Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / SWING - ce este cu adevarat...    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
doar pt cultura noastra generala... asa cum am promis :)

Definitii actuale
Websters
"swinger" - "persoana care se angajeaza in sex liber"
American Heritage
"swinger" - "persoana care se angajeaza liber si fara inhibitii in activitatea sexuala"
"swinging" - "obisnuinta de a schimba partenerii sexuali"


21-10-2006 19:47:36
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Ce este SWINGINGUL
Swinging-ul este un stil de viata alternativ, bazat pe crearea unor relatii de prietenie, in general intre cupluri, in scopul desfasurarii unor activitati recreative care se pot finaliza cu sex sub diferite forme intre doua sau mai multe cupluri. Viata de swinger aduce multa comunicare si deschidere intr-o relatie. Multe cupluri recunosc faptul ca au devenit mai apropiati unul de celalalt dupa primele experiente de swing. Nu are rost sa pastrezi sentimentele si dorintele tale doar pentru tine. Fiecare aspect al sentimentelor si al preferintelor tale poate fi impartit cu partenerul tau. Astfel, nu numai ca se extind cunostintele sexuale despre celalalt, dar totodata cunostintele lor emotionale devin mai bogate si se dezvolta si abilitatea de a comunica. Multe cupluri cred ca este incredibil de excitant sa imparti cu cineva aceste fapte, fantezii si dorinte atat de intime. Desi este in primul rand o activitate de cuplu (barbat-femeie), uneori pot fi acceptate si persoane singure. Din punct de vedere al orientarii sexuale, bisexualitatea in randul femeilor este obisnuita si in general acceptata de acest stil de viata, insa bisexualitatea masculina este intalnita mai rar.

Originea...sau cum a aparut...
Swinging-ul isi are originile in practicile unui grup de elita de piloti pe avioanele de vanatoare ale Fortelor Aeriene Americane in timpul celui de-al doilea razboi mondial si al razboiului din Coreea. Rata mare a mortalitatii a dus la acceptarea relatiilor intre sotiile unor piloti si alti piloti. Prima relatare a presei despre acest fenomen are loc dupa terminarea razboiului din Coreea, in 1957, fenomenul fiind denumit "wife-swapping". Desi relatat ca fiind ceva negativ, publicul a fost receptiv la idee si, astfel, in 1960 existau peste 20 de reviste in SUA care aveau sectiuni pentru swinging.


21-10-2006 19:48:16
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Argumente pro-swing
Parteneri si experiente sexuale variate
Indeplinirea unor fantezii sexuale
Viata sociala mai intensa - iti faci noi prieteni cu care ai ceva in comun
Evitarea monotoniei in plan sexual in cuplu
Depasirea inhibitiilor sexuale
"Te simti mai tanar", faci lucruri pe care nu le-ai mai facut de mult...flirtezi iar
Consolidarea relatiei intre parteneri, pentru ca incerci noi experiente sexuale impreuna, nu separat, fara sa distrugi relatia cu partenerul tau
Ai mai multa incredere in tine
Locul ideal pentru femeie sa isi expuna bisexualitatea
Locul ideal pentru a intalni parteneri cat mai diferiti


21-10-2006 19:48:47
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Sfaturi generale pentru un swinging placut
Pentru swinging, "cuplurile" nu trebuie neaparat sa fie casatorite, insa ar trebui sa aiba ceva vechime, sa se cunoasca reciproc destul de bine si sa nu aiba nimic impotriva apropierii de alte cupluri. Ideea de baza este ca swinging-ul trebuie privit ca o imbunatatire a relatiei intre cei doi parteneri, nu ca un inlocuitor pentru o relatie distrusa. Evident, pentru a practica swinging-ul aptitudinile de comunicare sunt impetuos necesare. Comunicarea este necesara atat la stabilirea, intre partenerii cuplului, a lucrurilor pe care vor sa le faca, cat si la legarea unor relatii cu alte cupluri. Exista multe forme de swinging si este bine sa fie stabilit, de la inceput, atat in interiorul cuplului cat si intre cupluri, ce vor sa faca si cum. Nu trebuie uitat ca swinging-ul este o activitate sociala ce implica intalnirea unor oameni, purtarea unor conversatii, inceperea unor prietenii, lucruri care nu sunt diferite de alte activitati sociale comune. Lucrurile cele mai apreciate intr-o comunitate de swingeri sunt responsabilitatea, sociabilitatea, vederile largi si stabilitatea intr-o relatie cu un alt cuplu.


