Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Cum vad eu viata in doi    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193
Un nou subiect de discutii ,dar de data aceasta am sa va scriu cum vad eu o relatie de prietenie in doi ,adica el si ea cu toate ca eu momentan sunt ...doar eu si cu mine, adica nu sunt implicat in nici o relatie cu o Ea !

Multi o sa spuneti ca nu este normal ca la varsta mea sa fiu singur ,ca doar femeile sunt mult mai numeroase de cat barbatii in societate.Teoretic este simplu ,dar practica intotdeauna va spune adevarul despre o relatie in doi si de multe ori realitatea este dureroasa ,asa cum nici eu nu am putut scapa de ea (de realitate).
Asa ca vad lucrurile numai din prisma mea si nu din cea de cuplu care este mult mai complexa si pe care ma straduiesc sa o inteleg cu modestele mele cunostiinte despre viata in doi.Daca tot este un site de matrimoniale macar sa incerc si eu marea cu degetul sa vad daca apa este uda ,fata de altii care navigheaza pe ea cu vaporul.
Sincer sa fiu ,momentan nu am nici o prietena , dar asta nu ma descurajeaza deloc sa va scriu despre cupluri si relatii in doi .Eu din fire sunt un "tip" mai ciudat sa zic , pentru ca am avut si un mediu de dezvoltare ,precum si o educatie , mai deosebite si din aceasta cauza poate ca par mai straniu sau cateodata de neanteles pentru multi dintre cititorii mei. Stiu ca fiecare dintre noi este deosebit in felul sau ,si nimeni nu se poate compara cu nimeni, dar putem concura unii cu ceilalti in diferite domenii . Eu mi-am propus sa nu concurez cu nimeni pentru ca am multe de invatat si in plus ,nici nu se cade sa fac acest lucru ,pentru ca sunt multi dintre voi care la orice ora pot sa imi dea lectii .
Pentru acest lucru va scriu ,si va stimez , pe voi cei care sunteti demni de a fi profesori ,cu cei mai putin initiati in tainele relatiilor de cuplu.
Drept sa va spun dupa primul meu esec intr-o relatie de cuplu , mi-am dat seama ca fetele sunt extraordinar de surprinzatoare si te lovesc in mandrie... exact cand nu te astepti ,cel putin eu am patit-o si nu a fost tocmai placut ; de abia dupa sase luni de zile mi-am revenit din lovitura pe care ea mi-a dat-o si va spun ca nu a fost deloc usor ,dar totusi am invatat o lectie de viata ,si anume : NICIODATA  SA NU ITI SUBESTIMEZI ADVERSARUL ,in cazul meu partenera .

Dupa prima lectie despre relatia in cuplu , am renuntat cativa ani sa mai incerc de a avea o noua prietena pentru ca nu mai eram in stare sa fiu eu ,dupa lovitura primita.
Acum am trecut peste acest moment si mi-am spus ca viata merge inainte cu sau fara mine si am ajuns si la concluzia care nu ma lasa sa am o iubita : nu sunt pregatit pentru o relatie in doi !
Pare absurd ,ilar sau patetic, depinde cum privesti lucrurile ,dar asta este realitatea mea .
Acum nu incerc decat sa va scriu poate din asta aveti si voi cate ceva de invatat sau de reamintit pentru unii dintre dv.pentru  care aceste lucruri s-au petrecut demult .
Din punctul meu de vedere , o relatie in ziua de azi este mult mai complexa si mai dificila de realizat ,poate datorita si faptului ca suntem destul de avansati tehnologic si multi dintre noi nu mai au timpul necesar de a iesi pur si simplu la o intalnire ,si din aceasta cauza prefera net-ul ,care sincer sa fiu nu stiu cat de mult poate apropia doua persoane care vor sa se cunoasca prin intermediul lui.
Acesta fiind inceputul noului subiect de discutie ,astept sa scrieti si sa comentati din punctul dv. de vedere , tema acestui subiect de discutie.

Cristian P.

Ultima modificare facuta de Cristi28Dj (22-08-2006 01:56:33)


22-08-2006 01:41:34
   
?? sjf
Cont Sters

Inregistat: 20-11-2005
Mesaje: 1055
:D Eu am primit o astfel de lovitura 'in amorul prorpiu' prin clasa a 10-a, iarna, cand prima mea prietena serioasa (la care tineam) m-a parasit fara explicatii dupa vreo 3 luni. Cum asa !? De ce?! Pe mine!?! Si pe langa faptul ca imi lipsea enorm, muream de ciuda si nu intelegeam cum de m-a parasit (a se citi: pe mine, cel mai destept si frumos). Dupa cativa ani am aflat ca de fapt parintii ei erau impotriva relatiei cu un derbedeu ca mine (eram colegi de liceu, iar eu, evident, vedeta). Da' n-a durat atata sa-mi revin, oricum imi face placere si acum (dupa vreo 8-9 ani) sa ma intalnesc cu ea.

