Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Violenta-saracie-prostie    
Autor
Mesaje Pagini: 1
cenusareasa31
Femeie

Nou venit

Inregistat: 31-03-2007
Mesaje: 142
Violenta este mana in mana cu saracia si cu prostia nascuta din incultura.Unii ar fi tentati sa spuna ca la tara oamenii sunt mai saraci si deci mai violenti si mai inculti,numai ca ar fi pacat sa generalizam si sa-i bagam pe toti in aceasi oala. Ma refer aici la cazul acelui carutas care si-a batut caii cu toporul,oare de ce trebuia sa dea in ei pentru ca nu puteau trage caruta aceea prea plina ? Chiar nu-l ducea capul sa gandeasca faptul ca acea caruta era prea grea si ca le cerea ceva peste puterile lor? UN alt caz de violenta este al acelui huligan care a lovit cu lantul in cameraman,si ca el sunt muuulti altii care nu avut parte de mediatizare. Sfatul meu pt ei:infranati-va violenta,canalizati-va energiile pentru a face ceva bun,spargeti lemne atunci cand energia da pe afara,sau sapati o gradina pur si simplu.

17-04-2007 13:21:05
   
cenusareasa31
Femeie

Nou venit

Inregistat: 31-03-2007
Mesaje: 142
Cine este acest Cătălin Iordan?

Probabil că pentru mulţi dintre noi numele său nici nu merită să fie pomenit, nici nu contează. Poate că e doar un bădăran şi un prost crescut cu minte cât o găină, care merge la meciurile echipei favorite mai mult pentru scandaluri şi bătăi şi se consideră un fan Ă®nflăcărat. Colegii noştrii de la 127.0.0.1 au aflat câteva detalii cel puţin interesante despre „suporterul” Stelei. Astfel am descoperit că acest Cătălin Iordan este de fapt un băiat de bani gata, un copil răsfăţat de părinţi, un fel de Billy Madison de pe plaiuri dâmboviţene, care, conform sursei menţionate, a fost ţinut Ă®n şcoală de...reparaţiile şi renovările pe care părinţii săi le-au făcut pe la diversele şcoli şi licee pe la care a umblat. Exact, băiatu lu’ tata nu era niciodată ameninţat cu exmatricularea, chiar dacă avea un comportament huliganic, pentru că este greu de imaginat că şi-a descoperit această „vocaţie” abia acum.

Dar Cătălin nu are un comportament tipic de copil răsfăţat, ci mai degrabă deviant. Un cunoscut al său, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, evident şi de ce, a dezvăluit că pe Cătălin Ă®l putea scoate din minţi absolut orice şi a povestit că „omul cu lanţul” a fost implicat Ă®n numeroase scandaluri şi bătăi de-a lungul timpului, dintre care majoritatea cu fanii lui Dinamo. „Cătălin putea să Ă®ţi dea un pumn Ă®n coaste pur şi simplu când trecea pe lângă tine, ca aşa i-a venit lui” povesteşte cel care a rupt tăcerea. ĂŽn mod sigur dacă am fi trăit Ă®ntr-o ţară civilizată, acest individ şi alţii de teapa lui nu ar mai fi primiţi pe stadioane pentru o lungă perioadă de timp. Păcat că măsurile draconice anunţate de şefii fotbalului Ă®ntârzie să apară.


17-04-2007 13:21:55
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
cu cit numarul membrilor unei populatii creste cu atit creste si violenta in rindul acestora.......

24-04-2007 21:45:53
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
un alt factor care influenteaza violenta este nivelul de saracie, nivelul de frustrare...

10-05-2007 19:08:54
   
Pagini: 1    
Mergeti la