Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / extra_terestrii realitate ori imaginatie    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5
?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Mesaje: 1107
http://video.***/videoplay?docid=-5980990221766439646

asta trebuie neaparat sa o vedeti ! e primul film : UFO. the greatest  story ever denied


01-02-2007 15:50:02
   
?? lauraMagic
Cont Sters

Inregistat: 30-05-2005
Mesaje: 483

wersus a scris:

http://video.***/videoplay?docid=-5980990221766439646

asta trebuie neaparat sa o vedeti ! e primul film : UFO. the greatest  story ever denied


UFO MArineeeee!!!!


01-02-2007 19:00:26
   
?? arin
Cont Sters

Inregistat: 01-02-2007
Mesaje: 167
- Universitatea Glamorgan din Ţara Galilor a anunţat emiterea unei diplome de studiu a vieţii extraterestre ce urmează să fie oferită absolvenţilor cursului de astrobiologie ce va avea durata de trei ani, informează miercuri AFP consultată de Rompres.

   Conform lui Mark Brake, profesor principal şi coordonatorul acestui curs, există un puternic interes pentru acest domeniu, după cum o demonstrează entuziasmul general manifestat de foarte mulţi oameni pentru descifrarea tainelor Universului şi eventuala descoperire a vieţii extraterestre.

   Pe lângă materii precum astronomia sau zoologia vertebratelor, studenţii britanici vor avea cursuri cu privire la imaginea pe care extratereştrii o au în cultura populară, cursuri la care vor urmări filme celebre ale genului Science Fiction care au influenţat chiar domenii ale ştiinţei actuale.



POATE NE LUAM SI NOI O DIPLOMA!!


02-02-2007 13:21:26
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
cit costa ?
ca de invatat sigur nimeni nu are chef....


02-02-2007 17:03:15
   
?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Mesaje: 1107
EXTRATERESTRII CARE TRAIESC PE PAMANT
      In ultima vreme asistam la un fenomen nou cu implicatii majore in cultura moderna. Este vorba de aparitia unui nou curent spiritual. Vom vorbi despre o subramura a culturii New-Age si anume cei care afirma care pretind ca au origini non-pamantene. In literatura engleza sunt cunoscuti sub numele de walk-ins (intrupati) si wanderers (ratacitori, acestia din urma mai sunt numiti si star people (oameni stelari, oameni din stele), star born (nascuti din stele), star seeds (samante stelare) sau star children (copii stelari, copii din stele).
Termenul de walk-in (intrupat) descrie atat un proces inter-dimensional sau inter-planetar de schimb al sufletelor cat si indivizii care experimenteaza acest proces. In cadrul acestui proces, un ET (extraterestru) sau un suflet dintr-o lume angelica ori un suflet foarte evoluat intra voluntar intr-un corp pamantesc, pentru a servi mai bine umanitatea si Pamantul. Mai pe intelesul tuturor, un suflet ET intra intr-un corp in care  se afla un suflet omenesc, acesta din urma cedand locul sufletului extraterestru, pentru ca acesta sa-si indeplineasca mai bine misiunea pe care o are pe Pamant. Acestia nu mai trec prin procesul nasterii umane. Se spune ca aceste suflete nu mai doresc sa treca prin experienta copilariei deoarece misiunea lor este urgenta si se intinde pe o perioada scurta de timp.
Interesant este faptul ca unii walk-ins nu se consitera suflete ET (extraterestre) si prezinta un interes scazut fata de asemenea subiecte. Multi dintre acesti walk-ins sunt de fapt wanderers dupa cum veritabili walk-ins sunt mult mai putini decat oamenii isi imagineaza.
Termenul poetic de wanderer (ratacitor), a fost folosit de George Hunt Williamson si alti contactati UFO in anii '50 si descrie un proces de transfer al sufletelor planetar sau interdimensional prin care un suflet ET (extraterestru) dintr-o dimensiune inalta se incarneaza pe Pamant in mod normal (adica ca un bebelus) si este de acord sa uite identitatea sa de ET avand ca scop sa ajute evolutia umanitatii si a planetei. Acest proces de ratacire cosmica a sufletelor a avut loc de la inceputul experientei umane pe Pamant si este comun in tot Universul si exprima legea de baza a ajutorarii prin care sufletele mai batrane sau mai intelepte accepta in mod deliberat sa serveasca lumile la nevoie.


16-02-2007 18:45:05
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
man in black.....:) desigur ...ei se ocupa cu acesti extraterestrii ..

desigur, daca ma gindesc ( atit cit pot, fara sa ma screm mult) cred ca sufletele sint ceva, pe linga trup  avem un suflet....EXTRATERESTRU ?

sa inteleg ca extraterestrii sint de fapt diferite tipuri de suflete in trupuri de paminteni ?


