Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Razboiul clonelor    
Autor
Mesaje Pagini: 1
whitesnow
Femeie

Nou venit

Inregistat: 24-11-2009
Mesaje: 195
Războiul stelelor - Episodul II - Atacul clonelor este un film din 2002, despre spațiu, regizat de George Lucas și scris de by Lucas și Jonathan Hales. Este al V-lea film lansat în seria Războiul stelelor și al doilea film în ordinea cronologică a seriei de filme Războiul stelelor.

Acțiunea filmului este situată la zece ani după evenimentele din Războiul stelelor - Episodul I - Amenințarea fantomei, când galaxia este în pragul unui război civil. Republica continuă să se zbată pentru supraviețuire. O mișcare separatistă care include sute de planete și alianțe puternice aduce noi amenințări galaxiei. Aceste mișcări, plănuite îndelung de forțe încă necunoscute, duc la izbucnirea Războiului Clonelor și la începutul sfârșitului Republicii.

Pentru a controla această stare conflictuală, Cancelarul Suprem Palpatine autorizează înființarea Marii Armate a Republicii, al cărei rol este de a le veni în ajutor cavalerilor Jedi.

În acest context se întâlnesc Obi-Wan Kenobi, Padmé Amidala și Anakin Skywalker, pentru prima oară după conflictul dintre Federație și planeta de origine a Amidalei, Naboo. Între timp, Anakin Skywalker și-a terminat ucenicia pe lângă Obi-Wan Kenobi, care la rândul său a devenit Maestru Jedi, iar Padmé Amidala, fosta regină a planetei Naboo este acum Senator. Anakin Skywlaker și Obi-Wan Kenobi primesc misiunea de a o proteja pe Padmé, care este amenințată cu moartea.

Pentru a dezlega misterul care se ascunde în spatele acestei amenințări, Obi-Wan Kenobi ajunge pe două planete izolate, aflate la marginea galaxiei. Aici întâlnește un vânător de recompense al cărui rol în dezlegarea misterului se dovedește mai important decât bănuise inițial Obi-Wan. De asemenea, el face cunoștință cu un Maestru Jedi foarte respectat odinioară, acum liderul mișcării separatiste.

În timp ce Obi-Wan Kenobi călătorește prin galaxie pentru a-și îndeplini misiunea, Anakin Skywalker rămâne alături de Padmé pentru a o proteja. Între cei doi ia naștere un sentiment puternic și se trezesc sfâșiați între datorie și o iubire imposibilă. Deciziile pe care le iau ei și Obi-Wan Kenobi au impact asupra destinului întregii Republici Galactice.


09-09-2010 01:04:04
   
Pagini: 1    
Mergeti la