Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu snteti conectat.
Forum / Intalnirile chat-istilor / De ce nu-si tin cuvantul oamenii ?    
Autor
Mesaje Pagini: 1
?? Marseillu
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006
Mesaje: 874
Tot minciuna e si asta , barbatii mint din lasitae (parerea femeilor) ,femeile nu-si tin cuvantul dat  tot din lasitate (parerea barbatilor), sau e mai complicat de atat?
o femeie isi inseala barbatul pt ca e dezamagita in asteptari, ranita in orgoliu ,nerespectata si multe alte motive .Oare pot ele sa-si inchipuie ca si barbatul o face din aceleasi motive ? Femeile privesc cu dispret ,barbatii orgoliosi ,mandri,laudarosi si plini de sexul lor. Oare pot ele sa si imagineze ca si barbatii vad aceleasi lucruri la femei? cu o singura diferenta ; barbatul isi priveste sexul ca instrument de placere ,femeile au ceva in plus ;un instrument de santaj si manipulare.


04-03-2006 11:50:55
   
andreeas74
Femeie

Moderator

Inregistat: 29-03-2005
Mesaje: 4918
:(:(:( ....Tu ce faci ?? Generalizezi?? Esti mosogin! :p:p:p


Iata replica:

Manifestul unei misandre

dedicat , cu respect,barbaţilor misogini


"Cine a iubit frumos, cine a greşit? Să numărăm părerile de rău şi zâmbetele… să sperăm că doar ce vrem noi este esenţial şi ce doresc alţii sunt simple aberaţii… sunt tânără , cu sângele cald şi fremătând de dorinţe ascunse…şi scriu despre ei, a se citi îndragostiţi şi despre noi, a se citi nepăsători, sau despre ea, a se citi copilă, sau despre tine, a se citi îngândurată, sau despre el, a se citi nehotărât.
De ce scriu despre IUBIRE? Şi de ce scriu despre bărbaţi?
Omul prin natura sa este o fiinţă socială, nevoia de a trăi înconjurat de semenii săi primează, căci după cum striga Aristotel, numai fiarele şi supraoamenii( zeii) pot trăi în afara socialului. Iar iubirea reprezintă sentimentul cel mai complex care leagă doi oameni, şi se diferenţiază de prietenie tocmai prin existenţa dorinţei sexuale. Şi de ce să nu admitem: sexul este foarte important…pentru că o altă trebuinţă fundamentală a oamenilor este aceea de a procrea.( de unde şi nevoia noastră, a femeilor de a trăi cu şi lângă bărbaţi).
Deci motivaţia mea, suficient argumentată mă îndeamnă să trec la un alt capitol important:
Cum şi de ce/ cine ne îndrăgostim?
Ne îndrăgostim pentru că recunoaştem în persoanele cu care intrăm în contact, o oportunitate, o şansă de a cunoaşte fericirea…şi mai mult decât atât căutăm instinctiv un veritabil partener de viaţă şi un părinte pentru viitorii noştri copii.
Cum ne îndrăgostim? Privim, placem, observăm, intrăm în contact, stabilim o legătură fizică şi spirituală, … iar apoi trecem prin fazele specifice procesului de îndrăgostire:

1. Oscilaţia emoţiilor pozitive, analizăm modul în care ne simţim cu partenerul şi modul în care ne simţim singure, dacă rezultatul este pozitiv , adică persoana de lângă noi este potrivită pentru a ne face să ne simţim bine, se trece la etapa următoare.

2. Cristalizarea calităţilor pe care le deţine partenerul: şi ne confruntam cu situaţii de genul: nu , iubitul meu nu este timid, el nu-şi exprimă opiniile până nu cunoaşte mai bine interlocutorul, sau: nu, el nu bea prea mult, el este doar un bun consumator, sau: nu , el nu este un porc, este doar mai puţin sensibil decât mine,sau: nu, el nu este pervers în pat, dorinţele lui erotice sunt mai greu de înţeles de către alţii, sau: nu , nu este un afemeiat, el are atenţie distributivă, de vreme ce observă orice blondă voluptoasă, chiar cu mine de mână, sau: nu , este normal să-i fie dor, chiar dacă nu-mi spune asta niciodată; iar dacă el vrea o relaţie deschisă , asta nu înseamnă că nu ţine la mine. ( şi exemplele ar putea continua la nesfârşit). DE CE NU VEDEM ADEVARUL, CHIAR DACĂ NE LOVEŞTE CU TOCUL IN TĂBLIA PATULUI DIN DORMITOR? PENTRU că el nu înşeală ci doar…s-a speriat din cauză că mă iubeşte prea mult.

