Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / Predictii.Daca nu o sa existe un viitor, sa imaginam noi unul.    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Daca tot se-mprastie cacatul asta copy-pastat pe toate forumurile, pe toate saiturile, pe adresele de mail, io viu si-ntreb:
- Cati dintre voi v-ati ostenit sa cititi ce-i codul asta, ce vrea iel de la noi?
... si daca tot am zis-o, iata parerea mea: vreun ins cu interese in industria alimentara plateste pe careva sau isi screme neuronul din dotare, concepe abordarea asta sofista a normelor cuprinse-n el si iata rezultatul.


22-03-2010 08:15:22
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

Betty cea urata a scris:

Gura copilului, betivului, prostului si inteleptului spune adevarul fara ca ceilalti sa isi dea seama.

Dar a forumistului ?
Interesant  topic !!!" Daca nu exista un viitor ,sa ne imaginam noi unul " .
Poate sa fie si de kk ?(viitorul )


30-03-2010 20:49:10
   
bloc_notes
Femeie

Nou venit

Inregistat: 14-03-2010
Mesaje: 11
prezentul.. e de kk; exista ceva mai rau?
posibil; intotdeauna... e loc de.. mai rau:(


31-03-2010 00:41:43
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
Top 10 - atrocitati savarsite in numele religiei -10. Budistii din Burma

In anul 1850, calugarii budistii din Burma inca mai practicau ritualurile in care se performau sacrificii umane. Odata cu mutarea capitalei la Mandalay, 56 de oameni considerati a fi “fara pata” au fost sacrificati si ingropati sub zidurile orasului pentru a deveni protectorii noii asezari. La putin timp, doua dintre morminte au fost gasite goale, ceea ce i-a facut pe astrologii regali sa dea un verdict radical: 500 de oameni trebuie ucisi si ingropati sub ziduri, altfel capitala va fi evacuata. Pana la interventia guvernatorilor britanici care a pus capat sacrificiilor, 100 de persoane fusesera ucise deja.


14-04-2010 14:09:16
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
9. Masacrul de la muntele Meadows

Odata cu declansarea razboiului din Utah, mormonii de pe intreg teritoriul s-au adunat in scurt timp, pentru a lupta impotriva armatei Statelor Unite, despre care banuiau ca urmareste eradicarea populatiei mormone. Pe fondul acestor tensiuni, au aparut zvonurile conform carora in trenul Fancher-Baker, care transporta emigranti din Arkansas catre California, se aflau inamici care participasera la persecutarea mai multor mormoni. Episodul, ramas in istorie drept “masacrul de la muntele Meadows”, s-a finalizat cu executarea unui numar mare de emigranti, pe 11 septembrie 1857. Mormonii au atacat trenul cu ajutorul indienilor din tribul Paiute. Doi dintre cei care aveau roluri importante in organizarea militara locala, Isaac C. Haight si John D. Lee au orchestrat acest atac, deghizandu-si oamenii astfel incat sa para un atac al nativilor americani. Dupa asediu, mormonii au reusit sa convinga emigrantii sa se predea. Nedorind sa lase martori ai implicarii lor in acest atac, 120 de oameni, barbati, femei si copii au fost executati. Dintre cei din urma, doar 17 au fost crutati. Abia 20 de ani mai tarziu, pe 23 martie 1877, unul dintre cei doi conducatori, John D.Lee, avea sa fie condamnat si executat chiar la locul masacrului.


14-04-2010 14:09:56
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
8. Vanatoarea de vrajitoare

Odata cu sosirea lor in Massachusetts, in jurul anului 1600, puritanii au creat o politie religioasa care urmarea si pedepsea orice devianta doctrinala. “Pacatosii” erau biciuiti, pusi la stalpul infamiei, spanzurati, li se taiau urechile sau li se gaureau limbile cu un fier incins. De cealalta parte se aflau adeptii formatiunii religioase Quaker, unii dintre cei mai mari inamici ai puritanilor, a caror religie era considerata o blasfemie. Practicantii Quaker prinsi erau spanzurati. In 1690, teama fata de magie si de efectele acesteia i-a facut pe puritani sa condamne la moarte 20 de vrajitoare si sa arunce in inchisoare alte 150 de persoane banuite de vrajitorie. In intreaga perioada a persecutiilor, care a durat din 1484 pana in 1750, mii de oameni au fost arsi pe rug sau spanzurati. Conform statisticilor oficiale, 80% dintre victime erau femei.


14-04-2010 14:10:32
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
7. Crimele sectei Thugee

Pentru a potoli setea de sange a nemiloasei zeite Kali, practicantii sectei Thugee din India au dezvoltat inca din anul 1500 o practica religioasa prin care oamenii erau jertifi pe altarul acesteia. Cele mai multe victime erau ucise prin strangulare in timpul ritualurilor. Se aproximeaza ca 2 milioane de oameni i-au cazut victime de-a lungul timpului. Numai in anul 1800 au fost curmate circa 20 000 de vieti, pana cand interventia autoritatilor britanice a pus capat acestor practici. Numarul victimelor s-a diminuat, desi in 1840 un membru Thugee era judecat pentru uciderea a 931 de oameni. In prezent, anumiti preoti hindusi inca mai practica acest ritual, insa locul oamenilor pe altarul jertfei a fost luat de capre.