Ultima modificare facuta de sjf (22-08-2006 12:07:49)


22-08-2006 12:06:24
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002

am fost parasita de prietenul meu din liceu pentru ca nu doream sa fac dragoste cu el

....iata o parte din povestea  de dragoste a unei fete.


desi il iubeam nu ma simteam pregatita sa fac un asemenea pas, as fi dorit sa mai astept dar el o tinea doar pe a lui.Nu numai ca m-a parasit dar a si inceput sa raspindeasca despre mine tot felul de zvonuri care mai de care mai neadevarate.
Se simtea probabil lovit in amorul propiu pentru ca eu il refuzasem cu atita incapatinare.
Ulterior am aflat ca de fapt el facuse un pariu cu colegii lui prin care daca ii cedam intr-o luna de zile ar fi cistigat o lada de bere .

cam greu cu amorul propiu la barbati ..nu ?


22-08-2006 17:49:58
   
?? sjf
Cont Sters

Inregistat: 20-11-2005
Mesaje: 1055
Cand iei chestiile astea personal devin foarte urate, dar cand privesti lucrurile detasat observi ca n-ai cum sa schimbi ceva. Oricat i-ai spune uneia ca n-ai vazut nicio fata fericita 'dupa' si ca trebuie sa aiba rabdare si sa se gandeasca la consecinte, cand nu vei mai fi prin preajma tot o sa calce pe bec. Si asa ii trebuie. In final aici nu discutam despre ' barbatii care e porci si care exploateza tinerele nestiutoare' ci despre faptul ca daca te bagi in laturi te mananca porcii. Iar bunul simt trebuie sa te tina departe de laturi. La orice varsta. E un fel de lant trofic in care toti isi merita soarta.

22-08-2006 21:06:45
   
nikkisor
Femeie

Nou venit

Inregistat: 17-08-2006
Mesaje: 59
cristi poate k ai dreptate ,ink nu esti pregatit pt o relatie in doi.majoritatea dintre noi avem perioade d-astea.dar nu ar trebui totusi sa t simti atat d ranit din cauza acelei fete,inseamna k nu t merita.inteleg k suferi dupa ea dar stai linistit k o sa iti treaca si iti vei mai gasi o gramada d fete!asa k capul sus si porneste la agatat!!sa stii k majoritatea primesc lovituri din aseta dure,dar cu timpul ranile trec!

24-08-2006 03:20:42
   
?? Puff Daddy
Cont Sters

Inregistat: 17-08-2006
Mesaje: 20
zici tu asa doar fiindca ai 20 de ani ... dar la 28 de ani altfel vezi lucrurile ... fetele care il merita pe cristisor se fut intre timp, fac copii si se fut iarasi ...
iar tu ii zici lu cristisor sa aiba putintica rabdare ?

zii mai bine sa puna mana pe tate si buci ca asa se cuceresc femeile ... ele mereu zic nu, dar nu cred ca se merita se le iei in serios ...


24-08-2006 03:26:03
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

Puff Daddy a scris:

zici tu asa doar fiindca ai 20 de ani ... dar la 28 de ani altfel vezi lucrurile ... fetele care il merita pe cristisor se fut intre timp, fac copii si se fut iarasi ...
iar tu ii zici lu cristisor sa aiba putintica rabdare ?

zii mai bine sa puna mana pe tate si buci ca asa se cuceresc femeile ... ele mereu zic nu, dar nu cred ca se merita se le iei in serios ...


Trecand peste adevarul expus mai popular ,chiar sunt mirat sa aflu cate femei s-au lasat cucerite in stilul asta !