21-10-2006 19:49:18
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Tipuri de swinging
1.Soft swinging
Cuplurile fac sex in aceeasi incapere si se privesc reciproc. Poate sa includa si preludiu cu partenerii incrucisati, uneori chiar sex oral, insa nicioadata penetrare. Este un mod extraordinar de a pune putina "sare si piper" pe o relatie fara riscuri de gelozie. Este de asemenea un mod bun de a debuta in swinging.
2.Closed swinging
Partenerii se schimba, insa fac sex in incaperi separate. Acest tip de swinging este pentru experiente mai intime, unde partenerii se pot simti mai liberi, nu se simt urmariti si pot savura din plin clipele de placere.
3.Open swinging
Partenerii se schimba si fac sex in aceeasi incapere. Asta include desfasurarea unor orgii si este extraordinara pentru participantii cu tendinte exhibitioniste si cei carora le place "sa priveasca" partenerul jucandu-se. Acest tip de swinging este privit ca fiind modul de implinire totala a dorintelor si fanteziilor sexuale.


21-10-2006 19:50:26
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Reguli si eticheta pentru swinging
Regula nr.1 a vietii de swinger
"Nu" inseamna "Nu" - Daca nu poti respecta dorinta altor persoane, sau n-o poti pronunta pe a ta, atunci viata de swinger NU este pentru tine! A zice "Nu" nu este o insulta. "Nu" se poate zice din cauza unei dispozitii anume, a unei reguli, sau poate insemna pur si simplu ca cealalta persoana (cuplu) nu este inca pregatita. Totodata poate insemna si "Multumesc, dar nu sunt interesat". Acesta este privilegiul fiecarui swinger. Respingerea poate sa fie personala sau nu. Suntem adulti, deci trebuie sa facem fata!
Stabilirea unor reguli
Multe cupluri isi stabilesc reguli, astfel incat fiecare partener sa poate intelege ce este acceptabil si ce nu. Este o idee excelenta, mai ales pentru cuplurile incepatoare, ajutandu-i sa se protejeze impotriva ranirii sentimentelor. Regula poate insemna orice de la "fara oral" pana la "fara durere". Depinde de ce anume il face pe fiecare partener sa se simta confortabil (sau inconfortabil). Regulile trebuie explicate fiecarui cuplu cu care planifici sa fii impreuna - ei trebuie sa stie la ce sa se astepte. Nu-ti fie frica sa schimbi regulile cu cat incepi sa traiesti mai intens experienta acestui stil de viata. Cele mai multe cupluri pornesc doar de la cateva reguli, pe care le schimba apoi mereu.
Conversatia
Nu toate partile se indreapta direct spre pat. Majoritatea prefera intai sa se cunoasca intre ei putin. Nu uita, atractia nu este numai fizica (Hei, nu te mai tot uita la bluza mea!). Este foarte important ca partenerii sa converseze intre ei! Nu fiti prea preocupati de ce se ascunde sub pantalonii partenerului de sex opus! Daca unul dintre parteneri nu se va simti confortabil cu tine este cel mai probabil ca nu te vei duce acasa cu nici unul dintre ei!
Comunicarea
Invata sa comunici deschis! Nu-ti fie frica sau jena sa-i comunici celuilalt cuplu dorintele si temerile tale. Experienta va fi mai intensa pentru toti cei implicati. Importanta prezentarilor: oricat de banal ar parea, nu uita sa prezinti oamenii. Chiar daca v-ati intalnit cu doua cupluri, prezinta-i! Astfel ceilalti te vor vedea prietenos si politicos - si veti crea mai putina confuzie.
Mainile
Fii atent la mainile tale! Nu-ti lasa mainile slobode. Nu te grabi sa pui mana pe alti oameni, pe sanii sau pe fundul lor, nu le ridica fusta. Comportandu-te astfel, nu conteaza daca inainte de a face sex sau dupa, fii sigur ca vei fi considerat prost manierat, ceea ce nu va fi in avantajul tau. A nu-ti controla mainile ii face pe alti oameni sa se simte inconfortabil in preajma ta sau, si mai rau, oamenii s-ar putea sa nu te placa.
Insistenta
Nu fi niciodata prea insistent! Lasa cuplurile sa procedeze dupa cum sunt ele obisnuite. Daca esti interesat de cineva, ajunge doar sa-i comunici. Poti sa-i intrebi daca ar avea chef sa va intalniti. Dar sa nu faci greseala de a-i intreba din 5 in 5 minute. Nu-i suna in fiecare zi sa va intalniti. S-ar putea sa ti se para un exemplu exagerat, dar speram ca ai inteles mesajul. S-ar putea sa nu se intample totul asa de repede cum ai vrea tu, dar fiind insistent nu vei urgenta lucrurile si nici nu vei face ca acestea sa evolueze mai bine.