Faza numărul 3: relaţia propriu-zisă: în care tu faci de mâncare şi el citeşte ziarul, în care tu calci, speli şi el priveşte meciul Rapid-Steaua, aclamând că el ar juca mult mai bine, decât ” p..a ăla de…”. Sau că dacă nu s-ar fi cerut schimbare, ar fi impus într-o scrisoare deschisă la „Procesul etapei” să fie demis „animalul ăla de antrenor care nu face nici măcar un borş”,la care tu te întrebi: dacă de perişoare sau poate o supică din aia pe care mă-sa o face prea sărată…. Iar când e vorba de sex, nu …alea 4 minute sunt arhisuficiente şi-l adorm mai repede decât un somnifer, în timp ce tu, cu privirile în tavanul, de acuma crăpat, ( ar trebui văruit)…, gândeşti: ce-a fost asta? A trecut acceleratul…of!
Şi ca să nu vă îngroziţi toate… mai există Feţi-Frumoşi, care fac burtă doar după 40 de ani, se îmbracă la costum şi probabil vă vor înşela doar cu secretara aia noua şi ‘bună’ pe care trebuia, musai, să o angajeze, cu toate că şi Geta făcea treabă bună, da; vezi tu, dragă, nu este chiar aşa prezentabilă şi eu ţin la relaţiile cu publicul… Mai mult decât atât, în pat probabil îţi vor spune iepuraş sau ursuleţ, cu toate că pe tine te cheamă Anicuţa sau Virginia… iar tu te vei intreba câteodată : de ce a sunat Ixuleasca la 12, că totuşi nu era nici o sedinţă urgentă…şi actele erau la birou. V-am indispus…!?
Staţi liniştite…mai există artiştii… care oricum trăiesc o viaţă boemă în care vodka stă la putere şi dacă ocazional sunt veseli, să ştiţi că iar au dat iama în iarbă şi nu aia din ghiveciul pisicii…( ciudat cum, toţi bărbaţii vor un animal de casă, care să se gudure la picioarele lor puturoase şi să dea din coadă, bot sau ambele când se întorc ‘afumaţi’ de la vreo chindie între bărbaţi… de parcă tu nu le-ai fi de-ajuns).
Bărbatul de casă,” cel mai prost animal”… care spală, are grijă de copil, face mâncare, masaj şi curăţenie în baie… de şapte ori pe zi… acesta probabil are o mamă autoritară care crede că nu eşti destul de bună pentru ‘prinţişorul ei’ care, uite, câte ştie să facă, iar tu te gândeşti că bărbatul ăsta este înspăimântat de ideea de cunnilingus sau că nici nu vrea să audă de oglindă pe tavan sau sex pe podea… totuşi, nu te înşeală şi asta pentru că oricum este lamentabil în pat şi probabil Doamne-Doamne şi mă-sa l-ar pedepsi.
Bărbaţii sunt atât de diferiţi şi totuşi atât de necesari...
Relaţia propriu-zisă are şi părţile ei bune, te face să te gândeşti că mai rău de atât nu poţi nimeri… deci să mai ai speranţe.
Deci dacă v-aţi speriat şi aveaţi de ce , întrebaţi-vă de două mai multe ori, dacă bărbatul ce stă lângă voi merită şi dacă v-aţi imagina gravidă şi spălând şosete pentru şi din cauza lui.
Mai mult decât atât, sensibilitatea lui utopică, aferentă stării de dinaintea PASULUI CEL MARE (căsătorie)… va dispărea în timp record… încât n-o să ştiţi ce v-a lovit…
Din experienţa mea vă spun că nu totul e atât de roz cum pare, iar dacă părerea voastră de tinere îndrăgostite e contrară… mai aşteptaţi...

4…DECRISTALIZAREA.
Mai mult decât atât, această etapă nu ne învăluie treptat ca o pânză de păianjen ci ne loveşte deodata, în cele mai neaşteptate momente, exemple…: prima vizită la părinţii tăi, când el grohăie ca un porc în călduri şi scuipă sudălmi cu nasul în farfuria plină cu mâncarea preferată, pregatită special pentru PEŢITOR…. sau: credeai că s-a lăsat de fumat? Nu. De ce? Pentru că simte o nevoie deosebită să deschidă geamul la balcon, să nu ţi se coacă cozonacul, sau să afume feţişoara plânsă a copilaşului vostru, născut nu făcut din dragostea voastră…(în concubinaj...pentru că” n-aveţi încă bani de nuntă”).
Să nu credeţi că exemplele s-au terminat…mai devreme sau mai târziu apare în viaţa voastră coana GELOZIE…De ce? Cu cine? Când? Unde ? Cu ce ocazie îţi permiţi să întârzii 10 minute, în loc să fugi direct de la slujbă în primul autobuz… şi mai mult decât atât: de ce te-ai uitat aşa la ăla? De ce nu pleci capul când vorbesc cu tine? Femeia trebuie să fie supusă bărbatului… femeia nu trebuie să se îmbrace aşa pe stradă… ce ,tu eşti gospodină sau curvă? Şi trebuie să nu cumva să comentezi la orice „ ghiduşie” face el că de’ nu erai virgină când l-ai întâlnit.
Aş putea continua, înşirând păcatele bărbaţilor...DAR...
Păcatul nostru al femeilor este bărbatul...şi trebuie să găsim un mijloc de a ne întemeia o familie „fericită” , cu unul dintre rarele cazuri de bărbat potrivit pentru noi.
Ezistă poate pentru fiecare, unul şi bun... care „dresat” corespunzător se poate transforma în Făt-Frumos.

Fetelor! Nu mă luaţi în seamă...şi speraţi! "  loooool  :rolleyes:


07-03-2006 18:34:05
   
?? Soryn
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006
Mesaje: 874

andreeas74 a scris:

:(:(:( ....Tu ce faci ?? Generalizezi?? Esti mosogin! :p:p:p


Fetelor! Nu mă luaţi în seamă...şi speraţi! "  loooool  :rolleyes:E trist

E trist sa fi acuzat ,considerat misogin doar pentru ca iti spui parerea (cine isi aduce aminte definitia dictaturii?)