09-09-2006 01:09:53
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193
...chiar azi ,plimbandu-ma prin parc am vazut cupluri sarutandu-se pe aleile parcului in vazul trecatorilor iar unii dintre ei chiar stateau pe banci in pozitii indecente mai ceva ca la ei acasa . Surprinzator este faptul ca atunci cand esti indragostit ,de multe ori treci peste decenta si manifesti in public gesturi erotice ,care pentru ceilalti trecatori nu cad prea bine la stomac si impresia facuta este pe masura spectacolului de cuplu intr-un loc public.
Acest lucru este incitant si excitant pentru cupluri sa se manifeste sub privirile celor din jur si acest lucru ma face sa ma oftic ca nu sunt un paparazzi .Trecand peste glume ,viitorul este jalnic ,mai ales ca prin parcuri se gasesc multi copii care in cei sapte ani invata ce sa nu faca si in realitate vad exact ceea ce au invatat ca nu este etic si moral ,tocmai de la adulti ,care ar trebui sa fie un exemplu de conduita si moralitate!
Dar cum viata este "pur si simplu" se mai intampla si asemenea manifestari mai neortodoxe pe care noi trecatori suntem obligati sa le suportam ; la naiba cu moralitatea si conduita in societate !!!

Erotismul adultilor ,uneori nu mai tine cont de mediul exterior si sub impulsul de moment se manifesta in public sub ochii nostri ;pentru unii dintre noi este interesant ceea ce vedem ,comentariile facute sunt pe masura ,iar pentru altii dintre noi provoaca repulsii .
Viata in doi ,trecand peste micile aspecte negative ,este in general de invidiat ,mai ales pentru mine ,pentru ca nu am acces in cluburile intime ,in mediile de cupluri si in toate locurile unde se impune prezenta de cuplu,iar acest lucru ma enerveaza ,iar cu tovarasi nu prea poti sa frecventezi asemenea locuri , asta numai in cazul in care nu esti gay .
Concluzia ar fi ca ei sa se mai potoleasca cu manifestarile in public indecente si sa o faca in mediile special destinate pentru asemenea manifestari erotice ,asta daca au curajul ,si se castiga si bine !


09-09-2006 01:33:41
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193
Mami meu si cu tati meu ,cand ies in oras se tin tandru de mana si pe unde trec , starnesc invidia celor din jur .Eu sunt mandru de parintii mei pentru ca le sunt copilul pe care il au si pe care il rasfata cu toate bunatatile ! Uneori ma uit la ei cum se iubesc ,si ma gandesc cum as fi si eu cand o sa fiu mare ca ei ,cu o fata cu care sa fac la fel cum face mami cu tati !
Poate cand eu sunt pe la joaca ,mami cu tati sa mai faca o suruoara cu care sa ma joc , ca m-am plictisit singur si ,daaaaaaaa pe care sa o trag de coditze cand ma enerveaza !!!
Eu sunt un baietzel mofturos care face numai ce spune mami meu , cu NU in fata si in general sunt general in armata pe care o conduc si care e numai din feteeee ! Mamaaa ce armata am ; nu-i asa ca va ofticati ? ...si ma cheama Gytza !!!


18-09-2006 19:38:09
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000
Cristi, prin iulie te-as fi intrebat daca ai avut sesiune grea... revino-ti, tinere.

18-09-2006 21:54:11
   
donnaalba
Femeie

Nou venit

Inregistat: 06-09-2006
Mesaje: 27

Cristi28Dj a scris:


Eu sunt un baietzel mofturos care face numai ce spune mami meu , cu NU in fata si in general sunt general in armata pe care o conduc si care e numai din feteeee ! Mamaaa ce armata am ; nu-i asa ca va ofticati ? ...si ma cheama Gytza !!!

 
Hainita sta in cui
Afara soare nu-i
Nimic nu-i bun de cand
Ma gandesc la Ghita
Dar Ghita nu-i in sat
Eu m-am interesat
Imi pare ca-i plecat
Dupa granita...
Greu, tare mi-i de greu,
Vreau, da nu stiu ce vreau;
Stiu ca si tu ma placi
Spune, Ghita, ce tu taci?
Ori vina ori ti du
Ori spune da ori nu
Eu te rog nu ma-nerva
Ghita ce-i cu viata ta?

REF: Ghita, te-astept diseara la portita
Langa portita de la scoala
Vino da numa nu vini cum vii tu
De obicei cu mana goala
Cine te mai asteapta ca si mine
O seara intreaga numai pe tine.
Ghita, arata-mi tu o fata care
Sa te iubeasca asa de tare!

     Pentru tine, de la ... Cleopatra !

Ultima modificare facuta de donnaalba (20-09-2006 01:05:36)


20-09-2006 01:02:22
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000
voilĂ , Cristi, jumatatea pe care o astepti de atita vreme, o invoci, o chemi ar putea fi o tinara speranta prescolara...fa si tu niste calcule...

20-09-2006 02:51:13
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

SandieShaw a scris:

voilĂ , Cristi, jumatatea pe care o astepti de atita vreme, o invoci, o chemi ar putea fi o tinara speranta prescolara...fa si tu niste calcule...