21-10-2006 19:50:56
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
Activitati swinging
1.swinging intre doua cupluri sau intr-un grup restrans
2.petreceri "off-premises" private sau organizate de cluburi de swinging (la aceste petreceri cuplurile decat se cunosc, iar eventualele relatii sexuale au loc in alta parte)
3.petreceri "on-premises" private sau organizate de cluburi de swinging (aceste petreceri sunt veritabile orgii, relatiile sexuale desfasurandu-se in acel loc)
4.vacante organizate exclusiv pentru swingeri
alte activitati dedicate in exclusivitate swingerilor organizate pentru ca acestia sa se cunoasca mai bine, fara a avea neaparat tenta sexuala


21-10-2006 19:51:31
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
revin cu urmatoarea completare:
am dat doar copy-paste de pe un alt forum...
NU STIU NIMIC IN PLUS FATZA DE CEEA CE CITITI SI VOI AICI...
asa ca.. nu ma intrebati pe mine noutatile in materie ca habar n-am de ele... :)


21-10-2006 19:52:55
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
iata ca avem un topic nou...

21-10-2006 20:01:17
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

fun-funny a scris:

revin cu urmatoarea completare:
am dat doar copy-paste de pe un alt forum...
NU STIU NIMIC IN PLUS FATZA DE CEEA CE CITITI SI VOI AICI...
asa ca.. nu ma intrebati pe mine noutatile in materie ca habar n-am de ele... :)

Ai putea sa capeti experienta in materie ;)


21-10-2006 21:18:01
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
vaics, sint numai ochi si urechi... tell me :)

22-10-2006 01:17:47
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

fun-funny a scris:

vaics, sint numai ochi si urechi... tell me :)

Deci n-ai deschis subiectul in mod dezinteresat!? :D


22-10-2006 03:45:56
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
invat din mers, vaics... invat din mers...
si ce am citit aici suna interesant si mi se potriveste ca o manusa :D


22-10-2006 04:00:06
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

fun-funny a scris:

invat din mers, vaics... invat din mers...
si ce am citit aici suna interesant si mi se potriveste ca o manusa :D

Un sincer bravo!:) Si care dintre cele 3 definitii e manusa?;)

Ultima modificare facuta de vaics (22-10-2006 04:02:10)


22-10-2006 04:01:21
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
vaics.. ma faci sa rosesc... :D
am retinut doar ideea de libertate si independenta, domne...
restul pastrez pt mine si noptile cu luna plina..


