually occurring as we speak.

K:  OK, but in five months’ time it will become brutal or unheard-of and then continue from there.

C:  OK. Imagine yourself right now in the United States, just a walking-around, regular kind of a guy, and five months from now you’ll be opening your eyes. Many of these people will be encountering huge amounts of cognitive dissonance because it will be as though they’ve walked out of their house to just after the collapse of the Soviet Union and they’re living in Russia.

K:  And is this a rise in chaos?

C:  Certainly. No question.

K:  OK. So are you tracking chaos itself?

C:  We do have a chaos subset of contexts, yes.

K:  OK. And are you seeing a rise in chaos that continues up to and beyond 2012?

C:  No. Our data sets is… As a rule, we start losing granularity at about 19 months. That’s because of the nature of language, that most of the language, for instance, that might impact your particular life in any given week that would extend beyond 19 months you don’t use. You would rarely use language that had that level of duration. So granularity falls off after 19 months.

So we did have some spotty bits of information and we’re starting to put together this new entity that we’re calling FuturePop that is gonna be about the populace that will exist in about 2018 and what they’re gonna be doing.

But there are curious sets of inconsistencies that are appearing around 2012, and that’s probably because of the emotional response that everybody has to it. But it could very well be due to the biospheric conditions that we’re all gonna be facing.

K:  I found a really interesting point that was recurring in some of these reports, which was talking about, in essence, what appeared to be a battle with aliens.

C:  Oh sure. Yeah, we’ve got really strange stuff in there that suggests, for instance, that we’re gonna go through a summer of hell in 2009 here in the US that will precipitate a seething anger and so forth into actual bloody revolution. AmRev-2 we’re calling it. But it’ll just be part of a global wave of revolution against what we call The Powers That Be.

This is also coincident with a meta-data layer that we call Secrets Revealed, where events of revolution goes on. Certain institutions will be captured by the populace and the data will be released that’s been hidden for hundreds of years, which then starts its own set of threads and means about revolution. They’ve been duped.

And if we go forward in time through 2010, we get into the area where we’re starting to get what we call Alien Wars… information about 2011.

Now this has to be understood, that the granularity out there is very sparse. We don’t have a whole lot of details. It does appear that this is not some kind of false flag operation. It also does appear that humans are involved at many different levels, not merely at a shooting level, but also as perhaps some kind of a prize level, like, you know, we’re what everybody is fighting over, that kind of thing.

K:  Right. You talk about human body parts, etc.

C:  Yes, exactly. Yes. Well, that’s actually coming from the release of all the Russian and other UFO information around the planet these past few months. Once that hit all the various different language boards, it really started coming out as to how many of the crashes they had found human body parts catalogued in.

Ultima modificare facuta de Xtremul (02-10-2008 22:37:12)


02-10-2008 22:10:42
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Am citit ce-ai scris Kama Deva Capului Trebii , se cam intampla deja ce spune tipul asta ; daca esti bun , spune-mi si mie te rog in doua cuvinte ce inseamna "recesiune mondiala" - c-aasa a zis la TV , ca exista riscul sa izbucneasca o mare "recesiune mondiala" - si ce-i cu criza economica de la americani - c-am vazut fo' doua minute si despre asta - despre Wall Street ca cica le cade bursa si tralala tralala tralala  ...au zis ca drept urmare a crizei economice din SUA , intreaga omenire va intra in nus' ce criza....

ps. in ce-l priveste pe Mirciulica , nici macar nu ma mai deranjez sa mai comentez ceva...mi-as trage-o cu vibratorul daca ar trebui s-aleg... nu glumesc...JUR !! Pa !

Ultima modificare facuta de titmouse (03-10-2008 09:55:15)


03-10-2008 09:28:54
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Interesand Dialogul de mai sus. Deci Ideea construtiei si aprovizionarii mai multor bunkere nu a fost rea.

Mai jus urmeaza "copy paste"  a lu Extremu din topicul vecin:

Hai sa n-o mai ardem aiurea offtopic , uite cea mai recenta declaratie a lui Benjamin Fulford (baiat informat si bine infipt unde trebuie mai ales in Japonia/Asia, nu doar destept - cine stie, cunoaste... ) - asta, apropo de unele chestii deloc alarmante dupa majoritatea "adormitzilor"  - cum ar fi pretul in urcare libera al benzinei, halelii etc:

We asked Benjamin Fulford for a status report on the current state of affairs regarding whether there had been any change as a direct result of the public stand he took speaking out on behalf of the Asian Secret Society about the world situation. In answer, he wrote the following in an email dated today:

    For the reaction, you will notice that Asian countries have stopped buying US government bonds. The US secret government has retaliated by artificially raising food and oil prices.