Ce cautam eu nu se prea gasea pe aici ,asa ca nu mai caut ;ma limitez la a scrie.


22-09-2006 00:59:12
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

donnaalba a scris:


Cristi28Dj a scris:


Eu sunt un baietzel mofturos care face numai ce spune mami meu , cu NU in fata si in general sunt general in armata pe care o conduc si care e numai din feteeee ! Mamaaa ce armata am ; nu-i asa ca va ofticati ? ...si ma cheama Gytza !!!

 
Hainita sta in cui
Afara soare nu-i
Nimic nu-i bun de cand
Ma gandesc la Ghita
Dar Ghita nu-i in sat
Eu m-am interesat
Imi pare ca-i plecat
Dupa granita...
Greu, tare mi-i de greu,
Vreau, da nu stiu ce vreau;
Stiu ca si tu ma placi
Spune, Ghita, ce tu taci?
Ori vina ori ti du
Ori spune da ori nu
Eu te rog nu ma-nerva
Ghita ce-i cu viata ta?

REF: Ghita, te-astept diseara la portita
Langa portita de la scoala
Vino da numa nu vini cum vii tu
De obicei cu mana goala
Cine te mai asteapta ca si mine
O seara intreaga numai pe tine.
Ghita, arata-mi tu o fata care
Sa te iubeasca asa de tare!

     Pentru tine, de la ... Cleopatra !


Aveti ceva cu personajele mele fictive ? ...saracele de ele nu fac altceva decat sa reflecte realitatea din noi.


22-09-2006 01:17:38
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193
Am doi ochi mari ,doua picioare ...in fata care mai au o pereche in spate ,am 30 cm. inaltime ,parul blond scurt si sunt Pify ,un catel de rasa .Stapanii mei au de gand sa ma pedepseasca pentru ca nu prea pot sa ma adaptez la viata de apartament si cred ca pun ceva la cale ca eu sa stau undeva la o curte mare sa pot alerga in voie si sa fac pe unde vreau cand imi vine .
Cand stapana este singura cu mine ,imi face toate placerile ,ma scoate prin parc la plimbare ,ma duce pe la prietenii ei si imi cumpara mancarea mea preferata ,asta daca sunt cuminte si ascultator si nu fac mizerie prin casa .
Cand vine stapanul ,lucrurile se schimba pentru ca de obicei el nu prea imi satisface capriciile iar cand ma scoate afara ma tine numai in zgarda iar in parc nu-mi da drumul decat in spatiul special amenajat pentru cei ca mine .El este un dur ,nu este ca stapana mea ,si totusi nu inteleg de ce ei se comporta atat de diferit cu mine ,ca doar sunt numai eu si cu ei in apartament .Uneori ma asez intr-un colt al camerei in care ei stau de obicei si discuta ,si incerc sa inteleg gesturile pe care le fac si tonul vocal pe care il folosesc pentru ca sunt zile cand fac lucruri pe care eu nu pot sa le inteleg.
Ce viata de caine am !


22-09-2006 01:32:50
   
?? shela
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Mesaje: 63
si totusi, Cristi, cum vezi tu viata in 2?
din cit te-am citit pina acum -  nu ai avut o asemenea experienta, nu?


25-09-2006 03:56:20
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
sa vina totul din neintelegere ? sau dintr-o prea mare intelegere ?

27-09-2006 04:28:53
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505
omule ai probleme cu banii? esti habotnic,poate parintii tai...? ce se intampla cu tine? sau poate  esti sadic si vrei sa ne testezi limitele?

27-09-2006 13:26:51
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

fii-a-mea a scris:

omule ai probleme cu banii? esti habotnic,poate parintii tai...? ce se intampla cu tine? sau poate  esti sadic si vrei sa ne testezi limitele?


cu banii nu mai am probleme de azi ,habotnic nu`s ce inseamna ,cu mine se intampla multe iar sadic nu sunt decat cand vreau sa-mi testez mie limitele !


22-10-2006 17:31:52
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
cum vine asta ?
ar sadic nu sunt decat cand vreau sa-mi testez mie limitele !

ia explica aici sa inteleg si eu ?


22-10-2006 17:40:54
   
?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Mesaje: 1185
oricat de dureroase mi-au fost sfarsiturile,exact la fel as face totul.intotdeauna este un nou inceput,viatza are de toate sa-ti ofere.tr doar sa ai ochii deschisi

22-10-2006 20:58:55
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
la cit de placute sunt inceputurile., la cit de dureroase sfirsiturile, fiinta omeneasca gaseste intotdeauna puterea sa mearga mai departe

22-10-2006 22:31:25
   
?? ariela
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422
ossy, nici eu nu regret nimic, dar uneori as vrea sa pot da timpul inapoi si sa modific trecutul....adica sa am mintea mea de acum, dar anii si experientele tineretii, atunci alta ar fi viata mea.Dar, se pare ca uneori exista un destin de implinit, la fiecare.
da....in viata trebuie sa ai ,,ochii'' deschisi. Free your mind.