E trist cand altii , superficiali ,te judeca fara sa inteleaga .

E trist ca femeia nu are decat vina de a cunoaste un barbat(pare perfectiunea intruchipata) semn de narcisism, fantasme egocentrice , orgolii oportuniste

E trist cand toti barbatii sunt buni doar sa faci o ciorba cu ei (toti in aceeasi oala)
eu stiam ca fiecare fiinta e unica.

E trist sa fii o victima inchipuita ....o viata
Mai ales sa fii propria ta victima

cred ca pentru fiecare din defectele barbatilor as gasi de 2 ori mai multe ,la femei

prefer sa privesc ce e frumos la o femeie nu ce e urat

daca ar face si ele la fel , lumea ar fi mai buna, ar suferi mai putin .

Dar se pare ca sadomasochismul psihologic e la moda.


Prefer sa raman demodat


Dezgustator : "dresat"  , e o forma subtila sa spui ca barbatii sunt animale?

Recunosc: unele femei se confrunta cu probleme f grele in societatea de azi
                 Megalomanie nelimitat, perversiune morala, rasism sexual,

Hm ,ma intreb , oare intr-un cuplu nu pun probleme toate astea?

Oare cine poate iubi asa ceva?


dar stiu ca lumea e facuta din toate cele , de la o extrema la alta

Bine ca nu sunt pe toate meleagurile , conceptiile astea

Ultima modificare facuta de Soryn (08-06-2006 21:56:24)


08-06-2006 21:42:38
   
?? Zefli
Cont Sters

Inregistat: 02-06-2006
Mesaje: 80
Totul se reduce la politica, adica conteaza cine minte mai frumos ... restul sunt doar nuante ...

Pe de alta parte, cum se poate sfarsi ceva ce incepe printr-o minciuna ???

Ma doare capul din nou ... Sa mai zica cineva ca nu inteleg femeile ...


09-06-2006 02:56:36
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000
Cum ai spus tu... numai ca politica presupune si urmarirea unor obiective... astfel, sa minti, frumos dar gratuit, as fi si mai trist.. irosire curata.

E o politica si-n dormitor? Da... pina si acolo intram cu interese: femeile cauta dragostea, barbatii isi etaleaza oferta in sex si bani, dupa cum prea bine s-a spus pe topicuri... cel putin eu asta am inteles citind in ultima vreme.

minciuna, minciuna... mofturi... orice minciuna implica si un adevar. Chestie de accent, chestie de moralitate. :x:x


09-06-2006 03:24:09
   
?? Zefli
Cont Sters

Inregistat: 02-06-2006
Mesaje: 80
SS, se pare ca vorbim de lucruri aparent diferite ... Daca femeile cauta doar dragostea, de ce abordeaza o tinuta atat de sexi ? Cuvantul sexi vine de la sex iar daca barbatii se gandesc doar la sex, adica la femei sexi, atunci inseamna ca si ei vor de fapt dragoste ...

Prin urmare, barbatii si femeile vor acelasi lucru ...
;)

Ultima modificare facuta de Zefli (09-06-2006 03:40:30)


09-06-2006 03:38:20
   
?? Zefli
Cont Sters

Inregistat: 02-06-2006
Mesaje: 80
vorbim vorbe doar ca sa ajungem la aceiasi concluzie ...

09-06-2006 03:39:56
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 01-09-2005
Mesaje: 1904
de ce nu-mi dati si mie un beep cind va stringeti aici? promit sa nu ma bag intre voi...

09-06-2006 04:20:55
   
?? Soryn
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006
Mesaje: 874

SandieShaw a scris:

Cum ai spus tu... numai ca politica presupune si urmarirea unor obiective... astfel, sa minti, frumos dar gratuit, as fi si mai trist.. irosire curata.

E o politica si-n dormitor? Da... pina si acolo intram cu interese: femeile cauta dragostea, barbatii isi etaleaza oferta in sex si bani, dupa cum prea bine s-a spus pe topicuri... cel putin eu asta am inteles citind in ultima vreme.

minciuna, minciuna... mofturi... orice minciuna implica si un adevar. Chestie de accent, chestie de moralitate. :x:xIertare , imi e greu sa accept virtutile minciunii
Ideea ca minciuna in anumite cazuri face bine , consider ca e falsa , nu face decat sa amane un deznodamant , la termen lung face rau tuturor .Face bine pe moment doar ipocritilor , escrocilor.Mai devreme s au mai tarziu tot lor le face rau,chiar daca aparent , pe moment ,au multe de castigat , vine si timpul in care vor plati cu varf si indesat , atunci cand ne punem intrebarea: de ce mie? sa ne aducem aminte de...minciuni.


Nobile ganduri la adresa femeilor, ca de obicei barbatii sunt dezgustatori (chiar toti?)
Exista femei ce nu cauta bogatie (cele care sunt deja bogate suficient) ,dar sunt putine .Stiu ca incearca sa nu minta si vor sa fie sincere , problema incepe atunci cand se mint pe ele insisi.In privintza asta ,recunosc ....le sunt superioare barbatilor.