    "We are in the middle of World War 3. The US and Israel have been taken over by Nazis and the rest of the world is trying to take them down.

    The reason the society has not started assassinations yet is that the Nazis in the Bush/Clinton administration want any excuse to start all out world war. However, if starvation begins in earnest, there will be assassinations.

    Benjamin Fulford

P.S. E cel mai scurt (si cuprinzator, evident , desi nebagat in seama de mai nimeni) semnal de alarma din ultimele zile !!! Cauzele apropiatului haos economic nu-s oricum legate doar de renuntarea Iranului, Rusiei ori Venezuelei de-a mai vinde petrol pe dolari ori de rapida deshertificare a terenurilor agricole, ci si (mai ales) de 2012... "

Pomparea de bani gheatza de catre guvernele SUA, Rusia, Japonia, Irlanda, Germane (cearta cu Franta) Franta si asigurarile lui Jean-Claude Trichet (seful Banci Centrale a Europei) denota clar ca deja e o criza Financiala Mondiala.

Acum zic si eu pe urma lui Fulford, nu cred ca tot ce se intampla acum pe plan Mondial, aceasta criza subita si acuta sa fie asa, doar o Intimplare la intamplare. Presupun ca are un scop pe care numai Extremu'l poate talmaci.
Drept Inainte
(la Bunkere :) )


03-10-2008 11:47:16
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Ahh, uitasem, in caz ca nu aveti aur, fiti siguri sa aveti ceva de valoare la schimb, pentru papica :)
( si nu ma refer la centuriste)


03-10-2008 11:51:15
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

titmouse a scris:

Am citit ce-ai scris Kama Deva Capului Trebii , se cam intampla deja ce spune tipul asta ; daca esti bun , spune-mi si mie te rog in doua cuvinte ce inseamna "recesiune mondiala" - c-aasa a zis la TV , ca exista riscul sa izbucneasca o mare "recesiune mondiala" - si ce-i cu criza economica de la americani - c-am vazut fo' doua minute si despre asta - despre Wall Street ca cica le cade bursa si tralala tralala tralala  ...au zis ca drept urmare a crizei economice din SUA , intreaga omenire va intra in nus' ce criza....

ps. in ce-l priveste pe Mirciulica , nici macar nu ma mai deranjez sa mai comentez ceva...mi-as trage-o cu vibratorul daca ar trebui s-aleg... nu glumesc...JUR !! Pa !

Recesiunea economica-i un cerc vicios, draga Tit, in care cererea de produse scade in spirala odata cu oferta/productia, pe fondul unui haos financiar determinat de ... banii circulanti fara acoperire nu doar in aur, ci mai ales in MUNCA :D (v. topicul paralel).
Falimentele si somajul devin astfel implicite. :(
Toate astea, normal, pe fondul supraindatorarii tuturor (lumea de azi traieste mult peste posibilitati, si nu doar la noi). ;)

Fiindca averile se stie prea bine ca nu prin MUNCA se fac, ci prin intermedieri/speculatii/mangleli de tip jidanesc. :x
Mai pe scurt: prea multi cu mapa, prea putini cu sapa !! :D:D

Ce discutam in mult-hulitul topic "bogatia excesiva si lipsa de scrupule" se dovedeste absolut fundamentat acum!! :D
Vine deci vremea notei de plata a CAPITALISMULUI - sistemul atit de laudat de alti forumisti ;)...
Viva la Revolucion !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-10-2008 17:11:56)


08-10-2008 17:06:06
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Ei , Mare Cap de Trebi , acum am inteles.. explicatiile au fost si pe intelesul meu . Multumesc...de fapt s-a chinuit si NJD sa-mi explice dar...of , traiesc pe alta lume...in anii trecuti , aici unde lucrez , in unele ierni aveam senzatia clara ca timpul pur si simplu a incremenit...ciudat...

09-10-2008 08:57:05
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Prea multi dolari falsi.

11-10-2008 20:47:05
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

Bety cea urata a scris:

Prea multi dolari falsi.