14-04-2010 14:11:14
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
6. Persecutiile romane

Una dintre primele persecutii impotriva crestinilor s-a petrecut in anul 64 d. Cr., din ordinul imparatului Nero. Este acelasi an in care Roma era cuprinsa de unul dintre cele mai mari incendii din istorie. Pentru ca foarte multe zvonuri il inculpau pe insusi Nero de producerea catastrofei, acesta a ordonat ca toti crestinii sa fie arestati si ucisi sub invinuirea de a fi starnit devastatorul incendiu. Multi dintre acestia au fost sfasiati de salbaticiuni in timpul sangeroaselor spectacole romane sau au fost arsi de vii. In urmatorii ani, actiunile indreptate impotriva crestinilor au continuat, ajungand la apogeu in timpul a ceea ce s-a numit “Marea persecutie”. Aceasta a inceput cu o serie de patru edicte care interzicea practicile religioase crestine si mergeau pana la executia in masa a practicantilor. Persecutiile au incetat odata cu urcarea pe tron a imparatului Constantin I in anul 306, cel care avea sa legalizeze crestinismul sapte ani mai tarziu, in 313.


14-04-2010 14:12:01
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
5. Cruciadele

Definite drept conflicte militare cu un caracter religios, cruciadele medievale au fost purtate atat impotriva dusmanilor externi cat si a celor interni. Nu numai musulmanii sau slavii pagani au fost vizati, dar si crestinii greci ortodocsi, catarii, husitii sau oricine dobandea “statutul” de inamic al papilor. Scopul initial al cruciadelor era recuperarea Pamantului Sfant de la musulmani si impiedicarea expansiunii turcesti. Cruciadele erau purtate impotriva paganilor, ereticilor sau a celor care erau excomunicati din motive religioase, economice sau politice. In scurt timp insa, acestea au inceput sa serveasca si altor scopuri, cu precadere politice. Organizarea unei cruciade insemna mobilizarea unor forte militare imense, iar luptele presupuneau o violenta iesita din comun, avand ca rezultat un numar impresionant de victime. Ideea unui razboi religios care serveste unei cauze nobile a infierbantat mintile laicilor, asa se face ca spre sfarsitul secolului XI, oamenii din popor se angajau in aceste batalii, devenind dupa depunerea unui juramant “soldatii bisericii”. Se pare ca pana in 1291, numarul victimelor ajunsese la 20 milioane, dar aceasta este numai o cifra aproximativa, in lipsa unor evidente exacte. Este foarte probabil ca cifra sa fi fost mult mai mare, augmentata de numeroasele cruciade petrecute de-a lungul unei perioade lungi de timp.


14-04-2010 14:12:52
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
4. Jihadul islamic

Semnificatiile “razboiului sfant” au nascut de-a lungul timpului o multime de controverse. Unii musulmani inteleg prin jihad utilizarea tuturor resurselor pentru a urma doctrina islamica si pentru a-l multumi pe Alah. Este un proces continuu, prin care acestia invata sa-si controleze propriile dorinte si sa lupte impotriva gandurilor rele. Pentru acestia, jihadul se afla inauntrul fiintei si se materializeaza prin aducerea dreptatii si inlaturarea raului din societate. Aceste precepte au cunoscut in scurt timp o extensie, care s-a materializat impotriva necredinciosilor.
Insa un anumit pasaj din Coran, Sura 25, versetul 52 a nascut foarte multe dezbateri in lumea islamica. Multi l-au folosit in trecut si il folosesc si in prezent drept scuza pentru a comite crime ascunse in spatele unei doctrine religioase: “ Nu cedati in fata necredinciosilor, ci luptati cu indarjire impotriva lor”.
Razboiul sfant, mentionat in Coran, a facut numeroase victime timp de 12 secole. Se pare ca in decursul istoriei, numarul victimelor ucise in numele Islamului numara aproximativ 200 milioane. In primii ani, armatele musulmane se raspandeau rapid: din estul Indiei pana in vestul Marocului. La scurt timp, diverse formatiuni religioase si-au adus acuze reciproce, declarand jihadul una impotriva celeilalte: Kharijis s-au luptat cu Sunni, Azariqis au declarat moarte tuturor pacatosilor si familiilor lor. In 1850 un mistic sudanez, Umar al-Hajj, a initiat un jihad in scopul de a converti triburile africane pagane


14-04-2010 14:13:35
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
3. Jertfele aztece

Aztecii au inceput elaborarea teocratiei in jurul anului 1300, marcand era de aur a sacrificului uman. Aproximativ 20 000 de oameni au fost jertfiti zeilor, in mod special zeului soare, caruia trebuia sa i se asigure ratia zilnica de sange. In cadrul ritualurilor, inima victimelor era scoasa, iar corpurile erau mancate. Alte victime erau inecate, decapitate, arse sau aruncate de la inaltime. Intr-un ritual dedicat zeului ploii, copii care obisnuiau sa planga des erau omorati incet pentru ca lacrimile lor sa aduca ploaia. Pentru a o multumi pe zeita porumbului, o fecioara trebuia sa danseze timp de 24 de ore, dupa care era ucisa, iar pielea ii era jupuita. O insemnare mentioneaza ca la incoronarea regelui Ahuitzotl, 80 000 de prizonieri au fost macelariti intru satisfacerea zeilor