17-06-2006 15:18:33
   
?? Soryn
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006
Mesaje: 874

egon a scris:

Sufletul....o farama de rasuflare divina data omului intru pastrare si desavarsire....aparent nici ca se putea gasi un mai neadecvat depozitar al pretioasei comori!
Otravuri letale ca minciuna,ura,tradarea,ipocrizia,rapacitatea,crima mutileaza sau chiar ucid darul divin....fara nici o sansa de salvare la prima vedere...
Si atunci de undeva, din esenta divina a omului isi face aparitia Dragostea....singurul antidot contra Raului...pentru ca dragostea este Dumnezeu iar Dumnezeu este dragoste!
Omul care iubeste devine dintr-o data cel mai sigur lacas de pastrare si desavarsire al sufletului....deci,iubiti-va si veti trai vesnic!:razz:


Imi scot palaria Egon , cam asa gandesc si eu..........o singura remarca am ....dragostea e diferita de iubire ,dragostea e revendicata de femei , nu le place cuvantul sex :) dragostea , ar insemna pt ele ;preludiu inainte si dupa,pasiune(un foc ce arde cu putere , chiar daca din paie),senzatii puternice( pe care barbatul le cauta altfel),sentimente (pe care barbatul le simte tot timpul nu doar in dragoste),jocuri tandre,saruturi divine,mangaieri dulci( pe care barbatul si le doreste si el cand se simte iubit si apreciat,altfel compreseaza si compenseaza totul in sex ,sa nu deranjeze ore femeia ce o iubeste dar nu e sigur ca e iubit,sunt tot timpul grabite si ocupate femeile astea,deabia au, uneori,timp pt sex , ce sa mai vorbesti de restul? ) si cam in ultimul rand mai mult s au mai putina iubire ,depinde de egocentrismul , narcisismul fiecareaia........cam asta inseamna dragostea pt femei.Deci mai bine ar fi sa vorbim de iubire decat de sex cu nabadai.
       Dumnezeu e ToT dar cel mai mult IUBIRE
Ne iubeste la fel cand suntem rai cand suntem buni , pe toti , stie ca tot noi suferim daca suntem rai daca suntem buni .Dar cel mai mult ne iubeste cand iubim , ne simte mai aproape de EL


17-06-2006 15:43:27
   
?? angelsnake
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
Mesaje: 27

Marseillu a scris:

Tot minciuna e si asta , barbatii mint din lasitae (parerea femeilor) ,femeile nu-si tin cuvantul dat  tot din lasitate (parerea barbatilor), sau e mai complicat de atat?
o femeie isi inseala barbatul pt ca e dezamagita in asteptari, ranita in orgoliu ,nerespectata si multe alte motive .Oare pot ele sa-si inchipuie ca si barbatul o face din aceleasi motive ? Femeile privesc cu dispret ,barbatii orgoliosi ,mandri,laudarosi si plini de sexul lor. Oare pot ele sa si imagineze ca si barbatii vad aceleasi lucruri la femei? cu o singura diferenta ; barbatul isi priveste sexul ca instrument de placere ,femeile au ceva in plus ;un instrument de santaj si manipulare.

oamenii nu si pot tine cuvantul pentru ca el este facut sa zboare , nu sa stea locului . ce e mei bun : un ticalos care si tine cuvantul sau un bonom zapacit care in cele din urma il respecta /


24-01-2007 01:08:41
   
?? angelsnake
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
Mesaje: 27

Soryn a scris:


egon a scris:

Sufletul....o farama de rasuflare divina data omului intru pastrare si desavarsire....aparent nici ca se putea gasi un mai neadecvat depozitar al pretioasei comori!
Otravuri letale ca minciuna,ura,tradarea,ipocrizia,rapacitatea,crima mutileaza sau chiar ucid darul divin....fara nici o sansa de salvare la prima vedere...
Si atunci de undeva, din esenta divina a omului isi face aparitia Dragostea....singurul antidot contra Raului...pentru ca dragostea este Dumnezeu iar Dumnezeu este dragoste!
Omul care iubeste devine dintr-o data cel mai sigur lacas de pastrare si desavarsire al sufletului....deci,iubiti-va si veti trai vesnic!:razz:


Imi scot palaria Egon , cam asa gandesc si eu..........o singura remarca am ....dragostea e diferita de iubire ,dragostea e revendicata de femei , nu le place cuvantul sex :) dragostea , ar insemna pt ele ;preludiu inainte si dupa,pasiune(un foc ce arde cu putere , chiar daca din paie),senzatii puternice( pe care barbatul le cauta altfel),sentimente (pe care barbatul le simte tot timpul nu doar in dragoste),jocuri tandre,saruturi divine,mangaieri dulci( pe care barbatul si le doreste si el cand se simte iubit si apreciat,altfel compreseaza si compenseaza totul in sex ,sa nu deranjeze ore femeia ce o iubeste dar nu e sigur ca e iubit,sunt tot timpul grabite si ocupate femeile astea,deabia au, uneori,timp pt sex , ce sa mai vorbesti de restul? ) si cam in ultimul rand mai mult s au mai putina iubire ,depinde de egocentrismul , narcisismul fiecareaia........cam asta inseamna dragostea pt femei.Deci mai bine ar fi sa vorbim de iubire decat de sex cu nabadai.
       Dumnezeu e ToT dar cel mai mult IUBIRE
Ne iubeste la fel cand suntem rai cand suntem buni , pe toti , stie ca tot noi suferim daca suntem rai daca suntem buni .Dar cel mai mult ne iubeste cand iubim , ne simte mai aproape de EL

va rog vorbiti mai cu circumspectie despre iubire . si in fiecare zi calcam fara sa vrem o furnica , ceea ce inseamna ca ucidem .