Ultima modificare facuta de ariela (23-10-2006 00:25:05)


22-10-2006 22:32:43
   
?? ariela
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422

da_si_nu a scris:

la cit de placute sunt inceputurile., la cit de dureroase sfirsiturile, fiinta omeneasca gaseste intotdeauna puterea sa mearga mai departe


Poate din durerile astea omenesti, NE EXTRAGEM PUTEREA, de a merge inainte, neabatuti.
,,Si daca nu ar fi Iadul, care sa lumineze, cu flacarile lui,
  Oare cum am putea vedea Raiul ?''
Doar coborind in abisuri ne putem ridica  pina la stele.
Invatam doar prin comparatie. De accea omul este supus greselii, trebuie doar sa nu persiste in gresala.

Ultima modificare facuta de ariela (23-10-2006 00:23:28)


22-10-2006 22:39:08
   
?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Mesaje: 906
;) Ca bine zici, Ariela! Aghiutza ar fi, dupa autorul ultimului bestseller american (Satan: A Biography) doar un slujbas constiincios al Marelui Regizor, pus sa ne testeze prin ispite evidente...ai observat cit de rapid-vizibile sint beneficiile facerii de...rau, comparativ cu cele ale bunelor intentii?? :)

23-10-2006 01:18:09
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505

da_si_nu a scris:

cum vine asta ?
ar sadic nu sunt decat cand vreau sa-mi testez mie limitele !

ia explica aici sa inteleg si eu ?

tu ! chiar vrei sa-ti explice inexplicabilul...lui ii este destul de greu cu lucrurile logice...!


23-10-2006 11:59:48
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505

ariela a scris:

ossy, nici eu nu regret nimic, dar uneori as vrea sa pot da timpul inapoi si sa modific trecutul....adica sa am mintea mea de acum, dar anii si experientele tineretii, atunci alta ar fi viata mea.Dar, se pare ca uneori exista un destin de implinit, la fiecare.
da....in viata trebuie sa ai ,,ochii'' deschisi. Free your mind.

doamne cate contradictii caragialesti...de ce vrei sa dai timpul inapoi CA SA MODIFICI trecutul daca nu regreti nimic !? inteleg sa dai timpul inapoi sa retraiesti momentele pe care nu le regreti...eh! dar cine sunt eu sa judec gandirea ta alambicata?


23-10-2006 12:02:36
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505

kawacadabrantul a scris:

;) Ca bine zici, Ariela! Aghiutza ar fi, dupa autorul ultimului bestseller american (Satan: A Biography) doar un slujbas constiincios al Marelui Regizor, pus sa ne testeze prin ispite evidente...ai observat cit de rapid-vizibile sint beneficiile facerii de...rau, comparativ cu cele ale bunelor intentii?? :)

of,mai ! cu alta ocazie iti dau si tie peste degetute...ce logica ! e dar nu e vina ta ca preiei libatiile unui autor in cautare de senzational CU ORICE PRET!


23-10-2006 12:04:51
   
?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Mesaje: 906
Blondy cherie, cultura se mai face si din carti, nu doar de pe net... ;) , important mi se pare sa preluam din livresc doar ce ni se pare ca se muleaza pe tiparul nostru de gindire (logic sau mai putin...) Complimente anyway, ai evoluat vizibil de pe vremea cind eram kawasutra, sa stii! :))) Parca nici n-ai mai fi blonda, parol! :)

23-10-2006 17:03:51
   
?? ariela
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422

fii-a-mea a scris:


ariela a scris:

ossy, nici eu nu regret nimic, dar uneori as vrea sa pot da timpul inapoi si sa modific trecutul....adica sa am mintea mea de acum, dar anii si experientele tineretii, atunci alta ar fi viata mea.Dar, se pare ca uneori exista un destin de implinit, la fiecare.
da....in viata trebuie sa ai ,,ochii'' deschisi. Free your mind.

doamne cate contradictii caragialesti...de ce vrei sa dai timpul inapoi CA SA MODIFICI trecutul daca nu regreti nimic !? inteleg sa dai timpul inapoi sa retraiesti momentele pe care nu le regreti...eh! dar cine sunt eu sa judec gandirea ta alambicata?