Dimpotriva,dolarii falsi ar ajuta in asemenea momente

Marea problema e lipsa banilor lichizi , nu au timp sa fabrice 500000 de miliarde care lipsesc de pe piatza si care exista doar in catastifele bancilor si  burselor.Bogatasii se agita sa-si retraga miliardele pt. a cumpara aur si ..... nu e destul lichid

daca vor reusi sa-i fabrice.... inflatie,somaj ...  tot acelasi drak

Ultima modificare facuta de stromboli (12-10-2008 03:05:07)


12-10-2008 03:03:10
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075

stromboli a scris:


Bety cea urata a scris:

Prea multi dolari falsi.


Dimpotriva,dolarii falsi ar ajuta in asemenea momente

Marea problema e lipsa banilor lichizi , nu au timp sa fabrice 500000 de miliarde care lipsesc de pe piatza si care exista doar in catastifele bancilor si  burselor.Bogatasii se agita sa-si retraga miliardele pt. a cumpara aur si ..... nu e destul lichid

daca vor reusi sa-i fabrice.... inflatie,somaj ...  tot acelasi drak


Soryne, iar gresesti. intradevar "bani falsi" la cere se refera betty sint aceia fara acoperire "fiat" dar nu e problema au ei hartie si vopsele, problema esta alta, cea a Creditului. Adica nu au bancile intre el incredere ca primesc banii inapoi si nu-si dau bani imprumut (noaptea). Dar se vede treaba ca se rectifica, ca si Irlanda Statele Unite (izvorul bubei) si altele (8 G si 20 G) for semna un acord ce vor garanta Bancilor ca vor primi banii inapoi (de la Guvern ) daca o alta banca e insolvabila, daca nu are bani. Acum sa inceapa excroceriile din nou, sunt bani.
PS Am vazut de vanzare o vila in sudul Frantei nu departe de Cannes, cu bazin de inot si privire inspre mare, 4 dormitoare etc, ekivalentul 200 mii de Ron, mai ieftin decat in ..........nu stiu unde Romania.

Ultima modificare facuta de NJD (14-10-2008 10:35:20)


14-10-2008 10:34:14
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Mesaje: 3355

NJD a scris:


stromboli a scris:


Bety cea urata a scris:

Prea multi dolari falsi.


Dimpotriva,dolarii falsi ar ajuta in asemenea momente

Marea problema e lipsa banilor lichizi , nu au timp sa fabrice 500000 de miliarde care lipsesc de pe piatza si care exista doar in catastifele bancilor si  burselor.Bogatasii se agita sa-si retraga miliardele pt. a cumpara aur si ..... nu e destul lichid

daca vor reusi sa-i fabrice.... inflatie,somaj ...  tot acelasi drak


Soryne, iar gresesti. intradevar "bani falsi" la cere se refera betty sint aceia fara acoperire "fiat" dar nu e problema au ei hartie si vopsele, problema esta alta, cea a Creditului. Adica nu au bancile intre el incredere ca primesc banii inapoi si nu-si dau bani imprumut (noaptea). Dar se vede treaba ca se rectifica, ca si Irlanda Statele Unite (izvorul bubei) si altele (8 G si 20 G) for semna un acord ce vor garanta Bancilor ca vor primi banii inapoi (de la Guvern ) daca o alta banca e insolvabila, daca nu are bani. Acum sa inceapa excroceriile din nou, sunt bani.
PS Am vazut de vanzare o vila in sudul Frantei nu departe de Cannes, cu bazin de inot si privire inspre mare, 4 dormitoare etc, ekivalentul 200 mii de Ron, mai ieftin decat in ..........nu stiu unde Romania.

Ha!!!ce facem atunci?vindem aici si cumparam acolo?;)


14-10-2008 12:37:55
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
Creditele ,da ...he he,le-a mers deocamdata pacaleala , garantia statelor.Adica promit ce nu au,banii promisi de Frantza nu exista,la nemti probabill e la fel , o sa mearga atata timp cat nu cer bancile lichid ,amenintate de faliment. Banii astia promisi sunt tot numerici , nu lichid.O sa mai vorbim peste cateva zile sau cateva luni ;)

Se gasesc case mai ieftine ca in ro , rusii cumpara tot ce prind ,pe coasta de azur , de vreo 3 ani

Ultima modificare facuta de stromboli (15-10-2008 00:27:54)