14-04-2010 14:14:16
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
2. Inchizitia

Primele miscari ale inchizitiei au fost provocate de atitudinea maselor fata de crestinism, in mod particular de cea a catarilor si a valdensienilor. Tortura a inceput sa fie folosita dupa anul 1252. Cel care a autorizat uzul torturii a fost papa Inocent al IV-lea, printr-un edict papal cunoscut sub numele de Ad exstirpanda. Insa decretul interzicea varsarea de sange, mutilarea sau moartea. Una dintre metodele des folosite era “strappado”, care presupunea legarea mainilor acuzatului la spate si suspendarea acestuia in aer, pana la fracturarea bratelor. Metoda a cunoscut si “imbunatatiri”: in unele cazuri, se adaugau greutati la picioare, ceea ce ducea implicit, la dislocarea lor. Insa lucrurile nu s-au oprit aici. In 1568, Tribunalul Inchizitiei Spaniole a ordonat exterminarea a 3 milioane de oameni de pe actualul teritoriu al Olandei, atunci domeniu spaniol, sub acuza de rebeliune. Un alt exemplu de fervoare religioasa este celebrul inchizitor spaniol Torquemada, care avea pe constiinta cel putin 10 220 de suflete.


14-04-2010 14:14:54
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233
1. Masacrul hindusilor

Cucerirea Indiei de catre mahomedani a fost descrisa de catre istoricul W.Durant, drept cel mai sangeros episod din istorie. In anumite parti ale Europei si ale Asiei, natiunile cucerite optau pentru convertirea la Islam in locul mortii sigure care ii astepta. In India lucrurile nu au stat asa cum si-ar fi dorit cuceritorii musulmani, datorita religiei hindu, care isi ocupase locul in viata si in cultura oamenilor cu mai bine de 4000 de ani in urma. Pusi in fata unei rezistente iesite din comun, cuceritorii musulmani nu au ezitat sa incendieze orase intregi si sa masacreze intreaga populatie a acestora. Fiecare astfel de campanie sporea numarul victimelor cu cateva mii de suflete si tot pe atatea erau aruncate in ghearele sclaviei. Fiecare invadator isi putea construi la propriu un deal din craniile adeptilor hindusi. Cucerirea Afganistanului in anul 1000 a avut ca rezultat anihiliarea intregii populatii hinduse de pe acest teritoriu. Sultanii Bahmani din centrul Indiei isi facusera o regula din a omori 100 000 de hindusi pe an. In anul 1399, Teimur a ucis 100 000 de oameni intr-o singura zi si mult mai multi cu alte ocazii. Conform calculelor profesorului Koenraad Elst, numarul populatiei hinduse a scazut din anul 1000 pana in anul 1525 cu 80 milioane.


14-04-2010 14:19:00
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
F. interesante retrospective, iuby - parol! :)
La atrocitatile astea cu substrat religios pot fi adaugate insa multe altele - ex., "genocidul armenilor" de dupa primul razboi mondial, executat de turci :( (care nici acum nu vor sa-l recunoasca).

Ultima modificare facuta de Xtremul (15-04-2010 11:13:54)


15-04-2010 11:12:09
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Extremule, esti tu sigur ca genocidul armean trebuie pus pe seama religiei si nu a nationalismului?

15-04-2010 13:09:10
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Din cate am citit ,ma refer la acele articole care au dezbatut si relatat acel genocid, nu poate fi vorba de un genocid religios . E recunoscut ca fiind primul genocid din istorie .Armenii vroiau sa iasa din imperiu .Asta am inteles . Poate gresesc .

15-04-2010 14:28:12
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Nationalismul cand se sustine prin dreptul la existenta si libera dezvoltare,in cazul nostru ,Armenia, a fost considerat ca o actiune legitima.
Din punctul de vedere al turcilor ,nationalismul lor s-a bazat pe superioritatea lor ,ca natiune ,asupra armenilor, considerand-o natiune inferioara dar ,bogata in resurse naturale .Genocidul a fost pus pe seama
razboiului (Primul Razboi Mondial) 1915
Din articolele aparute in Google


15-04-2010 14:45:42
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233

Xtremul a scris:

F. interesante retrospective, iuby - parol! :)
La atrocitatile astea cu substrat religios pot fi adaugate insa multe altele - ex., "genocidul armenilor" de dupa primul razboi mondial, executat de turci :( (care nici acum nu vor sa-l recunoasca).
Abea astept ziua in care oamenii isi vor da seama ca religia ii tine in prostie,ca popii sunt niste escroci,ca homosexualitatea e mai crescuta in randurile  bisericii decat oriunde altundeva. Asa zisele maicute din manastiri fac prostitutie mai ceva ca in cele mai tari bordeluri. Pana si eu as avea multe de invatat de la ele.