22-10-2006 04:12:10
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
topicul pare complet inca de la inceput....
hai acum sa bagam caterinca si impresii personale..

imi povestea cineva despre placerea de a face anumite chestii in grup...
sa fumam, sa mincam, sa bem, sa mergem la disco si multe altele care implica socialul...
iata ca si sexul , odata ridicata cortina intimitatii, devine o placere de grup, in care poti privii la altii cum se simt bine , in timp ce te simti bine...
in timp ce iti poti verifica anduranta si cu alte " situatii"....fara ca partenera sau partenerul sa puna boticul a suparare....

odata intorsi de la distractie, protagonisti incep discutia :
" hai sa povestim cum a fost...ce am simtit eu, ce ai simtit tu...."

si hai sa barfim un pic....
ce urat danseaza ala, ce urit bea aia, ce fain se misca blonda aia, pacat ca barbosul ala nu isi rade barba...
noroc cu tian-lin ca altfel ce te faceai de ris cu roscata aia care a venit ultima...., deh ea este uraitica, dar noroc ca sotul arata superb.....

..si cite altele.....


oare asa este ?

Ultima modificare facuta de da_si_nu (22-10-2006 17:05:31)


22-10-2006 17:04:42
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

da_si_nu a scris:

topicul pare complet inca de la inceput....
hai acum sa bagam caterinca si impresii personale..

imi povestea cineva despre placerea de a face anumite chestii in grup...
sa fumam, sa mincam, sa bem, sa mergem la disco si multe altele care implica socialul...
iata ca si sexul , odata ridicata cortina intimitatii, devine o placere de grup, in care poti privii la altii cum se simt bine , in timp ce te simti bine...
in timp ce iti poti verifica anduranta si cu alte " situatii"....fara ca partenera sau partenerul sa puna boticul a suparare....

odata intorsi de la distractie, protagonisti incep discutia :
" hai sa povestim cum a fost...ce am simtit eu, ce ai simtit tu...."

si hai sa barfim un pic....
ce urat danseaza ala, ce urit bea aia, ce fain se misca blonda aia, pacat ca barbosul ala nu isi rade barba...
noroc cu tian-lin ca altfel ce te faceai de ris cu roscata aia care a venit ultima...., deh ea este uraitica, dar noroc ca sotul arata superb.....

..si cite altele.....


oare asa este ?

:D


23-10-2006 16:24:16
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
oare asa sa fie? sa existe comentarii intre parteneri dupa o asemenea experienta? comparatii, laude... ? dorinta de repetare?
oare exista riscul sa devina un drog? un mod de viata?

oare poti avea asemenea experiente din pura curiozitate si pe care a doua zi sa le uiti complet?

e prima data cind pun atitea intrebari  :), dar decit sa mi le pun in gind... mai bine va provoc pe voi sa raspundeti.


23-10-2006 19:34:23
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850
Fara nici o rautate fun.... chiar nu ai dorinte ascunse!? Sau poate subconstiente!?

Ultima modificare facuta de vaics (23-10-2006 22:22:45)


23-10-2006 22:22:28
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505

fun-funny a scris:

oare asa sa fie? sa existe comentarii intre parteneri dupa o asemenea experienta? comparatii, laude... ? dorinta de repetare?
oare exista riscul sa devina un drog? un mod de viata?

oare poti avea asemenea experiente din pura curiozitate si pe care a doua zi sa le uiti complet?

e prima data cind pun atitea intrebari  :), dar decit sa mi le pun in gind... mai bine va provoc pe voi sa raspundeti.