14-10-2008 16:39:43
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Ei lasa ca nu e important, Important e ca ai revenit tu pe Forum , chiar daca sub alt nick.
Tendinta trazactiilor financiare e de a elimina bancnotele (fie el Euro, Eurodolar sau altceva) pentru simplul motiv, controlul cursului. Poti urmari mult mai bine provenienta unor bani pe istorie electronica decat pe Lichizi (cash). Daca nu sunt murdari nu e problema. Eu bani likizi pe care primesc, cheltuiesc prin bar/restaurante mici cumparaturi (dar vad tendinta si acolo de a se elimina) Cheltuielile mari si stabile (Lumina, gaze, intretinere, plati de taxe, plati imprumuturi/carti credit, sunt platite automat la timpus stabilit de mine din contul bancar unde deasemenea se varsa automat niste venituri. Vad foarte multa lume ce folosesc carti de credit pentru orice mica cheltuiala. Vorbind de cheltuielile gurnaventale, bineinteles ca tre facute nu prin lichizi


15-10-2008 00:51:38
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
As vrea sa fiu o... musculitza :D in camera unde Obama-i informat acum asupra unor chestii top-secret...
Chiar daca nici macar el, ca presedinte al SUA, nu-i DELOC cunoscatorul tuturor chestiilor ATS "Above Top Secret" :x (cel putin 13 oameni de pe Terra fiind mult mai informati decit el). ;)

"CHICAGO – Barack Obama will begin receiving highly classified briefings from top intelligence officials Thursday, as the rush of his campaign gives way to intensive preparations to take over as commander in chief and build a Democratic administration.

The briefings typically last 45 minutes to an hour, but Obama's initial one is expected to be longer. A U.S. intelligence official speaking on condition of anonymity said Joe Biden, the vice president-elect, also will begin receiving briefings this week.

The president's daily brief that Obama will receive is mostly written by the Central Intelligence Agency and will include the most critical overnight intelligence for the president. They sometimes dig deeply into a specific topic to give the president an in-depth understanding."

P.S. Sint convins ca-i informat chiar in momentul asta si despre discutiile epocale de pe 127.0.0.1 apropo de Lilith, Bunkeristania-2012, teoria conspiratiilor mondiale etc etc !!! :D:D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-11-2008 19:18:09)


05-11-2008 18:30:29
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Postez asta, doar ca sa vedeti cite poate schimba/sterge Maria Sa Cronos... :(:(
Si, evident, inconsecventza umana... fie ea doar virtuala :( (de aia reala ce sa mai zic ?!) :rolleyes:

Xtremul a scris:

Cred ca-i necesara totusi o recapitulare a functiilor din Guvernul Bunkeristaniei, nu? ;)

1. IO :D - Capu'Trebilor.

2. Sandie Shaw - Prim Ministru (Doamna de Fier-beton ;))

3. Ciudatul_SA - Ministrul Stiintei si Tehnologiei (inclusiv 380V, ascultari-compromiteri :D etc).

3. Moebius - general, Ministrul Apararii, Seful Serviciilor Secrete SSB (in cirdasie cu Ciudy, evident ;)) si sef al FAB (Fortele Aeriene Bunkeristane), plus pilot-sef etc s.a.m.d.

4. PPan - Ministrul Justitiei... aia nelegata la oki :D

5. I se spune (inca) Aly ;) - Ministrul Educatiei (inclusiv sexuale) si a Invatarii de Minte :D

6. Titmouse - Procuroare-sefa (fara 1001 de subalterni, oricum ;))

7. Evil - Ministrul Comertzului si al Shpertzului :D

8. Unikaa - MARE PREOTEASA a Noii Religii (si-un pic matroana... ;))

9. Shawuska - Ministru de Externe (imbirligatoarea de reptilieni ;))

10. Kamin (desi cont sters :D) - Ministrul Turismului si Voyeurismului

11. Martiela - ultima (dar numai... pe lista ;) - vedeti voi pe dreaku daca-i intrati in ...catushe :D) - Ministru de Interne.

Alte posturi n-au fost inca aprobate, prin lipsa confirmarii acceptarii lor, din pacate respectivii-s, din pdv-ul meu, demisionari :( (aurora36 - Ministrul Sanatatii Mai Ales Mintale ;), kalinka - Sporturi Xtreme :D, Pelina - Agricultura/Pizdcicultura :D, Onoyoko - Carcerist-sef ;), Niladam - Serif).


Ultima modificare facuta de Xtremul (05-11-2008 18:44:32)


05-11-2008 18:42:04
   
Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 20    
Mergeti la