18-04-2010 12:32:48
   
?? Alexa andra
Cont Sters

Inregistat: 17-04-2010
Mesaje: 18
"noi in anul 2000, ......."...noi in anul 5041...o lume mai curata.
Asa se canta candva..o utopie..sau cine poate stii. Omenirea mereu va spera intr-o curatenie morala, intr-o suprematie a binelui asupra raului. Dar de ce e nevoie de o lupta pentru a obtine ceva "bun", mai e atat de "bun" atunci.
Sau cum ar trebui sa fie "lupta", interioara fiecaruia sau exterioara noi intre noi?  ;)


19-04-2010 20:24:21
   
?? MIDNIGHT GIRL
Cont Sters

Inregistat: 15-12-2009
Mesaje: 163
''Vorbesc de pace, si-arata armele ''. E ilogic, o balbaiala filozofica, '' a fi sau a nu fi'' .
Nu este nici o lupta, totul e foarte simplu daca stai sa privesti lucrurile in profunzime ...de fapt cei care lupta, sunt cei care nu cunosc nici macar jumatate din adevar, iar cei care cunosc adevarul, oricare ar fi el, stiu ca o lupta ar fi inutila .
Pacea nu este profitabila.
De cand s-a inventat apa si sapunul, omul continua sa fie cel mai murdar animal, te regastesti in asta? ...daca nu inseamna ca ai atins un alt nivel al evolutiei umane ! Felicitari, esti inscrisa in cursa catre '' super human being'' !
Una peste alta, sau unul peste altul, sau unul pes;te alta si alte combinatii combinatoare intre ele, lupta face parte din noi ...))...femeile indeosebi au facut si fac un cult din asta ...

Ultima modificare facuta de MIDNIGHT GIRL (19-04-2010 21:34:18)


19-04-2010 21:29:03
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

PeterPan 63 a scris:

Extremule, esti tu sigur ca genocidul armean trebuie pus pe seama religiei si nu a nationalismului?


Eu cred , Peter Pan , ca totusi genocidul armean trebuie pus mai degraba pe seama religiei decat a nationalismului , desigur tinand cont si de faptul ca religia si nationalismul merg mana-n mana in cele mai multe situatii .Si cand spun asta ma gandesc ca nu stiu cum ar fi reactionat turcii musulmani fata de armeni daca cei din urma ar fi fost tot musulmani . Cine stie daca nu i-ar fi ingaduit...poate ar fi gasit o cale de convietuire cat de cat pasnica cu armenii .Cred ca turcii ar fi pus in practica un plan de asimilare daca armenii erau musulmani

Ultima modificare facuta de titmouse (20-04-2010 10:44:29)


20-04-2010 10:44:15
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Merci ca m-ai "scos" cumva din tirul criticilor, draga Tit! ;)
Glumesc, normal, fiindca linia de demarcatie dintre nationalism si religie nu doar ca-i fina, da' dupa mine nici nu prea iegzista. :)
Oricum, pe tema asta (care include conexiunile cumva mafiote :x dintre Biserica si Stat - indiferent de genul regimului) se pot scrie volume intregi.

P.S. Caut deja un sobor de preoti sa-mi blagosloveasca noua motocicleta !!! :D:D (ori s-o afuriseasca? :rolleyes: - nu stiu inca, o sa-l intreb pe popa de cartier, da' dupa ce se trezeste din mahmureala - a fost la o sfintzire a unei fabricutze de alcool :D:D).

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-04-2010 17:16:20)


20-04-2010 17:11:04
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Panturcismul n-a fost intru totul ideea lui Ataturk, cherie Titmouse, el continua doar linia definita de Junii Turci si asta ma face sa cred ca religia a fost ultimul dintre criteriile avute-n seama atunci cand genocidul armean atingea cota maxima, la fel cum nici Hitler nu s-a legat de iudaism, ci de cu totul si cu totul altele...

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (21-04-2010 16:31:25)


21-04-2010 16:14:19
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233

Xtremul a scris:

Merci ca m-ai "scos" cumva din tirul criticilor, draga Tit! ;)
Glumesc, normal, fiindca linia de demarcatie dintre nationalism si religie nu doar ca-i fina, da' dupa mine nici nu prea iegzista. :)
Oricum, pe tema asta (care include conexiunile cumva mafiote :x dintre Biserica si Stat - indiferent de genul regimului) se pot scrie volume intregi.

P.S. Caut deja un sobor de preoti sa-mi blagosloveasca noua motocicleta !!! :D:D (ori s-o afuriseasca? :rolleyes: - nu stiu inca, o sa-l intreb pe popa de cartier, da' dupa ce se trezeste din mahmureala - a fost la o sfintzire a unei fabricutze de alcool :D:D).

Nemernici popii astia,betivi,curvari,poponari,sau ma contrazice cineva ?


21-04-2010 21:44:46
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000

Xtremul a scris:

Merci ca m-ai "scos" cumva din tirul criticilor, draga Tit! ;)
Glumesc, normal, fiindca linia de demarcatie dintre nationalism si religie nu doar ca-i fina, da' dupa mine nici nu prea iegzista. :)
Oricum, pe tema asta (care include conexiunile cumva mafiote :x dintre Biserica si Stat - indiferent de genul regimului) se pot scrie volume intregi.