Nu regret nimic pt. ca fiecare are un destin de implinit. Dar as vrea sa ma pot intoarece inapoi sa corectez pe ici, pe colo, unele aspecte.
Acum ai inteles ? Nu am sa ma mai repet sa stii.....

Ultima modificare facuta de ariela (23-10-2006 17:22:58)


23-10-2006 17:19:07
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
daca ai corecta trecutul..poate ca azi nu ai mai fi aici..si poate ca miine ar fi altfel...

23-10-2006 17:19:57
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

da_si_nu a scris:

cum vine asta ?
ar sadic nu sunt decat cand vreau sa-mi testez mie limitele !

ia explica aici sa inteleg si eu ?


...se spune ca, curiosii mor repede si Doamne fereste nu vreau sa omor pe nimeni indirect ! daca tii neaparat sa afli ,atunci discutam in particular!


23-10-2006 22:17:19
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

fii-a-mea a scris:


da_si_nu a scris:

cum vine asta ?
ar sadic nu sunt decat cand vreau sa-mi testez mie limitele !

ia explica aici sa inteleg si eu ?

tu ! chiar vrei sa-ti explice inexplicabilul...lui ii este destul de greu cu lucrurile logice...!


...serios ??? daca stii atat de multe despre mine ,n-ai vrea sa le explici si cititorilor mei de fapt cine sunt eu cu adevarat ? ...poate asa este mult mai logic nu?


23-10-2006 22:21:08
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505
ariela,pot sa-ti dau un sfat:daca un barbat care vrea sa para mai destept decat este arata belicos si fudul,unei femei i-as recomanda sa se limiteze strict la farmecele sale...care tie nu pare sa-ti lipseasca...insa asa cum imi recomanda mie da_si_nu , nu forta gandeste despre lucruri simple si exprima-te ca atare...

24-10-2006 11:51:41
   
?? ariela
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422

da_si_nu a scris:

daca ai corecta trecutul..poate ca azi nu ai mai fi aici..si poate ca miine ar fi altfel...

da....as vrea sa nu mai fiu aici, azi, iar maine...in alta parte. Dar pt. ca nu s-a inventat masina timpului, nu pot modifica trecutul, pt. a-mi schimba destinul.Nu regret nimic, decit poate faptul, ca nu am puterea de a-mi schimba destinul, nu in totalitate, doar asa, unele mici aspecte, atit.


24-10-2006 18:02:02
   
?? ariela
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422
fii-a-ta, abtine-te de a da sfaturi gratuit, altora, daca nu-i cunosti suficient sau nu-ti sunt prieteni. Nu suntem aici pt. a da sfaturi altora, oricit de invatati am fi si cite diplome am avea, ci pt. a schimba pareri, a ne exprima sentimentele, a comunica normal, fara nici o urma de superioritate.
In fata lui Dumnezeu suntem toti egali....iar cind vom pleca de pe acest pamint nu vom lua nimic cu noi, nici macar inteligenta.

Ultima modificare facuta de ariela (24-10-2006 18:37:48)


24-10-2006 18:36:36
   
?? mihai
Cont Sters

Inregistat: 20-09-2006
Mesaje: 130

kawacadabrantul a scris:

Blondy cherie, cultura se mai face si din carti, nu doar de pe net... ;) , important mi se pare sa preluam din livresc doar ce ni se pare ca se muleaza pe tiparul nostru de gindire (logic sau mai putin...) Complimente anyway, ai evoluat vizibil de pe vremea cind eram kawasutra, sa stii! :))) Parca nici n-ai mai fi blonda, parol! :)
LA ce postare de-a mea te refereai cand ai scris asta ? Multumesc oricum. Chiar ti-am dus dorul.

24-10-2006 19:22:44
   
?? stefan_o
Cont Sters

Inregistat: 03-03-2006
Mesaje: 423
apropo...!! tu viata in doi?....poate in grup...4 5..

Ultima modificare facuta de stefan_o (09-11-2006 15:31:01)


25-10-2006 19:40:18
   
?? lauraMagic
Cont Sters

Inregistat: 30-05-2005
Mesaje: 483
Marinee!, Bagabontule! Ia mai punii  niscaiva apa minerala la Majica , ca is tare setoasa si obosita! Punii si un striop di lamiiie din cea galbina si mai scutura si un virf de cutit di zahar.

Ultima modificare facuta de lauraMagic (05-11-2006 12:58:15)


05-11-2006 12:01:51
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193

stefan_o a scris:

apropo...!! tu viata in doi?....poate in grup...4 5..