24-01-2007 01:11:31
   
?? angelsnake
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
Mesaje: 27

andreeas74 a scris:

:(:(:( ....Tu ce faci ?? Generalizezi?? Esti mosogin! :p:p:p


Iata replica:

Manifestul unei misandre

dedicat , cu respect,barbaţilor misogini


"Cine a iubit frumos, cine a greşit? Să numărăm părerile de rău şi zâmbetele… să sperăm că doar ce vrem noi este esenţial şi ce doresc alţii sunt simple aberaţii… sunt tânără , cu sângele cald şi fremătând de dorinţe ascunse…şi scriu despre ei, a se citi îndragostiţi şi despre noi, a se citi nepăsători, sau despre ea, a se citi copilă, sau despre tine, a se citi îngândurată, sau despre el, a se citi nehotărât.
De ce scriu despre IUBIRE? Şi de ce scriu despre bărbaţi?
Omul prin natura sa este o fiinţă socială, nevoia de a trăi înconjurat de semenii săi primează, căci după cum striga Aristotel, numai fiarele şi supraoamenii( zeii) pot trăi în afara socialului. Iar iubirea reprezintă sentimentul cel mai complex care leagă doi oameni, şi se diferenţiază de prietenie tocmai prin existenţa dorinţei sexuale. Şi de ce să nu admitem: sexul este foarte important…pentru că o altă trebuinţă fundamentală a oamenilor este aceea de a procrea.( de unde şi nevoia noastră, a femeilor de a trăi cu şi lângă bărbaţi).
Deci motivaţia mea, suficient argumentată mă îndeamnă să trec la un alt capitol important:
Cum şi de ce/ cine ne îndrăgostim?
Ne îndrăgostim pentru că recunoaştem în persoanele cu care intrăm în contact, o oportunitate, o şansă de a cunoaşte fericirea…şi mai mult decât atât căutăm instinctiv un veritabil partener de viaţă şi un părinte pentru viitorii noştri copii.
Cum ne îndrăgostim? Privim, placem, observăm, intrăm în contact, stabilim o legătură fizică şi spirituală, … iar apoi trecem prin fazele specifice procesului de îndrăgostire:

1. Oscilaţia emoţiilor pozitive, analizăm modul în care ne simţim cu partenerul şi modul în care ne simţim singure, dacă rezultatul este pozitiv , adică persoana de lângă noi este potrivită pentru a ne face să ne simţim bine, se trece la etapa următoare.

2. Cristalizarea calităţilor pe care le deţine partenerul: şi ne confruntam cu situaţii de genul: nu , iubitul meu nu este timid, el nu-şi exprimă opiniile până nu cunoaşte mai bine interlocutorul, sau: nu, el nu bea prea mult, el este doar un bun consumator, sau: nu , el nu este un porc, este doar mai puţin sensibil decât mine,sau: nu, el nu este pervers în pat, dorinţele lui erotice sunt mai greu de înţeles de către alţii, sau: nu , nu este un afemeiat, el are atenţie distributivă, de vreme ce observă orice blondă voluptoasă, chiar cu mine de mână, sau: nu , este normal să-i fie dor, chiar dacă nu-mi spune asta niciodată; iar dacă el vrea o relaţie deschisă , asta nu înseamnă că nu ţine la mine. ( şi exemplele ar putea continua la nesfârşit). DE CE NU VEDEM ADEVARUL, CHIAR DACĂ NE LOVEŞTE CU TOCUL IN TĂBLIA PATULUI DIN DORMITOR? PENTRU că el nu înşeală ci doar…s-a speriat din cauză că mă iubeşte prea mult.