P.S. Caut deja un sobor de preoti sa-mi blagosloveasca noua motocicleta !!! :D:D (ori s-o afuriseasca? :rolleyes: - nu stiu inca, o sa-l intreb pe popa de cartier, da' dupa ce se trezeste din mahmureala - a fost la o sfintzire a unei fabricutze de alcool :D:D).


uau, ai una noua? si cind ne plimbi si pe noi pe ghidon, cheri? :D:D


21-04-2010 23:08:48
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

PeterPan 63 a scris:

Panturcismul n-a fost intru totul ideea lui Ataturk, cherie Titmouse, el continua doar linia definita de Junii Turci si asta ma face sa cred ca religia a fost ultimul dintre criteriile avute-n seama atunci cand genocidul armean atingea cota maxima, la fel cum nici Hitler nu s-a legat de iudaism, ci de cu totul si cu totul altele...

Intr-adevar, panturcismul atatuerkian are inclusa o tenta "seculara", pe linia modernizarii Turciei. Si totusi, religia lor (inclusiv principiul islamic al expansiunii prin sabie si... impuiere eficienta :D) n-a fost vreodata rupta de expansionismul tipic imperial.


22-04-2010 07:50:56
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
P.S. (ca s-o mai pun de-o postare) ;) :
Cu nenea Hitler a fost mai incurcata treaba - tentativa lui de exterminare a rasei semite, dar si a tziganilor ori negrilor - astia urmau pe lista ;) - are (se pare - zic si io adica, nu dau cu paru' :D) o conotatzie eugenica globala.
Inclin sa cred ca era intr-adevar vorba de pregatirea terenului :rolleyes: pentru o - inca actuala - operatiune de inlocuire totala a "containerelor de suflete" de pe Terra. :( Care apartin unui program genetic oarecum depasit, in perspectiva trecerii intr-un plan superior de vibratie. 
Fiindca structura ADN-ului progeniturilor noii super-rase "ariene" ar fi permis, pare-se, reincarnarea AICI a altor cropochioarcanitze E.T. :D Care-l consiliau DIRECT pe Hitler si nu-s de fapt deloc lipsiti de activitate nici in ziua de azi (ca si nazistii, evident. ;)). Unde si cum anume - deja se stie.
Si care-s "pe vine" (pe drum de seara pina-n vara) chiar acum, in clipa asta, cind io de pilda ma gindesc daca sa accept sau nu :rolleyes: cererea in casatorie propusa de Midnight Girl. :D:D:D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-04-2010 08:17:36)


22-04-2010 07:54:49
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

SandieShaw a scris:


Xtremul a scris:

.


uau, ai una noua? si cind ne plimbi si pe noi pe ghidon, cheri? :D:D

Am, ham-ham :D - dar nu cumparata din saracia-mi lucie, ci donata (MOCA adica)  de falimentara mea firma, cu ocazia festiva a recentei ei dizolvari crizate. :x
De fapt, acum am doua motoare si ma gindesc sa le tzin p-amindoua - fiindca incerc sa ma dedublez :rolleyes: si sa plimb cite-o tipa pe FIECARE ghidon. ;)


22-04-2010 08:11:07
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

Xtremul a scris:


PeterPan 63 a scris:

Panturcismul n-a fost intru totul ideea lui Ataturk, cherie Titmouse, el continua doar linia definita de Junii Turci si asta ma face sa cred ca religia a fost ultimul dintre criteriile avute-n seama atunci cand genocidul armean atingea cota maxima, la fel cum nici Hitler nu s-a legat de iudaism, ci de cu totul si cu totul altele...

Intr-adevar, panturcismul atatuerkian are inclusa o tenta "seculara", pe linia modernizarii Turciei. Si totusi, religia lor (inclusiv principiul islamic al expansiunii prin sabie si... impuiere eficienta :D) n-a fost vreodata rupta de expansionismul tipic imperial.

Aceasta regula e valabila si in cazul "RUSIEI " ?


22-04-2010 08:37:22
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

iubareata a scris:


Xtremul a scris:

Merci ca m-ai "scos" cumva din tirul criticilor, draga Tit! ;)
Glumesc, normal, fiindca linia de demarcatie dintre nationalism si religie nu doar ca-i fina, da' dupa mine nici nu prea iegzista. :)
Oricum, pe tema asta (care include conexiunile cumva mafiote :x dintre Biserica si Stat - indiferent de genul regimului) se pot scrie volume intregi.

P.S. Caut deja un sobor de preoti sa-mi blagosloveasca noua motocicleta !!! :D:D (ori s-o afuriseasca? :rolleyes: - nu stiu inca, o sa-l intreb pe popa de cartier, da' dupa ce se trezeste din mahmureala - a fost la o sfintzire a unei fabricutze de alcool :D:D).

Nemernici popii astia,betivi,curvari,poponari,sau ma contrazice cineva ?

Se pareca esti in" cunostinta de cauza " .Sigur nu te va contrazice nimeni .

Ultima modificare facuta de marianmandache (22-04-2010 09:27:51)


22-04-2010 09:27:01
   
?? MIDNIGHT GIRL
Cont Sters

Inregistat: 15-12-2009
Mesaje: 163
Am speriat-o pe femeia aia:( ( Alexa Andra )...m-a facut prea tanara, de parca asta ar fi fost un defect :(...poate ca e poate ca nu e ..dar sigur nu era ea in masura sa-si dea cu parerea :)!
Salutari forumistilor ! Sa aveti o zi faina!