...poate pentru tine cand iubesti...nu mai conteaza sexul!


10-12-2006 19:34:50
   
?? WhiteRaven
Cont Sters

Inregistat: 10-03-2005
Mesaje: 1442
nik!

Ultima modificare facuta de WhiteRaven (23-06-2007 03:28:39)


16-12-2006 06:43:25
   
?? Cristi28Dj
Cont Sters

Inregistat: 30-11-2005
Mesaje: 193
UN sincer LA MULTI ANI ,tuturor sarbatoritilor ,cu ocazia Sfintelor Sarbatori , multa fericire si impliniri alaturi de cei dragi ,si fie ca integrarea Romaniei in UE sa fie incununata de succese si impliniri !!!

La Multi Ani !!!


30-12-2006 12:57:49
   
?? wscorpio
Cont Sters

Inregistat: 29-03-2005
Mesaje: 579
de la inceputul topicului pana mult dupa jumatete,scrierile se invart in jurul cozii. s-a plecat de la viata in doi. privit in ansamblu sau scurt la viata in doi? bun,am ajuns la anii pe care ii am sa pot spune ca viata in doi nu are definitie si deci nu exista . vreti argumente ,presupun..!?! bine :responsabilitati,obligatii,nevoi,dorinte,vise...toate astea exista si in viata intre cei cu care iti duci viata. viata in doi ar trebui sa aiba ceva distinct.are ? nu ! clar nu ! totul devine la un moment dat obisnuinta,necesitate,nervi ,draci si din cand in cand sex, ca de dragoste nu mai poate fi vorba..., sex,pt ca biologia isi spune cuvantul.
   de ce ii place omului sa viseze la ceva la ce stie ca nu mai poate ajunge? rodul imaginatiei noastre,dorintele ascunse,de multe ori prin aripi, ne bucuram de ele pt ca santem convinsi ca vom ajunge foarte repede la acea viata in doi mult visata. dar abia cand realizezi ca esti intr-o cadere libera spre abisurile in care daca ai ajuns nu mai ai cale de scapare,iti dai seama ca,din graba si entuziasm tu esti cel care ti-ai creat aripile..., dar din ceara.caldura dragostei le-a topit si te-ai dus naibii.
  cum am mai spus-o de multe ori :nimic din ce e dat omului sa traiasca nu are definitie,totul e un haos dar un haos ordonat. sunt ''lucruri''care au fost denumite,definite,insa din pacate tot de oameni,pt orientare,pt sansa supravietuirii. o fi oare real tot ce spun sau cer ceva ce nu exista ? de fapt cu asta a inceput si acest topic,cu ceva ce nu exista.


30-12-2006 17:40:08
   
?? egon
Cont Sters

Inregistat: 06-06-2006
Mesaje: 488
"Daca legi doua pasari impreuna....au patru aripi....dar ele nu mai pot sa zboare"....cred ca aceste vechi cuvinte chinezesti definesc perfect crezul meu despre "viata in doi"....sunt de parere ca fiecare dintre parteneri are dreptul la libertatea sa proprie....nimeni nu ar trebui sa-si sufoce partenerul cu pretentii absurde de posesie....nimeni nu ar trebui sa faca scene de gelozie....nimeni nu ar trebui sa incerce sa-i impuna partenerului vointa sa proprie....nimeni....dar in sfarsit....e doar o simpla parere personala....cum e in realitate la majoritatea cuplurilor...stim cu totii!

16-03-2007 03:25:48
   
?? GOGOMANUL
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2007
Mesaje: 526
De-o fi sa te certi, te certi.....de cat timp petreci- nu prea afecteaza relatia....doar de calitatea relatiei depinde rezultatul....depinde de om...el sta la baza unei relatii...apoi factorii externi sunt resurse de (poti petrece mult la locul de munca...sau in familie...)...mai bine sau mai rau....in timp apar rezultatele...dar nu de el(timpul) depinde relatia...!

16-03-2007 11:24:54
   
Looolita
Femeie

Nou venit

Inregistat: 03-03-2007
Mesaje: 131

egon a scris:

"Daca legi doua pasari impreuna....au patru aripi....dar ele nu mai pot sa zboare"....cred ca aceste vechi cuvinte chinezesti definesc perfect crezul meu despre "viata in doi"....sunt de parere ca fiecare dintre parteneri are dreptul la libertatea sa proprie....e doar o simpla parere personala....cum e in realitate la majoritatea cuplurilor...stim cu totii!