e drept pana sa nu experimentezi sa nu zici,nu...dar...e ceva care nu-mi da pace:sa-mi torpilez nesiguranta aruncandu-mi ( de bunavoie si nesilit de nimeni ) partenera in bratele altuia...?din ceea ce simt eu e ca si cum m-as juca pe langa foc cu o canistra de benzina...acum sigur sa vezi ca partenera ta experimenteaza noi senzatii cu o alta partenera e ispititor...poate prea ispititor daca si tu faci parte din jocul ala insa...e oare jocul mai putin periculos?in cazuri de genul asta e clar ca sunt inevitabile comparatiile si atunci...?daca ele te considera un ingredient de care te poti dispensa...sau daca femeia partenerei tale are calitati superioare ei...ce te faci daca te indragostesti de ea?hm! e prea complicat !as accepta un swing doar daca de partenera mea nu ma leaga emotii si sentimente puternice,restul sunt speculatii ce se vor interesante dar care,fara sa fiu habotnic,nu reprezinta decat ispita unui pacat...


24-10-2006 12:20:18
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 13-06-2005
Mesaje: 505
desigur nu sunt impotriva ( doar ma pretind a fi un individ open mind ) dar sa fie la ei acolo...!

24-10-2006 12:22:04
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763
ops, am gresit topicul... :D
am mutat postarea la "sex fara obligatii"...
scuze!

Ultima modificare facuta de fun-funny (12-11-2006 16:48:36)


12-11-2006 16:46:48
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
ah..pacat..dadea oarecum bine aici....  :)

17-11-2006 01:39:57
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002

fun-funny a scris:

oare asa sa fie? sa existe comentarii intre parteneri dupa o asemenea experienta? comparatii, laude... ? dorinta de repetare?
oare exista riscul sa devina un drog? un mod de viata?

oare poti avea asemenea experiente din pura curiozitate si pe care a doua zi sa le uiti complet?

e prima data cind pun atitea intrebari  :), dar decit sa mi le pun in gind... mai bine va provoc pe voi sa raspundeti.





cum se face ca cei care spun ca au experienta in domeniul swing-ului...nu se mai opresc decit cind cuplul se rupe ?


cum spun mai toti..la inceput a fost curiozitatea, dorinta de explorare interioara...in nici un caz plictisul....sau altele... ;)

Ultima modificare facuta de da_si_nu (17-11-2006 01:44:31)


17-11-2006 01:42:40
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006
Mesaje: 957
o relatie de genul asta nu poate implica sentimente puternice  si serioase ...nu mai zic ca mie nu mi se poate intampla desi sunt libertin ( as deveni gelos in secunda "doi" si as turba la gandul ca l-a acceptat pe celalalt fie si ca sa-mi faca mie pe plac ) insa am avut o relatie cu o tipa care nu prea avea trecere la barbati si nici nu era legata sufleteste de mine prea mult (sau asta mi-a lasat mie impresia ) dar cand colega ei de camera ( o clujeanca focoasa si cu un cap mai inalta decat mine ) m-a atras intr-un menaj en trois ( de fapt eu si clujeanca am atras-o pe prietena mea ) dupa partida de exceptie ( cel putin pt. mine ) , la doar cateva zile tipa mi-a dat papucii...spunandu-mi ca nu suporta gandul ca am acceptat sa ma impart la doua...atunci am fost nedumerit...mai apoi mi-a parut rau ca s-a terminat asa...dar adevarul este ca a mai lipsit un el pt. a fi desavarsit swing-ul asa ca nu-mi pot da decat cu presupusul:jos cu el... :)

17-11-2006 04:05:15
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
Oare au mai patit-o si altii ?