23-02-2007 11:41:13
   
?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Mesaje: 1107
da, mintea omului naste monstrii.....nasterea fiecarei idei referitoare la existenta a ceva strain lumii noastre este fost alimentata de tot felul de proiecte create de cei care au ajuns sa fie epuizati in subiecte de genul ufo. omul de rand , se poate spune ca ar fi adevaratul creator al fiintelor in plus fata de lumea noastra. se zice ca tot ce se naste din imaginatie exista in lumile paralele care ne incadreaza existenta. insa, revin totusi la ce am spus mai demult: ei sunt printre noi. atata confuzie exista in realitatea inconjuratoare  si atata nesiguranta a realitatii incat s-a ajuns din epuizare dupa adevar, sa se resemneze fiecare in ceea ce primeste sau gaseste cu forte proprii.

23-02-2007 15:55:26
   
?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Mesaje: 1107
Manifestari ale subconstientului colectiv sau ale planurilor astrale. Renumitul Carl Jung a afirmat ca OZN-urile si fiintele extraterestre sunt manifestari ale subconstientulu colectiv. El a vorbit foarte mult despre arhetipuri. Aceastea se traduc in stiintele ezoterice ca fiind si manifestari ale planurilor subtile astrale.
Nenumarati yoghini si personalitati ezoterice au prezentat conditiile de manifestare ale planurilor subtile si in special ale planurilor astrale in care ajung oamenii dupa moartea corpului fiizic sau prin proiectie astrala. Materia planurilor astrale este mai degraba o materie mentala. Fiintele omenesti care au parasit planul fizic prin moarte se gasesc intr-o lume subtila, inconjurate nu numai de entitati asemanatoare lor ci si de proiectiile mentale colective sau individuale ale locuitorilor acestor lumi.

O dovada in sprijinul afirmatiei ca extraterestrii sunt manifestari ale planurilor astrale sau ale subconstientului colectiv o reprezinta episoadele de rapire in care persoanele sustin ca au fost violate. Acestea sunt asemanatoare cu descrierile din Evul Mediu care amintesc de sucubi si incubi. Exista personalitati care afirma ca acestea sunt creaturi din alte dimensiuni create chiar de catre mintea noastra. se poate aminti de Ronald Seigel si Stan Gooch, un profesor universitar care a scris o carte in care si-a marturisit experienta sa personla cu o fiinta de acest gen. Cartea se numeste "Creatures from inner space" (Creaturi din spatiul interior).


30-03-2007 02:20:18
   

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Io crez ca topicu asta ar putea fi comasat cu al'lalt, in care se-ntreaba lumea daca exista muierea perfecta; treaba-i ca si de extraterestrii se tot vorbeste, unii zic c-ar exista, mai sunt si d-aia de se lauda ca i-au vazut, insa dovezi, canci !...

30-03-2007 18:25:03
   
da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
Mesaje: 10002
asa o fi mai coane......
extraterestrii or fi si ei impartiti in extraterestul ideal si extraterestra ideala ?


05-04-2007 02:57:39
   
?? bosss
Cont Sters

Inregistat: 26-12-2005
Mesaje: 861
In epopeea indiana Mahabharata, care este cu cel putin 5000 de ani mai veche deact Biblia se face referire la zei care calatoreau cu ajutorul unor aparate zburatoare denumite "vimanas" , care se inaltau la mari inaltimi cu ajutorul mercurului si al unui puternic curent de aer. "Vimanas" erau in stare sa strabata distante nelimitate, navigand tot atat de bine de jos in sus, de sus in jos si inainte. Astfel intr-un pasaj al Mahabharatei putem citi despre un zeu cu numele de "Bhima" care "zbura cu vimana lui lasand o dara uriasa de lumina , care avea stralucirea soarelui si al carei zgomot era asemenea tunetului furtunii"

05-04-2007 22:50:52
   
?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Mesaje: 1107
exista cel puţin o altă societate de fiinţe raţionale undeva prin Univers. La prima vedere, s-ar putea argumenta că această posibilitate teoretică nu contrazice în mod necesar credinţa în existenţa lui Dumnezeu. Dimpotrivă, o astfel de idee ar putea fi chiar folosită pentru a sprijini imaginea unui Dumnezeu iubitor - cu atât mai iubitor cu cât creează mai multe lumi. Faptul că aceste lumi sunt atât de variate ar trebui să ne incomodeze cu atât mai puţin - variaţia şi diferenţele dintre ele ar exprima o dată în plus iubirea infinit variată a lui Dumnezeu faţă de creaţia Lui.
Care ar fi însă consecinţele şi obiecţiile corespunzătoare unei astfel de ipoteze? Prima observaţie care îmi vine in minte este că Dumnezeu, iubirea absolută, este şi inteligenţa absolută.      ( gh. f. )

exista intr-adevar tendinta de a da crezare unor idei nascute peste noapte si imortalizate pe o coala de hartie ? la fel, exista si comoditatea condamnabila de a nu cauta sau a nu incerca o lamurire cel putin pt linistea personala ? de ce ? pentru ca, cotidianul  plictisitor de multe ori ne intristeaza in asa masura incat acolo unde ne vedem , spunem ca ne e bine .
  hai..., sa vina extraterestrii si sa ne lamureasca odata ca exista . m-as lasa rapit de ei pt o viata mai buna sau pt o moarte in folosul lor. ca doar  o singura data murim pe acest pamant , nu-i asa ?


26-05-2007 17:11:03
   
Pagini: 1 ... 2 3 4 5    
Mergeti la