Faza numărul 3: relaţia propriu-zisă: în care tu faci de mâncare şi el citeşte ziarul, în care tu calci, speli şi el priveşte meciul Rapid-Steaua, aclamând că el ar juca mult mai bine, decât ” p..a ăla de…”. Sau că dacă nu s-ar fi cerut schimbare, ar fi impus într-o scrisoare deschisă la „Procesul etapei” să fie demis „animalul ăla de antrenor care nu face nici măcar un borş”,la care tu te întrebi: dacă de perişoare sau poate o supică din aia pe care mă-sa o face prea sărată…. Iar când e vorba de sex, nu …alea 4 minute sunt arhisuficiente şi-l adorm mai repede decât un somnifer, în timp ce tu, cu privirile în tavanul, de acuma crăpat, ( ar trebui văruit)…, gândeşti: ce-a fost asta? A trecut acceleratul…of!
Şi ca să nu vă îngroziţi toate… mai există Feţi-Frumoşi, care fac burtă doar după 40 de ani, se îmbracă la costum şi probabil vă vor înşela doar cu secretara aia noua şi ‘bună’ pe care trebuia, musai, să o angajeze, cu toate că şi Geta făcea treabă bună, da; vezi tu, dragă, nu este chiar aşa prezentabilă şi eu ţin la relaţiile cu publicul… Mai mult decât atât, în pat probabil îţi vor spune iepuraş sau ursuleţ, cu toate că pe tine te cheamă Anicuţa sau Virginia… iar tu te vei intreba câteodată : de ce a sunat Ixuleasca la 12, că totuşi nu era nici o sedinţă urgentă…şi actele erau la birou. V-am indispus…!?
Staţi liniştite…mai există artiştii… care oricum trăiesc o viaţă boemă în care vodka stă la putere şi dacă ocazional sunt veseli, să ştiţi că iar au dat iama în iarbă şi nu aia din ghiveciul pisicii…( ciudat cum, toţi bărbaţii vor un animal de casă, care să se gudure la picioarele lor puturoase şi să dea din coadă, bot sau ambele când se întorc ‘afumaţi’ de la vreo chindie între bărbaţi… de parcă tu nu le-ai fi de-ajuns).
Bărbatul de casă,” cel mai prost animal”… care spală, are grijă de copil, face mâncare, masaj şi curăţenie în baie… de şapte ori pe zi… acesta probabil are o mamă autoritară care crede că nu eşti destul de bună pentru ‘prinţişorul ei’ care, uite, câte ştie să facă, iar tu te gândeşti că bărbatul ăsta este înspăimântat de ideea de cunnilingus sau că nici nu vrea să audă de oglindă pe tavan sau sex pe podea… totuşi, nu te înşeală şi asta pentru că oricum este lamentabil în pat şi probabil Doamne-Doamne şi mă-sa l-ar pedepsi.
Bărbaţii sunt atât de diferiţi şi totuşi atât de necesari...
Relaţia propriu-zisă are şi părţile ei bune, te face să te gândeşti că mai rău de atât nu poţi nimeri… deci să mai ai speranţe.
Deci dacă v-aţi speriat şi aveaţi de ce , întrebaţi-vă de două mai multe ori, dacă bărbatul ce stă lângă voi merită şi dacă v-aţi imagina gravidă şi spălând şosete pentru şi din cauza lui.
Mai mult decât atât, sensibilitatea lui utopică, aferentă stării de dinaintea PASULUI CEL MARE (căsătorie)… va dispărea în timp record… încât n-o să ştiţi ce v-a lovit…
Din experienţa mea vă spun că nu totul e atât de roz cum pare, iar dacă părerea voastră de tinere îndrăgostite e contrară… mai aşteptaţi...

4…DECRISTALIZAREA.
Mai mult decât atât, această etapă nu ne învăluie treptat ca o pânză de păianjen ci ne loveşte deodata, în cele mai neaşteptate momente, exemple…: prima vizită la părinţii tăi, când el grohăie ca un porc în călduri şi scuipă sudălmi cu nasul în farfuria plină cu mâncarea preferată, pregatită special pentru PEŢITOR…. sau: credeai că s-a lăsat de fumat? Nu. De ce? Pentru că simte o nevoie deosebită să deschidă geamul la balcon, să nu ţi se coacă cozonacul, sau să afume feţişoara plânsă a copilaşului vostru, născut nu făcut din dragostea voastră…(în concubinaj...pentru că” n-aveţi încă bani de nuntă”).
Să nu credeţi că exemplele s-au terminat…mai devreme sau mai târziu apare în viaţa voastră coana GELOZIE…De ce? Cu cine? Când? Unde ? Cu ce ocazie îţi permiţi să întârzii 10 minute, în loc să fugi direct de la slujbă în primul autobuz… şi mai mult decât atât: de ce te-ai uitat aşa la ăla? De ce nu pleci capul când vorbesc cu tine? Femeia trebuie să fie supusă bărbatului… femeia nu trebuie să se îmbrace aşa pe stradă… ce ,tu eşti gospodină sau curvă? Şi trebuie să nu cumva să comentezi la orice „ ghiduşie” face el că de’ nu erai virgină când l-ai întâlnit.
Aş putea continua, înşirând păcatele bărbaţilor...DAR...
Păcatul nostru al femeilor este bărbatul...şi trebuie să găsim un mijloc de a ne întemeia o familie „fericită” , cu unul dintre rarele cazuri de bărbat potrivit pentru noi.
Ezistă poate pentru fiecare, unul şi bun... care „dresat” corespunzător se poate transforma în Făt-Frumos.

Fetelor! Nu mă luaţi în seamă...şi speraţi! "  loooool  :rolleyes:

Cred ca aici prezinti un soi de relatie infernala dintre barbat si femeie , care e dusa in ameteala acestor timpuri romanesti nici medievale dar nici moderne . suntem o societate care vrea sa para moderna , dar nu vrea sa se recunoasca asa cum este . HAOS. Curaj si respect pentru aura existentiala a fiecaruia nu exista . eu nu vreau sa fiu dresat , pot fi iubit asa cum sunt si pot iubi pe cineva asa cum este . si daca alungi din viata ta surpriza clipei pe care nu o poti opri , atunci se duce totul de rapa .