18-11-2006 00:28:23
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000

fii-a-mea a scris:

o relatie de genul asta nu poate implica sentimente puternice  si serioase ...nu mai zic ca mie nu mi se poate intampla desi sunt libertin ( as deveni gelos in secunda "doi" si as turba la gandul ca l-a acceptat pe celalalt fie si ca sa-mi faca mie pe plac ) insa am avut o relatie cu o tipa care nu prea avea trecere la barbati si nici nu era legata sufleteste de mine prea mult (sau asta mi-a lasat mie impresia ) dar cand colega ei de camera ( o clujeanca focoasa si cu un cap mai inalta decat mine ) m-a atras intr-un menaj en trois ( de fapt eu si clujeanca am atras-o pe prietena mea ) dupa partida de exceptie ( cel putin pt. mine ) , la doar cateva zile tipa mi-a dat papucii...spunandu-mi ca nu suporta gandul ca am acceptat sa ma impart la doua...atunci am fost nedumerit...mai apoi mi-a parut rau ca s-a terminat asa...dar adevarul este ca a mai lipsit un el pt. a fi desavarsit swing-ul asa ca nu-mi pot da decat cu presupusul:jos cu el... :)


uups, fii-a-mea, remarc: si tinerel si cu cont valid... vezi ca pina la urma Zina Zinelor ti-a indeplinit dorinta, Pinocchio?


18-11-2006 02:00:05
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
:)
..protestez pe aceasta cale impotriva realizatorilor emisiunii "Schimb de mame" ....

considerind ca in acest fel suntem  se poate inocula ideea de a accepta de swing-ul...
:) :)

Ultima modificare facuta de da_si_nu (18-11-2006 14:25:10)


18-11-2006 14:24:40
   
SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Mesaje: 4000
si eu protestez pe aceasta cale impotriva TUTUROR realizatorilor emisiunii "Schimb de telemanele"...

Ultima modificare facuta de SandieShaw (18-11-2006 21:53:08)


18-11-2006 21:52:26
   
?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 29-09-2005
Mesaje: 763

SandieShaw a scris:

si eu protestez pe aceasta cale impotriva TUTUROR realizatorilor emisiunii "Schimb de telemanele"...

Mda... Prima postare pe topicul de sex... shame on u, SS... shame on u! :) :)


18-11-2006 21:57:31
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006
Mesaje: 957
Sandie, dear, nu-sh de o fi zana sau amagitoarea Fata Morgana dar dorinta nu-mi fu' indeplinita defel ! nasul imi tot creste iar tartacuta mea e tot de lemn ( in viziunea ei , la ce te-ai gandit? :D )

19-11-2006 01:22:05
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006
Mesaje: 957

da_si_nu a scris:

:)
..protestez pe aceasta cale impotriva realizatorilor emisiunii "Schimb de mame" ....

considerind ca in acest fel suntem  se poate inocula ideea de a accepta de swing-ul...
:) :)

pinocchio nu te intelege defel...si e tare nedumerit... ;)


19-11-2006 01:23:30
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
pinochio ?
ala care face rumegus dupa usa ?


20-11-2006 23:02:47
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

da_si_nu a scris:

:)
..protestez pe aceasta cale impotriva realizatorilor emisiunii "Schimb de mame" ....

considerind ca in acest fel suntem  se poate inocula ideea de a accepta de swing-ul...
:) :)

Acolo se face doar swing de cratite! :D


21-11-2006 12:58:59
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
reanalizeaza ideea emisiunii.....nu ceea ce vezi tu acolo.....
ia zi..ti-a iesit  la socoteala sau tot da cu virgula ?


21-11-2006 15:06:05
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

da_si_nu a scris:

reanalizeaza ideea emisiunii.....nu ceea ce vezi tu acolo.....
ia zi..ti-a iesit  la socoteala sau tot da cu virgula ?

Sa nu spui ca ideea este swingul sexual de care te feresti asa de riguros!? Am folosit cratita ca termen generic pentru treburile gospodaresti. Apropo, PIB-ul ar creste ametitor daca treburile gospodaresti ar fi considerate (si cuantificate) ca activitati productive! :D
Ce socoteala...si ce virgula!?

Ultima modificare facuta de vaics (21-11-2006 17:11:33)


21-11-2006 17:06:07
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
mda..zici ca ai analizat ?

hai sa te ajut.......ideea de schimb...de mame.....( ideea in sine ) inseamna si schimb de sotie, schimb de sot....schimb de casa..schimb de pat...schimbare in viata....

omul retine ideea ..si reactioneaza la forma..nu la continut...
oare am explicat pe inteles ?