Citeam in Libertatea ...ca Bucurestiul o sa devina centrul lumii, un nou Ierusalim...am ras copios ...daca sunteti curiosi sa cititi si voi articolul ...se plateste nowadays sa SF-ul prin ziare, trist taica, trist !
Iata minunatia minunata de articol ...:
http://www.127.0.0.1/stire/dupa-sfarsit ... 85044.html


22-04-2010 11:37:00
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

MIDNIGHT GIRL a scris:

Am speriat-o pe femeia aia:( ( Alexa Andra )...m-a facut prea tanara, de parca asta ar fi fost un defect :(...poate ca e poate ca nu e ..dar sigur nu era ea in masura sa-si dea cu parerea :)!
Salutari forumistilor ! Sa aveti o zi faina!

Citeam in Libertatea ...ca Bucurestiul o sa devina centrul lumii, un nou Ierusalim...am ras copios ...daca sunteti curiosi sa cititi si voi articolul ...se plateste nowadays sa SF-ul prin ziare, trist taica, trist !
Iata minunatia minunata de articol ...:
http://www.127.0.0.1/stire/dupa-sfarsit ... 85044.html

Iata si te uita ,minunatia minunata de articol cool aparuta in ziarul mass-mediei !!!!
Lasa-ma, ca-mi vin dracii dela tine !


22-04-2010 12:19:19
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Xtremul a scris:

P.S. (ca s-o mai pun de-o postare) ;) :
Cu nenea Hitler a fost mai incurcata treaba - tentativa lui de exterminare a rasei semite, dar si a tziganilor ori negrilor - astia urmau pe lista ;) - are (se pare - zic si io adica, nu dau cu paru' :D) o conotatzie eugenica globala.
Inclin sa cred ca era intr-adevar vorba de pregatirea terenului :rolleyes: pentru o - inca actuala - operatiune de inlocuire totala a "containerelor de suflete" de pe Terra. :( Care apartin unui program genetic oarecum depasit, in perspectiva trecerii intr-un plan superior de vibratie. 
Fiindca structura ADN-ului progeniturilor noii super-rase "ariene" ar fi permis, pare-se, reincarnarea AICI a altor cropochioarcanitze E.T. :D Care-l consiliau DIRECT pe Hitler si nu-s de fapt deloc lipsiti de activitate nici in ziua de azi (ca si nazistii, evident. ;)). Unde si cum anume - deja se stie.
Si care-s "pe vine" (pe drum de seara pina-n vara) chiar acum, in clipa asta, cind io de pilda ma gindesc daca sa accept sau nu :rolleyes: cererea in casatorie propusa de Midnight Girl. :D:D:D hihihi

Ma re-citez :) fiindca e vorba de-o oarecare continuitate in postari (apropo si de elucubratiile cu "noul Ierusalim" - atit de critic, si pe buna dreptate, sexizate :D de Midnight Girl - pe care uite ca incep sa ma gindesc serios :rolleyes: s-o cooptez macar in Bunkeristania-2012, daca n-oi lua-o cumva si de nevasta :rolleyes: (una din cele 13-14 sotzii selectionate de-aici, dintre forumiste, pentru repopularea Terrei cu supraoameni incepind cu 2012, evident :D:D) :

Deeeci: pe actualul teritoriu al Romanicii se pare ca s-au reincarnat destui atlantzi :rolleyes: - asta-i Karma lor (si-a unora dintre noi, se pare) - sa sufere, nenica, nu gluma !!! :D:D (si SA-I sufere pe Boc, Basexu, Ud_rea, Videanu, Vanghele, Becali, Monicaco Lumbeanu, :D Piticu Porno, Secsi-braileanca, Gutza, Salam, :x Mutu, Chivu, Botezatu si chilotzii lui etc)
Asa ca melodia aia de pe vremea Cenaclului Flacara ("Iubita mea, sa ne-aruncam in mare" ;)) e cumva premonitorie acum, inainte de Marele Potop.

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-04-2010 13:10:20)


22-04-2010 12:50:13
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Si eu zic sa te gandesti serios , la atatea sotii musai un administrator-
administrator nu eununc. La cate griji ai tu-ba cu redactia ,ba cu motocicletele, ba cu carasul ...de balta ,ba cu gaurile negre ale ...stii tu -va trebui ,ori sa organizezi un concurs pt ocuparea postului de "administrator de sotii sau la sotii",ori ma angajezi ,fara concurs, pe mine
avand in vedere ca pe multe dintre ele le cunosc . Sa le mai intrebi si pe ele  ,nu cred ca e bine, le-ai baga in seama si ai risca haos .