  Parerea mea personala e in contradictie cu afirmatia ta ... ("poate pentru ca femeile vin de pe alta planeta"?) Cind alegi sa fii "partener" cu cineva , nu mai poti actiona facind abstractie de nevoile, de aspiratiile, de sentimentele celuilalt . Chiar si in relatii de afaceri, intrun parteneriat nu poti face ce vrei, nu poti hotari de unul singur, nu poti intra sau iesi din afacere de cite ori ti se pare ca alta ar fi aducatoare de un profit mai mare. Parteneriatul, de oricare ar fi, e incompatibil cu "libertatea proprie ". Daca intri intro relatie cu cineva, e necesar sa te "mulezi" pe calapodul celuilalt, altfel ramii vesnic ... liber . Daca vreau " libertate proprie" , in cuplu, atunci de ce sa intru in acel cuplu? De ce as avea nevoie de "pereche" ? Sint multe de adus in discutie, dar , parerea mea ( fara suparare!)este ca cei ce nu-si pot asuma responsabilitatea "vietii in doi" , egoistii, isi doresc aceasta ... libertate. Oare de ce vrem sa apartinem cuiva, sa ni se ofere iubire, loialitate, atentie, sprijin, intelegere, daca nu vrem sa acordam acelaeasi lucruri ? Intrun cuplu e nevoie sa tii cont si de sufletul celuilalt si nu toti oamenii sint in stare de asa ceva.
  Cei ce isi doresc "libertate proprie" ar trebui sa aibe inscris pe frunte : "doresc relatie fara implicatii" . In felul asta nu ar mai exista deziluzii, nu ar mai fi suflete ranite , iar respectivii ar avea din plin ceea ce-si doresc .Dar oare citi oameni au nevoie doar de sex in viata lor ?

Ultima modificare facuta de Looolita (24-03-2007 21:46:07)


16-03-2007 12:12:18
   
?? bigg
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2007
Mesaje: 1
Nu raspunzi la mesaje? gandesti frumos cred c-avem ce discuta.

16-03-2007 12:30:57
   

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359

Looolita a scris:

. Daca intri intro relatie cu cineva, e necesar sa te "mulezi" pe calapodul celuilalt, altfel ramii vesnic ... liber .

Ce nu pot pricepe muherile (ba-s chiar si unii barbati ce gandesc asa, mai putini, ce-i drept), e ca intr-un cuplu ai langa tine un om, o fiintza creata de Dumnezeu spre a fi libera, nu un sclav sau o pereche de pantofi ! Toata treaba asta cu... "mulatu pe calapod", cu  "egoismul"  celor ce-si doresc o daca nu libertatea, macar un ham mai slobod, ma face sa le dau un sfat celor ce gandesc asa :
luati-i, neica, de mici, cresteti-i si educati-i in perceptele astea, in felul asta o s-aveti drept parteneri niste fiintze pavloviene, nu oameni !


16-03-2007 14:06:53
   
Looolita
Femeie

Nou venit

Inregistat: 03-03-2007
Mesaje: 131

P. Pan 63 a scris:


Looolita a scris:

. Daca intri intro relatie cu cineva, e necesar sa te "mulezi" pe calapodul celuilalt, altfel ramii vesnic ... liber .

Ce nu pot pricepe muherile (ba-s chiar si unii barbati ce gandesc asa, mai putini, ce-i drept), e ca intr-un cuplu ai langa tine un om, o fiintza creata de Dumnezeu spre a fi libera, nu un sclav sau o pereche de pantofi ! Toata treaba asta cu... "mulatu pe calapod", cu  "egoismul"  celor ce-si doresc o daca nu libertatea, macar un ham mai slobod, ma face sa le dau un sfat celor ce gandesc asa :
luati-i, neica, de mici, cresteti-i si educati-i in perceptele astea, in felul asta o s-aveti drept parteneri niste fiintze pavloviene, nu oameni !

Eeeei, acum inteleg de ce , casatorit fiind, bintui si tu pe forumul asta , pozind intro Mafalda, emitind tot felul de judecati si "concluzii " fara admiterea unui "recurs" ... din postarile tale vrei sa dai impresia ca detii "adevarul absolut" ,ori asta n-a reusit, inca nimeni.

Ultima modificare facuta de Looolita (16-03-2007 15:38:49)


16-03-2007 15:24:47
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
no way.... Looolita,...eu sint convinsa ca Pan este un dulce si la propriu si la figurat...isi iubeste sotia(chiar daca sint convinsa ca nu i-a spus-o niciodata...)dar asta este el...uneori braveaza....=D
be live me...!=D


16-03-2007 15:42:51
   
Pagini:  1 2 3 4    
Mergeti la