Ultima modificare facuta de da_si_nu (21-11-2006 17:14:10)


21-11-2006 17:13:16
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
protestul meu nu este impotriva swingului...... sper ca ai inteles si asta...
este impotriva acelor emisiuni care se joaca cu mintea telespectatorului.....


21-11-2006 17:15:34
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850
Si mie imi displace emisiunea! Si mi-am exprimat neplacerea prin persiflare :D

Ultima modificare facuta de vaics (21-11-2006 17:36:31)


21-11-2006 17:35:32
   
?? Lixandru
Cont Sters

Inregistat: 12-12-2006
Mesaje: 188
...propun ca emisiunea sa se numeasca "Swing de mame!!" pentru a nu induce in eroare mintile si asa destul de naucite ale "nou-integratilor"...

03-01-2007 23:06:39
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850
Mai bine "exhibitionism cretin"! :D

Ultima modificare facuta de vaics (04-01-2007 17:29:22)


04-01-2007 17:29:08
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
oare schimb de tati....ar fi fost o emisiune de succes ?

adica de ce cea care sa plece din casa ei sa fie femeia ?

oare asta sa fie spectacolul ?


06-01-2007 06:21:44
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

da_si_nu a scris:

oare schimb de tati....ar fi fost o emisiune de succes ?

adica de ce cea care sa plece din casa ei sa fie femeia ?

oare asta sa fie spectacolul ?

Mai ales ca, in viata reala,  barbatul e cel care pleaca mai des de acasa!;)


06-01-2007 21:41:19
   
?? wscorpio
Cont Sters

Inregistat: 29-03-2005
Mesaje: 579
o alta dracovenie cu suceli si invarteli ! lucru'dracului in casa popii!

07-01-2007 05:54:55
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850
Adica femeile din emisiune sunt lucrurile dracului iar barbatii sunt preoti!? Sau invers!?:rolleyes:

Ultima modificare facuta de vaics (07-01-2007 19:11:56)


07-01-2007 19:11:20
   
fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
Mesaje: 5132
exista un topic "ce emisiune nu-mi place / sau imi place"... whatever..
dar cum dragul de vaics nu umbla pe forumul Diverse... e de inteles legatura creata intre swing si tv :D


07-01-2007 19:16:47
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850
Protestez impotriva afirmatiei neintemeiate ca eu am adus aceasta emisiune in discutie pe acest topic! de fapt, cea care a facut-o e da_si_nu! Cer satisfactie imediata!

07-01-2007 19:19:37
   
fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
Mesaje: 5132

vaics a scris:

Protestez impotriva afirmatiei neintemeiate ca eu am adus aceasta emisiune in discutie pe acest topic! de fapt, cea care a facut-o e da_si_nu! Cer satisfactie imediata!

ai permisiunea sa te satisfaci imediat, vaics :D


07-01-2007 19:22:49
   
?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
Mesaje: 1850

fun-funny a scris:


vaics a scris:

Protestez impotriva afirmatiei neintemeiate ca eu am adus aceasta emisiune in discutie pe acest topic! de fapt, cea care a facut-o e da_si_nu! Cer satisfactie imediata!

ai permisiunea sa te satisfaci imediat, vaics :D

Mersi, esti o dulce :D

Ultima modificare facuta de vaics (07-01-2007 19:25:35)


07-01-2007 19:24:52
   
?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006
Mesaje: 957

da_si_nu a scris:

protestul meu nu este impotriva swingului...... sper ca ai inteles si asta...
este impotriva acelor emisiuni care se joaca cu mintea telespectatorului.....

ca de obicei , relatia cu tine e de "unde dai si unde crapa"...:D


13-01-2007 15:31:22
   
Pagini:  1 2    
Mergeti la