22-04-2010 14:05:06
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Mai Florine ,atlanti gasesti in toate partidele politice -mai putin Geoana- si in toate straturile societatii .Chiar eu sunt unul dintre ei (doar  navighez pe acest sit ). Eu zic de un alt cantec ,care s-ar potrivi de minune :" Da mama cu biciu'n noi ,c-am ajuns niste strigoi "

22-04-2010 14:14:59
   
?? MIDNIGHT GIRL
Cont Sters

Inregistat: 15-12-2009
Mesaje: 163

marianmandache a scris:


MIDNIGHT GIRL a scris:

Am speriat-o pe femeia aia:( ( Alexa Andra )...m-a facut prea tanara, de parca asta ar fi fost un defect :(...poate ca e poate ca nu e ..dar sigur nu era ea in masura sa-si dea cu parerea :)!
Salutari forumistilor ! Sa aveti o zi faina!

Citeam in Libertatea ...ca Bucurestiul o sa devina centrul lumii, un nou Ierusalim...am ras copios ...daca sunteti curiosi sa cititi si voi articolul ...se plateste nowadays sa SF-ul prin ziare, trist taica, trist !
Iata minunatia minunata de articol ...:
http://www.127.0.0.1/stire/dupa-sfarsit ... 85044.html

Iata si te uita ,minunatia minunata de articol cool aparuta in ziarul mass-mediei !!!!
Lasa-ma, ca-mi vin dracii dela tine !




Marinica, nu te nervoza, stai in doua, trage aer in pept !:)))


Mai avem doi ani Marinica, doi ani, iti imaginezi tu ca tre'sa traim la maxim? MAXIM am zis:)))!


22-04-2010 23:55:58
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

MIDNIGHT GIRL a scris:


marianmandache a scris:


MIDNIGHT GIRL a scris:

Am speriat-o pe femeia aia:( ( Alexa Andra )...m-a facut prea tanara, de parca asta ar fi fost un defect :(...poate ca e poate ca nu e ..dar sigur nu era ea in masura sa-si dea cu parerea :)!
Salutari forumistilor ! Sa aveti o zi faina!

Citeam in Libertatea ...ca Bucurestiul o sa devina centrul lumii, un nou Ierusalim...am ras copios ...daca sunteti curiosi sa cititi si voi articolul ...se plateste nowadays sa SF-ul prin ziare, trist taica, trist !
Iata minunatia minunata de articol ...:
http://www.127.0.0.1/stire/dupa-sfarsit ... 85044.html

Iata si te uita ,minunatia minunata de articol cool aparuta in ziarul mass-mediei !!!!
Lasa-ma, ca-mi vin dracii dela tine !




Marinica, nu te nervoza, stai in doua, trage aer in pept !:)))


Mai avem doi ani Marinica, doi ani, iti imaginezi tu ca tre'sa traim la maxim? MAXIM am zis:)))!

Care Maxim ? Gorki ?
Decat sa traiesti la Maxim ,mai bine ai traI CLIPA CU ....cu cine vrei ?
Si asa sunt solo ...


23-04-2010 05:53:08
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Sa revenim totusi ontopic - uite adicatelea ce-mi imaginez io: ;)

1. Un viitor... forum in care conu' M (sau altcineva comparabil) va scrie, conform cunoscutului indemn "scrieti, nenica, orice, doar scrieti CEVA acolo!" :D:D pe TOATE topicurile, indiferent daca are sau nu ceva (inteligibil macar ;)) de spus. In plus, clone ale userului Retardelly :D vor impanzi curand toate forumurile de pe planeta. :rolleyes:

2. (redevenind serios * :)) - un viitor intr-adevar globalizant, cu 666-uri incrustate pe frunte sau pe cur :D - oricum nu mai conteaza, fiindca insusi omulanii :D:D de pe Terra, deja semirobotizati, or sa ceara chestia asta - controlul absolut. Fiindca nevoia de "tatic" :rolleyes: va deveni ireprimabila, actuala ei inducere subtila :rolleyes: fiind treptat inlocuita de o impunere pe fatza.

3. Un viitor in care pina si de efortul gindirii fiecaruia se va ocupa altcineva, pina o va anula totalmente :( (prin chemtrails, manipulare, unde scalare etc) - deja se observa tendintza asta, concretizata ori in monologuri aberante :rolleyes: (ca si pe forumashul asta de kko), ori in colportarea de banalitatzi - preluate si alea de oriunde altundeva decit din abisul :D gindirii proprii.

Ultima modificare facuta de Xtremul (23-04-2010 09:13:35)


23-04-2010 09:01:21
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

PeterPan 63 a scris:

Panturcismul n-a fost intru totul ideea lui Ataturk, cherie Titmouse, el continua doar linia definita de Junii Turci si asta ma face sa cred ca religia a fost ultimul dintre criteriile avute-n seama atunci cand genocidul armean atingea cota maxima, la fel cum nici Hitler nu s-a legat de iudaism, ci de cu totul si cu totul altele...