24-01-2007 01:28:40
   
?? angelsnake
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
Mesaje: 27

andreeas74 a scris:

:(:(:( ....Tu ce faci ?? Generalizezi?? Esti mosogin! :p:p:p


Iata replica:

Manifestul unei misandre

dedicat , cu respect,barbaţilor misogini


"Cine a iubit frumos, cine a greşit? Să numărăm părerile de rău şi zâmbetele… să sperăm că doar ce vrem noi este esenţial şi ce doresc alţii sunt simple aberaţii… sunt tânără , cu sângele cald şi fremătând de dorinţe ascunse…şi scriu despre ei, a se citi îndragostiţi şi despre noi, a se citi nepăsători, sau despre ea, a se citi copilă, sau despre tine, a se citi îngândurată, sau despre el, a se citi nehotărât.
De ce scriu despre IUBIRE? Şi de ce scriu despre bărbaţi?
Omul prin natura sa este o fiinţă socială, nevoia de a trăi înconjurat de semenii săi primează, căci după cum striga Aristotel, numai fiarele şi supraoamenii( zeii) pot trăi în afara socialului. Iar iubirea reprezintă sentimentul cel mai complex care leagă doi oameni, şi se diferenţiază de prietenie tocmai prin existenţa dorinţei sexuale. Şi de ce să nu admitem: sexul este foarte important…pentru că o altă trebuinţă fundamentală a oamenilor este aceea de a procrea.( de unde şi nevoia noastră, a femeilor de a trăi cu şi lângă bărbaţi).
Deci motivaţia mea, suficient argumentată mă îndeamnă să trec la un alt capitol important:
Cum şi de ce/ cine ne îndrăgostim?
Ne îndrăgostim pentru că recunoaştem în persoanele cu care intrăm în contact, o oportunitate, o şansă de a cunoaşte fericirea…şi mai mult decât atât căutăm instinctiv un veritabil partener de viaţă şi un părinte pentru viitorii noştri copii.
Cum ne îndrăgostim? Privim, placem, observăm, intrăm în contact, stabilim o legătură fizică şi spirituală, … iar apoi trecem prin fazele specifice procesului de îndrăgostire:

1. Oscilaţia emoţiilor pozitive, analizăm modul în care ne simţim cu partenerul şi modul în care ne simţim singure, dacă rezultatul este pozitiv , adică persoana de lângă noi este potrivită pentru a ne face să ne simţim bine, se trece la etapa următoare.

2. Cristalizarea calităţilor pe care le deţine partenerul: şi ne confruntam cu situaţii de genul: nu , iubitul meu nu este timid, el nu-şi exprimă opiniile până nu cunoaşte mai bine interlocutorul, sau: nu, el nu bea prea mult, el este doar un bun consumator, sau: nu , el nu este un porc, este doar mai puţin sensibil decât mine,sau: nu, el nu este pervers în pat, dorinţele lui erotice sunt mai greu de înţeles de către alţii, sau: nu , nu este un afemeiat, el are atenţie distributivă, de vreme ce observă orice blondă voluptoasă, chiar cu mine de mână, sau: nu , este normal să-i fie dor, chiar dacă nu-mi spune asta niciodată; iar dacă el vrea o relaţie deschisă , asta nu înseamnă că nu ţine la mine. ( şi exemplele ar putea continua la nesfârşit). DE CE NU VEDEM ADEVARUL, CHIAR DACĂ NE LOVEŞTE CU TOCUL IN TĂBLIA PATULUI DIN DORMITOR? PENTRU că el nu înşeală ci doar…s-a speriat din cauză că mă iubeşte prea mult.

