Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Pagini Personale / Minuni traite de noi    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
?? iubareata
Cont Sters

Inregistat: 24-05-2009
Mesaje: 233

titmouse a scris:


Lake a scris:

Legat de acest subiect, am ascultat şi persoane care aduceau argumente destul de solid fundamentate ştiinţific, prin care demonstrau că toate acele trăiri erau de fapt halucinaţii datorate faptului că trupul "mort" nu mai asigura oxigenarea creierului. Pe de altă parte, īn funcţie de fundalul religios pe care īl are persoana supusă experienţei de moarte clinică, relatările vor fi diferite. Multe dintre relatările aduse la lumină īn occident au la bază persoane cu un fundal creştin (chiar dacă ele nu se declară creştine, au crescut īntr'un mediu īn care a predominat imagistica creştină).
Pānă la urmă, ceea ce percepem īn contact cu mediul nu este "realitatea obiectivă", ci este modul īn care traduce creierul nostru informaţiile transmise de simţuri. Iar traducerea o face, īn cea mai mare parte, īn funcţie de ceea ce deja cunoaşte.


Alihan , din experienta mea personala ( si proprie , evident) iti pot spune ca cel mai teribil moment pe care il avem cu totii mai devreme sau mai tarziu de trecut este MOARTEA . Ma rog , mai putin contele de Saint Germain de la care tocmai am primit un scurt e-mail saptamana trecuta .
Nimic , absolut nimic nu se compara in intensitate cu momentul in care te desprinzi pentru Marea Trecere , cu acele momente ( habar n-am cat dureaza , timpul nu e linear) in care nu mai esti nici AICI dar n-ai trecut granita nici DINCOLO  si esti undeva INTRE ELE .
Cu regret trebuie sa anunt pe toata lumea ca noi cu totii va trebuie sa trecem prin aceasta experienta pe care mie imi este foarte greu s-o "prind" in cuvinte pentru ca....nu se compara cu nimic din ce-am putea noi trai aici pe pamant .
Prin urmare , as spune ca Woody Allen : " Nu ca mi-ar fi frica de moarte dar as prefera sa nu fiu acolo cand vine dupa mine"
Vorbesti dintr-o experienta personala? Ai fost in coma sau ai avut vreo revelatie ceva?

13-04-2010 17:20:41
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203

Xtremul a scris:

Apropo de Doamna cu Coasa... :D (de care-am scapat de 3 ori pina acum, ca prin urechile acului, dar e clar c-o sa pierd "meciul" :D cu ea intr-un final... ;))
Uite ce mi-a inspirat mie-ma, draga Titmouse, ultima vizita de toamna trecuta prin Gradina Botanica (dupa o tacla clorofiliana :rolleyes: cu o floare de levantzica
:)).
...Asta mergea insa poate mai bine-n topicu' "poezele fara gust de conserva"?! :rolleyes:
(clar, am dat in mintea copiilor, chinuit nu doar de reumatisme, ci si de muze, la virsta... muzeelor ;))



ACASA

Toamna-mi curge prin vene
Alene,
Verdict implacabil, rugina
Divina
Spre lut reintoarsa
Acasa.

Umbra solara a verii
Muierii
Cu rosii buze lihnite
Strivite
Inca ma-ncearca,
Ma urca,

Dar vara-i acuma departe
Si-s sparte
Oglinzile trecerii line
Prin mine;
Adu-ma tu,
Doamna cu coasa
Acasa.

Chiar imi place  si fara sa par a te peria , e si buna .
Felicitari !


13-04-2010 18:40:03
   
?? marianmandache
Cont Sters

Inregistat: 17-07-2009
Mesaje: 2203
Mi-as permite sa-ti sugerez o rima pt "strivite" .In loc de" lihnite"- "ranite"

13-04-2010 18:47:01
   
Pagini:  1 2 3    
Mergeti la