Stiu si eu... poate ai dreptate , si Marele Cap al Trebii de asemenea ,mi-e greu sa gandesc despre musulmani ca sunt fundamentalisti extremisti islamici in totalitatea lor dintr-un motiv foarte personal : singura prietena pe care am avut-o vreodata in toata viata mea este musulmana.
Ma gandeam si eu ca totusi daca armenii ar fi fost musulmani , turcii ar fi aplicat un program de asimilare (lasandu-i in viata) prin care armenii sa-si piarda traditiile , istoria , limba , identitatea ca popor .Extremismul religios nu merge intotdeauna mana-n mana cu  extremismul nationalist , asta-i adevarat  . Ca dovada , uite gruparile de nationalisti extremisti unguri din Ungaria si nu numai din Ungaria .  Si ungurii sunt crestini ca si noi , nu-i asa ? In sfarsit , "am vorbit" si eu doar ca sa ma bag in seama. Am cunoscut anul trecut grupuri mari de tinere femei din Egipt , unele egiptene erau imbracate modern cu blugi dar aveau valuri pe cap ( niste baticuri mari) , altele erau cu captul descoperite . Erau studente din Cairo si am intrebat-o pe una din ele de ce unele au capul descoperit si altele nu , mi-a raspuns ca o parte  din ele sunt musulmane si cealalta parte sunt crestine si cu toatele sunt colege de facultate, mai tarziu am intrebat intre patru ochi o egipteanca crestina cum se inteleg si daca se antipatizeaza . Mi-a raspuns ca absolut deloc nu exista animozitati intre ele intrucat "SE TOLEREAZA PASNIC" .Mi-a placut . Dumnezeu este UNUL pentru toti .

Ultima modificare facuta de titmouse (23-04-2010 11:46:27)


23-04-2010 11:36:59
   
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233

niladam a scris:

Sa nu te superi ca-mi dau shi io' cu parerea, nu ma costa nimic (decat ceva euroi :D ). Fac prinsoare ca anu' urmator va fi mai rau, ca prea ne-am obisnuit cu binele. Iar "inceputul sfarshitului" a fost demult, acu' suntem pe la mijlocu' lui :rolleyes: Nu simtzi cum se-apropie ... sfarshitul ? Scapa cine poate, adicatelea' ... aia care se-adapteaza intodeauna :D

Sper sa ma adaptez,deja imi mobilez creierul,citesc mai mult ca oricand. Bineinteles in pauza dintre doua reprize de amor . Ca de ala nu ma las,o sa fac amor chiar si in buncar daca voi ajunge pe acolo.


23-04-2010 13:44:43
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

Xtremul a scris:

Sa revenim totusi ontopic - uite adicatelea ce-mi imaginez io: ;)

1. Un viitor... forum in care conu' M (sau altcineva comparabil) va scrie, conform cunoscutului indemn "scrieti, nenica, orice, doar scrieti CEVA acolo!" :D:D pe TOATE topicurile, indiferent daca are sau nu ceva (inteligibil macar ;)) de spus. In plus, clone ale userului Retardelly :D vor impanzi curand toate forumurile de pe planeta. :rolleyes:

2. (redevenind serios * :)) - un viitor intr-adevar globalizant, cu 666-uri incrustate pe frunte sau pe cur :D - oricum nu mai conteaza, fiindca insusi omulanii :D:D de pe Terra, deja semirobotizati, or sa ceara chestia asta - controlul absolut. Fiindca nevoia de "tatic" :rolleyes: va deveni ireprimabila, actuala ei inducere subtila :rolleyes: fiind treptat inlocuita de o impunere pe fatza.

3. Un viitor in care pina si de efortul gindirii fiecaruia se va ocupa altcineva, pina o va anula totalmente :( (prin chemtrails, manipulare, unde scalare etc) - deja se observa tendintza asta, concretizata ori in monologuri aberante :rolleyes: (ca si pe forumashul asta de kko), ori in colportarea de banalitatzi - preluate si alea de oriunde altundeva decit din abisul :D gindirii proprii.

L-ai m-ai bagat odata la inaintare pe Heliade,dar parca spunea altceva .O dai si tu in bascalie . Si de ce ,ma rog ,sunt neserios in scriere ? Tu esti serios cand o bagi cu pestera aia de buncar ? Vrei sa nu mai scriu pe alte topice ? Nici o problema ,ma duc in....Lumea mea ,a interlopilor ,dar persiflarea ,bascalia,caterinca ,shtoul sau cum vrei tu sa-i spui ,vor exista .Ma caracterizeaza !


23-04-2010 13:53:48
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Mai scrii ca in viitor ,de efortul gandirii fiecaruia se va ocupa altcineva .
Si vrei sa spui ca fraza asta e scrisa la shtou,nu ? Atunci ",jos palaria ',
apreciez gluma .Daca nu , atunci e grav ,se duce dracului acea intelepciune
aferenta celor in etate .
Eunu vreau sa polemizez cu tine si nici cu nimeni altcineva,dar daca se impune ,cu siguranta vom fi in spume si eu si tu si femeile tale (virtuale) si cei care ne vor citi ,si nu vor fi putini .Duc al dracului de bine orice ori de unde ar veni .Altii sa reziste .


23-04-2010 14:07:35
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Da repede ai percutat la elecubratiile uneia dintre personajele tale dragi !
PROVOCARI ,PROVOCARI,PROVOCARI !
Sa te auzim ,vericule !
Cum am spus ,e u8ltima postare in afara topicului...ala cu Lumea...

Ultima modificare facuta de marianmandache (23-04-2010 14:13:47)


23-04-2010 14:10:40
   
Pagini:  1 2 3 4    
Mergeti la