Faza numărul 3: relaţia propriu-zisă: în care tu faci de mâncare şi el citeşte ziarul, în care tu calci, speli şi el priveşte meciul Rapid-Steaua, aclamând că el ar juca mult mai bine, decât ” p..a ăla de…”. Sau că dacă nu s-ar fi cerut schimbare, ar fi impus într-o scrisoare deschisă la „Procesul etapei” să fie demis „animalul ăla de antrenor care nu face nici măcar un borş”,la care tu te întrebi: dacă de perişoare sau poate o supică din aia pe care mă-sa o face prea sărată…. Iar când e vorba de sex, nu …alea 4 minute sunt arhisuficiente şi-l adorm mai repede decât un somnifer, în timp ce tu, cu privirile în tavanul, de acuma crăpat, ( ar trebui văruit)…, gândeşti: ce-a fost asta? A trecut acceleratul…of!
Şi ca să nu vă îngroziţi toate… mai există Feţi-Frumoşi, care fac burtă doar după 40 de ani, se îmbracă la costum şi probabil vă vor înşela doar cu secretara aia noua şi ‘bună’ pe care trebuia, musai, să o angajeze, cu toate că şi Geta făcea treabă bună, da; vezi tu, dragă, nu este chiar aşa prezentabilă şi eu ţin la relaţiile cu publicul… Mai mult decât atât, în pat probabil îţi vor spune iepuraş sau ursuleţ, cu toate că pe tine te cheamă Anicuţa sau Virginia… iar tu te vei intreba câteodată : de ce a sunat Ixuleasca la 12, că totuşi nu era nici o sedinţă urgentă…şi actele erau la birou. V-am indispus…!?
Staţi liniştite…mai există artiştii… care oricum trăiesc o viaţă boemă în care vodka stă la putere şi dacă ocazional sunt veseli, să ştiţi că iar au dat iama în iarbă şi nu aia din ghiveciul pisicii…( ciudat cum, toţi bărbaţii vor un animal de casă, care să se gudure la picioarele lor puturoase şi să dea din coadă, bot sau ambele când se întorc ‘afumaţi’ de la vreo chindie între bărbaţi… de parcă tu nu le-ai fi de-ajuns).
Bărbatul de casă,” cel mai prost animal”… care spală, are grijă de copil, face mâncare, masaj şi curăţenie în baie… de şapte ori pe zi… acesta probabil are o mamă autoritară care crede că nu eşti destul de bună pentru ‘prinţişorul ei’ care, uite, câte ştie să facă, iar tu te gândeşti că bărbatul ăsta este înspăimântat de ideea de cunnilingus sau că nici nu vrea să audă de oglindă pe tavan sau sex pe podea… totuşi, nu te înşeală şi asta pentru că oricum este lamentabil în pat şi probabil Doamne-Doamne şi mă-sa l-ar pedepsi.
Bărbaţii sunt atât de diferiţi şi totuşi atât de necesari...
Relaţia propriu-zisă are şi părţile ei bune, te face să te gândeşti că mai rău de atât nu poţi nimeri… deci să mai ai speranţe.
Deci dacă v-aţi speriat şi aveaţi de ce , întrebaţi-vă de două mai multe ori, dacă bărbatul ce stă lângă voi merită şi dacă v-aţi imagina gravidă şi spălând şosete pentru şi din cauza lui.
Mai mult decât atât, sensibilitatea lui utopică, aferentă stării de dinaintea PASULUI CEL MARE (căsătorie)… va dispărea în timp record… încât n-o să ştiţi ce v-a lovit…
Din experienţa mea vă spun că nu totul e atât de roz cum pare, iar dacă părerea voastră de tinere îndrăgostite e contrară… mai aşteptaţi...

4…DECRISTALIZAREA.
Mai mult decât atât, această etapă nu ne învăluie treptat ca o pânză de păianjen ci ne loveşte deodata, în cele mai neaşteptate momente, exemple…: prima vizită la părinţii tăi, când el grohăie ca un porc în călduri şi scuipă sudălmi cu nasul în farfuria plină cu mâncarea preferată, pregatită special pentru PEŢITOR…. sau: credeai că s-a lăsat de fumat? Nu. De ce? Pentru că simte o nevoie deosebită să deschidă geamul la balcon, să nu ţi se coacă cozonacul, sau să afume feţişoara plânsă a copilaşului vostru, născut nu făcut din dragostea voastră…(în concubinaj...pentru că” n-aveţi încă bani de nuntă”).
Să nu credeţi că exemplele s-au terminat…mai devreme sau mai târziu apare în viaţa voastră coana GELOZIE…De ce? Cu cine? Când? Unde ? Cu ce ocazie îţi permiţi să întârzii 10 minute, în loc să fugi direct de la slujbă în primul autobuz… şi mai mult decât atât: de ce te-ai uitat aşa la ăla? De ce nu pleci capul când vorbesc cu tine? Femeia trebuie să fie supusă bărbatului… femeia nu trebuie să se îmbrace aşa pe stradă… ce ,tu eşti gospodină sau curvă? Şi trebuie să nu cumva să comentezi la orice „ ghiduşie” face el că de’ nu erai virgină când l-ai întâlnit.
Aş putea continua, înşirând păcatele bărbaţilor...DAR...
Păcatul nostru al femeilor este bărbatul...şi trebuie să găsim un mijloc de a ne întemeia o familie „fericită” , cu unul dintre rarele cazuri de bărbat potrivit pentru noi.
Ezistă poate pentru fiecare, unul şi bun... care „dresat” corespunzător se poate transforma în Făt-Frumos.

Fetelor! Nu mă luaţi în seamă...şi speraţi! "  loooool  :rolleyes:

Cred ca aici prezinti un soi de relatie infernala dintre barbat si femeie , care e dusa in ameteala acestor timpuri romanesti nici medievale dar nici moderne . suntem o societate care vrea sa para moderna , dar nu vrea sa se recunoasca asa cum este . HAOS. Curaj si respect pentru aura existentiala a fiecaruia nu exista . eu nu vreau sa fiu dresat , pot fi iubit asa cum sunt si pot iubi pe cineva asa cum este . si daca alungi din viata ta surpriza clipei pe care nu o poti opri , atunci se duce totul de rapa .


24-01-2007 01:29:19
   
?? costelino1
Cont Sters

Inregistat: 19-05-2006
Mesaje: 685
toata lumea minte, minte si iar minte uneori de bine alteori de rau

27-01-2007 23:16:52
   
?? zippy
Cont Sters

Inregistat: 06-02-2007
Mesaje: 11
cred ca mi-ar fi placut sa fiu cu 10 ani mai tanar si s-o intalnesc pe andreeas 74, inainte sa se marite , ha,ce misogina,chiar numai crede nimeni intr-o relatie adevarata? bineinteles ca noi toti vrem si altceva, dar am mai vazut inca bunicuti plimbandu-se de mana pe bulevard,oare aia or fi facut sex in adevaratul sebs al cuvantului sau numai s-au iubit?

04-03-2007 17:46:52
   
Pagini: 1    
Mergeti la